Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Light22 - Sedmý nebe Morávka
8. březen 2017 | 08:42


daniel62 - Na desítce
8. srpen 2016 | 19:44

Na desítku chodím pravidelně. Dnes, t. j. 8. 8. 2016 mě ale pořádně zklamala.

Nejde jim zde Wifi připojení a obsluha opravdu mizerná. Na otázku, proč nejde Wifi připojení mi obsluha(oplácaná nanda, která se nosí jako modelka)mi řekla,že to není její věc.

Na pivo jsem musel čekat 12 minut i když zda sedělo šest hostů a obsluha se zabývala svým mobilem a cpala se preclíkama. Jeden z hostů to nevydržel a musel si jít objednat na bar. Další host, který přišel, si musel sám uklidit stůl po předcházejících hostech.

pokud zde bude tato obsluha, tak návštěvu NEDOPORUČUJI !!!!


SkoTom - Výčep Mokrý loket
6. srpen 2016 | 10:13

Občasná návštěva podniku tohoto typu mi vždy připomene Kocábem zpívanou písničku od Hapky a Horáčka "Buřty, pivo a nenávist". A v tomto smyslu má lokál, kde je "na zemi bláto a ve stěnách pukliny" jisté kouzlo :-) Zvlášť když je tu hodně dobré pivo. Mluvíme o nefiltrované gambrinusu, které se tu ovšem točí jen přes léto (zato prosím většinou do chlazeného půllitru!! Klobouk dolů) - celoročně čepovaná desítka gambrinus je většinou hnilokal i v rukou takového odborníka, jaký je místní výčepní, který sám tvoří ducha podniku. Jenže desítka je levná a taky dává, takže se sem na ní pravidelně stahují hordy místních notoriků a zkrachovalců všeho druhu.. od umaštěných montérek, po omšelé obleky s kufříkem. Uvnitř, kde dýmová clona z levných cigaret málokdy dovolí ostré vidění a dýchání, opravdu není radno vysedávat (maximálně postát u baru při čekání na pivo) - ono totiž ani není kde ("pijeme na stojááákááá":-)). No, co dodat - dávejte si bacha na výčepního. Je to šprýmař a pěknej kulich - má bratra, dvojče, a tak někdy opravdu nevíte, kdo vám zrovna čepuje :-D!


Evosheek - Městský pivovar
19. srpen 2015 | 18:49

Městský pivovar se nachází v domě na náměstí. O dovolené jsme zde trávili horké letní večery. Vaří se zde kvasnicový 11° ležák Trubač za 33,- Kč, který nám velmi chutnal. Ve sklepení je možno posedět v Kamenném šenku. My raději zvolili posezení v předzahrádce na náměstí. Nabídka jídel byla přiměřená. objednali jsme si výborné bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím, bohužel pivovarský guláš byl nepovedený. Také chuťovek k pivu bylo dostatek. Pečené kolínko nebo uzená krkovička ještě více zpříjemnila filozofování o životě a pití piva. Prostředí je příjemné, záchody čisté i když občas scházely chyběli papírové ručníky. Takže, i přes drobné chyby, tento podnik doporučuji.


drozka - Tunel
2. únor 2015 | 15:27

Jelikož se tu dlouho nic neukázalo ráda bych vyzdvihla přednosti Tunelu. Poslední rok šel dost nahoru a hlavně začali opravdu solidně vařit. Když se mi ptali jestli v pořádku řekla jsem , že krokety nebyly moc dopečený a neúčtovali mi to .) takhle by to mělo vypadat. Jinak obědy, taneční večery v létě křesílka a zmrzka super .)))))


Tomm - Sedmý nebe Morávka
1. únor 2015 | 22:51

Dne 28. 12. 2014 jsem s kamarádem zavítal do tohoto podniku. Po osmé hodině večerní. Sedli jsme si ke stolu, v blízkosti a na dohled z výčepu. Ani po 25 minutách si nás okolo procházející obsluha, ani nevšimla. Obsluha byla tříčlená. Tak jsme to "vzdali", a odešli... zřejmě navždy...


Jeepers Creepers - Bumerang
1. únor 2015 | 15:07

Moc pěkná hospůdka na Roudné, kterou bych určitě každému doporučil někdy navštívit. Příjemné posezení, přítmí, decentní rocková hudební atmosféra, usměvavá a hezká paní "hospodská" a dobré pivko:-) Aktuální pivní sortiment točených piv: Svijanský máz, G10, Pilsner Urquell a ovocný Cyder.


Jeepers Creepers - U Svatého Rocha
16. leden 2015 | 08:24

Originální "domácí" hospůdka na hezkém místě, byl jsem mile překvapen hned při vstupu. Pivo v pořádku, vždy dost různých druhů k ochutnání. Ze studené kuchyně jsme si dali nakládaný hermelín a utopence, obojí neošizené a velmi chutné. Obsluha bez problémů a přátelská. Za mne určitě doporučuji tento podnik navštívit:-)


Marley - Pivnice Husovka
19. srpen 2014 | 21:07

No, trrochu to trvalo, než jsem zjistil, kam se poděla Stará Koruna s tím výběrem piv a kuchyní, jak jsem ji léta navštěvovalo na Jižním, kde je dnes místo ní prapodivný, do čtvrti nezapadající sterilní podnik :-) Tady je všechno v pořádku, pivo pořád dobré a každou hcvilku nějaká ta novinka, kuchyně snad ještě polepšila, alespoň podle množství lidí na obědě a toho, co jsem měl já.... a ten prostor! Na pivnici v Plzni unikátní, není problém sem dorazit s partou 20 kamarádů, při více než 100 místech k sezení (která tu vážně jsou) si sednete snad vždycky. Projekci sice neohodnotím, v poledne nic nedávali, ale na fotbal a pivo s nějakou tou večeří sem určitě rád vyrazím, plátno je obrovské a vidět je odevšad! Jsem zvědav, jak si tahle hospoda povede, ale přeji hodně štěstí!


Nakopavac - U Křelovců
3. duben 2014 | 23:31

Punk není mrtvej!


Nakopavac - Hospůdka u Parku
3. duben 2014 | 23:15

Je tam nová obsluha. Snaží se být v pohodě = pro mladé. Ale pokud vám leze na nervy nesnesitelnej hluk z reprobeden a naprosto afektované chování obsluhy, není to podnik pro vás. Dnes jsem tam byl po dlouhé době a už asi nikdy nezajdu.


Jaki - Monty Club
2. duben 2014 | 12:21

Tento podnik mne příjemně překvapil. Pivo dobré a obsluha rychlá a příjemná. A na to že se jedná o nonstop podnik, je zde příjemné prostředí. Určitě zase někdy zajdu.


Strana 1 z 39 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde