Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

AndyvonPilsen - Uctívaný Velbloud
23. srpen 2016 | 13:25

Dobré pivo, jídlo. Příjemná obsluha. Doporučuji.


AndyvonPilsen - Cafe bar Al Capone
25. srpen 2016 | 09:15

S kamarádkami jsme byly v tomto baru 19. 8. 2016. Obsluha i pití docela šlo, ale žádný zázrak. Ale byly jsme naštvaný z jiného důvodu. Kamarádka objednala sekt na přípitek. Číšník měl nehodu s tácem a všechny skleničky mu spadly z tácu i se sektem na zem. Sekt nám tedy musel vlastní vinou přinést znovu. Podával nám ho ve whiskových skleničkách a protože neměl další vychlazený, dal nám do toho nevychlazeného sektu led! Samozřejmě jsme zaplatili plnou cenu. Při placení na baru jsme se nestačily divit, co nám tam všechno bylo naúčtováno. Chtěly po nás zaplatit o cca 7 vín více než jsme vypily, o cca 4 džbány vody více a jedny brambůrky. Když jsme se ohradily, že v 8 lidech jsme 10 džbánů vody opravdu nevypily a ty vína taky ne, reklamace nebyla uznána. Nechtěli jsme se hádat a kazit si večer a tak jsme zaplatily a odešli. Byly jsme okradeni u pravého mafiána Al Capone! Asi si číšník potřeboval vynahradit ten rozlitý sekt... Kdyby měli registrační pokladnu, tak by si toto dovolit nemohl. Už nikdy Al capone!


sisa - Restaurant 12°
18. srpen 2016 | 09:23

Bohužel musím ohodnotit záporně.

Víno Fangalo, které si často v restauracích objednávám, tady rozhodně nechutnalo tak, jak má. Vzhledem k vysoké ceně bych očekávala jistou kvalitu, ale bohužel. Při placení se nám na našem účtu objevily položky, které si nikdo z naší skupinky neobjednával, které jsme ovšem museli zaplatit. A vrchol byl, když si číšník spletl účty, nechal mě zaplatit jiný účet se slovy, že mi pak rozdíl vrátí, samozřejmě už mi nic nevrátil!

Takže tuto restauraci navštívím leda tak po výměně majitele a personálu!


Aminomaster - U Rytíře Lochoty
16. srpen 2016 | 13:06

Měli jsme odtud večeři minulou sobotu a musím říct že to bylo naprosto příšerné. Jídlo jsme si brali s sebou, takže nebyla ani možnost jídlo reklamovat, nikdy bych za toto jídlo totiž nezaplatil.

Hamburger byl naprosto příšerný, maso úplně neochucené a nedopečené (místy skoro syrové), houska nebyla opečená, takže po chvilce rozmáčená že se to nedalo jíst ani příborem, uvnitř burgeru sladká chilli omáčka z flašky a kus neopečené slaniny. I ten nejlevnější burger od Bigburgeru je lepší něž toto. Kuřecí prso bylo taky neochucené, navíc nedopečené (bylo rozkrojeno napůl, takže nechápu jak si toho kuchař mohl nevšimnout), šťouchané brambory divně béžové. Celkové hodnocení: Jídlo celkem za 350 Kc na úrovni maximálně hotovky. Už nikdy víc


daniel62 - Na desítce
8. srpen 2016 | 19:44

Na desítku chodím pravidelně. Dnes, t. j. 8. 8. 2016 mě ale pořádně zklamala.

Nejde jim zde Wifi připojení a obsluha opravdu mizerná. Na otázku, proč nejde Wifi připojení mi obsluha(oplácaná nanda, která se nosí jako modelka)mi řekla,že to není její věc.

Na pivo jsem musel čekat 12 minut i když zda sedělo šest hostů a obsluha se zabývala svým mobilem a cpala se preclíkama. Jeden z hostů to nevydržel a musel si jít objednat na bar. Další host, který přišel, si musel sám uklidit stůl po předcházejících hostech.

pokud zde bude tato obsluha, tak návštěvu NEDOPORUČUJI !!!!


SkoTom - Výčep Mokrý loket
6. srpen 2016 | 10:13

Občasná návštěva podniku tohoto typu mi vždy připomene Kocábem zpívanou písničku od Hapky a Horáčka "Buřty, pivo a nenávist". A v tomto smyslu má lokál, kde je "na zemi bláto a ve stěnách pukliny" jisté kouzlo :-) Zvlášť když je tu hodně dobré pivo. Mluvíme o nefiltrované gambrinusu, které se tu ovšem točí jen přes léto (zato prosím většinou do chlazeného půllitru!! Klobouk dolů) - celoročně čepovaná desítka gambrinus je většinou hnilokal i v rukou takového odborníka, jaký je místní výčepní, který sám tvoří ducha podniku. Jenže desítka je levná a taky dává, takže se sem na ní pravidelně stahují hordy místních notoriků a zkrachovalců všeho druhu.. od umaštěných montérek, po omšelé obleky s kufříkem. Uvnitř, kde dýmová clona z levných cigaret málokdy dovolí ostré vidění a dýchání, opravdu není radno vysedávat (maximálně postát u baru při čekání na pivo) - ono totiž ani není kde ("pijeme na stojááákááá":-)). No, co dodat - dávejte si bacha na výčepního. Je to šprýmař a pěknej kulich - má bratra, dvojče, a tak někdy opravdu nevíte, kdo vám zrovna čepuje :-D!


wyllou - Pulcinella
26. červenec 2016 | 12:49

Zdravím nedavno jsem byla v této restauraci, kam už nepůjdu. Až na jednu slečnu, která byla příjemná, ochotná, ostatní se nepředřeli. Restaurace nebyla nijak narvaná, ale 3 servírky prostě nestíhali, dlouho jsem čekali na jídlo, když došlo potí, chodili jen tak kolem... Na to, kolik tam stojí jídla, porce malá, oproti jiným podnikům a o pití nemluvě. Byla jsem zklamaná.


MoncaB - Zlatá koruna
12. červenec 2016 | 11:54

Příjemné prostředí. Zvlášť pro toho, kdo pamatuje, jak to tu vypadalo dřív. Na oběd sem ale nechoďte. V poledne už kuchař vyškrabuje hrnce.


Veverak - Bella Cafe
2. červenec 2016 | 12:06

Chcete poznat skvělou kavárničku v Plzni?

Pak vám doporučím Bella Cafe.

Příjemně sympatická obsluha s výbornou kávou navodí ten správný pocit pohody který vám dozajista schází.

Nabídka je velmi pestrá, od domácí limonády po zmrzlinové poháry.

K zakousnutí jsou dortíky, zákusky ale také toasty sladké a slané se slaninou.


amy - Starobolevecká hospůdka
23. červen 2016 | 13:39

dobře vaří, ochota, příjemné prostředí, co víc si přát?


misulka - Saloon Doubravka
22. červen 2016 | 13:37

obsluha rychlá, bohužel jídlo žádná sláva - stále se opakující položky na poledním menu... servírovat i přes parné léto neustále segedýny, knedlo-zelo, smažená masa a k tomu neustále většina položek s hranolkami nebo hutnými knedlíky není žádný zázrak... kuchař asi nikdy neslyšel o těstovinových či jiných salátech, nemluvě o tom, že hranolky opakované světlé, jednou už bylo nedodělané i maso a obsluha se ani nepozastavila nad tím, proč celé zůstalo na talíři...


Wodpad - Krčma u Krokodýlího Ocasu
3. červen 2016 | 14:53

Vůbec nejlepší hospoda široko daleko. V Plzni nemá konkurenci. Chodím tam už 15 let ! Slejzaj se tam super lidi, čovek se musí umět krapet uvolnit, ne? Konzervám kterejm se to nelíbí, ať tam nelezou. Sláva VOCÁSKU !!!


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 515 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde