Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6159 recenzí

Zunic - Zachs Pub
23. leden 2006 | 19:36

+ ozdoba interiéru

+ dobré pivko


Zunic - U Kohoutů
23. leden 2006 | 19:34

U Kohoutů, je jedna z hospod ve kterej se nikdy nic nezmnění. Až se bude U Kohoutů renovovat, tak na plzeňské věži už budou digitalní hodiny.


Zunic - U Hadí vrány
23. leden 2006 | 19:28

+ výborné pivo

+ výborná jídla

+ příjemná atmosféra

- neustále plno


Zunic - U Beranů
23. leden 2006 | 19:25

+ výborné víno

+ výborné pivo

+ pohodová obsluha

- venkovní posezení občas zavání smradem z koček


Zunic - Podlesí
23. leden 2006 | 19:17

Hodně dobrá hospůdka ke klidnému posezení s přáteli. příjemná obsluha.


Zunic - Jestrdej
23. leden 2006 | 15:11

Hezky zařízená hospoda. Škoda že jí převážně využívají hráči automatů.


Zunic - Club K4
23. leden 2006 | 15:00

+ dobré pivo Gambrinus 12°

- cigaretovej kouř


Zunic - Balaton
23. leden 2006 | 14:55

Hospoda to je ve stylu 50. let. Zaslouží si pochvalu za unikátní originalitu interiéru. Jedna pozitivní věc této hospody je že mají šipky oddělený od placu pro sezení.


Zunic - Amaretto Club
23. leden 2006 | 14:43

Tento podnik je dobrej akorát tak na pivní dojezd a jako prodloužená tramvajová zastávka na ranní tramvaj.


Beny - U Kostků
18. leden 2006 | 10:59

Hospůdka U Kostků byla, je a snad i bude ráj na zemi pro všechny pivaře.


Beny - Amaretto Club
18. leden 2006 | 10:55

Není-li nic lepšího, i tady se dá popít. (pravda je, že lepší nonstop podniky se vždy najdou...)


ambiente - Sklípek
15. únor 2007 | 13:15

Vcelku příjemné posezení u dobrého vína. Nabídka je opravdu široká, ale nabídka vín rozlévaných je vcelku omezená, výběr tvoří především lahvová vína, bude tedy muset spořádat celou lahev. Nicméně ve dvou, myslím, ji lze zvládnout hravě. Také zaujmou vcelku originální míchané nápoje (+*). Prostředí i obsluha velmi příjmená (+**).

A že by tu bylo nějak extra drahý pivo jsem si teda nevšiml.







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde