Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

gambrmen - New Club
21. únor 2006 | 22:02

Interier mi pripomina praprahru "Prince of Persia", taky takovy bludiste a ty svetla mi pripominaji louče:-)

Velka nevyhoda je ze zde toci jen Plzen12°


ambiente - Montana Bar
6. únor 2006 | 14:10

Jestli zde stále vaří, to už si nejsem tolik jistý, nicméně posezení u vína či piva zde přijde vhod, zvláště pak v dámské společnosti:) Není to pravidlem, ale obvykle mají velkou nabídku lahvových vín - doporučuji začít Neuburským bílým. Prostředí příjemné, obsluha usměvavá.


Enrique Ondo - Montana Bar
31. leden 2006 | 15:41

Překvapivě příjemnej bar, kterej potěší i levnym pivem. Chodil sem okolo dlouho a nikdy tam nezašel, ale byla to chyba.


Enrique Ondo - U Šenku
31. leden 2006 | 15:38

Pivo dobrý, leč drahý a obsluha tak příjemná, že by z toho jeden blil. To ale nemůžu tvrdit o jídle, to sem nezkoušel.


Enrique Ondo - U Křelovců
31. leden 2006 | 15:35

Putika nejhoršího kalibru- špína, hnus a ožralí dědci. Nicméně může tam bejt i zábava.


Enrique Ondo - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 15:30

Hospoda pro vyšší vrstvy, ale stojí za to tam zajít. Obzvláště doporučuju zkusit bramboračku v chlebu (ale nedoporučuju se předtim nacpat). Obsluha se chová podle mých zkušeností vlídně, ale své pozice pingla v nóbl hospodě si náležitě váží, a tak si můžete občas přijít, že jste tam poněkud navíc, obzvláště, když z vás nekouká víc než pětka na dýšku.


Enrique Ondo - Azyl
31. leden 2006 | 15:22

Má nejoblíbenější kavárna s velmi zajímavě řešeným interiérem a často se měnícími výstavami. Nejlepší je ochoz nad barem, kde je klídek a člověk má rozhled po celym poniku. Hudba bejvá hodně dobrá a přestože je to kavárna poněkud dražší, tak víno (dobrý) za dvacku hned tak ve městě neseženete. Prostě samý superlativa.


Enrique Ondo - La Fabbrica
31. leden 2006 | 15:16

Příjemná klubo-hospoda s levnym pivem a pohodovou obsluhou, čehož je nutné si vážit, přestože by to měla bejt samozřejmost (teda ohledně obsluhy). Zařízení je nový a příjemný. Občas je tu ale na muj vkus až příliš klidno.


Enrique Ondo - Dominik
31. leden 2006 | 15:11

Celkem pohoda, obsluha je typicky česky ochotná a v dopoledních hodinách lze potkat houfy zástředoškoláků. Výhodou je celkem levný pivko, což v tomhle podniku nebylo vždy pravidlem.


gambrmen - U Hadí vrány
31. leden 2006 | 12:52

idealni k veceri napr. s pritelkyni, opravdu velmi dobre vari


gambrmen - U Mrože
30. květen 2008 | 15:43

Diky abnormalne nizkemu stropu a abnormalni spotrebe cigaret zde popijejicich se zde skoro neda dychat a nekdy si ani neni videt na spicku nosu. Proto tak jednou za hodinu az dve probehne pruvanove vetrani dvermi.


gambrmen - Saloon A.C.W.
12. květen 2007 | 17:31

Radsi to mam dole, ale uplne nejlepsi je to venku u medvidka...

Ceny prijemny, az na tu Kofolu 7,- za decku je opravdu hodne (to dela 35,- za pulitr), standartni cena jinde byva 4-5,- za deci.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde