Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Veru - Restaurant & Pizzeria Riegrovka
7. listopad 2012 | 19:09

Byli jsme zde několikrát, a musím říct že ne naposled. Ochutnali jsme pizzu, vepřovou panenku i steak a pokaždé výborné. Víno taktéž. Rozhodně doporučuji.


Hrosik - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
6. prosinec 2012 | 14:26

Asi už to nemají ti italové. Obsluha se tváří naštvaně. Na polívku jsem čekal 25 minut, abych dostal jen přesolený vývar za 45 Kč. Kvalita pizzy je spíš průměrná až podprůměrná. Na kvalitu vše předražené. Hrají si tu stále na něco nobl, ale kvalita šla rapidně dolu. Sem raději už ani nepůjdu.

Původně jsem hodnotil:

Nejlepší pizza v Plzni! Lepší jsem fakt nikde neměl. A ceny jsou tu přiměřené (není to tu na pivo :)). Byli jsme tu už několikrát a prostě pokaždé spokojenost jak s pizzou, prostředím nebo s milou obsluhou. Nejde dát jinak, než 5* a vřele doporučit.


Hrosik - Pizza Pub U Veselých
16. říjen 2012 | 13:35

Dnes jsem tu byl na obědě. Bylo tu natřískáno, ono je to tu celkem malé. Jídlo ale bylo hotové rychle a bylo hodně dobré. Pivo taky nemá chybu. Obsluha je rychlá, milá, jedním slovem perfektní. Tak tady jsem rozhodně nebyl naposledy. Přesně takhle si restauraci představuji, taková trochu rodinná :). Pizzu jsem neměl, tu zkusím zase příště. Dávám 5*.


jana84 - Bella Italia
13. říjen 2012 | 13:07

Večeře 12. 10. 2012. Hned při příchodu se zeptali a nasměrovali nás do nekuřácké části. Vkusně prostřeno, na stole svíčka ve stylovém svícnu, a to TICHO! Bohužel později začala hrát italská hudba, ale dostatečně potichu, aby to nerušilo v povídání.

Na vyžádání jsme dostali k džusu vodu z vodovodu - palec nahoru. Pizza byla hotová velice rychle, vypadala krásně a nechutnala špatně, neslané těsto se vyrovnalo s ančovičkami v obloze. Sůl na stole chyběla, byla donesena na požádání. Pak jsme bohužel docela dlouho čekali, než si nás jinak milá slečna servírka opět všimne a budeme si moci vyžádat účet. Ceny jsou tak akorát.

Shrnuto: do příjemného prostředí se ráda opět vrátím.


ibotek - Bella Italia
8. říjen 2012 | 07:24

Měl jsem zde polední menu - Pizza s feferonkama . Místo feferonek kozí rohy z nálevu. Chuť pizzy celkově průměrná. Lehký odér jaru ze sklenice. Obsluha trochu zmatená, ale usměvavá a ochotná.

Pravda jiné jídlo jsem zde neměl, tak hodnotím pouze na základě jedné pizzy a není důvod se sem vracet.


sosinka - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
9. září 2012 | 12:31

Velmi příjemná italská restaurace, jídlo naprosto super, personál se chová profesionálně, usměje se, poděkuje, doporučí. Rádi sem zavítáme znovu. :)


webplzen - Restaurant & Pizzeria Riegrovka
2. září 2012 | 10:00

Musím uznat že jsem konečně okusil opravdu italské těstoviny. Příjemný personál a elmi vstřícký, vřele doporučuji.


toms - Dolce Vita Restaurant
13. srpen 2012 | 12:24

KATASTROFA!!! Nejhorší jídlo, po kterém jsem měl celý večer zažívací problémy. Absolvoval jsem asi 4 návštěvy, nikdy nebylo jídlo moc dobré ( Makro bramborové noky atd..), ale poslední návštěva a oběd směs Dolce Vita hrůza! Toto jídlo bezvadně reprezentuje restauraci - osmažené - připálené smradlavé maso s omáčkou ve stylu , polít olejem z pánve! Humus. Prostředí by bylo hezké, kdyby si majitelé odpustili zaprášené komunistické umělé květiny a vyměnili ubrusy. Takže nikdy více a nedoporučuji!


Terra - Ristorante San Marino
10. srpen 2012 | 11:28

Včera jsem zde byla s kolegy na obědě. Neříkám, že zde jídlo někdy byla velká sláva, ale včerejšek předčil veškerá má očekávání. Lasagne Bolognese určitě nejsou plátky těstovin se šunkou, kečupem, sýrem a zoufalým pokusem o bešamel, ozdobené plátkem okurky a kolečkem pórku. Kromě dlouhého čekání na špatné jídlo zde bylo i dlouhé období na suchu, protože obsluha se někam vypařila a v teplém letním dni se příliš neangažovala. Za sebe nemohu doporučit.


Lucie - Caffé Pizzerie Gargano
29. červenec 2012 | 14:06

Naše oblíbená pizzerie - příjemný rodinný podnik, naprosto famózní pizza, skvělé těstoviny, deserty. Milá obsluha.


ataner - Pulcinella
22. červenec 2012 | 21:39

Pizza patří k těm lepším v Plzni, obsluha byla příjemná, prostředí mi přijde trošku přeplácané, ale to je věc vkusu... Celkem spokojenost..


ThirtyThree - Pizzerie Gera
11. červenec 2012 | 12:55

tak tento objekt, jak pise ve svem prispevku Kiss v roce 09, uz pizzerii novou ma, jmenuje se Zulum. zakoupil jsem na jednom slevovem portale voucher na pizzy, kde klasicky si kupujici musi zavolat dopredu. jiz jsem vyuzival vouchery v jinych a znamejsich pizzerii ve stredu mesta a vzdy nebyl problem si objednat pizzu na ten den. v Zulum mi prvni den rekli, ze si musim zavolat alespon jeden den dopredu a dnes mi bylo oznameno, kdyz jsem chtel pizzu na patek 13. 7. na 11 hod byla mi dodana nova infa, ze v dobe obedu se pizzi nedelaj. vsechny tyto infa nicmene chybely na voucheru a nejsou ani na strankach restaurace. navic mi pan v telefonu rekl, ze na me nema csa. tak jo. vymyslim nejaky "vhodny" termin, zajedu si pro pizzi inkognito a vicekrat o me tato Zulum neuslysi :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde