Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

ataner - Pulcinella
22. červenec 2012 | 21:39

Pizza patří k těm lepším v Plzni, obsluha byla příjemná, prostředí mi přijde trošku přeplácané, ale to je věc vkusu... Celkem spokojenost..


ThirtyThree - Pizzerie Gera
11. červenec 2012 | 12:55

tak tento objekt, jak pise ve svem prispevku Kiss v roce 09, uz pizzerii novou ma, jmenuje se Zulum. zakoupil jsem na jednom slevovem portale voucher na pizzy, kde klasicky si kupujici musi zavolat dopredu. jiz jsem vyuzival vouchery v jinych a znamejsich pizzerii ve stredu mesta a vzdy nebyl problem si objednat pizzu na ten den. v Zulum mi prvni den rekli, ze si musim zavolat alespon jeden den dopredu a dnes mi bylo oznameno, kdyz jsem chtel pizzu na patek 13. 7. na 11 hod byla mi dodana nova infa, ze v dobe obedu se pizzi nedelaj. vsechny tyto infa nicmene chybely na voucheru a nejsou ani na strankach restaurace. navic mi pan v telefonu rekl, ze na me nema csa. tak jo. vymyslim nejaky "vhodny" termin, zajedu si pro pizzi inkognito a vicekrat o me tato Zulum neuslysi :)


ataner - Pizzerie San Marino
30. červen 2012 | 20:31

Byla jsem zde s přítelem na večeři a bohužel katastrofa, pizza je hrozná buchta a přítel si dal těstoviny a to bylo hrozný, ani to nedojedl. Na druhou stranu pěkné prostředí, ale to je vše...


D.a.v.u - Paganini
23. červen 2012 | 10:46

Rozvoz naprosto super! Obsluha je milá, jídlo výborné a na Slovanech máme jídlo za chvilicku. Navíc to není drahé. Jsem spokojená :)


a0b9 - Cortina
17. červen 2012 | 12:55

Hrůza! Pizza jedna z nejhorších - kilo ztvrdlého eidamu, místo šunky šunkový salám (!!!) - to se mi ještě nestalo, interiér nehezký, tmavý... obsluha neutrál - rychlá, ale bez úsměvu... jediné pozitivum - celkem dobré pivo... do tohoto podniku ne...


eleniz - Pizzeria La Piazzetta
9. červen 2012 | 21:21

Znám tento podnik, celkem často jsem ho navštěvovala. Celkem bylo vše ok, občas až na obsluhu, která Vám říkala, že Vám slánku nepřinesou, protože jídlo je už slané. Bohužel jsem několikrát potkala italského majitele, ani se neobtěžoval převléknout z kuchařského oblečení, jak nakupuje víno v Intersparu. Kupoval 1, 5l italského vína v hodnotě 99kč!! a ještě řval na prodavačku, proč jich nemá víc. při ceně vína v této pizzerii, 35kč za 0, 2dcl je to slušný výdělek. Pak jsem ho potkala v Lidlu, kde kupoval Schwarzwaldskou šunku v akci za 22kč, bohužel jí nahrazují pravou parmskou šunku na pizze, o tom jsem se bohužel přesvědčila na vlastní kůži. Tomuto podniku nehodlám dávat neskutečné peníze za údajné kvalitní suroviny, které používají při vaření:((( Už tam nikdy nepůjdu a vy se přesvědčte sami.


vaculda - Ristorante San Marino
1. červen 2012 | 11:17

Je to zde čím dál tím horší. Nejdříve nosí jídlo opuchlá servírka, která se tváří mnohem hůř než moje tchýně a dnes se jedu najíst a na dveřích chabá cedulka od 14 do 18 a to jsem před tím koukal na internet a ani slovo o změně otevírací doby. Cestu do této restaurace už vážit nebudu.


majjdulka - Bella Italia
7. květen 2012 | 13:51

velmi příjemné posezení na zahrádce, i když přímo u hlavní, dá se to přežít ;) jídlo dobré, obsluha lehce pomalejší a zapomětlivá, ale velmi milá a ochotná, takže se to tak nějak vyruší... doporučuji


Kaciis - Pizzerie Solní
5. květen 2012 | 16:21

Na jídle jsme byli dva. Oba jsme si objednali pizzu. Jeden z nás dostal dobrou pizzu (pěkně dochucenou opečenou, téměř horkou). Za to ten druhý dostal nedopečenou studenou pizzu bez chuti. Lambrusco bez bublinek. Obsluha vyloženě otrávená. A nekomentuji to, že špenát na pizze nebyl listový (i když to je častý jev v českých pizzeriích).


- Pizza Pub U Veselých
30. duben 2012 | 10:18

Také jsme navštívili s kupónem ze slev. portálu, restaurace nás příjemně překvapila. Dobrá pizza (což jsme očekávali ze zkušenosti z rozvozů), tak i dezert a pivo. Pizza levnější než bývá v Plzni zvykem. Příjemné prostředí, i když trochu ztísněné, příjemná obsluha, někdy v budoucnu zopakujem.


dzupka - Rango
26. duben 2012 | 15:37

Restauraci jsem navstivil pred 5 lety (pracovni vecere - uz se nepamatuji, takze asi nic superextra) a pred 2 dny... jeste ted se muj travici trakt dava dohromady zrejme z hov. carpaccia. Po prichodu do teto "recko-italske" restaurace, jak hlasa nadpis nad vchodem, jsem na otazku cisnika: "Zda neco k piti na zacatek?" odvetil ze ano, ze 2 sklenky prosecca. Nevim jestli nevedel, ci spatne artikuluju, ale musel jsem vysvetlit, ze se jedna o sekt, ale z Italie. Nemeli! Asi jako prijit do ctyrky u nas na vsi a hospodskej by nevedel co je rum nebo fernet. Coby predkrm jsem pozil zrejme ono inkriminovane hovezi carpaccio, manzelka si dala carpaccio taktez, avsak z tunaka. Jake bylo nase prekvapeni... tunak je zrejmne nejblizsi pribuzny lososa, nebo musel byt marinovan v savu. Chutove vsak docela ok. Tenke platky svickove s lanyzovym olejem na rukole byly dobre, ovsem manzelky steak s omackou "demi glace" to bylo neco, resp. maso ok, ale omacka "demi glace" byla sra*ka z plechovky, cemu nasvedcovala nejenom zmenena konzistence behem chladnuti, ale predevsim (pa)chut vsech tech maggi, vitana a spol. zazraku. Mozna jsme jen byli ve spatny okamzik na spatnem miste... nebo jsme si meli dat pizzu


martík - Cortina
25. duben 2012 | 16:15

chodím do tohoto podniku už dlouho, mají tu dobré jídlo a pivo s obsluhou jsem spokojená doporučuji tento podnik navštívyt







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde