Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6192 recenzí

Tomwww - Pizza Bossi
12. duben 2017 | 23:17

Rozhodne nedoporucuji, doba dodani cca 2h, priopily ridic me hleda v okruhu 300m od uvedene adresy. Na studene pizze se kvalita testa prilis hodnotit neda. Jeste ze nejsou jedini.


Kamila12 - Kiboko
15. březen 2017 | 21:18

Nestacim se divit.. navsteva restaurace ZOO Plzen. Clovek si rekne, krasne prostredi a poloprazdno, restaurace neni zaneprazdnena, ze si date v klidu obed. Uz pri obednani jidla cernovlasa mlada pani, protivna a neochotna, ze by se clovek nejradeji obslouzil sam. Tak slecne davam druhou sanci a ptam se, kam se muzeme posadit. Odpoved zni: ,, kamkoliv,,. Tak so tedy sedame kamkoliv. Pet minut na to rozhovor, tehle zminene protivne slecny s kucharem, schvalne hlasiteji, aby jsme nepreslechly; ,, to uz je jedno jestli mame rezervacky, nebo ne, kdyz si stejne sedaj kam chtej..,,. Pani stala zady a nebyla ani ochotna k nam prijit a oznamit nam to osobne a slusne a radeji komunikovala timto zpusobem. Chovani vazne na urovni🤔. Nedoporucuji..


Light22 - Sedmý nebe Morávka
8. březen 2017 | 08:42


R5929 - U Kostků
30. prosinec 2016 | 14:31

Výborná hospoda a výborná obsluha.

Tam se také dozvíte, co jste ještě nevěděli.

Radek Bischof

Tel. 606 106 312


JendaK - U Salzmannů
14. prosinec 2016 | 19:40

Dnes v menší partičce.

Vemi dobrá kulajda. Do špičkové fous chybělo.

Tradičně velmi dobré pivo, perfektně načepované šnyty. Velmi slušně servírovaná hruškovice a slivovice.

Ovarová kolena stejně jako Na Parkánu bohužel udrncaná s příliš tuhou kůrčičkou, tedy spíš nepřátelskou kůrou. Nešla rozkrojit ani poctivým pilováním : ( Dle obsluhy to tak má být. Chuťově koleno bez nápadu, byť obloha vč. prezentace byla naopak tak akorát. Zlaté časy restaurace Prazdroj u brány pivovaru. Kdo zažil koleno tam, ví o čem je řeč. Příště si ho již rozhodně nedáme. Čekali jsme víc. Dnes trochu rozporuplná návštěva. Obsluha i prostředí příjemné. Po nějakém čase to ještě zkusíme. Ale příště návštěvu mimoplzeňských vezmu Na Parkán. Jídlo stejné, tedy také trochu slabší než bychom uvítali. Pivko ještě o chlup lepší.


mane.n - Paganini
23. listopad 2016 | 13:44

Dnes jsme s přítelem navštívili tuto restauraci, a to kvůli výhodnému polednímu menu. Při konzumaci se příteli udělalo tak nevolno, že se musel odebrat na toaletu. Když jsme jídlo vrátili do kuchyně, tak se k nám obsluha již ani neobtěžovala, pouze přinesli účet a nepřišli si ani pro peníze, bohužel jsme chvátali, tak jsme museli odejít. Takto negativní postoj bych nezaujala po jedné návštěvě, bohužel to nebylo poprvé. Jídlo je vyloženě nechutné, nedochucené či přesolené a přepepřené, těstoviny rozvařené, apod. Tuto restauraci již v životě nenavštívíme, i přesto, že jsme sem chodili velice rádi.


Bigi - U Rytíře Lochoty
12. listopad 2016 | 08:51

Tento podnik jsem měl vždy rád navštěvoval. Dobré jídlo, obsluha i pití. Byl jsem nedávno zde asi po půl roce a byl jsem hodně zklamaný. Pivo i jídlo docela dobrý, ale obsluha no to byla katastrofa. Nepříjemná neochotná. Vyvrcholilo to placením. Vypili jsme nějaké to pivo a při placení nám na účtovali každému tak o dvě piva navíc, celkem 4 lidi. Nejvíce bylo velmi neprofesionální a aroggantní chování číšníka, který dříve dělal u Švejka v Riegrovce. K zákazníkovi by se měl tento člověk chovat vždy slušně a pokorně. Poté jsem tuto informaci pověděl mezi přáteli a dozvěděl jsem se že tyto praktiky zde dělaj úplně normálně. Dlouho již tento dříve oblíbený podnik nenavštívím.


NiKuLk - Vřesiná
7. listopad 2016 | 18:44


Fantocy - Nový Peking
25. říjen 2016 | 16:04

Před nedávnem jsem navštívil tuto restauraci. Vzhled restaurace na mě udělal dobrý dojem. Dal jsem si bufet, kdy jsem ochutnal od každého trochu. Vesměs všechno chutná a vypadá podobně. Hnědá přesolená omáčka. Strašný dojem na mě udělala obsluha. Majitelé ? Číňani jsou velmi úslužní, milí přesně tak, jak bych si v čínské restauraci představoval. Jiné je to s našinci. Obsluha používá mezi sebou velmi vulgárních výrazů hodících se spíše do knajpy starých námořníků. Vůbec dámám nevadilo,že hosté poslouchají jejich zážitky z probdělé noci. Co mě ale dorazilo, bylo to, že při kasírování mi slečna slovenskou češtinou doslova vynadala,že jsem na talíři nechal zbytky. Byl jsem poučen,že si mám nandat jen tolik, kolik sním, co oni potom se zbytkama. Nezmohl jsem se na nic, zaplatil a odešel a už nikdy více.


Wodpad - U Zahradníků
3. říjen 2016 | 15:55

V restauraci přímo sem ještě nebyl, ale odebíráme od ní obědy do práce. Kuchyně je opravdu výborná, i za tu cenu je jídlo velmi slušně uvařené a dodané včas. V nabídce jistě potěší i výběr salátů, který vydá za normální oběd popř. vepřové koleno.


sokol.ms - Starobolevecká hospůdka
28. září 2016 | 19:17

Hospůdka pěkná. Jídlo průměr. Kdo má rád tatarák samou papriku a kečup, ten si přijde na své. Obsluha neochotná, naprosto neprofesionální. Dám příklad: poté co příjdete s vozíčkářem a slušně se zeptáte jestli by šlo dát na stranu lavici, protože jinak se dotyčný nemá šanci dostat ke stolu a najíst, vám obsluhující s kyselým obličejem položí dalších deset dotazů typu-proč jako?, kam jí asi mám pak dát? a podobně. Podotýkám, že to bylo venku, kde je místa opravdu dostatek. Potom při objednávání jsme chtěli jedno jídlo dřív, protože bylo pro mou tříletou dceru, která už měla hlad. To byl zase problém, dokonce nám obsluha řekla, cituji:Já to objednám pak všechno najednou, protože rozdíl je stejně tři minuty a odešla. Vrchol!!! To téhle hospůdky už nikdy nepůjdeme!


daniel62 - City Bar
20. září 2016 | 18:59

Pro všechny zmrdy, pamrdy a spermohltY, kteří dokážou jen špinit: CO SEM VY ZKURVYSYNI LEZETE !!!!


Strana 1 z 516 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde