Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Tryzna - Ristorante San Marino
16. listopad 2013 | 12:32

Drive jsem do tohodle podniku i prez vyhrady chodil pravidelne a rad. Po zhruba pul rocni pauze jsem vcera zavital znovu. To ze byla obsluha oblecena v teplacich bych prekousnul, to ze se ani neusmeje taktez. Nicmene to co nam bylo doneseno z kuchyne, ze ktere se neustale ozyval detsky krik, to se jen tak nevidi. Paklize patrite mezi zaludecni kaskadery, tak je tendle podnik tou pravou vyzvou. Bohuzel nepatrim mezi eskamotera, ktery by prijal vyzvu a poprve v zivote jsem v restauraci jidlo nedojedl, neslo to. Veprova panenka gumova jak zvykacka, brambory rozvarene, neosolene, balkanska omacka bylo leco z plechovky s kouskem syra. Moc me mrzi kam se podnik v prubehu par let propadl.


Rusalkao - Rango
2. listopad 2013 | 21:18

Předem rezervovaný stůl pro více osob a nebyl připraven. Neoznačené nízké klenby.

Příjemné prostředí.

Jídlo velmi dobré.


Reza - Pizzerie San Marino
5. říjen 2013 | 16:27

Po dlouhé době jsme si zas objednali pizzu, klasika, obyčejná se šunkou, na které snad nelze nic zkazit. Lze... KATASTROFA a nikdy více. Sůl a zase sůl... Nezkoušejte to!


jana84 - Cortina
14. září 2013 | 16:52

Byla jsem zde po dlouhé době ve všední den (v pátek a sobotu chodím mlsně kolem, ale nechytám se, neustále plno).

Plusy: milá a rychlá servírka, na požádání bez jakýchkoliv vytáček donesla vodu z kohoutku (to zkouším v každé restauraci a málokdy uspěju). Pizzu lze volit menší a větší.

Mínusy: žádný nekuřácký prostor, jídelní lístek se s barevným podtiskem stránek a zandaný ve fóliích těžko čte.

Jídlo: špenátová polévka OK, houstičky mohly být osmažené. Pizza nic moc, neměla jsem pocit, že bych si pochutnala. Zeleninový salát bych uvítala jen s olivovým olejem, tento byl zalitý "českou" zálivkou s octem a pepřem a to mým chuťovým pohárkům též nelahodilo.


ihonzisek - Pizzerie San Marino
6. září 2013 | 13:00

Alespoň, co se týká rozvozu, naprosto tragická doba doručení. O rozvozci, který měl zavolat a nakonec jsem ho hledal po celém areálu Škodovky raději nemluvě. A pizza už také nestojí za nic. Oproti dřívějšímu stavu zhoršení o 80%. Nedoporučuji....


burnfly - Pizzeria La Piazzetta
28. srpen 2013 | 10:46

Nejotřesnější pizzerie v Plzni, během půlhodiny nám nebyli schopni donést ani polévku nebo salát (byť to slíbili že je to v pohodě), stihli jen pití a to ještě popletli... Never more.


have - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
25. srpen 2013 | 08:27

+ výborná pizza

- arogantní obsluha

- přemrštěné ceny

- neni ceske nealko


Sedli5 - Pizzeria Antica
29. červenec 2013 | 22:17

Dnes jsme si dali 2 pizzy. Musím říct, že byly obrovské a ani jsme je nezvládli sníst. Bohužel chuťově nic moc. Já jsem si dal pizzu s hříbky, nevím co jsem to na ní dostal. Chutnalo to asi jako kyselé bahno. Interiér hezký. Čekání na jídlo minimální.

Bohužel velké zklamaní.


Sedli5 - Paganini
22. červenec 2013 | 21:09

Dnes jsem byl v tomto podniku na pizze přes voucher a musím říct, že byla výborná. Přítelkyně si taky pochutnala. Určitě zase přijedem... doporučuji

Jo a obsluha milá a pozorná


Pajibo - Paganini
30. červen 2013 | 22:10

Pizza mi tu vždy chutnala, ale od té doby, co jsem zde dostala rok prošlou láhev toniku se sem bojím jít. zkusím ještě jednou a uvidím.


Pajibo - J. Gotti
30. červen 2013 | 21:26

tohle je přesně ten podnik, kam vyrazit, když máte hlad a nepotřebuje nic víc, než se příjemně nasytit. obsluha je průměr, wc nic moc. ale pokud vám stačí si dát dobrou pizzu, tortillu či lososa a adiós... běžte sem.


Pajibo - Pulcinella
30. červen 2013 | 21:00

Obsluha v pohodě. Prostředí je útulné. Záchod slušný.

Pizza i těstoviny - skvělé. Vývar z oháňky - chutný. Mascarpone s horkými malinami - blaho. Pulcinella je pro mě jedna z nejlepších restauracích v Plzni.


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde