Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

ambiente - Dada
24. březen 2006 | 07:46

Obsluha je vskutku milá a jídla chutná. Vaří zde i jakési denní menu pro které nemusíte šáhnout hluboko do kapsy. Jinak je to jeden z mála "lepších" podniků na Doubravce.


Fiky - Dada
23. březen 2006 | 18:45

Příjemná obsluha a velmi dobrá jídla a Stella po jídle přijde vhod.


ivcula23 - U Lízalky
23. březen 2006 | 17:39

Tak sem raději nechoďtě na brigádu, prý to tady chodí tak, že vás přijmou na testovací týden bez smlouvy a pak vás vyhodí bez výplaty..! Jinak na pivo s fajn partou dobrý..


ivcula23 - Májovka
23. březen 2006 | 17:16

Nemám ráda nonstopy a navštívím je jenom z nouze, ale když už si musím vybrat, tak tenhle. Hlavně protože je prostorný a můžete mít své soukromí.. Taky tu hrajou aspoň nějaké hity.


gambrmen - Hospůdka v Bendovce
4. březen 2007 | 18:16

Prijemna huspudka, velkymi plusi jsou G10° za neuveritelnych 14,- a oteviraci doba az do tri do rana!

________

edit: listopad 2006

Ted tam za behu pobihaji urcite stavebni upravy (vysusovani zdiva -ze by je nekdo vytopil?) a navic se tam v predni casti vyradil asi nejaky sileny adolescent s lihovym fixem takze uroven prostredi klesla ale snad se to da vsechno zase do poradku!

________

edit: březen 2007

V soucasne dobe je to tam hodne divny, pulka hospody vypada jako staveniste, zmizela jedna stena, diky tomu je bar prodlouzen az ke vchodu, je to ale cely nedodelany, divny zidle.

Snad az to tu daji opet do kupy tak to bude ok, ted ale dost hruza...

G10° za 15,-

A aby si obsluha automaticky brala díška tu take nebyvalo zvykem.


gambrmen - U Michala
30. červenec 2008 | 01:21

Tady se to snad 100let nezmenilo, teda krome nabidky piv, ktera se neustale rozsiruje a to je dobre! Doporucuju Podskalaka, a stoji dokonce pouhych 15,-

Ze je to tu pajzlik by tak nevadilo, ale mohli by alespon vymalovat. A skoda ze nemaji zahradku, vevnitr byva dost zakoureno.

AKTUALNE: Rohozec jiz netoci:-( pry v lete prestali chodit ti co ho pili a nepasterizovane pivo se zkazilo. Pry mozna opet na podzim se zacne tocit.


gambrmen - U Darebáka
22. březen 2006 | 09:47

jo jo UD1, klasika.....

Skoda jen ze zaviraji velmi brzo, zde uvadenou oteviraci dobu Darebak vubec nedodrzuje, proste kazdej den rano vypise ven na tabuli, do kdy tu dneska budou, a neni vyjimkou ze treba uz v 17hod je zavreno, standartne tak v 19h-20h, o ze by bylo otevreno "az" do 22h sem jeste nezazil.


Chody - Hamburk
23. říjen 2006 | 13:49

Jídlo i pivo ujde, ale co mi vadí je dost hlučná muzika a docela přeplácanej interiér plakáty a US značkami. Vrchol je osvětlení nad výčepem v barvách amerického Budweiseru od koncernu Anhauser Busch, který se snaží léta získat budějovický pivovar kvůli značce.


dikobraz - Kartágo
21. březen 2006 | 15:45

Tak tenhle podnik je hodně dobrej na dojezd. Když přijedete enkou z centra a nechce se vám ještě domů. Samozřejmě to platí hlavně pro obyvatele Lochotína, Bolevce a Košutky.


Zoidberg - U Darebáka
21. březen 2006 | 06:54

poslucharna UD-1 je dobra hospoda, ta tam stoji snad uz od 2. sv. valky.


L@D@ - U Darebáka
20. březen 2006 | 17:46

Kdo nezazil neuveri, kdo zazil nechape :) Vyborna hospudka, kterou si myslim drzi nad vodou hlavne studenti a delnici, co zde zavitaji na obed


L@D@ - Billiard Club
20. březen 2006 | 15:34

Za biliardovou hernu bych to nepovazoval, protoze tech par stolu na mince za to opravdu nestoji, ale nicmene vzdy sem se tu dobre a levne najedl. Akorat obcas vazne obsluha a to ubira z kvalitniho posezeni.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde