Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

ambiente - New Club
2. duben 2006 | 13:06

Dobrej, poměrně novej rockáč. Je škoda, že tam netočí i G10°, ale zas až taková nevýhoda to neni. Nevýhoda je spíš poněkud nešťastně pořešené sezení. V lavicích je klimatizace a jsou tak široké, že se jen stěží opřete - spíš si tam lehnete:) Takže jste nuceni sedět daleko od sebe, což je překážka pro intimější komunikaci.

Nově zde zavedli Stellu a Hoe.. což je prima, osobně mám Stellu rád, nicméně ceny jsou sjednoceny, což nevidím jako dobrý tah. Jinak v poslední době změna k lepšímu, dokonce jsem zde zaregistroval gaučík pro větší pohodlí.


ambiente - Alfa Music Club
19. únor 2006 | 14:15

Co se týče Alfy jako takové, tedy diska, to je kapitola sama pro sebe. Když sem zajdu, tak to jen z nouze a ještě musí být tak čtyři ráno a není opravdu kam jinam jít, či mě tam zatahávají čtyři tancechtivé a vnadné děvy.

Na druhou stranu rockový klub ve sklepě je dosti diskutabilní. Fakt celkem příjemné prostředí i plac, kde se lze vyblnout a vyskákat. Jenže parket je obvykle prázdný (bývá tu dost mrtvo) a cena piva, je poněkud vyšší.


ambiente - U Kaštanu
19. únor 2006 | 14:05

Ke Kaštanu se vyplatí zajít především v jarních či letních měsících, kdy můžete posedět u vínka na prostorné zahradě pod oním jírovcem. Jinak je vinárna stísněná a obvykle zde bývá dost zakouřeno.

Na druhou stranu nechat si tu natočiti víno do PETky, sednout si s pár lidmi v parku a společně ji vypít, má ale taky co do sebe:)


dikobraz - Netopýr
19. únor 2006 | 14:03

Schody zabírají více místa než stoly s židlema a barem dohromady. Ale takovej studenej schod v parným létě taky neni zas tak špatnej.


ambiente - Krčma u Krokodýlího Ocasu
19. únor 2006 | 13:59

Parádní klubík s několikaletou tradicí, kde se scházejí především mladý lidi. Na gymplu jsem tu byli pečený vařený:) Pohodová obsluha i společnost. Nově zde zavedli on-line rezervace, takže si tu místo můžete zarezervovat přes internet;) Návštěvu vřele doporučuju, jenom pozor na padající předměty:))


dikobraz - Májovka
10. červenec 2006 | 13:26

"Pica" dobrá, pivo levné, ale s podivuhodně rychlým poklesem pěny(týká se hlavně dvanáctky), terasa příjemná, velké plátno vhodné na sportovní přenosy.


dikobraz - Zachs Pub
19. únor 2006 | 13:55

Dobrý pivo a koncerty, ale dejte si pozor chcete-li na koncert uplatnit studentskou slevu(na Isic).


dikobraz - Alfa Music Club
3. říjen 2006 | 15:35

Na diskotéky tohodle typu nechodím. Restaurace není špatná a jestli chcete můžete si zahrát bowling, u kterého bývá často plno.


ambiente - Dominik
7. prosinec 2008 | 14:49

Tak tenhle podnik opravdu hodně, hodně moc upadl. DJ, nebo co to bylo pustil bezprostředně po našem příchodu hudbu tak nahlas, že jsem se vůbec neslyšeli, což přispělo k našemu spěšnému odchodu. Poté co pustil hudbu na plný pecky, usnul na baru (bylo asi 21:00).

Za barem tři barmanky, hleděli si spíše sama sebe, než hostů. Osazenstvo taky dost podivné, věkový průměr tak tak 18 let. Takže Dominik už opravdu ne - ke starému dobrému Dominu to má opravdu dost daleko.

edit březen 2006:

Souhlasím, dříve to byl velice rušný a hojně navštěvovaný podnik, v poslední době však jeho oblíbenost, zdá se, upadá. Přitom je zde stále velice příjemné prostředí.

Na zahradě v létě je nicméně obvykle plno pořád. Můžete zde opéct buřty u ohně, posedět u vychlazeného pivka, zahrát si fotbálek a v pokročilé hodině se v opojené náladě vydat teplou letní nocí k domovu.


L@D@ - U Levých
17. únor 2006 | 19:55

Na tuhle hospodu vzpominam rad, chodili sme sem na stredni o volnych hodinach. Ted uz mi tam ale nic netahne.


L@D@ - Jalta
17. únor 2006 | 15:48

Na posezeni u piva je to idealni, ale nic jineho me tu nezaujalo. Neni spatna terasa a plusem je salonek, ktery lze zamluvit na ruzne oslavy a akce.


L@D@ - U Mansfelda
10. květen 2007 | 11:12

Rekl bych, ze zde maji snad nejlepsi pivo v Plzni. Je zde velká nekuřácká část, kterou ocení hlavně nekuřáci :-) Vaří zde výborně.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde