Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

majjdulka - Pizzerie Solní
5. duben 2012 | 15:26

ani párem volů mi sem nikdo nedostane! něco tak odporného, jako je jejich pizza jsem hodně dlouhou dobu nejedla, obsluha pomalá, neochotná, objednali jsme si 2 pizzy, nejdříve dostali první a asi až po 10ti minutách druhou, takže jsme si pak navzájem koukali do pusy, jak jeden už jí a pak jak ten druhý dojídá... chuťově blé, čekala bych alespoň nějaké koření (oregano) a ne to, že si pizzu budu muset posolit a popepřit, aby se dala jíst :D takže stačilo a netoužím si to zopáknout...


jeni - Pizzerie Solní
4. duben 2012 | 07:33

Šílené.... Pizza katastrofální, to se nedá ani se slovem pizza srovnat, prostředí nic moc. Obsluha spíše podprůměrná. Nikdy více.


jamboox - Pizzeria Antica
20. březen 2012 | 22:44

Jedna z lepších pizzerií v Plzni. Nadprůměrný poměr kvalita versus cena. Pizza připravovaná v dřevem vytápěné peci. Ani nevím, jestli je v Plzni podobná. Z dalších italských jídel lze určitě doporučit zapékané noky. Slevoakce se určitě podniku vyplatily, věřím, že získal další stálé hosty.


raveX - Cortina
15. březen 2012 | 18:39

Pokud máte rádi typickou ''českou'' úroveň stravování, tedy kečup a eidam za 145 Kč tak podnik navštivte, jestli je ale pro vás Itálie pojem výborného jídla, raději o tom ani nepřemýšlejte a rovnou jděte někam jinam. Kupíčkový interiér bez oken se slunnou Itálií rozhodně nemá nic společného, za to štangasti a LCD TV s hokejem, se k tomuto podniku přímo hodí, a taky tomu tak je. Rychle pryč!

Na tento podnik jsem narazil jen díky voucherům a po vstupu už bylo cítit, že tady neni něco v pořádku jako by byl podnik před krachem.


majjdulka - Paganini
17. únor 2012 | 11:57

moc dobrá pizzerie v centru města, ještě nikdy se mi nestalo, že bych si objednala něco co se nedá jíst, ráda se budu vracet, protože když někdo umí vařit, tak je to radost pro chuťové buňky...


jeni - Pizza Pub U Veselých
16. únor 2012 | 06:51

Tuto restauraci jsme navštívili s kuponem ze slevového portálu a musím říct, že jsme byli moc spokojeni. Obsluha milá a příjemná, pěkné domácí prostředí a pizza byla vynikající :-)


fandapihrt - Bolevecká Pizzerie
29. leden 2012 | 14:41

Pizza nám zde moc chutná, chodíme sem rádi, moooc příjemná obsluha. Dvanáctka opravdu výborná. Každý den výhodné a chutné polední menu, stojí za to sem jít nejen na oběd. Doporučujeme !!!


Pytlick - Bolevecká Pizzerie
26. leden 2012 | 14:29

Pizza je zde výborná! Není asi úplně pravá italská, to ale nevadí, je chutově skvělá, akorát propečená a akorát velká, že se člověk nají ale nepřejí, a navíc z poledního menu je za super cenu, doporučuju:)


xpiggi - Rango
25. leden 2012 | 19:42

Restauraci jsem navštivila několikrát, z toho 3x jsem byla z různých jídel dost zklamaná. Myslím, že si hrajou na hohen lohe, ale zas tak extra dobře tam za ty předražené ceny nevaří!


Ulrik - Bolevecká Pizzerie
21. leden 2012 | 12:24

Mám rád zedjší pizzu pro odlišnost těsta od ostatních pizzerií, kde často vypadá vše jako od jednoho dodavatele. Navíc tu předvádí za ceny na spíše dolní části spektra divy s těstovinami. Jink doplněno českou hospodskou klasikou. Plusem je i příjemná, nearogantní, obsluha.


hans - Dolce Vita Restaurant
18. leden 2012 | 19:57

Krásná restaurace v Plzni, neberu jí jako pizzerii, chodíme sem na grilovaná masa, steaky, masové směsi apod. Naposledy jsme byli ochotně a bez problémů obsĺouženi i přes návštěvu v pozdních otevíracích hodinách. Doporučuji.


- Rango
13. leden 2012 | 17:31

Stylový interiér, příjemná obsluha.

Jídlo dobré (nikoliv vynikající), ceny nadprůměrné. Nabízená vína neodpovídají kvalitě, na jakou jsou oceněna.

Jak zde pročítám zdejší recenze, lidé u nás v Plzni evidentně dobré jídlo (natož dobré víno) nepoznají.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde