Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

kuchařinkaa - U Zahradníků
9. únor 2018 | 10:57

Popravdě, už nikdy. Chápu že místní milují pivo, hluk, špinavé monterky a vysedávání na chodníku.

Asi místním výrobním dělníkům chutná, ale Restauraci si představuji jinak v 21. století. Už nikdy ani na kole.


jiricek - Havránek
8. únor 2018 | 14:37

Sobota večer, chtěli jsme se někde navečeřet. Interier celkem ujde, až na prach a jiné nečistoty. Dali jsme si večeři - žebra - nic moc! Pivo 12gam. hnusné, po náhodném krátkém zjištění u baru ředěné 1/2 na 1/2 10-12. Obsluha včetně vedoucího OPILÁ, nevychovaná, nepříjemná, IQ ??? Hulí za barem a v KUCHYNI. Mušky, zápach, špína, WC chybí hyg. prostředky, neudržované hnus. Přehlučené hudbou od baru a opilé obsluhy. OKRADLI NÁS!!! Bylo nás pět. Jídlo jsme snědli, místo 5ti hnusných nedopitých piv účtovali 6... Asi si dali jedno na nás... Účtenky snad jen někomu. My jsme ji nedostali. Do Plzně - do této "Restaurace" UŽ NIKDY !!!!!!!!!!! "Asi jim to stále sype, tak proč nééé."


Jandys - Plachetnice
23. prosinec 2017 | 15:25

Část obsluhy velmi neprofesionální, nepříjemná, zejména nejmladší ze servírek. Fakt nepříjemná a bohužel zásadní kaňka na jinak celkem solidním dojmu z jídla i pití a zrovna teď v předvánoční čas.


Aja - Báječný život ďáblova klína
6. prosinec 2017 | 09:30

Výborné prostředí, po čase jsme opět s děvčaty zavítali. Fajn barman, dobré koktejly a příjemná muzika. Doporučuji :)


BulMar - U Papírny
13. říjen 2017 | 08:06

Přidávám včerejší nepříjemnou zkušenost z tohoto podniku. Měli jsme zde naplánovanou teambuildingovou akci. Ačkoliv jsme používali pouze tři dráhy, na které jsme chodili nahlašovat počet hráčů a celou dobu ohledně drah s obsluhou komunikovali, tak nám obsluha údajně pustila dráhy čtyři a také jsme čtyři museli i přes oboustrannou výměnu názorů zaplatit. O nepříjemnosti, nekorektnosti a absolutní neempatičnosti obsluhy je tu už uvedeno hodně, ale toto byl vrchol. Situaci se snažil uklidnit jakýsi manažer, který nám ale ve výsledku vyčetl jen to, že se hádáme s obsluhou. Prostředí je jinak velmi zastaralé, dráhy nic moc (stavění kuželek je problém, také vracení koulí), všechno se tam zaseklo kdesi v devadesátkách a modernizace je tu cizí slovo. Také tam dost smrdí přepálený tuk. BYLA TO CELKOVĚ KATASTROFA A POKUD SI VEČER CHCETE UŽÍT, BĚŽTE RADĚJI KAMKOLIV JINAM!!!


krupik - Pizzeria Černice
29. srpen 2017 | 11:42

Byl jsem tady již několikrát, vždy maximálně spokojen. Denní menu pestré a velké porce - najedl jsem se :-)


zdendaMotlu - Pizzeria Černice
6. červenec 2017 | 13:01

Skvělý servis, výborná jídla a atmosféra, zvlášť v létě na zahrádce, je opravdu příjemná.


mane.n - Plachetnice
26. červen 2017 | 11:58

Obsluha pomalá a hlavně chaotická, burger donesli půl hodiny před tatarákem, takže byl naprosto studený, než se mohli i ostatní pustit do jídla. I přesto, že jsme měli rezervaci, při níž jsme přímo označili voucher na tatarák, tak stůl, který přišel po nás, byl obsloužen rychleji, a to měli také tatarák, čekali jsme na přípravu přibližně třičtvrtě hodiny v prázdné restauraci (večer předtím při potvrzování rezervace jsme byli přesvědčováni, že nemají žádný volný stůl, což se nestalo poprvé), tatarku nedonesli, ale naúčtovali, předražené hranolky, na stole letáček na štrůdl, který není (nepředstavitelný problém jej uklidit), obsluha kouří v místnosti za barem, kam je vidět? Bylo toho hodně a nebylo to poprvé, takže naše poslední návštěva.


Diana23 - J. Gotti
12. červen 2017 | 10:34

naprosto šílené !!! rizoto s lososem, které chutná jako nepovedený rýžový nákyp bez chuti a rozvařené noky se sýrem, které jsme měli i lepší ve školní jídelně + odpověď číšnice, že nikdo zatím nic neříkal, takže vesele zaplatíte přes 300 stovky za oběd, kterého se ani nedotknete.. to by šlo


Tomwww - Pizza Bossi
12. duben 2017 | 23:17

Rozhodne nedoporucuji, doba dodani cca 2h, priopily ridic me hleda v okruhu 300m od uvedene adresy. Na studene pizze se kvalita testa prilis hodnotit neda. Jeste ze nejsou jedini.


Kamila12 - Kiboko
15. březen 2017 | 21:18

Nestacim se divit.. navsteva restaurace ZOO Plzen. Clovek si rekne, krasne prostredi a poloprazdno, restaurace neni zaneprazdnena, ze si date v klidu obed. Uz pri obednani jidla cernovlasa mlada pani, protivna a neochotna, ze by se clovek nejradeji obslouzil sam. Tak slecne davam druhou sanci a ptam se, kam se muzeme posadit. Odpoved zni: ,, kamkoliv,,. Tak so tedy sedame kamkoliv. Pet minut na to rozhovor, tehle zminene protivne slecny s kucharem, schvalne hlasiteji, aby jsme nepreslechly; ,, to uz je jedno jestli mame rezervacky, nebo ne, kdyz si stejne sedaj kam chtej..,,. Pani stala zady a nebyla ani ochotna k nam prijit a oznamit nam to osobne a slusne a radeji komunikovala timto zpusobem. Chovani vazne na urovni🤔. Nedoporucuji..


Light22 - Sedmý nebe Morávka
8. březen 2017 | 08:42


Strana 1 z 515 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde