Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Bible - Ve Dvoře
26. únor 2006 | 19:17

Do týhle hospody často chodíme, obsluha je většinou fajn, skvělé ceny, slušný sortiment a chuť piv, v létě se dá sedět venku vedle hospody. Akorát na můj vkus zavírají dost brzy, ale možná díky tomu si drží určitou úroveň :-)


ambiente - Livingstone
26. únor 2006 | 14:11

Tak tenhle klubík ja taky parádní, řekl bych taková oáza klidu mezi všemi těmi nonstopáčemi a hernami na Slovanské. Vnitřek je pěkně a stylově zařízenej, takže se tu cítítě opravdu dobře. Mají celkem slušnej výběr nápojů, takže zde určitě nevyschnete. Co dodat, podnik rozhodně stojí za návštěvu. Jediná nevyhoda je poloha tak trochu z ruky.


ambiente - Hemingway
26. únor 2006 | 12:13

Tak tento podnik je naprostá lahůdka - když vejdete, okamžite se ocitáte ve stylové hospůdce v některé z londýnských čtvrtí. Stějny jsou obloženy dřevěnými kazetami a výzdoba čítá mhoho obrazů. Pokud chcete mít výhled na veškeré dění a vychutnat si celkovou atmosféru, doporučuji posedět na vyvýšeném balkonku.


ambiente - Bar Sofie
26. únor 2006 | 12:06

Dost mrtvý podnik, ne zrovna moc všímavá obsluha, jsou zde i mnohem lepší "pivní bary."


Stinin - U Šenku
24. únor 2006 | 11:36

Jídlo celkem fajn, gambáč dvanáctka taky lahodná a za přijatelnou cenu, ale ta obsluha - nevím jaký výrazy použít, unylá, hrozná, nepříjemná, katastrofální, vopruz.................. A to se mi stalo poprvé, když nás v hospodě, nikoliv v restauraci přišel číšník tlumit, že jsme moc hluční, měl jsem chuť mu hodit půlitr na hlavu, ale dyž není kam a je to hned naproti univerzitě....


Stinin - Budvar Bar U Nováků
24. únor 2006 | 11:33

Jít sem na jídlo, nebo jen tak posedět je fajn. Hudební akci sem zde ještě radši nenavštívil. Pro mě je hlavním pozitivem, že v centru plzně se najde hospoda s Budějovickým pivkem, což je velké plus, když má člověk chuť na změnu a nechce Bernard, nebo lahváče:-)


Stinin - Pivoňka
24. únor 2006 | 11:28

Parádní podnik když se chcete potkat se spoustou nových mladých lidí. Obsluha pouze na baru v pohodě. Dost často narváno, parádní je sezení v úplně spodní části, tam jsou i velké stoly. Souhlasím, že WC je něco, co tomuhle podniku sráží hvězdu.


Stinin - Parlament
24. únor 2006 | 11:26

Podnik celkem ucházející. Pro drinky se chodí na bar, obsluha normální. Horší je, když není otevřená spodní část, tak nahoře k malým stolům se při více lidech hodně těžko vměstnává.


Stinin - Klub U Práce
24. únor 2006 | 11:22

Byl to super podnik, na konání velkejch akcí úplně špičkovej - bohužel už není. Od minulého čtvrtka skončil svůj provoz a že by tam točili lochotu jsem si nikdy nevšim.


Stinin - Restaurant Inspiral
24. únor 2006 | 11:18

Inspiral nic moc, ale když jinde zavíraj i sem se dá zajít - ovšem pít zde pivo znamená připravit se na otřesný zážitek. Bernard je teda tak hnusnej, že vobčas nevítej, jestli to není jen obarvená voda. Hudba není můj vkus, ale zřejmě si své příznivce najde, fotbálek je plus, obsluha normální ale interiér je docela bídnej. Na druhou stranu, zas na zastávku je to blízko.


Stinin - Formanka
24. únor 2006 | 11:14

Celkem normální hospoda, nikdy jsem tam teda nepobyl déle než hoďku, takže se nám nestalo, aby nás šábli. Ale už jsem viděl i lepší podniky.


Stinin - Dominik
24. únor 2006 | 11:11

Dominik je dobrej zejména v létě na velké zahrádce. Pokud je více lidí, tak je to tady jak stvořený. Ale souhlasím, že ani obsluha, ani pivko teda žádnou světovou kvalitou nevynikaj.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde