Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Lajka - Zachs Pub
5. březen 2006 | 22:01

I pěkný podzemní posezení


Lajka - Ixcatlan
5. březen 2006 | 21:43

Zajímavá restaurace, celkem dobře vaří, posezení v "jeskyni" neni spatny.


Lajka - In Café
5. březen 2006 | 21:27

Kdo si občas rád dá Stellu v klidnějším prostředí - vhodná volba.


Lajka - Hemingway
5. březen 2006 | 21:25

Příjemné prostředí ve starobylém stylu. Doporučuji.


Lajka - Boulder Café
5. březen 2006 | 21:17

Na posezení celkem dobrý, ale za poslední rok tak trochu pokles.


Lajka - Bernard-In
5. březen 2006 | 21:14

Na posezení dostačující, Bernard 13 nebyl úplně to pravé, obsluha celkem příjemná.


L@D@ - Vinárna Ořechovka
5. březen 2006 | 11:41

Vari zde vyborne, ale k posezeni u piva to opravdu neni, protoze je zde pekelne drahy.


L@D@ - U Meisnerů
2. březen 2006 | 14:41

Bohuzel sem mel tu cest sem zavitat jedno rano, kdyz sem cekal na autobus do Prahy... :(


gambrmen - Na Roudné
26. únor 2006 | 21:56

Pamatuju ze sme tam chodili vzdy o prestavce v autoskole (jen kdyz nebyli jizdy:-). To to tam zrovna znova otevirali po povdnich, takze se tam hoste mijeli s delniky. Vubec se mi tam nelibilo osvetleni (obycejny zarivky - fuj studeny svetlo jak nekde v hypermarketu) a plastovy okna podle me taky do hospody nepatri...


Bible - Pod Lampou
26. únor 2006 | 19:29

Lampa má v Plzni asi nejsolidnější nabídku koncertů. To je prostě fakt. Jinak je tam nejprotivnější obsluha s podmírovým pivem do kelímku a dost odpudivej interiér. Nemůžu si pomoct, ale chodím tam fakt nerad.


Bible - Hi-Fi klub
26. únor 2006 | 19:25

I když tam mají celkem hnusný pivo, musím dát 5 hvězdiček. Asi to prostě bude těma lidma, co se tam scházejí. Velkou výhodou je někdy velmi dlouhá otevírací doba, v podstatě podle zájmu hostů. Taky jsou tam šipky a na baru umí servírovat "kofilu" :) Akorát nedoporučuju navštěvovat tenhle podnik v pátek 13. ;)


Bible - Jalta
26. únor 2006 | 19:19

Na mě tahle hospoda působí strašně sterilním dojmem.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde