Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto U Rytíře Lochoty
By: steve-o

U Rytíře Lochoty

903.4889III. cenová kategorie (do 20kč/pivo)
Hodnocení 3.49
Adresa:Karlovarská 103 Restaurace III. cenová kategorie (do 20kč/pivo) ticket Restaurant gastroPASS Cheque Dejeuner bezbariérový přístup nekuřácký prostor letní zahrada regionální piva Tento podnik je doporučen uživateli! Popularity: 29
Co to je?
Plzeň - Lochotín, 32317
Telefon:+420-602-270-505
WWW:http://www.lochota.cz
email:alloza@seznam.cz


Restaurace Lochota s klasickou českou kuchyní, vhodná pro různé srazy a oslavy, pro které je možno zamluvit dva salónky pro svatby, oslavy, podnikové večírky, školení.

Salónek Rytíř má kapacitu 50 osob.

Prostory tohoto salónku jsou nekuřácké. Kouřit je možné na balkóně, ke kterému je volný přístup ze salónku.

Salónek Plzeň má kapacitu 30 osob.

Prostory tohoto salonku jsou kuřácké.

Možnost je také propojení obou salónků!

Součástí restaurace je také minipivovar s výrobou a prodejem vlastního nefiltrovaného piva Lochota.

Ve spodní části restaurace se nachází moderní SQUASHové centrum se dvěma kurty.

Otevírací doba:

Pondělí 10:30-23:00

Úterý 10:30-23:00

Středa 10:30-23:00

Čtvrtek 10:30-23:00

Pátek 10:30-24:00

Sobota 10:30-24:00

Neděle 10:30-22:00

V podniku se čepuje - Gambrinus Excellent 11° - Kofola  - Lochota 14° - Lochota 11° - Plzeňský Prazdroj .

Kuchyně - česká a staročeská - mezinárodní.

Kategorie - Restaurace





Bigi
12. listopad 2016 | 08:51

Tento podnik jsem měl vždy rád navštěvoval. Dobré jídlo, obsluha i pití. Byl jsem nedávno zde asi po půl roce a byl jsem hodně zklamaný. Pivo i jídlo docela dobrý, ale obsluha no to byla katastrofa. Nepříjemná neochotná. Vyvrcholilo to placením. Vypili jsme nějaké to pivo a při placení nám na účtovali každému tak o dvě piva navíc, celkem 4 lidi. Nejvíce bylo velmi neprofesionální a aroggantní chování číšníka, který dříve dělal u Švejka v Riegrovce. K zákazníkovi by se měl tento člověk chovat vždy slušně a pokorně. Poté jsem tuto informaci pověděl mezi přáteli a dozvěděl jsem se že tyto praktiky zde dělaj úplně normálně. Dlouho již tento dříve oblíbený podnik nenavštívím.

Aminomaster
16. srpen 2016 | 13:06

Měli jsme odtud večeři minulou sobotu a musím říct že to bylo naprosto příšerné. Jídlo jsme si brali s sebou, takže nebyla ani možnost jídlo reklamovat, nikdy bych za toto jídlo totiž nezaplatil.

Hamburger byl naprosto příšerný, maso úplně neochucené a nedopečené (místy skoro syrové), houska nebyla opečená, takže po chvilce rozmáčená že se to nedalo jíst ani příborem, uvnitř burgeru sladká chilli omáčka z flašky a kus neopečené slaniny. I ten nejlevnější burger od Bigburgeru je lepší něž toto. Kuřecí prso bylo taky neochucené, navíc nedopečené (bylo rozkrojeno napůl, takže nechápu jak si toho kuchař mohl nevšimnout), šťouchané brambory divně béžové. Celkové hodnocení: Jídlo celkem za 350 Kc na úrovni maximálně hotovky. Už nikdy víc

ememus
5. březen 2015 | 17:12

Místní pivo je težko stravitelné a jedno z nejhorších z malých pivovarů.

Tatarák přinesen s dírou na vajíčko, ale bez něj. Topinky bez česneku. Zajímavé. Příloha slovenské placky. Tak tvrdé,že bych to viděl na kousek Gerlachu

Hluk a případné reklamace - palačinka musí stačit...

pavlusa
4. srpen 2014 | 21:27

Jídlo vcelku dobré, pivo též. Pouze při placení nás chtěl číšník "omylem" obrat o kilo, když špatně sečetl lístek. Takže kontrolujte útratu!

dino78
10. listopad 2013 | 18:12

Je to jeden z prvnich mini pivovaru v Plzni. Je to trochu znat na dynamice podniku, ale ve sve podstate vse funguje a bezi jak ma. Obsluha je specificka :-), ale nemohu si stezovat. Posuzovat jejich pivo je subjektivni nazor, protoze kazdy ma jiny apetit. Mne osobne moc chutna Lochota 11 a kdyz se chci motat tak 14 :-) celkova spokojenost s podnikem. V lete posezeni v kamenne zahradce nema chybu. Obcas vyuziji i mistni squash, ktery je taky ok. Pro mne je tento podnik wellness a relax zaroven :-)

Spiritkad
28. říjen 2013 | 19:47

Dobrý den, milý pane Sapper. Možná by jste si tyhle Vaše přechytralé úvahy mohl nechat příště pro sebe. Za 1. tady neni Itálie tam je tepleji kdy by jste zapnul mozek. Nemůžete srovnávat ČR a Italii. Mimochodem pravé pizza pochází z Francie a né z Itálie. Mě osobně trvala 7minut a to na podzim ta pizza a jak můžete vědět že byla vysušená když jste jí ani neměl. Takže si ty moudra strčte do p..... Když jste jí neměl tak o tom nemluvte. Já jsem na zahrádce byla spokojená a jak už tu říkali musíte vychytat tu dobrou a rychlou obsluhu jinak nemám námitek. Děkuji

Sapper
13. červenec 2013 | 18:01

Dobrý den,

před rokem (prázniny 2012), jistě nemalým nákladem, "Rytíř Lochota" zbudoval ve své "zahrádce" pec na pizzu vytápěnou dřevem, podle slov obsluhy, na cca 350 st. C. Tato teplota se blíží teplotám v italských "slušných" pizzeriích. Pizza v těchto pecích se peče asi 3, 5 - 4 min. Na Plzeˇvýporná kvalita i skvělá chuť.

Dnes (13. 7. 2013) jsem si chtěl pochutnat na pizze v kvalitě nastavené loňského roku. Jaké bylo moje překvapení, když se pizza pekla již asi jedenáctou minutu. Dotazem u obsluhy jsem zjistil, že letos není možné vytopit pec na teplotu vyšší, než asi 200 st. C. Takovouto "sušenku" si mohu připravit doma, kde jakákoliv běžná trouba "umí 250 st. C. Zaplatil jsem skvělé pivo a bez ochutnání pizzy v podání letošního Lochoty jsem i s přítelkyní odešel domů, kde jsme si připravili skvělý smažený Hermelín s novým bramborem a domácí tatarkou.

Škoda investice, kterou lidé proto, aby ušetřili trochu práce a dřeva, pohřbí.

Omlouvám se za přímost a upřímnost.

Evžen.

blue.cherry
7. únor 2013 | 22:12

Pizza výborná, vlastní pivo taky skvělé, kuchyně v restauraci průměrná, pojedla jsem již mnohokrát a většinou chutnalo.... co se obsluhy týká, je třeba si vyčíhnout tu rychlou a spolehlivou směnu...

Papouch
2. září 2012 | 11:53

Děkuji všem za kladné hodnocení zahrádky a doufám že se ještě letos několikrát uvidíme. :-)) Váš číšník Papouch Radek :-))

jukky
31. srpen 2012 | 18:04

jukky

Restaurace velká, neútulná. Obsluha pomalá a znuděná. Ještě,že máte zahrádku!! Pizza je zde super, obsluha rychlá a samý vtípek... horkááááá kááááva:))Příjemné posezení v parném létě. Doporučuji vyzkoušet, ale rychle než zavřou!! Do resraurace vstup jen na vlastí nebezpečí:))

JardaBuchta66
9. srpen 2012 | 19:20

Super zahrádka, Super Číšník (teda na zahrádce), Výborná Pizza a Skvělé Pivko. Není co dodat - dávám 100 bodů a doporučuji.

vaculda
1. červen 2012 | 15:47

Pokud narazite na plešatýho a tlustýho čišníka mate zaručeno že vás oškube kde muze. Jídlo celkem fajn i prostředí je hezké. Navštěvu doporučuji ale vybírejte obsluhu.

nusowitz
7. květen 2012 | 10:50

Začneme-li tím lepším, tak to je určitě pivo, když Bůh dopustí, tak má i míru, což je zde docela evergreenem dostat jakékoli pití proklatě nízko pod cejch. Obsluha je docela tragická (pokud tedy nejdete jenom na pivo), hlavní jídlo přineseno před objednanou polévkou a s jinou přílohou. Při reklamaci obsluha tvrdila, že je to správně, protože to stojí na objednávce (nutná přítomnost svědků).

Samotné jídlo je spíše průměrné.

futur95
27. prosinec 2011 | 13:17

Škoda, ale Lochota je podnikem, do kterého se již vracet nebudu. PIVO: jednoznačně výborné. Obsluha: horší obsluhu snad nemají v celé Plzni. Ano, záleží na partě, která tam momentálně působí. Dvakrát se nám stalo, že nám pán nerozsvítil na kraji velkého prostoru se slovy, že to je záměrně, aby tam nikdo nelezl. Pokud nemá Lochota zájem o klienta a o peníze, tak tím pádem bude přicházet o další a další potencionální návštěvníky. My tam již chodit nehodláme.

zuzik
10. prosinec 2011 | 15:03

prvni a pozitivni zkusenost s touto restauraci, byli jsme zde vcera a bylo uplne plno, obsluha rychla a mila.... jidlo bylo vyborne... jedine minus interier, chtelo by to ozivit ale jinak nezahuleno.... Spokojenost.

aranek
8. listopad 2010 | 19:12

Velká vzdušná světlá ratejna se stoly z ohoblovaného dřeva, pivo vcelku dobré, jídlo někdy překvapí nepříjemně - jako ďábelská topinka stvořená z konzervy ďábelských toustů od Hamé. Když je nakládaný hermelín, bývá dobrý. Flegmatičtí dlouhovlasí číšnici si mé sympatie získali, nevypadají, ale jsou rychlí.

Verdikt - průměr, ideální místo kam zajít na jedno a NH po squashi (kurty ve stejné budově).

coco
17. květen 2010 | 14:16

Jedním slovem.

Tělocvična

hard
15. březen 2010 | 20:33

Kvasnicových piv vPlzni moc neochutnáte, natož z vlastního pivovaru. Pivo je to výborné, ale na každodenní pití není. Kuchyň lehce nadprůměrná, prostředí příjemné.

Bond! James bond!
26. duben 2009 | 21:04

Rozlehlá a ne moc útulná reastaurace. Obsluha často bez nálady. Ke kladům tohoto zařízení patří skvělé vlastní pivo, chutná a cenově přijatelná jídla. Rád sem zajdu na oběd, celkově je to docela solidní podnik.

gary
22. duben 2009 | 21:33

Prostředí restaurace je velmi zajímavé - budova a interiéry nejsou špatné, malby a historka o Rytíři Lochotovi jsou zajímavým lákadlem. Večer je často zcela plno. Musím za sebe pochválit výbornou Lochota jedenáctku a čtrnáctku. Jídlo není špatné. Obsluha je jako počasí - proměnná. V létě se dá sedět na zahrádce.

ambiente
11. březen 2009 | 16:48

Dnes jsem zašel na obdě a byl jsem mile překvapen - obrovská porce rizotta a krásně nazdobená obloha, dávám palec nahoru. Obsluha v pohodě a pohotová, ale je fakt že už tam po půl jedný prázdno. Jinak rozlehlý interiér spíše na akce ve více lidech..

jojopisek
15. leden 2009 | 21:10

nejhorsi obsluha jakou jsem zazil.

Chteli jsme jenom pridat 2 zidle ke stolu navic... a proto nas uz ani neobslouzili... a nechteli nas obslouzit ani na baru... uz nikdy vic nevejdu do tyhle restaurace...

Formanka02
14. leden 2009 | 21:34

Příjemné, avšak zbytečně rozhlehlé prostředí. Obsluha a kuchyně kvalitní. Toalety mají rezervy. Přes restauraci též průchod do sázkové kanceláře, což je nevhodné a rušivé. Pivo výtečné kvasnicové, vlastní výroby.

taranee
14. listopad 2008 | 17:27

obsluha je strašná

Markétka19
30. říjen 2008 | 16:29

Nesnášim ty dva vlasatý pingly... Jsou nepříjemný až hrůza, ale bohužel jsem tam byla vždycky, když tam byli oni. Jinak jídlo a pití naprosto skvělý =) akorát ten vnitřek je takovej moc otevřenej, všichni na sebe vidí...

jochy
26. srpen 2008 | 12:00

vždycky jsem si sem našel cestu na lehkou místní 11 a občas i na večeři a posedět s holčinou, ovšem po poslední návštěvě jsem po bídných 5 místních pivech přemýšlel že přestanu pít. hlava mě bolela jak střep a nebyl jsem sám, takže možná špatná várka. No ale určitě vyzkoušejte... z minipivovarů je v lepší polovině

steak
2. květen 2008 | 19:46

nechali si utéct kuchaře a je to znát.

debrdy
8. únor 2008 | 14:12

Moc sem se těšil, až poprvé ochutnám místní pivo. Není špatné... ale mezi špičku bych ho také nezařadil.

Bohužel se ale také musím přidat do řad kritiků obsluhy. Možná jsem jen natrefil na špatného číšníka, nevím. Můj celkový dojem to ale narušilo. Zkusím to ještě jednou a snad budu mít větší štěstí:-)

pavliCZECH
8. únor 2008 | 03:40

Dobrá pivnice s celkem dobrým vlastním kvasnicovým ležákem... Občas mi přijde nepříjemná obsluha, ale kde ne...

Méďa Béďa
23. leden 2008 | 00:27

Místní pivo vynikající, opravdu nechápu jedince, kteří zde dokáží lemtat Gambrihnus...

Jídlo dobré, cena ucházející, ale ta obsluha... Taková divná? Řekl bych "Lemry jedny líné"... Obsluhu evidentně zajímal víc sportovní přenos v TV než hosti v nekuřácké části.

Takže nebýt obsluhy, bylo by hvězdiček 5, takhle jednu ubírám.

Vohry
22. leden 2008 | 10:03

Příjemná a nadprůměrná hospoda s vlastním pivečkem. Celkově to na Modrou hvězdu v Dobřanech sice nemá, ale ujde to

Y
7. prosinec 2007 | 15:09

Prostorny podnik s velkym poctem mist. Prijemna a velmi rychla obsluha. Plzenska piva jsou OK, ale mistne varenym pivum jsem na chut neprisel. Zrejme zalezi na davkovani surovin, pri me navsteve piva chutnala jako cukrova vata.

misaMisova
4. listopad 2007 | 13:29

Jojo, tak tady jsme travili s pritelem temer kazdy den... najite se tu vcelku dobre a levne, rikavali jsme tomu jen tak mezi sebou povl restaurace, ale stejne, tak nejak se mi zavrtal do srdce.

gambrmen
31. říjen 2007 | 21:18

Pivo Lochota je dobre, ale neni moc pitelne, proste se jich neda vychlemtat treba 10. 14° i 11° mi prijdou hodne podobne. S obsluhou nikdy problem nebyl, ani ve dvou lidech, ani ve velke skupince(ktera se navic chovala jako zver). Predni cast podniku je spis takova hala s vysokym stropem, takze zde neni ani tolik zakoureno.

Janinininka
22. říjen 2007 | 10:35

Hehe, tak je to hned vedle školy, že? Takže někdy jdeme na jednu vzpruhu po škole. Pivo dobré. Jinak celkem příjemné prostředí:-)

čajda
19. říjen 2007 | 15:13

dobre posezeni a vynokajci pivko

jus
12. říjen 2007 | 01:12

Musím se přidat ke kritice obsluhy, ochota není určitě přednost místních číšníků a sérióznost jejich komunikace taky pokulhává.. Jinak pivo i prostory restaurace mi vyhovují.

Johnny
5. říjen 2007 | 20:16

Restaurace, kde se nálada obsluhy střídá jako počasí a také kolísá s počtem lidí u stolu (Rozumněj - čím více, tím hůře). Dobrá jedenáctka, ale občas s jakousi kovovou příchutí. Čtrnáctce odtud jsem na chuť nepřišel...

Votep
28. září 2007 | 12:40

Dobrá kuchyně za rozumný ceny, výborný pivo, obsluha celkem v pohodě, akorát ke vzdálenějším stolům se jí občas moc nehce. V létě příjemná terasa...

Michal
19. srpen 2007 | 13:21

Občas si sem zajdu na vošouchy se zelíčkem a k tomu si samozřejmě dam vynikající jedenáctku. Ale je smutnej pohled na ty lidi okolo co do sebe lejou G10.

Na muj vkus je to moc rozsáhlý a vdušný, možná by to chtělo víc stolů.

grapp
20. červen 2007 | 16:37

Dobré pivo, dobré jídlo, prostě super..

Vasek
16. květen 2007 | 15:07

Báječná restaurace, stylově zařízená s vlastním pivem, je tu prostorno, a dobře se zde popíjí i jí...

herisu
21. březen 2007 | 14:35

Vcelku příjemná hospoda, hlavně kvůli tomu jejich 11˚ ležáku. Pochutiny k pivu celkem dobré, akorát ta obsluha občas není moc rychlá

Chody
16. leden 2007 | 15:30

Kvasnicové, tedy lépe řečeno nefiltrované pivo je určitě zdravější a chutnější než piva filtrovaná a pasterovaná. Zde je patrný plzeňský fanatismus, kdy většina chlemtá g-hnus a přitom je na čepu vynikající pivo lochotínské.

Bohužel při předposlední návštěvě špatná obsluha, nedeorozumnění kolem jídla, lochotínské pivo točené do PU sklenic, prostě docela pokažená reputace. Snižuji počet hvězdiček

POslední návštěva proběhla před vánoci a všechno ok.

Pan Tomas
31. prosinec 2006 | 17:56

Brutální prostory typu nádraží. Ok, aspoň tam není stísněno. Pahnusné malby po stěnách. Ok, můžu koukat do talíře nebo půllitru. Jenže to bych se ho musel dočkat, navíc od dlouhodobě nepříjemné obsluhy.

Petricek
10. říjen 2006 | 19:47

Vynikajici restaurace s originalnim a velice chutnym pivem. Jinak je hodne zajimavy pribeh rytire Lochoty, ktery je popsan na kresbach.. bohuzel si ho nepamatuji..;)

Pan ze severu
7. srpen 2006 | 01:48

Obsluha opravdu není zázrak. Interiér je netypický avšak velmi příjemný. Vlastní pivo je velmi dobré na chuť, nikoliv však na ,, kalení". Ceny, hlavně pizzy, jsou asi tak o jednu dvě úrovně nižší, než by se na podnik tohoto ražení očekávalo, což je velmi velmi příjemné

Cesar82
16. březen 2006 | 20:33

Fakt pohodová hospůdka žádnej stísněnej prostor a tůdíž zde není zakouřeno, takže tu každej může vychutnat fakt parádní jídlo no a obsluha taky ujde.

Jeník
6. březen 2006 | 20:04

Není nad to, zajít si takhle někdy na jedno kvasnicový, ale opravdu jen jedno, dvě:-)





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde