Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Anezka - Pizzerie San Marino
30. září 2014 | 00:07

Byli jsme tam před 14 dny, že prý mají výbornou pizzu.. Katastrofa. Jen samý Eidam, do ničeho jiného nekousnete, druhy pizz se tím stírají, dejte si jakoukoliv a stejně to bude jen Eidam! Už nikdy.. Prostředí příjemné, plně obsazené, takže možná jen na víno, které bylo fajn.


Sedli5 - Cortina
16. srpen 2014 | 00:35

Divím se negativním komentářům. Dnes jsem zde byl opět na pizze a naprostá spokojenost, byla velmi dobrá. Chodím sem už několik let a vždy jsem spokojený.


hul - Caffé Pizzerie Gargano
31. květen 2014 | 13:57

asi se toho hodne zmenilo, naposled, co jsme tam byl, obsluha pomala, ze cekam nejakou chvili na jidlo chapu, ale i na piti jsme cekali snad 20 minut, takze jsme si uz pak rovnou objednavali 2 coly najednou a bohuzel sice se to honisi nekurackou casti, ale diky smradu z cigaret nebo co to je, ktere tam ustavicne kouri majitel, je to citit i v nekuracke casti, takze ani nedoporucuji pro rodinu s detma


Ingrid - Ristorante San Marino
10. březen 2014 | 18:36

Nejlepsí vepřová panenka na hříbkách jakou jsem kdy jedla, obrovská porce naprosto libového masa !!! Pizzu se necháváme také vozit domu a je vždy výborná :D


lily - Cortina
7. březen 2014 | 13:35

Tato pizzerie může odpuzovat svým zašlým vzhledem, ale pokud tento bod překonáte, dočkáte se velmi dobrého jídla, za dobrou cenu a velmi klidného prostředí, které tato restaurace nabídne. V létě je ve dvoře velice příjemná zahrádka.


vacik - Ristorante San Marino
24. únor 2014 | 17:38

pred rokem a pul jsem se zarekl ze uz tady nikdy jist nebudu, bohuzel jsem to porusil a objednal pizzu uplne zverstvo mi pristalo na taliri se zampiony z PLECHOVKY!!!! Totalni upadek teto restaurece zavrsil svoji cestu. Ted uz opravdu nikdy....


Dagii - Pizzeria Antica
20. únor 2014 | 16:21

Vcelku příjemná restaurace, příjemné prostředí i dobrá pizza. Zase někdy ráda zajdu :)


Dagii - Pizza Pub U Veselých
20. únor 2014 | 15:29

Není to tam příliš velké ale vcelku příjemné posezení, někdy zase zajdu, chyběla mi třeba ale svíčka na stole ta to dělá hezčí a útulnější. Obsluha jinak milá, příjemná.


Dagii - Paganini
20. únor 2014 | 15:23

Pro mě příjemné posezení, příjemná obsluha, dobrá pizza. Jsem spokojená :)


Dagii - J. Gotti
20. únor 2014 | 15:21

Není to tu špatné, posezení vepředu u prosklené plochy je příjemné, ve zbytku podniku je to spíše trochu stísněné.

Kvalita pizzy průměrná bych řekla.


majjdulka - Pizzerie Pronto
3. únor 2014 | 14:33

Pizza přijatelné kvality za rozumnou cenu :-) obsluha příjemná, akorát občas prostě zapomíná donést pití a to i po třech upozorněních.. tak snad se to brzo vylepší a bude líp..


lantash - Rango
27. listopad 2013 | 11:40

Jídlo spíše průměrné - nenadchlo. Obsluha se snažila, ale přesto jsme na jídlo čekali neúnosně dlouho, přestože nebylo úplně plno.


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde