Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Enrique Ondo - Azyl
31. leden 2006 | 15:22

Má nejoblíbenější kavárna s velmi zajímavě řešeným interiérem a často se měnícími výstavami. Nejlepší je ochoz nad barem, kde je klídek a člověk má rozhled po celym poniku. Hudba bejvá hodně dobrá a přestože je to kavárna poněkud dražší, tak víno (dobrý) za dvacku hned tak ve městě neseženete. Prostě samý superlativa.


Enrique Ondo - La Fabbrica
31. leden 2006 | 15:16

Příjemná klubo-hospoda s levnym pivem a pohodovou obsluhou, čehož je nutné si vážit, přestože by to měla bejt samozřejmost (teda ohledně obsluhy). Zařízení je nový a příjemný. Občas je tu ale na muj vkus až příliš klidno.


Enrique Ondo - Dominik
31. leden 2006 | 15:11

Celkem pohoda, obsluha je typicky česky ochotná a v dopoledních hodinách lze potkat houfy zástředoškoláků. Výhodou je celkem levný pivko, což v tomhle podniku nebylo vždy pravidlem.


gambrmen - U Hadí vrány
31. leden 2006 | 12:52

idealni k veceri napr. s pritelkyni, opravdu velmi dobre vari


gambrmen - U Mrože
30. květen 2008 | 15:43

Diky abnormalne nizkemu stropu a abnormalni spotrebe cigaret zde popijejicich se zde skoro neda dychat a nekdy si ani neni videt na spicku nosu. Proto tak jednou za hodinu az dve probehne pruvanove vetrani dvermi.


gambrmen - Saloon A.C.W.
12. květen 2007 | 17:31

Radsi to mam dole, ale uplne nejlepsi je to venku u medvidka...

Ceny prijemny, az na tu Kofolu 7,- za decku je opravdu hodne (to dela 35,- za pulitr), standartni cena jinde byva 4-5,- za deci.


gambrmen - Runway
14. prosinec 2008 | 00:27

edit listopad 2008: Detsky diskoteky se uz asi nekonaj ale je to tam stale desny. Netoci uz ani cernej ani svetlej budvar, netoci uz ani Kelta, ani Prazdroj, ani Mastera tak jen Gambrinus kterej je zde obzvlast hnusnej +Plzen v lahvi. Je zde priserne nakoureno a je to proste pajzl. Live koncerty jiz jen vyjimecne.

____

Kdyz uz se tam konecne kona nakej dobrej koncert tak tam na hosty bez vahani a hlavne bez duvodu klidne vytahnou bejzbolovou palku, udajne se ji neboji ani pouzit! Dost se to tam zkazilo....


gambrmen - Alkatraz
31. leden 2006 | 10:10

souhlas s Abusem, obsluha dost neprijemna....


Fiky - Wallis
30. leden 2006 | 18:23

Viděl bych to dobrou hospodu pro pořádání srazů a večírků, ale pro toho kdo to chce aspoň lehce rozjet to opravdu není...Je to tam mrtvé a ještě tam nehraje snad ani hudba.


Fiky - The Pub
12. srpen 2006 | 18:38

Akorát by mi zajímalo pro kolik mají stoli v Táboře? Pořád jsou první, ale určitě tam sedí 15 lidí u stolu, páč v Plzni to nejde s pěti lidma dohnat :-)


Beny - Rockle
30. leden 2006 | 08:45

Dobrej podnik, škoda jen že s tak malou kapacitou. Obvykle dobře hrají a pak se zde dobře paří.


CyrilČestmír - The Pub
29. leden 2006 | 21:47

P.U.B. je ňamňa, páč tu maj lahodné pivečko, nestojí tolik a ještě si ho tu můžete natočit sami přímo na stolečku! Je tu sice imervere plno, takže doporučuju rezervačku, ale jinak príma kus knajpy, hospůdky nebo jak tomu ty Englání říkají!!!!!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde