Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

LucieBlaž - Rango
1. červen 2013 | 20:22

Chodila jsem několikrát za rok, ale poslední tři návštěvy mě zklamaly a už nepřijdu. Přes obědy zde pobíhá od baru do výtahu nějaká "sekretářka, úřednice?" - prostě širší slečna v civilu, která očividně nikdy nedržela více jak jeden talíř na dvě ruce. Působí poněkud arogantně a nešikovně - nemá tam prostě co dělat. Zdravit také neumí. Natož nás usadit, nebo říci, že se nevejdeme. A jídlo si myslím, že je co půlroku menší a menší, horší a horší a dražší a dražší..

Plus stále padající wifi, příšerná hudba.

Škoda - prostory jsou nádherné a obsluha (Ti opravdoví číšníci) příjemní a očividně z oboru.


Andýsek - Cortina
12. květen 2013 | 10:20

Interiér této pizzerie asi dvacet let úplně stejný. Obsluha dobrá a příjemná. Pizzu už jsem u nich dlouho neochutnala, ale dali jsme si žebírka ( teda asi to spíš byl bůček) ale masa pro tři ne -li pro čtyři osoby ( ve dvou jsme to nedali) ale strašně jsme si pochutnali.


Annette - Dolce Vita Restaurant
4. květen 2013 | 00:03

Nevím, co si o této restauraci myslet. Při pohledu do jídelního lístku mě trochu zarazil výběr z cca 150 hlavních jídel. Dalo to opravdu zabrat, než jsme si vybrali. Nicméně, jak se říká, méně je někdy více. Řekla bych, že jídlo je zde z toho důvodu spíše průměrné...

Musím však říct, že pizza mi zde chutná, zejména pro své tenké těsto, nicméně s přísadami se nijak nepředají. Naopak těstoviny (s drcenými? = sušenými rajčaty a ricottou? - tři kávové lžičky na 300g těstovin?! mě opravdu velice zklamaly. Na druhou stranu, kamarádka si velice pochutnala na kuřecím steaku se sýrovou omáčkou. Možná, kdyby obě naše jídla nebyla studená, bylo by to o něco lepší.


Eda - Pizzerie Martinská
2. květen 2013 | 14:07

Pizza je zde jedna ze 2 nejlepších v Plzni. Osobně mám rád spíše sťavnatou pizzu a tenké těsto než sušší a Italštější :-) Jinak mě trochu zklamal nový jídelní lístek, dost ho redukovali. Ale i tak to je jeden z mála podniků v Plzni kam bych se někoho nestyděl pozvat.


monikad - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 15:56

Jsem z tohoto podniku velice nadšená, nádherné prostředí zcela vyladěno k nabídce a zaměření restaurace. Velkým plus je nádherná zahrádka, která se nachází ve velmi klidném vnitrobloku. Obsluha byla velice příjemná a usměvavá - dokonale přispívá k celé atmosféře. :)


Granini - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 13:27

Byl jsem zde na pizze a kdybych vedel ze se tady na ten podnik hazi spina tak jsem nepujdu... A vse bylo skvele, jak pizza tak i obsluha uzasna... Majitel rikal, ze se zde strida personal z duvodu ze byl nevyhovujici, osobne si myslim ze by jste meli tento podnik navstivit a svoje mindraky si lecit jinde a zkusit si sami vest podnik... Tento podnik dostal 85 procent v plzenskem deniku a to si myslim ze mluvi za vse :) rozhodne doporucuji


Hrubas - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 13:16

dnes jsem si v Brigante dal Pizzu a byl jsem zklamany. Byla nedodělaná a divně to tam smrdělo já rozhodně nedoporučuji


Honza81 - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 10:29

Všechno je tam špatně od jídla až po prostředí..byl jsem svědkem kdy přišli lidi na jídlo sedli si,rozhlédli se a odešli že jsou jinam.a ani já už tam nikdy nepujdu


D.a.v.u - Pizzeria Antica
21. duben 2013 | 08:39

Pizza naprosto perfektní a obsluha (i přes to, že jsme přišli se zakoupeným voucherem) snad ještě lepší.


Alexxis14 - Pizzeria Taverna Brigante
30. duben 2013 | 10:26

nečistota,střídá se perzonál,hluk a jídlo nic moc.Pořád je tam prázdno


tomasak - Pizzeria Antica
18. duben 2013 | 17:58

Návštěva proběhla 13. 4. 13, objednány dva steaky. Bohužel při prázdné restauraci jsme čekali 50min!

Jaká škoda, že toto kazí jméno jinak tak zajímavé restauraci, steaky z odleželého masa z farmy Rudolec byly super!! Mezi nej v Plzni, cenově bezkonkurenční. Pizza v peci na dřevěném uhlí taky super. Skvělá vína Lahofer za super ceny.

Asi trochu syndrom vyhoření. Možná prohnat panem Pohlreichem?

Webové stránky bez změny dlouhou dobu, žádná reklama online na super steaky.

Velká škoda čekání, mohla by to být TOP restaurace v Plzni!!!

Pokud pan majitel garantuje, že bude jídlo do 30min jinak lahev Lahofer zdarma, tak rádi zase přijdeme a i doporučíme dál.


Papája - Pizzerie San Marino
18. duben 2013 | 12:39

Po delší době jsem si zašla na oběd do pob. Palackého. Dala jsem si rigatony s houbovou omáčkou z denního menu. Musím říct, že tak hroznou šlichtu jsem snad nejedla! Houby byly rozmáčený, nevim proč v tom plavaly kusy polosyrové cibule a nahoře byl jednolitý cucek eidamu, navíc to nebylo vůbec slaný - celkově blivajz! A za 90,- Kč, to je troufalost?! Bylo to pro mě zklamání, dřív jsem tam chodila ráda a chutnalo mi, ale už tam nepůjdu.


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 41 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde