Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 2331 recenzí

milofr - Restaurace Slovany
29. listopad 2018 | 09:56

Včera 28. 11. 2018 sem s manželkou zašel z nouze po delší době do této jídelny a už mi tam nikdo nedostane, u pokladny seděla slušná a ochotná panička, tak sme si objednali já španělský ptáček s rýží a žena smažené rybí filé s vařeným bramborem. pochopitelně sme si objednaná jídla na lístečku nezkontrolovali a u okénka kde se jídlo vydává nastal šok, já dostal místo španělského ptáčka s rýží moravského brabce se špenátovou polévkou(jinak se té tekoucí směsi říci nedá) a okoralí bramborový knedlík co nešel ani krájet (pták jako pták že) manželka sice smažené filé s bramborem dostala ale to filé bylo nejspíš z cejnů (samá kost) a brambory studené od včerejška, to sme do tohoto "podniku" přišli hodně brzo už kolem půl jedenácté tak by jídlo mělo být čerstvé. Dlouho sme tam už nebyli a už tam nevkročíme.


Jolanda - Plzeňský Trpaslík
6. listopad 2018 | 20:10

Osluha velmi přijemná a usměvavá určite bych neměnila slečna malá brunetka velice šikovná oproti ostatní obsluze co zde je .. slečna restauraci vyšvihla ! Jídlo výborne konečně čisto a voňavo doporučuji určitě budem chodit časteji

Jídlo vyborné a za dobré ceny doporučuji


Daniel - Zlatá koruna
2. srpen 2018 | 16:52

Bohužel nedokáži o této restauraci napsat nic pozitivního, na pivo jsem čekal skoro deset minut, protože obsluha byla zaneprázdněna debatou se svojí kamarádkou, když už jsem konečně dostal pivo tak na dně sklenice plaval nějaký bordel a při placení jsem byl ještě okraden. Jsem rád, že jsem po delší době v zahraničí neztratil iluze o svém rodném městě a českém pohostinství . . .


Paní Neústupná - Plachetnice
12. květen 2018 | 20:26

Dne 29. 04. 2018 jsem byla v této restauraci a byla jsem oklamána ke koupi jejich výrobku, který nabízeli na stojánkách na stole za jinou cenu, než byla cena uvedená v nápojovém lístku. Usoudila jsem tedy, že se jedná o akci a nápoj jsem si koupila. Když došlo na placení na účtu byla cena o 16,- vyšší za kus (měla jsem tři) než co inzerovali na oněch stojáncích. Bavila jsem se s panem číšníkem a oznámila jsem mu, že tohle se nesmí a že je to klamavá reklama a že mu nezaplatím požadovanou částku, ale částku, která je na stojáncích na stole ? čili částka, která mě přiměla si tento nápoj koupit. Číšník mi oznámil, že pokud nezaplatím vyšší cenu zavolá policii. Řekla jsem, že bych s nimi taky ráda mluvila, protože se mě právě někdo snaží okrást. Nakonec se policie nevolala a číšník přišel s jinou strategií ? tvrdil mi, že není zodpovědný za to co je na stolech, ale za to co je v nápojovém lístku. Opáčila jsem mu, že je zodpovědný za všechno v té budově na což měl velmi zvláštní argument. Prý mu zákazníci chodí do restaurace s fixem a ceny na stojánkách dopisují/přepisují a že on s tím nemá co dělat a nemůže kontrolovat co je na stole každý den. Když jsem se ho zeptala jestli jsou i tabule po stěnách napsané křídou lživé odpověděl, že ty jsou v pořádku, protože za ty už ručí sám. Nechápu logiku toho, že zákazníci chodí do restaurace s fixem, ale s křídou už ne, protože to už je asi až moc přitažené za vlasy. Jsou to podvodníci a zloději co se snaží namastit si kapsy na ostatních!


todo - U Zahradníků
28. březen 2018 | 07:06

Restauraci jsem objevil zcela náhodou, když jsem měl jednou hlad a vracel se ze služebky zpět do firmy. Okouzlili mi natolik, že se tam často vracím a všem vřele doporučuji. Nikdo nehlučil, nevysedával na chodníku a měl-li na sobě špinavé montérky, pak asi pracoval rukama a chtěl se v pauze najíst.

Doporučuji vyzkoušet, především v teplejším počasí, až bude otevřená teráska! :-)


Milďofík - Starobolevecká hospůdka
20. březen 2018 | 14:32

Také jsme navštívil tuto hospůdku a musím upřímně říct že jsem byl návštěvou přímo nadšený. Prostředí moc pěkný, obsluha rychlá a ochotná a co se týká jídla tak přímo skvělé. Myslím si že by někteří rádoby hospodští sem mohli zajít na "brigádu " aby se něco přiučili. Rád přijdu znova.


kuchařinkaa - U Zahradníků
9. únor 2018 | 10:57

Popravdě, už nikdy. Chápu že místní milují pivo, hluk, špinavé monterky a vysedávání na chodníku.

Asi místním výrobním dělníkům chutná, ale Restauraci si představuji jinak v 21. století. Už nikdy ani na kole.


jiricek - Havránek
8. únor 2018 | 14:37

Sobota večer, chtěli jsme se někde navečeřet. Interier celkem ujde, až na prach a jiné nečistoty. Dali jsme si večeři - žebra - nic moc! Pivo 12gam. hnusné, po náhodném krátkém zjištění u baru ředěné 1/2 na 1/2 10-12. Obsluha včetně vedoucího OPILÁ, nevychovaná, nepříjemná, IQ ??? Hulí za barem a v KUCHYNI. Mušky, zápach, špína, WC chybí hyg. prostředky, neudržované hnus. Přehlučené hudbou od baru a opilé obsluhy. OKRADLI NÁS!!! Bylo nás pět. Jídlo jsme snědli, místo 5ti hnusných nedopitých piv účtovali 6... Asi si dali jedno na nás... Účtenky snad jen někomu. My jsme ji nedostali. Do Plzně - do této "Restaurace" UŽ NIKDY !!!!!!!!!!! "Asi jim to stále sype, tak proč nééé."


Jandys - Plachetnice
23. prosinec 2017 | 15:25

Část obsluhy velmi neprofesionální, nepříjemná, zejména nejmladší ze servírek. Fakt nepříjemná a bohužel zásadní kaňka na jinak celkem solidním dojmu z jídla i pití a zrovna teď v předvánoční čas.


mane.n - Plachetnice
26. červen 2017 | 11:58

Obsluha pomalá a hlavně chaotická, burger donesli půl hodiny před tatarákem, takže byl naprosto studený, než se mohli i ostatní pustit do jídla. I přesto, že jsme měli rezervaci, při níž jsme přímo označili voucher na tatarák, tak stůl, který přišel po nás, byl obsloužen rychleji, a to měli také tatarák, čekali jsme na přípravu přibližně třičtvrtě hodiny v prázdné restauraci (večer předtím při potvrzování rezervace jsme byli přesvědčováni, že nemají žádný volný stůl, což se nestalo poprvé), tatarku nedonesli, ale naúčtovali, předražené hranolky, na stole letáček na štrůdl, který není (nepředstavitelný problém jej uklidit), obsluha kouří v místnosti za barem, kam je vidět? Bylo toho hodně a nebylo to poprvé, takže naše poslední návštěva.


Kamila12 - Kiboko
15. březen 2017 | 21:18

Nestacim se divit.. navsteva restaurace ZOO Plzen. Clovek si rekne, krasne prostredi a poloprazdno, restaurace neni zaneprazdnena, ze si date v klidu obed. Uz pri obednani jidla cernovlasa mlada pani, protivna a neochotna, ze by se clovek nejradeji obslouzil sam. Tak slecne davam druhou sanci a ptam se, kam se muzeme posadit. Odpoved zni: ,, kamkoliv,,. Tak so tedy sedame kamkoliv. Pet minut na to rozhovor, tehle zminene protivne slecny s kucharem, schvalne hlasiteji, aby jsme nepreslechly; ,, to uz je jedno jestli mame rezervacky, nebo ne, kdyz si stejne sedaj kam chtej..,,. Pani stala zady a nebyla ani ochotna k nam prijit a oznamit nam to osobne a slusne a radeji komunikovala timto zpusobem. Chovani vazne na urovni🤔. Nedoporucuji..


JendaK - U Salzmannů
14. prosinec 2016 | 19:40

Dnes v menší partičce.

Vemi dobrá kulajda. Do špičkové fous chybělo.

Tradičně velmi dobré pivo, perfektně načepované šnyty. Velmi slušně servírovaná hruškovice a slivovice.

Ovarová kolena stejně jako Na Parkánu bohužel udrncaná s příliš tuhou kůrčičkou, tedy spíš nepřátelskou kůrou. Nešla rozkrojit ani poctivým pilováním : ( Dle obsluhy to tak má být. Chuťově koleno bez nápadu, byť obloha vč. prezentace byla naopak tak akorát. Zlaté časy restaurace Prazdroj u brány pivovaru. Kdo zažil koleno tam, ví o čem je řeč. Příště si ho již rozhodně nedáme. Čekali jsme víc. Dnes trochu rozporuplná návštěva. Obsluha i prostředí příjemné. Po nějakém čase to ještě zkusíme. Ale příště návštěvu mimoplzeňských vezmu Na Parkán. Jídlo stejné, tedy také trochu slabší než bychom uvítali. Pivko ještě o chlup lepší.


Strana 1 z 195 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde