Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

ambiente - Hi-Fi klub
28. březen 2006 | 17:33

Vcelku bezproblémový klubík v blízskosti náměstí, nicméně atmosféra se tu zdá být dosti unylá a v jinak pohodlném křesle je to pak na usnutí. Jinak samozřejmě pozor na hlavu při příchodu:)


ambiente - U Jána
28. říjen 2006 | 16:06

Příjemné prostředí i obsluha, jen je škoda, že tu obvykle bývá dost prázdno. Přitom tu točí Svijany - kdo nezkusil, tak doporučuji. Dejte si pár 13º a poznáte o čem mluvím. Rozhodně se vyplatí se sem vypravit.

_____________

edit říjen 2006:

Když jsem zde byl naposledy, tak došel nejen Máz, ale po "dvou" doknoce i Kníže. Jinak to na mě působilo tak, že netočit tu Svijany, je to obyčejná zaplivaná špeluňka: v šest večer neprostupná mlha a takový přítmí - asi blbý osvtlení:( To s tím telefonováním je tedy mazec!


ambiente - Saloon A.C.W.
13. únor 2006 | 14:09

Vcelku pohodový klubík, nidky jsem tu s nikým problém neměl. Saloon nahoře působí hřejivým a příjemným dojmem, dole v military to taky neni k zahození. Navíc se zde dají pořádat zpívané, můžete si tu zahrát na kytaru, nebo uspořádat třeba maškarní. Jinak oblíbený to podnik archeologů a antropologů:-)


ambiente - Piccolo Café
28. březen 2006 | 17:25

Tak tohle "Café" je fakt lahůdka, šel bych sem leda kdyby to byl poslední podnik ve městě, kde točí pivo. Ale je fakt, že už sem viděl i horší pajzly. Plus je velkej kulečník a granát, když máte chuť.


ambiente - PH+
28. březen 2006 | 17:21

Vcelku únosná diskoška, plusem je velký výběr piv, ovšem v poněkud vyšší cenové kategorii. Je tady narváno až do rána a je to zde celkem rozjeté, takže když nebudute vědět kam vyrazit a budete chtít mít okolo sebe hafo lidí, pak určitě sem


dikobraz - Casa de Locos
28. březen 2006 | 11:32

S touto recenzí musím souhlasit. Takovým přístupem stálou klientelu tento nedávno otevřený podnik jistě nezíská.


Zoidberg - Podlesí
28. březen 2006 | 07:40

Docela dobra restaurace, je tu jedinecna moznost videt vycpanehio supa, obesence, a mirne predelany DaVinciho obraz.


letroxx - In Café
26. březen 2006 | 16:19

Výborné a klidné prostředí.


Abuse - Casa de Locos
26. březen 2006 | 13:41

Pěkná hospoda, ale přesto mě zklamala. Nevim jestli vrchní neumí počítat nebo chce mít větší výdělek, ale podezřele často se stává, že na účtu zbyde příliš mnoho nezaplacených piv i když všichni již platili. Navíc chování barmana při takovéto situaci je otřesné. Také je zvláštní, že má tento barman asi nějaké sklony dotýkat se hostů. Kamarádovi, který seděl vedle, pohladil rameno asi 5x za večer, mé přítelkyni asi jenom 3x. Možná je to pouze jenom můj dojem, ale rozhodně si pořádně rozmyslím než příště navštívím tenhle "blázinec". PS: Vše, co zde bylo řečeno, se týká barmana se světlými vlasy.


Fiky - Lucerna
24. březen 2006 | 10:21

Obsluha a prostředí je šílené a to pivo taky nic moc..

Jediné plus je velké plátno a hodně věcí proti nudě(Fotbálek, kulečník atd.).


Fiky - Vinárna Ořechovka
24. březen 2006 | 10:14

Ideální pro Ty, co se chtějí výborně najíst v pěkném prostředí a nepočítají každou korunu.


ambiente - Hospůdka v Bendovce
24. březen 2006 | 08:06

Fakt pohodová hospůdka u Jižního nádraží. Dorbé pivko za neuvěřitelně nízké ceny, příjemné obsluha a pěkně zařízený interiér. Je zde spoustu akvárií s rybami i želvami.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde