Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

black_fish - Dolce Vita Restaurant
3. květen 2014 | 17:47


diggy1 - J. Gotti
18. duben 2012 | 16:45

Tuto restauraci, jsem pravidelně navštěvovala před dvěma roky a neměla jsem s ní nikdy problém. Ovšem návrat byl opravdu překvapující, co se pizzy týče, nedá se nic vytknout, ale těstoviny??? Při objednávce Lasagne Mistione a Tagliatelle Broccoli, mi opravdu zatuhl úsměv na rtech, také protože jsem měla s sebou doprovod, kterému jsem tvrdila, jak fajn se v těchto místech vaří. Tagliatelle, které jsou složené z kuřecího masa, brokolice a kari, nebyly vůbec poživatelné, celý pokrm byl zkažen právě jmenovaným kořením kari, protože Pan kuchař asi netuší, že pokud se kari dlouho tepelně upravuje, celý pokrm totálně zhořkne. Následně Lasagne - v gorgonzolové omáčce s kuřecím masem, žampiony a hráškem, zapečené se sýrem - sice vám donesou na oko hezky vypadající zapečené lasagne, ovšem vše je v pořádku do chvíle, než prvně zakrojíte - těstoviny totálně rozvařené, kuřecí maso nedochucené a žampiony s hráškem? - pouze odporně chutnající cosi co vylezlo z konzervy. Opravdu mě velice zklamali a byla li bych tady prvně, již bych se nevracela....


majjdulka - Pizzerie Solní
5. duben 2012 | 15:26

ani párem volů mi sem nikdo nedostane! něco tak odporného, jako je jejich pizza jsem hodně dlouhou dobu nejedla, obsluha pomalá, neochotná, objednali jsme si 2 pizzy, nejdříve dostali první a asi až po 10ti minutách druhou, takže jsme si pak navzájem koukali do pusy, jak jeden už jí a pak jak ten druhý dojídá... chuťově blé, čekala bych alespoň nějaké koření (oregano) a ne to, že si pizzu budu muset posolit a popepřit, aby se dala jíst :D takže stačilo a netoužím si to zopáknout...


jeni - Pizzerie Solní
4. duben 2012 | 07:33

Šílené.... Pizza katastrofální, to se nedá ani se slovem pizza srovnat, prostředí nic moc. Obsluha spíše podprůměrná. Nikdy více.


jamboox - Pizzeria Antica
20. březen 2012 | 22:44

Jedna z lepších pizzerií v Plzni. Nadprůměrný poměr kvalita versus cena. Pizza připravovaná v dřevem vytápěné peci. Ani nevím, jestli je v Plzni podobná. Z dalších italských jídel lze určitě doporučit zapékané noky. Slevoakce se určitě podniku vyplatily, věřím, že získal další stálé hosty.


raveX - Cortina
15. březen 2012 | 18:39

Pokud máte rádi typickou ''českou'' úroveň stravování, tedy kečup a eidam za 145 Kč tak podnik navštivte, jestli je ale pro vás Itálie pojem výborného jídla, raději o tom ani nepřemýšlejte a rovnou jděte někam jinam. Kupíčkový interiér bez oken se slunnou Itálií rozhodně nemá nic společného, za to štangasti a LCD TV s hokejem, se k tomuto podniku přímo hodí, a taky tomu tak je. Rychle pryč!

Na tento podnik jsem narazil jen díky voucherům a po vstupu už bylo cítit, že tady neni něco v pořádku jako by byl podnik před krachem.


majjdulka - Paganini
17. únor 2012 | 11:57

moc dobrá pizzerie v centru města, ještě nikdy se mi nestalo, že bych si objednala něco co se nedá jíst, ráda se budu vracet, protože když někdo umí vařit, tak je to radost pro chuťové buňky...


jeni - Pizza Pub U Veselých
16. únor 2012 | 06:51

Tuto restauraci jsme navštívili s kuponem ze slevového portálu a musím říct, že jsme byli moc spokojeni. Obsluha milá a příjemná, pěkné domácí prostředí a pizza byla vynikající :-)


fandapihrt - Bolevecká Pizzerie
29. leden 2012 | 14:41

Pizza nám zde moc chutná, chodíme sem rádi, moooc příjemná obsluha. Dvanáctka opravdu výborná. Každý den výhodné a chutné polední menu, stojí za to sem jít nejen na oběd. Doporučujeme !!!


Pytlick - Bolevecká Pizzerie
26. leden 2012 | 14:29

Pizza je zde výborná! Není asi úplně pravá italská, to ale nevadí, je chutově skvělá, akorát propečená a akorát velká, že se člověk nají ale nepřejí, a navíc z poledního menu je za super cenu, doporučuju:)


xpiggi - Rango
25. leden 2012 | 19:42

Restauraci jsem navštivila několikrát, z toho 3x jsem byla z různých jídel dost zklamaná. Myslím, že si hrajou na hohen lohe, ale zas tak extra dobře tam za ty předražené ceny nevaří!


Ulrik - Bolevecká Pizzerie
21. leden 2012 | 12:24

Mám rád zedjší pizzu pro odlišnost těsta od ostatních pizzerií, kde často vypadá vše jako od jednoho dodavatele. Navíc tu předvádí za ceny na spíše dolní části spektra divy s těstovinami. Jink doplněno českou hospodskou klasikou. Plusem je i příjemná, nearogantní, obsluha.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde