Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Vrabček - J. Gotti
2. září 2015 | 22:12

moje nejoblíbenější pizzerie. Chodíme sem každý týden na večeři. Ráda navštívím i přes den s přáteli. Vždycky jsme si na všem pochutnali a to jsem docela náročná a jen tak někde mi nechutná :-) Příjemné prostředí, ráda se sem vracím.


Vrabček - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
2. září 2015 | 22:07

Předražené jídlo (polévka za 60 Kč, těstoviny za 200 Kč?), arogantní obsluha od naproti, necítila jsem se tam dobře. Doufám, že už nikdy nebudu muset navštívit.

PS: Ceasar salát s ančovičkami mě opravdu pobavil.


AndyvonPilsen - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
16. červenec 2015 | 23:20

S přítelem jsme zašli do této pizzérie. Objednali jsme si pizzu Sicilianu a chtěli jsme menší změnu. Místo sýru mozzarela jsme si objednali parmazán s extra italskou šunkou. Vše bylo v pořádku do té doby, než jsme zaplatili. Na účtence jsme si všimli příliš vysoké ceny. Koukli jsme se na účtenku a zjistili jsme, že nám účtovali 30 kč za šunku (což bylo v pořádku), ale co nás naštvalo, byla cena za parmazán. Za ten si účtovali 80 kč! Když jsme cenu parmazánu reklamovali, bylo nám řečeno, že mozzarelu tam nedali, ale účtovali jí a k tomu nám extra zaúčtovali 80 kč za 30 g parmazánu. A ke všemu si prý za změnu surovin automaticky účtují 30 kč. Nic z toho (80 kč za parmazán, 30 kč za změnu surovin) uvedeno v ceníku nemají a tak i podle obchodního zákoníku by nemělo být ani účtováno. Když jsme chtěli nějakou nápravu, bylo nám pouze nabídnuto, že nám můžou dát pouze tu mozzarelu, kterou jsme sice zaplatili, ale na pizze nebyla. Doma jsme zjistili, že nám ty šmejdi dali eidam! Takže bych se ani nedivila, kdyby všechny druhy sýrů na pizze byly namixovaný s nejlevnějším sýrem eidamem. Tuto restauraci opravdu nedoporučuji. Jen Vás okradou!


Stanleo - RESTAurant
7. červenec 2015 | 10:14

Byly sme v tomto podniku poprvé... Hodnotil bych hlavně jídlo- pizza , toscana,- ta byla jedna z těch lepších ... Mám rád tenké těsto a to tady bylo i když ne uplne všude. Obsah(ingredience) v pořádku , i když klidně tam toho sýru mohlo být méně(asi mozzarela) :) . Pizza byla akorát slaná.

Co mě trochu zklamalo byla , limča ve džbánku, (0, 5l) , kde bylo víc ledu než vody a taky se mi nezdálo ,že to bylo půl litru .

Obsluha byla příjemná :)


zdeni 81 - Paganini
1. květen 2015 | 18:06

No po dnešní návštěvě už do tohoto podniku nezavítáme..

Předchozí den jsem udělala rezervaci na určitou hodinu, pro dvě osoby. Bylo ode mě vyžádáno i tel. číslo- prý kdyby jsme nedorazili..

Ok říkám si, rezervaci berou závazně. Následující den jsme dorazili do pizzerie o hodinu dříve, než na kterou byla rezervace. Nikde nebyla žádná cedulka s rezervé- říkáme si tak to asi teprve připraví, když jsme dorazili s přestihem, sedneme si k volnému stolu a chystám se rezervaci rušit. Nikdo si nás však dobrých 10 minut nevšímá.

Od vedlejšího stolu dostáváme jídelní lístek s tím at si zatím alespň vybereme- no evidentně vědí proč.

Po dalších 5 minutách darazí obsluha- a je evidentně zaskočena tím, že už máme jídelní lístek..

Dostaneme se tedy k samotné objednávce. Objednáváme dvě polévky a čekáme 10 minut. Když dostáváme polévky, upozorním na to že jsme měli rezervaci (vlastně jen proto,že ji mohou zrušit) ale prý o žádné rezervaci neví- kolega to nejspíš nezapsal!

Polévky celkem dobré a tak si říkáme že tak hrozné to třeba nebude.. Po polévce objednáváme kávu a čaj s citronem.

Bohužel káva velmi zvláštní chuti a čaj dostávám bez citronu.

Při placení nastává poslední zádrhel- zatímco se mi obsluha omlouvá za to, že rezervace nebyla, vrací příteli o 30Kč méně.

Když je na to upozorněna tak s kyselým obličejem vrací 30 Korun.

Návšteva toalet před odchodem jen dokreslí celkový obraz zkázy.

Co dodat? Po dnešku nikdy víc.


monika.z - Pizzerie Martinská
10. duben 2015 | 21:22

zklamání a vztek ! šly jsme s kamarádkou na oběd, objednaly si polévku a hlavní jídlo, polévku nám donesli kejslou. K hlavnímu jsem měla lasagne - posypané 30 eidamem ! :-/ o 3 týdny později jsme jim opět daly šanci. Objednala jsem si ceasar salát (do kterého patří římský salát), bohužel mi na stůl donesli ceasar salát, ale s pekingským zelím. :-/// a to ještě druhý číšník prohlásil, že to vlastně nepozná jestli je to zelí nebo salát !


Jeepers Creepers - Rango
22. leden 2015 | 19:36

Překvapují mne některé starší negativní recenze, osobně nemám žádné výhrady k této opravdu pěkné restauraci (spodní "sklepní" část"), stylové a útulné prostředí. Pivo, jídlo, obsluha v pořádku. Pro mne ta nejhezčí plzeňská rest., v které jsem byl a rád se tam zase vrátím.... určitě doporučuji navštívit a vyzkoušet.

Aktualita: Rest. zařazena do Maurerova výběru GRAND RESTAURANT 2015.


Haninka001 - Caffé Pizzerie Gargano
12. prosinec 2014 | 23:09

Teď jsme zde byli na večeři, chválit opravdu nemůžu. Personál je sice srdečný, jak psal někdo níže, ale tím to končí. 15 minut než se někdo objevil u stolu a dalších 15 minut než nám přinesli pití. S objednáním a donesením jídla to samé. Večeře (penne a kuřecí plátky)nebyla špatná, nicméně za ty prachy by člověk čekal, že to nebude studené. Za mě velké zklamání!


horvatovaverka - Bolevecká Pizzerie
21. listopad 2014 | 06:24

Chodím sem už leta na pokec s kamarádkami, výborná pizza, noky i těstoviny. Když jsou děti nemocné oceňuji rozvoz všech jídel včetně polední nabídky.


rohan.petr - Bolevecká Pizzerie
18. listopad 2014 | 19:02

Chodím sem s dcerkou , já si dávám výborný prazdroj, nově i gambrinus a dcerka zmrzlinový pohár, pizzu, nebo palačinku. Vždy jsme spokojeni.


cilkanova - Bolevecká Pizzerie
18. listopad 2014 | 18:50

LÍBÍ SEMI PROSTORY I VÝBĚR JÍDEL A HLAVNĚ ROZVOZ ZDARMA.


StayC - Rango
10. říjen 2014 | 18:54

Trochu jsem měla strach po přečtení recenzi, ale restauraci nám doporučili známí, tak jsme vyrazili. A byli jsme s manželem mile překvapeni. Jídlo výborné, obsluha profesionální. Určitě zase přijdeme.


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde