Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 149 recenzí

kutna - Vinárna Hrozen
18. leden 2016 | 17:57

Poté, co začal v Hroznu pracovat ten mladý číšník, se Hrozen neskutečně zvedl a chodím pravidelně když vím, že tam bude. Profík, s hosty jedná jako v hotelu, přesto nenuceně a s vtipem. Ve víně se vyzná, rád si nechám doporučit. Široká nabídka malých jídel k vínku. Takhle to má vypadat. Na směnu mladých holek, které o víně nemají ani páru, ani nepáchnu.


toshman - Bzenecká Vinárna
27. březen 2015 | 07:41

Celkově tu vaří chutně, nicméně dobrý dojem naprosto kazí následující:

1) Malé sklepní osvětlení, kdy si téměř nevidíte do jídla.

2) Přes oběd, pokud přijde více než 6 lidí, tak obsluha již značně nestíhá a čekáte na polévku třeba 15 min.

3) Několikrát zcela studené jídlo a místo omluvy či slevy jen podivení se obsluhy :-) !!!

4) Podávaná bzenecká vína jsou velmi slabé kvality a v podstatě, co se týče vín, to zde nepůsobí jako vinárna.

Takže po zkušenostech a cca 10ti návštěvách, sem v budoucnu zavítám již vyjímečně.


Tomm - U Krbu
3. únor 2015 | 19:38

Včera jsem tuto vinárnu, navštívil, se svou dcerou... Jídlo vynikající, obsluha velmi příjemná... jen mohu doporučit...


babca Jana - U Krbu
11. listopad 2014 | 17:09

Kuchyně je skutečně domácí a personál ten nejvlídnější. Vždy je tu dobré posezení u vínka, a hlavně když jsou akce - to je teprve super !!! dýňová, halloweenská, martinská - ani se vám nebude chtít domů :-)

babča Jana , 11. 11. 2014


Freyja - Vinárna U Slunce
2. listopad 2014 | 18:13

Vinárna se velmi zhoršila. Jídlo bylo hodně podpůrměrné, čekali jsme dlouho, přestože v restauraci bylo jen pár lidí. Velké zklamání, chodívali jsme tam rádi.


alinhart - Vinárna Jadran
17. září 2014 | 20:11

Chodim do Jadranu rad a relativne casto. Vybornej tataracek, super jatra a v posledni dobe vynikajici bile rozlevane, konkretne Rynacek - opravdu doporucuju, dobre suche moravske bile. Navic majitel vinarny uci na http://Hotelova-skola-plzen.cz stolniceni, a je to videt. Nikdy necekam, maximalne s vrchnim pokecam. Vzdycky si udela cas.


lily - Vinárna Ořechovka
7. březen 2014 | 13:22

Vinárna Ořechovka je příjemná restaurace, spíše k posezení, než-li ke gurmánskému zážitku. V jídelním lístku se rozhodně nevyplatí dávat si experimenty, ale vsadit na klasiku. Chodíme sem poměrně často, jelikož na Slovanech je vcelku málo míst, kam zajít. A obrovské plus této restaurace je milá a usměvavá obsluha, zvláště pan vysoký číšník a slečna číšnice ostříhaná na krátko. Takže pokud si chcete večer v klidu popovídat, dát si sklenku vína nebo pivo, Ořechovka je jasná volba(najezení přijďtě raději už z domova;))


Haward - Vinárna Loreta
6. listopad 2013 | 20:00

Velmi příjemná a ochotná obsluha, jídlu není co vytknlout, velké plus je nekuřácké prostředí a dětský koutek, doporučuji


Mončičína - Vinárna Ořechovka
16. září 2013 | 12:03

Včera jsme navštívili Ořechovku, protože na Slovanech opravdu není příliš restaurací. Měl mě varovat už interiér v kombinaci s jídelním lístkem, při jehož pročítání by na Pohlreicha šly mdloby. Nicméně jsem zkusila srnčí na hříbkách. Já pochopím hodně věcí, ale proč v září dávat k masu sušené houby místo čerstvých, když jich je v lese jako máku, to ne. Houby byly málo namočené a uvařené, takže byly totálně tuhé a nebyly vůbec dobré, všechny jsem je musela vytřídit, a že jich tam bylo oproti masu požehnaně. Maso nebylo špatné, i když bylo samozřejmě sypané nějakou univerzální směsí na steaky. Obsluha byla milá, ale bohužel už nemám chuť se vrátit, vůbec jsem si nepochutnala.


have - Vinárna Jorika
25. srpen 2013 | 09:04

+ útulné originální prostředí

+ výborná kuchyně

- obsluha jak kdy


have - Hotel Primavera
25. srpen 2013 | 09:01

+ krásná terasa s výhledem

- obsluha, ceny a hlavně úroveň jídla horší než ve většině restaurací, které si na nic nehrají...


Elii - Vinárna Ořechovka
27. červen 2013 | 07:36

Včera jsme navštívili Ořechovku a můžu jedině doporučit! Obsluha milá, usměvavá a hlavně ochotná, jídlo výborné a porce velké. Spokojeni jsme byli všichni , určitě to nebyla naše poslední návštěva.


Strana 1 z 13 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde