Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

tomasak - Pizzeria Antica
18. duben 2013 | 17:58

Návštěva proběhla 13. 4. 13, objednány dva steaky. Bohužel při prázdné restauraci jsme čekali 50min!

Jaká škoda, že toto kazí jméno jinak tak zajímavé restauraci, steaky z odleželého masa z farmy Rudolec byly super!! Mezi nej v Plzni, cenově bezkonkurenční. Pizza v peci na dřevěném uhlí taky super. Skvělá vína Lahofer za super ceny.

Asi trochu syndrom vyhoření. Možná prohnat panem Pohlreichem?

Webové stránky bez změny dlouhou dobu, žádná reklama online na super steaky.

Velká škoda čekání, mohla by to být TOP restaurace v Plzni!!!

Pokud pan majitel garantuje, že bude jídlo do 30min jinak lahev Lahofer zdarma, tak rádi zase přijdeme a i doporučíme dál.


Papája - Pizzerie San Marino
18. duben 2013 | 12:39

Po delší době jsem si zašla na oběd do pob. Palackého. Dala jsem si rigatony s houbovou omáčkou z denního menu. Musím říct, že tak hroznou šlichtu jsem snad nejedla! Houby byly rozmáčený, nevim proč v tom plavaly kusy polosyrové cibule a nahoře byl jednolitý cucek eidamu, navíc to nebylo vůbec slaný - celkově blivajz! A za 90,- Kč, to je troufalost?! Bylo to pro mě zklamání, dřív jsem tam chodila ráda a chutnalo mi, ale už tam nepůjdu.


ClareR - Caffé Pizzerie Gargano
8. duben 2013 | 11:10

Pizzeria má pěkné prostředí, příjemný personál, prvotřídní italské suroviny, ale ceny jsou dost vysoké, takovou cenu pizzy bych čekala u pizzy z pece na dřevo. Doporučuji


Majký - Pizzerie Martinská
5. duben 2013 | 18:52

Podle mě pizza průměr... :)


Majký - Pizzeria Taverna Brigante
5. duben 2013 | 18:49

V létě rozhodně doporučuji navštívit terasu. Jídlo je zde výborné, obsluha skvělá a atmosféra je taky super... rozhodně doporučuji, nikdy jsem neměla žádný problém a vše šlo :)


anonym - Pizzeria La Piazzetta
1. duben 2013 | 19:17

zdrawim včera jsem byl na pizze a musim říct byl sem velmi mile překvapen. pizza byla vyborná. Obsluha byla příjemná a ohleduplná. Velmi utulné místečko, vše čisté i co se týče WC. fakt byl sem mile překvapit, jestli mužu doporučuji zajít. mají otevřeno pořad a i osvatcích.. VŘELE DOPORUČUJU!!


Sebi - Pizzerie Martinská
1. duben 2013 | 16:46

Nedávno jsem zavítal do této restaurace s přítelkyní a byl jsem velmi zklamán. Interiér restaurace vypadal velice hezky, ale kuchyně mě absolutně nepřesvědčila. Jídelní lístek s vyfocenými jídly byl k smíchu. Chvilku jsem myslel, že jsem v čínské restauraci. Objednal jsem si lasagne a byla to chyba. Uvnitř ztrácející se mleté maso ve dvou plátcích šunky a žampiónech (kde se tam vzaly?), po bešamelu ani stopy, to vše samozřejmě zapečené 30 eidamem. Přítelkyně pizza taky žádný šlágr, v podstatě na ní měla to samé já v lasagních.. Obsluha celkem ušla, ikdyž taky vypadali, že je to tam moc nebaví. Ani se nedivim jestli už tam jedli..


anonym - Pizzeria Taverna Brigante
31. březen 2013 | 22:01

Chodím rano na pizzerii a je tam divná atmosfera, malo lidí nabytek je nic moc prostě celkovy dojem nula.. jídlo neni dobry.. zdalo se mi že už bylo dosti staré. NEDOPORUČUJU!!! vedle brigante je daleko lepši


Martin101 - Pizzeria La Piazzetta
24. březen 2013 | 20:14


Andýsek - Pizzeria La Piazzetta
17. březen 2013 | 11:08

Do této pizzerie občas zajdeme, ale co jsme tam zažili včera to byl docela masakr. Pizza byla dobrá akorát na té jedné pizze bylo místo parmské šunky šunka Schwarzwaldská, no na pizze za skoro 150 Kč docela síla. Číšník ( dá-li se to tak vůbec říct, spíš asi tak sedmnáctiletý brigádník) takový dost zvláštní nám přinesl dvakrát pivo pod míru. Během večeře přišel nějaký feťák či co to bylo, zalezl si dozadu do salonku a tam spal na nějakým kavalci ( dokonce jsme nakoukli co tam dělá a fakt tam ležel na nějaký pohovce či co) a na konci nám přinesli účet nejdřív na 350 Kč, pak že se spletli tak přinesli nový na 409 Kč že to byl účet pro jiný stůl a že tam ještě zapoměli dát dvě lambrusca takže sice účet na 409 ale chtěli 499 a pak že ještě zapoměli jedno malé pivo tak že chtějí 529 Kč. No prostě naposled co jsem tam byli. Tenhle podnik fakt už nee :(


Superbaloo - Dolce Vita Restaurant
17. únor 2013 | 13:06

Po pár letech jsem opět zavítal do této restaurace a byl jsem bohužel dost nemile překvapen..! Večerem nás provázela chaotická a neprofesionální obsluha, jídlo nikomu nechutnalo a většina z nás ani nedojedla.. Ja osobně měl nedopečenou pizzu, absolutně bez chuti, vytvořenou z nejlevnějších surovin.. Po zaplacení jsme nikdo z nás nedostal účtenku, to už jen tak pro dokreslení situace.. Oproti tomu všemu se v restauraci dobře sedělo a ani tam nebylo zakouřeno....


Drice - Pizza Bossi
13. únor 2013 | 09:14

Spokojenost pokaždé chutná pizza jen občas čekám i přes hodinu. :o/


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde