Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Esender - Pizza Bossi
27. únor 2018 | 22:48

Spatne objednane noky jsem zkusil po dvaceti minutach zmenit a bylo mi receno ze uz jsou hotove a bohuzel. Tri minuty na to, telefonat ze mi udelaji nove. Za me naprosta spokojenost a vstricny pristup. Objednavame tu uz dlouho, pizzu a noky maji vynikajici.


Mr.Scully - Pizza Bossi
25. únor 2018 | 12:28

Nedoporučuji. V relativně klidnou část dne dorazila pizza za 80 minut a oproti objednávce tam byl překvapivě příplatek za dopravu, ač jsem v jejich webovém rozhraní zvolil plzeňskou čtvrť a doprava měla být zdarma. Je to blbých 25 korun navíc, ale jde o princip. Příště určitě objednám jinde.


krupik - Pizzeria Černice
29. srpen 2017 | 11:42

Byl jsem tady již několikrát, vždy maximálně spokojen. Denní menu pestré a velké porce - najedl jsem se :-)


zdendaMotlu - Pizzeria Černice
6. červenec 2017 | 13:01

Skvělý servis, výborná jídla a atmosféra, zvlášť v létě na zahrádce, je opravdu příjemná.


Diana23 - J. Gotti
12. červen 2017 | 10:34

naprosto šílené !!! rizoto s lososem, které chutná jako nepovedený rýžový nákyp bez chuti a rozvařené noky se sýrem, které jsme měli i lepší ve školní jídelně + odpověď číšnice, že nikdo zatím nic neříkal, takže vesele zaplatíte přes 300 stovky za oběd, kterého se ani nedotknete.. to by šlo


Tomwww - Pizza Bossi
12. duben 2017 | 23:17

Rozhodne nedoporucuji, doba dodani cca 2h, priopily ridic me hleda v okruhu 300m od uvedene adresy. Na studene pizze se kvalita testa prilis hodnotit neda. Jeste ze nejsou jedini.


mane.n - Paganini
23. listopad 2016 | 13:44

Dnes jsme s přítelem navštívili tuto restauraci, a to kvůli výhodnému polednímu menu. Při konzumaci se příteli udělalo tak nevolno, že se musel odebrat na toaletu. Když jsme jídlo vrátili do kuchyně, tak se k nám obsluha již ani neobtěžovala, pouze přinesli účet a nepřišli si ani pro peníze, bohužel jsme chvátali, tak jsme museli odejít. Takto negativní postoj bych nezaujala po jedné návštěvě, bohužel to nebylo poprvé. Jídlo je vyloženě nechutné, nedochucené či přesolené a přepepřené, těstoviny rozvařené, apod. Tuto restauraci již v životě nenavštívíme, i přesto, že jsme sem chodili velice rádi.


AndyvonPilsen - Rango
23. srpen 2016 | 13:29

Byli jsme s přítelem v této restauraci 2x. Ochotná a rychlá obsluha, výborné jídlo a pěkná atmosféra. Děkujeme.


wyllou - Pulcinella
26. červenec 2016 | 12:49

Zdravím nedavno jsem byla v této restauraci, kam už nepůjdu. Až na jednu slečnu, která byla příjemná, ochotná, ostatní se nepředřeli. Restaurace nebyla nijak narvaná, ale 3 servírky prostě nestíhali, dlouho jsem čekali na jídlo, když došlo potí, chodili jen tak kolem... Na to, kolik tam stojí jídla, porce malá, oproti jiným podnikům a o pití nemluvě. Byla jsem zklamaná.


krasomila - Pizzerie San Marino
26. duben 2016 | 16:00

Úžasné jídlo vždy jsme s manželem spokojení, můžeme jen doporučit. Ještě se nám nestalo,že by jsme dostali něco, co by nám nechutnalo a množství je vždy takové,že máme co dělat abychom vše snědli. SUPER, SUPER


kutna - Restaurant & Pizzeria Riegrovka
3. duben 2016 | 12:20

Po tom, co pánové vrchní předvedli, tak nikdy více. Byl jsem Riegrovku i přes výše nastavené ceny vyzoušet. Kamarád je napůl Arab. Objednali jsme si pití. A pak nastala "show". O jídelní lístek jsem musel požádat. Kamarád mi říkal, že se na něj obsluha dívá hodně nevraživě. Říkal jsem mu, že jsme v Čechách a třeba si to jen namlouvá. Předkrm (carpaccio z červené řepy) přinesli, jídlo v pořádku. Spolu s předkrmem bylo objednané i jídlo. Ani po 35 minutách přesně jídlo nikde, pánové se bavili na baru, naše prázdné sklenice je nezajímaly. Upozorňuji, že kromě nás byl v celém podniku obsazený jen jeden další stůl. Už jsem chápal, která bije. Kamarádovi jsem se omlouval a sebe proklínal, že jsme nešli do Ranga hned. Poté si jeden číšník od družného hovoru dal pauzu a vydal se k nám. Mluvil jen na mě, ne na mého kamaráda. Dělal jako kdyby tam nebyl. Rázně jsem požádal o vydání účtenky s tím, že ruším objednávku hlavních jídel. Číšník pomalým krokem došel k baru, pomalu zpět k nám, žádný stres a žádný zájem znát důvod zrušení naší další objednávky. Takže do Ranga a to byl balzám na duši. Obsluha dokonalá, líčil jsem jim zážitky z Riegrovky a děkoval jim, že zachránili i moji reputaci:-) Dokázali s kamarádem komunikovat v AJ bez problémů a všechno bylo jak má být.


race - RESTAurant
28. leden 2016 | 13:12

Hodnotím jen polední menu, zbytek je myslím si v pohodě. Zaprvé si myslím, že by bylo fajn, kdyby na jídelním lístku bylo množství, protože by možná bylo dobré vědět u těstovin nebo noků, kolik toho je, abych se pak nedivil, že porce je docela malá oproti jiným restauracím. Dnes byly noky se špenátem, kuřecím masem a smetanou. Bylo to hodně suché, špenátové lístečky snad jen tři, kuřecí maso jsem taky docela hledal...

Jo a jednou jsem si tam dal k obědu lasagne ... bylo by fajn napsat do jídelního lístku z jakého masa, jaké maso tam je... Protože hovězí maso to rozhodně nebylo, myslím, že ani mix hovězí-vepřové .. tipnul bych to na nějaký polotovar, kde maso je obsaženo max z 50%...

Když restaurace začínala, bylo to vše ok, teď mi přijde, že to postupně upadá... Hlavně za cenu oběda bych očekával malinko vyšší kvalitu!

Ale jak již jsem zmínil, hodnotím pouze obědová jídla.


Strana 1 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde