Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6185 recenzí

todo - U Zahradníků
28. březen 2018 | 07:06

Restauraci jsem objevil zcela náhodou, když jsem měl jednou hlad a vracel se ze služebky zpět do firmy. Okouzlili mi natolik, že se tam často vracím a všem vřele doporučuji. Nikdo nehlučil, nevysedával na chodníku a měl-li na sobě špinavé montérky, pak asi pracoval rukama a chtěl se v pauze najíst.

Doporučuji vyzkoušet, především v teplejším počasí, až bude otevřená teráska! :-)


Milďofík - Starobolevecká hospůdka
20. březen 2018 | 14:32

Také jsme navštívil tuto hospůdku a musím upřímně říct že jsem byl návštěvou přímo nadšený. Prostředí moc pěkný, obsluha rychlá a ochotná a co se týká jídla tak přímo skvělé. Myslím si že by někteří rádoby hospodští sem mohli zajít na "brigádu " aby se něco přiučili. Rád přijdu znova.


Milďofík - U Námořníka
20. březen 2018 | 14:02

Také jsem zkusil a první dojem parádní. Prostředí příjemný, pivo dobré a jídla také v pohodě, jen tak dál. Myslím že za to stojí zopakovat návštěvu.


Luboš - U Námořníka
10. březen 2018 | 12:54

Od března 2018 zrekonstruováno a znovu otevřeno!

Stará dobrá hospoda U Námořníka v novém hávu - dřevěné lavice, dřevem obložený bar, malba námořníka na zdi, dveře do kuchyně, které vypadají jako dveře do kajuty... Vše nové a moderní, přesto stylové a vkusné. Přesně takhle by to mělo U Námořníka vypadat. Dobrá práce!

Pivo točí Pilsner Urquell a Kozla.

Jídelní lístek vypadá parádně. Česká klasika, ale kvalitně podaná - uzeniny od Majera, telecí řízek smažený na sádle, ...

Paráda, doufám, že jim to vydrží.


Esender - Pizza Bossi
27. únor 2018 | 22:48

Spatne objednane noky jsem zkusil po dvaceti minutach zmenit a bylo mi receno ze uz jsou hotove a bohuzel. Tri minuty na to, telefonat ze mi udelaji nove. Za me naprosta spokojenost a vstricny pristup. Objednavame tu uz dlouho, pizzu a noky maji vynikajici.


Mr.Scully - Pizza Bossi
25. únor 2018 | 12:28

Nedoporučuji. V relativně klidnou část dne dorazila pizza za 80 minut a oproti objednávce tam byl překvapivě příplatek za dopravu, ač jsem v jejich webovém rozhraní zvolil plzeňskou čtvrť a doprava měla být zdarma. Je to blbých 25 korun navíc, ale jde o princip. Příště určitě objednám jinde.


kuchařinkaa - U Zahradníků
9. únor 2018 | 10:57

Popravdě, už nikdy. Chápu že místní milují pivo, hluk, špinavé monterky a vysedávání na chodníku.

Asi místním výrobním dělníkům chutná, ale Restauraci si představuji jinak v 21. století. Už nikdy ani na kole.


jiricek - Havránek
8. únor 2018 | 14:37

Sobota večer, chtěli jsme se někde navečeřet. Interier celkem ujde, až na prach a jiné nečistoty. Dali jsme si večeři - žebra - nic moc! Pivo 12gam. hnusné, po náhodném krátkém zjištění u baru ředěné 1/2 na 1/2 10-12. Obsluha včetně vedoucího OPILÁ, nevychovaná, nepříjemná, IQ ??? Hulí za barem a v KUCHYNI. Mušky, zápach, špína, WC chybí hyg. prostředky, neudržované hnus. Přehlučené hudbou od baru a opilé obsluhy. OKRADLI NÁS!!! Bylo nás pět. Jídlo jsme snědli, místo 5ti hnusných nedopitých piv účtovali 6... Asi si dali jedno na nás... Účtenky snad jen někomu. My jsme ji nedostali. Do Plzně - do této "Restaurace" UŽ NIKDY !!!!!!!!!!! "Asi jim to stále sype, tak proč nééé."


Jandys - Plachetnice
23. prosinec 2017 | 15:25

Část obsluhy velmi neprofesionální, nepříjemná, zejména nejmladší ze servírek. Fakt nepříjemná a bohužel zásadní kaňka na jinak celkem solidním dojmu z jídla i pití a zrovna teď v předvánoční čas.


Aja - Báječný život ďáblova klína
6. prosinec 2017 | 09:30

Výborné prostředí, po čase jsme opět s děvčaty zavítali. Fajn barman, dobré koktejly a příjemná muzika. Doporučuji :)


BulMar - U Papírny
13. říjen 2017 | 08:06

Přidávám včerejší nepříjemnou zkušenost z tohoto podniku. Měli jsme zde naplánovanou teambuildingovou akci. Ačkoliv jsme používali pouze tři dráhy, na které jsme chodili nahlašovat počet hráčů a celou dobu ohledně drah s obsluhou komunikovali, tak nám obsluha údajně pustila dráhy čtyři a také jsme čtyři museli i přes oboustrannou výměnu názorů zaplatit. O nepříjemnosti, nekorektnosti a absolutní neempatičnosti obsluhy je tu už uvedeno hodně, ale toto byl vrchol. Situaci se snažil uklidnit jakýsi manažer, který nám ale ve výsledku vyčetl jen to, že se hádáme s obsluhou. Prostředí je jinak velmi zastaralé, dráhy nic moc (stavění kuželek je problém, také vracení koulí), všechno se tam zaseklo kdesi v devadesátkách a modernizace je tu cizí slovo. Také tam dost smrdí přepálený tuk. BYLA TO CELKOVĚ KATASTROFA A POKUD SI VEČER CHCETE UŽÍT, BĚŽTE RADĚJI KAMKOLIV JINAM!!!


krupik - Pizzeria Černice
29. srpen 2017 | 11:42

Byl jsem tady již několikrát, vždy maximálně spokojen. Denní menu pestré a velké porce - najedl jsem se :-)


Strana 1 z 516 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde