Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

duda - Caffé Fellini
7. září 2016 | 19:27

Dnes cca v 17 hodin, s manželkou a vnukem. Přední terasa bez volného stolku pro tři. Nápis "Zadní terasa otevřena". Na pozdrav "Dobrý den"neodpověděla ani jjedna ze dvou zaměstnankyň za pultem, ani zaměstnanec- také za pultem. No nic, šli jsme na zadní terasu. Když ani po 5ti minutách nepřišel nikdo ze zaměstnanců se zeptat na na naše přání. Vstali jsme a odcházeli. U pultu jsem se zeptal: Na zadní terase neobsluhujete? Obsluhujeme..... nevěděli jsme, že tam jste... neviděli jsme vás... telefon na pana Vavříka nemáme.... a ve finále jsem se dozvěděl, že jsem drzý.

Fellini nikdy více!! Naštěstí vedle mají jiný přístup k zákazníkovi.


Veverak - Bella Cafe
2. červenec 2016 | 12:06

Chcete poznat skvělou kavárničku v Plzni?

Pak vám doporučím Bella Cafe.

Příjemně sympatická obsluha s výbornou kávou navodí ten správný pocit pohody který vám dozajista schází.

Nabídka je velmi pestrá, od domácí limonády po zmrzlinové poháry.

K zakousnutí jsou dortíky, zákusky ale také toasty sladké a slané se slaninou.


irenkamelkova - Caffé Fellini
14. únor 2016 | 19:16

Milý pane Hrnčíři skrývající se pod jménem Bary Poutnikove. Jsme velice rozhorceny nad vaší lživou recenzí. Pan Vavřík i se svoji maminkou je velice solidní majitel a provozovatel naší kavárny Fellini. Máme sním bezproblémové vztahy a peněžní výplaty dostáváme ještě s předstihem. Vždy nám ve všem vyjde vstříc když někdo z nás potřebuje jakoukoliv pomoc ať finanční či psychickou. Jsme zde velice spokojeni a neprejeme si dále jakékoliv lživé pomluvy z Vaší strany. Jestliže jste psychicky nemocný vyhledejte neprodleně zdravotní zařízení nejlépe v Dobřanech. S pozdravem a přáním úspěšného léčení kolektiv Caffe Fellini


Máří - Bella Cafe
23. prosinec 2015 | 15:31

Hezká kavárna, moc mi chutnali sladké tousty a domácí malinovka. Pohodová hudba, kávu si můžete vzít i sebou.


Pavel V - Bella Cafe
22. prosinec 2015 | 18:23

Moc příjemné prostředí, káva lahodná, ale domácí limonády - luxusní. Zázvorovou jako tady nikde jinde snad nedělají :-)) Určitě doporučuji


kutna - La Siesta Caffé
6. prosinec 2015 | 04:53

Tento podnik žije jen díky nočnímu životu v Plzni, kdy je zákazníkům jedno, za co a kolik platí. 1/4 "pizzy" za 58,-, dopočtěte si to do celku (absence koření apod. + rotace ... ehm...."kuchařů"). Obsluha na nule a ať je to aktuálně mladá "dáma" Češka, která dává fest najevo, že otravujete, nebo Ukrajinka (Ruska?), u které záleží na náladě. Někdy ok, někdy byste po ní peníze či něco jiného nejraději hodili. Jestli vám je vše uvedené jedno a raději si nedáte z nouze kebab nebo okno v McDonalds, je tenhle podnik pro vás. V jiném případě doporučuji se tomuhle bistru obloukem vyhnout.


mental - Caffé Fellini
24. květen 2016 | 22:33


Cestovatel - SiCaffé Isis
16. červenec 2015 | 00:47

Na doporučení dnes navštíveno při služební cestě kolem. Obsluha mi příjemná nepřišla a o věhlasné kvalitě ochutnaných dortů, jak propagují na svých stránkách, nemohla být řeč. Kavárna (cukrárna) se snaží tvářit jako lepší podnik, ale cena za dorty mi přijde nadsazená, zvlášť když vedlejší stoly nebyly sklizené od špinavého nádobí a venku se povalovala spousta vajglů.

Jediné, co můžu pochválit, je dobrá cena za kopečkovou zmrzlinu (v porovnání k množství a chuti). Celkový dojem špatný, příště opakovat nebudu.


albert - Inkognito
11. červenec 2015 | 14:06

Čo bolo, to bolo...


mastas30 - SiCaffé Isis
7. červenec 2015 | 14:24

Ahoj, rozhodně nedoporučuji objednávat si dort z cukrárny SiCaffe Isis v Plzni. Objednali jsme si zde svatební a byl sice moc dobrý, nicméně jednání bylo o dost horší. Paní majitelka Kůsová nám stále nechtěla poslat přesnou cenu e-mailem předem, že ji spočítá až ten den dle surovin, nicméně jsem za ní byla osobně a celkovou cenu spočítala na maximálně 6 300 Kč včetně dopravy s tím, že mně raději řekne cenu vyšší, abychom nebyli následně nepříjemně překvapeni. Což jsme tedy opravdu byli, dort přebírala moje mami a paní si za něj naúčtovala nakonec cenu téměř dvojnásobnou ? 11 200 Kč. Za mne opravdu nehoráznost. Prapodivné bylo i jednání paní majitelky druhý den, které připomínalo spíše řeznického psa a za její vyjadřování by se nemusel stydět ani ten nejsprostší dlaždič. O omluvě opravdu nemohla být řeč a argumenty, že ona přeci nemohla vědět, kolik ten dort bude stát a že jela pro ovoce až do Prahy, abychom to měli dobré a jestli jsme chtěli raději dort hnusný a malý.. Předpokládala bych, že cukrárna Isis v centru Plzně má zkušenosti s výrobou svatebních dortů a minimálně přibližně zná ceny surovin a náklady na výrobu.

Tedy pokud chcete dobrý dort, ano, pokud korektní jednání, rozhodně ne.


Lukáš Vavřík - Caffé Fellini
19. červenec 2015 | 10:14


RADOVANK - Caffé Fellini
13. únor 2016 | 22:22

Plzeňský Gastro Blb Lukáš Vavrik neustále obtěžuje telefonicky personál,který není schopen ani včas zaplatit.O úrovni Caffe Fellini se nemá cenu ani rozepisovat..Jídlo a káva HNUS!!Barbora Poutnikova


Strana 1 z 35 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde