Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

jesetter - Dominik
30. březen 2006 | 10:31

Byl jsem tam sice jenom párkrát, ale pokaždé mi přinesli teplé víno. Taky jsem měl pocit, že u našeho stolu a u baru je jiné časové pásmo, protože obsluhu by předehnala i želva. Další věc je, že jsem se tam pokaždé přizabil o jeden shod, ale to je asi jen můj problém. Jesti tam ale půjdete, tak bacha na něj. Velké plus je ale to prostředí, je tam fakt hezky.


jesetter - Dada
30. březen 2006 | 10:16

Nejsem úplně největší fanda Stelly Artois, ale když nic jiného neni... Jinak v Dadě vážně dobře vaří a obsluha je příjemná. Možná je trochu nevýhoda, že je to trochu z ruky od centra.


jesetter - Billiard Club
29. březen 2006 | 10:55

Tenhle podnik mám docela rád. Vždycky jsem se setkal s výtečným jídlem a porce byla solidní. Sice jsem si to taky zaplatil, ale k tomu bych neměl výhrady. S tím kouřením je to fakt. Bohužel. Billiardové stoly rozhodně nejsou nijak extra kvalitní, ale když si chce člověk párkrát píchnout do koulí, tak mu to asi bude stačit. Myslim, že stojí za podotknutí, že hned vedle je squashové centrum. Můžete si jít zasportovat pak do Billiardu na oběd. Jo a málem bych zapomněl, že tady promítají sportovní přenosy.


jesetter - Bazén Slovany
29. březen 2006 | 10:46

Ceny obstojné, obsluha fajn, porce jídel taky v poho no a výhled na bazénující se lidi taky neni k zahození:)


jesetter - Amaretto Club
29. březen 2006 | 10:43

Amaretto je fajn. Když jsme ještě měli fakultu hned vedle, tak jsme tam byli pečený vařený. Po většinu času je tam příjemná a sympatická obsluha a to i v ranních hodinách.


ambiente - La Fabbrica
28. březen 2006 | 23:21

Pohodová a pěkně zařízená hospůdka s vstřícnou obsluhou a dobrým pivkem. Jelikož je to zde nové a moc lidí o ní zatím neví, obvykle si tu vždy najdete místo k posezení, a to i během sportovních přenosů, kdy je už všude beznadějně natřískáno.


ambiente - Hi-Fi klub
28. březen 2006 | 17:33

Vcelku bezproblémový klubík v blízskosti náměstí, nicméně atmosféra se tu zdá být dosti unylá a v jinak pohodlném křesle je to pak na usnutí. Jinak samozřejmě pozor na hlavu při příchodu:)


ambiente - U Jána
28. říjen 2006 | 16:06

Příjemné prostředí i obsluha, jen je škoda, že tu obvykle bývá dost prázdno. Přitom tu točí Svijany - kdo nezkusil, tak doporučuji. Dejte si pár 13º a poznáte o čem mluvím. Rozhodně se vyplatí se sem vypravit.

_____________

edit říjen 2006:

Když jsem zde byl naposledy, tak došel nejen Máz, ale po "dvou" doknoce i Kníže. Jinak to na mě působilo tak, že netočit tu Svijany, je to obyčejná zaplivaná špeluňka: v šest večer neprostupná mlha a takový přítmí - asi blbý osvtlení:( To s tím telefonováním je tedy mazec!


ambiente - Saloon A.C.W.
13. únor 2006 | 14:09

Vcelku pohodový klubík, nidky jsem tu s nikým problém neměl. Saloon nahoře působí hřejivým a příjemným dojmem, dole v military to taky neni k zahození. Navíc se zde dají pořádat zpívané, můžete si tu zahrát na kytaru, nebo uspořádat třeba maškarní. Jinak oblíbený to podnik archeologů a antropologů:-)


ambiente - Piccolo Café
28. březen 2006 | 17:25

Tak tohle "Café" je fakt lahůdka, šel bych sem leda kdyby to byl poslední podnik ve městě, kde točí pivo. Ale je fakt, že už sem viděl i horší pajzly. Plus je velkej kulečník a granát, když máte chuť.


ambiente - PH+
28. březen 2006 | 17:21

Vcelku únosná diskoška, plusem je velký výběr piv, ovšem v poněkud vyšší cenové kategorii. Je tady narváno až do rána a je to zde celkem rozjeté, takže když nebudute vědět kam vyrazit a budete chtít mít okolo sebe hafo lidí, pak určitě sem


dikobraz - Casa de Locos
28. březen 2006 | 11:32

S touto recenzí musím souhlasit. Takovým přístupem stálou klientelu tento nedávno otevřený podnik jistě nezíská.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde