Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

AndyvonPilsen - Cafe bar Al Capone
25. srpen 2016 | 09:15

S kamarádkami jsme byly v tomto baru 19. 8. 2016. Obsluha i pití docela šlo, ale žádný zázrak. Ale byly jsme naštvaný z jiného důvodu. Kamarádka objednala sekt na přípitek. Číšník měl nehodu s tácem a všechny skleničky mu spadly z tácu i se sektem na zem. Sekt nám tedy musel vlastní vinou přinést znovu. Podával nám ho ve whiskových skleničkách a protože neměl další vychlazený, dal nám do toho nevychlazeného sektu led! Samozřejmě jsme zaplatili plnou cenu. Při placení na baru jsme se nestačily divit, co nám tam všechno bylo naúčtováno. Chtěly po nás zaplatit o cca 7 vín více než jsme vypily, o cca 4 džbány vody více a jedny brambůrky. Když jsme se ohradily, že v 8 lidech jsme 10 džbánů vody opravdu nevypily a ty vína taky ne, reklamace nebyla uznána. Nechtěli jsme se hádat a kazit si večer a tak jsme zaplatily a odešli. Byly jsme okradeni u pravého mafiána Al Capone! Asi si číšník potřeboval vynahradit ten rozlitý sekt... Kdyby měli registrační pokladnu, tak by si toto dovolit nemohl. Už nikdy Al capone!


Nick165 - Choppers Lounge bar & After club
19. duben 2015 | 12:18

Tak tohle co sem včera v tomhle pajzlu zažil to sem nezažil ještě nikde!, byl jsem tu 3. krát a nikdy sem už nevlezu přišel jsem se jenom pobavit a příjde ožralej cikán který to tam vede a začne mě tahat za mikinu a napadat mě abych okamžitě odešel nebo že mi rozbije hubu tak sem nakonec šel a v baru sem byl jenom 5. minut, takové chování k zákazníkovi je otřesný a tohle si líbit nenechám nikomu sem nic nedělal přišel jsem se jenom pobavit nic víc, a pokud vím zaměstnanec nemá být v pracovní době vůbec opilý a má se chovat k zákazníkovi slušně a ještě vedoucí tohle není normální, jediná slečna barmanka byla ke mě slušná at se udusí penězmi který sem tam kdy utratil a nikdy víc do toho pajzlu nevlezu!!!!!!!!!!!!!.


keshule - Jekyll & Hyde
12. květen 2014 | 09:56

Srdeční záležitost! :) Skvělí barmani a stejně skvělí pravidelní hosté. Výborná hudba a bar kde se může stát cokoliv, občas i značná podívaná během bujarých večírků :D


Ondra - Jekyll & Hyde
15. únor 2014 | 12:53

Na metru čtverečním deset lidí, preventivně zakouřeno, nepochopitelně hlasitá hudba, každý pátek rvačka, dostat se na bar hrůza. Díky poloze by to po pořádné změně byl bezpochyby dobrý podnik.


crazy-girl - Amigos Cocktail & Music bar
8. únor 2013 | 18:37

Fajn podnik na posezení s kámošema. Pouští tam celkem dobrou hudbu a míchají skvělý koktejly. Příjemná obsluha. Jednou jsem tam byla, když tam zrovna byla nějaká akce a dole se dalo tancovat, ale přišlo mi, že tam hudba moc řvala a bylo tam strašně lidí. Radši tam chodim, když tam žádná akce neni, pak je to tam moc fajn ;-)


petrmasek - Mazaný Králíček
10. prosinec 2012 | 14:26

Super podnik na drink a pohodu!!!


futur95 - Archa
8. srpen 2012 | 13:59

Dražší pití, ale moc fajn podnik a super barman. Že bych dnes zašel? :)


lUCiANO - Funky Monkey
26. červen 2012 | 13:06

Bezva muzika, výborný koktejly. Přes den ideální na kafe, večer občas zajdu popít. Pro upřesnění pro futur95 a leona XYT - obsluha je do 18 hodin, pak jen na baru (což chápu, je to tak skoro všude v klubech), stačí umět číst cedule :-)


iivannka - Funky Monkey
3. červen 2012 | 19:41

Byla jsem tu dvakrát, je pravda, že obsluha měla být na baru a pan barman nám to přišel říct, ale normálně nás obsloužil, koktejly jsou super. Doporučuju vyzkoušet Pick me up :-)


Rejdis - Pivoňka
7. květen 2012 | 10:19

Ceny jsou celkem příznivé, ale pil jsem zde asi nejhorší espresso v životě. To nemělo s espressem nic společného! Celkově má podnik spíše komornější atmosféru. Prostředí je celkem originální, ale pochopitelně tu není signál ani vzduch.


solfern - Café-bar Nitro
2. duben 2012 | 09:19

Doporučuji hlavně kvůli přátelské atmosféře. Díky ní se večer nese v pohodové náladě do raních hodin. Dobrá lokace blízko náměstí republiky. Ceny ok, hezky vyvedený interiér.


ketosha - Mazaný Králíček
22. únor 2012 | 17:41

Příjemné překvapení v centru města!

Velmi hezký prostor, jednoduše a vkusně zařízený.

Líbilo se mi tam, zrcadlo nejvíc!


Strana 1 z 29 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde