Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6153 recenzí

Stinin - Belfast
24. únor 2006 | 10:39

Super hospoda, jen trochu malého rozměru, takže to chce místa zabrat včas. Ceny standartní, obsluha jen na baru je pro větší akce plus a navíc velmi příjemná. K tomu všemu ještě promítačka s plátnem, takže ani sprotovnímu fanouškovi tady nic neunikne. Celkově dobrej podnik.


Stinin - Šenk Na Parkánu
24. únor 2006 | 10:25

Dobrý podnik na pivko. Hlavně vynikající černý Kozlík za rozumnou cenu. Ale hodně často je narváno.


gambrmen - U Levých
21. únor 2006 | 21:56

Pred otevrenim, sportbaru Sladovnicka, byla hospoda "U Levejch" hojne vyuzivano studenty i pedagogy blizke elektro prumyslovky. Pres poledne se tu lze celkem levne najist, toci tu myslim nejen G10° ale i Plzen12°. Je zde fotbalek, kulecnik i sipky. V zadni casti se nachazi vyherni automaty.


Beny - Májovka
20. únor 2006 | 10:50

Kdo se rád podívá na sportovní přenosy v hospodě, bude spokojený. Navíc si zde může rovnou i vsadit na svého favorita. Malou nevýhodou velkoplošné projekce v zadní části podniku je blízkost stolu u zdi, na které se promítá. Ti, co sedí dále, se pak musí občas naklánět, aby neviděli jen hlavy pijanů před nimi.


Beny - Krčma u Krokodýlího Ocasu
27. září 2006 | 23:38

Odmyslím- li si lehce shnilé zdi, naivně zakryté např. obrazy, půllitr "ovoněný" Jarem a věčně zahulené prostředí, jedná se o celkem pohodový klubík.


Beny - Alfa Music Club
20. únor 2006 | 10:35

Netřeba z mého pohledu komentovat diskošku. Rock klub je příjemné místo s drahým pivem a dokola se opakující hudbou. Kdo zde během hodiny neuslyší pětkrát Kabát, ať mi dá vědět. Rock club si rocker představuje přeci jen jinak:(


Beny - 100dolla
20. únor 2006 | 10:32

Příjemný klubík na pohled, někdy se zde ale vyskytují zajímaví živočichové. Na koncerty bych rovněž doporučoval chodit jinam, ať už kvůli akustice nebo kvalitě kapel.


Beny - U Křelovců
20. únor 2006 | 10:19

Vemte si náhradní plíce:)


matee - U Křelovců
19. únor 2006 | 19:46

Pokud chcete nejlepší Gambrinus 10° v Plzni, tak zavítejte právě sem. Štamgasti jsou poněkud svérázní, takže o zábavu je postaráno :))


ambiente - New Club
2. duben 2006 | 13:06

Dobrej, poměrně novej rockáč. Je škoda, že tam netočí i G10°, ale zas až taková nevýhoda to neni. Nevýhoda je spíš poněkud nešťastně pořešené sezení. V lavicích je klimatizace a jsou tak široké, že se jen stěží opřete - spíš si tam lehnete:) Takže jste nuceni sedět daleko od sebe, což je překážka pro intimější komunikaci.

Nově zde zavedli Stellu a Hoe.. což je prima, osobně mám Stellu rád, nicméně ceny jsou sjednoceny, což nevidím jako dobrý tah. Jinak v poslední době změna k lepšímu, dokonce jsem zde zaregistroval gaučík pro větší pohodlí.


ambiente - Alfa Music Club
19. únor 2006 | 14:15

Co se týče Alfy jako takové, tedy diska, to je kapitola sama pro sebe. Když sem zajdu, tak to jen z nouze a ještě musí být tak čtyři ráno a není opravdu kam jinam jít, či mě tam zatahávají čtyři tancechtivé a vnadné děvy.

Na druhou stranu rockový klub ve sklepě je dosti diskutabilní. Fakt celkem příjemné prostředí i plac, kde se lze vyblnout a vyskákat. Jenže parket je obvykle prázdný (bývá tu dost mrtvo) a cena piva, je poněkud vyšší.


ambiente - U Kaštanu
19. únor 2006 | 14:05

Ke Kaštanu se vyplatí zajít především v jarních či letních měsících, kdy můžete posedět u vínka na prostorné zahradě pod oním jírovcem. Jinak je vinárna stísněná a obvykle zde bývá dost zakouřeno.

Na druhou stranu nechat si tu natočiti víno do PETky, sednout si s pár lidmi v parku a společně ji vypít, má ale taky co do sebe:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde