Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Chico - DARKSIDE Club
6. říjen 2015 | 17:39

je to tam pecka, kvalitní sound system, hudební live produkce (vinyl gramofony, KORGy, ...)

výborný akce každej týden


Adela-08 - U Matasů
20. září 2015 | 06:59

Jidlo - losos - velmi chutny, velka porce, prijemna cena

Polevka- velka porce, velmi chutne, nizka cena

Pivo - kozel - dobre

Prostredi - prijemne, hezke venkovni posezeni a detsky koutek


Adela-08 - Saloon Roudná
20. září 2015 | 06:50

Byli jsme zde o vikendu na obede, i kdyz zde bylo celkem prazdno, servirka si nas nevsimala a obslouzila nas za dlouho. Stoly byli olepene a sklenicky nebyli take zrovna vylestene. Druhy cisnik, ktery nam nesl jidlo byl ok, prijemne vystupovani a velmi pozorny. Jidlo na taliri pekne naservirovane, medium steak nebyl medium ale propeceny, chut a tuhost masa - meli jsme uz lepsi, pecena zelenina jako priloha velmi chutna. Ocekavali jsme vic


Forklok - Flora Restaurant
19. září 2015 | 17:14

Dnes jsme si tam dali 4 hovězí steak z vysoké rostene a musím říci že to jídlo bylo moc dobre. Sice můj steak byl rear, ačkoliv jsme si všichni objednali médium, ale mě to moc nevadilo. Porce byli opravdu obrovské. A nebyla šance je ani sníst. Obsluha moc fajn. Za mě doporučuji a dávám 5 hvězdiček hlavně za ty porce.


varikon - Na Jízdárně
15. září 2015 | 18:30

Na jakékoli větší oslavy zcela nevhoné. O kvalitách personálu a restaurace raději pomlčím, kdo nezažil neuvěří.


smajlik - Pivnice Belvedére
18. říjen 2016 | 18:31

Taková to byla suprová hospůdka. Bohužel už je zase vše jinak. Majitelka vyházela kuchařky i číšníky a nabírá asi bezdomovce.

EDIT: No tak to netrvalo ani rok a už je zavřená.

EDIT:Teď noví majitelé a je z toho předražená úplně obyčejná hospoda.


knedlicek - Masala Ghar
15. září 2015 | 11:18

Chodím sem opakovaně. Restaurace má velkou nabídku jídel od méně pálivých po pořádně prohřívající. Velký výběr zeleninových jídel, vybrat si může i skalní vegetarián. Vždy si k jídlu objednávám mango lassi a čapáty. Co bych vytkla je používání mikrovlnky, (jak si všimnul i uživatel Onestarzz. Z kuchyně se její zvuk bohužel často ozývá a stalo se mi vícekrát, že jídlo chutnalo "ohřátě". Na chuti mu to neubralo, ale stejně... tohle do restaurace nepatří. Proto dávám i jinak chuťově výjimečné restauraci 3 hvězdy. Interiér přijatelný, spíše útulný, intimní atmosféra.


Evosheek - Na hradbách
13. září 2015 | 14:27

Přišli jsme sem s manželkou na večeři. A hned v prvních okamžicích jsem kritizoval výčepního za jeho práci s pivem. Kritika se nelíbila majiteli podniku, který byl přítomen. Když jsem mu dokázal, že mám pravdu, kritiku přijal a od tohoto okamžiku jsme si s manželkou užívali příjemného večera. K večeři jsme si dali vepřovou panenku s nivou a smažené olomoucké tvarůžky. Zapili jsme to několika půllitry 12°Budvaru a spokojeni s jídlem, obsluhou i pivem jsme zaplatili a odešli.


Vrabček - COMIX EXCELENT URBAN PUB
2. září 2015 | 22:33

velice pěkné prostředí, super design. Vždy mi tu chutnalo, stejně tak i mým kamarádům a rodině. Ráda se sem vracím, všem doporučuji. Jelikož je to nová restaurace otevřená začátkem tohoto roku, doufám, že si tento standard udrží, protože teprve tak se ukáže, jak kvalitní tato restaurace skutečně je ;-)


Vrabček - Saloon Roudná
2. září 2015 | 22:26

za mě 5 hvězd. Chodíme celkem často, už jsme sem vzali kde koho, návštěvy ze zahraničí, kamarády, rodinu. Nejvíc se restaurace osvědčí na firemní akce, kdy je kuchyně pod tlakem a připravuje najednou třeba 20-30 jídel. Takto jsme tu byli 2x a všichni nadšení a to už o něčem svědčí :-) Jinde si steak nedávám, protože je tu nej, a nic jiného si zde nedávám, protože steak je tu nej :-D Dobré i dezerty a předkrmy. Jen ta obsluha by se občas mohla usmát.


Vrabček - Pijezpi
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.


Vrabček - Uctívaný Velbloud
2. září 2015 | 22:13

od znovuotevření se leccos změnilo, bohužel, k horšímu...


na začátek | «předchozí | Strana 7 z 515 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde