Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

jesterka - Pizzeria La Piazzetta
4. září 2006 | 16:21

Pěkné prostředí a velmi příjemná obsluha. Trochu podražili. Bývá dost často plno a bohužel pak odvětrávání nestíhá. Takže oblečení doma letí rovnou do pračky , je z něho cítit kouř a kuchyně. Majitel ital a jeho paní jsou fakt milí.


Johnny - Pizzerie Solní
31. srpen 2006 | 15:18

Občas sem chodím na oběd - menší, docela levné pizzi se k němu akorát hodí. Navíc mohu platit stravenkami. (Ale v jaké restauraci ne, že? :) Přesto znám místa, kde dělají pizzi lepší. Ale jinak ok.


PanHost - Pizzerie San Marino
22. srpen 2006 | 18:41

Kosíková je šílená, je v práci večně na mol...


L@D@ - Pizzerie San Marino
17. leden 2009 | 18:04


Johnny - Pizza Pub U Veselých
5. srpen 2006 | 14:26

Prostředí pizzerie není špatné, ale pizza odsud mi bohužel úplně nepadla do noty. Každopádně to může být jenom mojí individuální chutí. Pizzi jsou ale docela malé. (Nutno ovšem říct, že ceny nejsou velké, ale ta chuť.....)


Johnny - Pizzerie San Marino
21. březen 2007 | 16:09

Pobočka na Palackého je jedna z mnou hojně navštěvovaných pizzerií. Vynikající pizza a příjemný personál. P.S.: V životě se mi tu nestalo, abych na pizzu čekal déle jak 20 minut.


dzezulak - Pizzeria Antica
28. červen 2006 | 12:27

Výborná pizza, skvělé prostředí, nekuřácká část. Pivo je skvělé stejně tak jako víno


ambiente - Pizzeria La Piazzetta
19. listopad 2006 | 15:48

Jako plus této pizzerie-restaurace beru to, že je to snad jediná pizerka na Doubrace, nicméně zdejší pizza mi nikdy nějak moc neuchvátila, kolikrát si přemejšlím, jestli neni náhodou s listového těsta...

Jinak v létě celkem fajn posezení na venkovní terásce u vychlazené PU12°.


Milhausz - Rango
31. březen 2006 | 12:35

Tuto restauraci jsem objevil již před pěti lety a už tehdy jsem jí byl okouzlen. Někomu se může zdát snobská a předražená, ale jen do té chvíle než ochutná ?. Jídlo a zejména PIZZA (To velké písmo si zaslouží.) je u nás v Plzni skutečně unikátní. Já jsem prostě ještě nikdy nejedl lepší pizzu, a že jsem ji snědl hodně. Zkrátka mít tu moc dal bych kuchaři řád republiky, nebo co se to u nás uděluje. Obsluha je decentní a velmi příjemná a to do té míry, že i takový škrt, jako jsem ku příkladu já, jim při každé návštěvě nechá nezanedbatelnou diškreci. To místo jsem si prostě zamiloval a zamiluje si ho každý, kdo má rád italské a řecké speciality.


ambiente - Rango
31. březen 2006 | 12:34

Prima pizzerka kde mají snad nejlepší a především nejtenčí pizzu v Plzni.


CyrilČestmír - Rango
29. leden 2006 | 21:35

Stylový podnik pro romantické, ale i jiné posezení nacházející se poblíž náměstí ve starobylé ulici ku Praze ukazující. Je sice lehce vyšší cenové kategorie, ale jídla jsou chutná a prostředí velmi příjemné(zcela ve smyslu úvodníku)!


na začátek | «předchozí | Strana 41 z 41

32 33 34 35 36 37 38 39 40 41





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde