Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

stacy - Dolce Vita Restaurant
9. únor 2013 | 15:12

Dobrá restaurace, vstřícná obsluha, chutné jídlo..


crazy-girl - Pizzeria La Piazzetta
8. únor 2013 | 18:07

Dřív to bývala docela dobrá pizzerie. V roce 2012 se ale asi změnil majitel. Před 2 týdny jsem tam totiž byla na večeři a bylo to fakt příšerný (nejhorší večeře, co jsem kdy zažila), na pizzu jsme čekali hodinu a půl!!! a když jí konečně přinesli, tak nebyla vůbec dobrá, byla na ní dost hnusná šunka (zlatá mražená pizza oproti tomuhle) a těsto měla taky pěkně hnusný. Navíc mi číšník tvrdil, že mi na pizzu může dát lilek a po hodině mi přišel oznámit, že lilek vůbec nemají. Mamka si dala pizzový chleba s česnekem a přinesli jí ho se sýrem, k tomu chtěla salát s mořskými plody. Číšník tvrdil, že plody budou teplé, místo toho byly syrové a úplně studené, jako by je zrovna vyndali z mrazáku, takže mu salát i pizza chleba vrátila. Prostě děs a hrůza, už nikdy více!!


L_K - Pizzeria La Piazzetta
21. únor 2013 | 23:13


Pumy - Pizza Bossi
14. leden 2013 | 21:49

Objednal jsem si ve všední den v 19:25 tři jídla,

ani po víc jak dvou hodinách a dvou telefonních dotazech jídla nedorazila. Stroze nabídli jestli to chi do hodiny přivést znova.

S takovým přístupem k objednávce se divím že ještě fungují.

Absolutně nedoporučuji. Zlatá pizza-doma.


Tree - Pizzerie Solní
8. leden 2013 | 18:40

Prostředí pizzerie radši nekomentuji, WC- horor, fleky na ubruse, nechutné rozhovory kamarádů servírky mi zkazily chut(pokud to bylo vůbec ještě možné). Chodila jsem sem před pár lety, ale nyní už sem nevkročím. Margharita z langošového těsta s eidamem, díky. Když si objednám pizzu, chci pizzu ne kynutou placku.


rasputin - Pizzerie Martinská
29. prosinec 2012 | 16:34

Podle mého nejlepší pizzerie v Plzni. Pizza zde chutná opravdu jak na pobřeží Jadranu a k tomu Chorvatské domácí víno Malvazija opravdu špička a na závěr Chorvatská káva Franch , už jenom to moře a připadáte si jak někde na Istrii . U mne má tento podnik 5 *.


a0b9 - Pizzerie Martinská
28. prosinec 2012 | 22:07

fajn podnik - dáváme si zde pouze pizzu a ta je výborná. Kafe, víno, pivo také, obsluha super, hudba také... jedna z nejlepších pizzerek.


pucmeloun - Pizzerie San Marino
26. listopad 2012 | 21:11

Mohu hodnotit jen pizzu a ta mi přijde strašná - strašně těsta, strašně sýra a všeho.

Jednou jsme viděl navážet suroviny do kuchyně a to mě navždy odradilo.

Jediným pozitivem jsou leguáni:)


pucmeloun - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
26. listopad 2012 | 21:07

Výborná pizza i ostatní jídla, zejména polévky. Celkový dojem výrazně dotváří výborná obsluha.

Pro mě nejlepší pizzerie a možná i restaurace v Plzni.


pucmeloun - Pizzeria Antica
26. listopad 2012 | 21:06

Během několika návštěv v zásadě žádné problémy, pizza bývá ale většinou na krajích připálená.

Poslední návštěvy neuvěřitelná čekací doba - hodinu na pizzu, přičemž mezitím kuchař připravil hromadu pizz na rozvážku. Podruhé podobná doba na jídlo z denního menu.

Kvůli čekacím dobám už necítím potřebu se tu v budoucnu vyskytovat:)


pucmeloun - Paganini
26. listopad 2012 | 20:58

Celkem ošuntělý a zakouřený interiér, jídlo a obsluha ale vždy velmi dobré.


maria.ruza - Paganini
17. listopad 2012 | 00:05

Několikrát jsem navšívila restauraci a vždy vše na 100%.Často využívám rozvoz, nejdéle jsem dostala jídlo za 42 min. a nesrovnatelné s konkurencí. Doporučuji







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde