Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6157 recenzí

milofr - Restaurace Slovany
29. listopad 2018 | 09:56

Včera 28. 11. 2018 sem s manželkou zašel z nouze po delší době do této jídelny a už mi tam nikdo nedostane, u pokladny seděla slušná a ochotná panička, tak sme si objednali já španělský ptáček s rýží a žena smažené rybí filé s vařeným bramborem. pochopitelně sme si objednaná jídla na lístečku nezkontrolovali a u okénka kde se jídlo vydává nastal šok, já dostal místo španělského ptáčka s rýží moravského brabce se špenátovou polévkou(jinak se té tekoucí směsi říci nedá) a okoralí bramborový knedlík co nešel ani krájet (pták jako pták že) manželka sice smažené filé s bramborem dostala ale to filé bylo nejspíš z cejnů (samá kost) a brambory studené od včerejška, to sme do tohoto "podniku" přišli hodně brzo už kolem půl jedenácté tak by jídlo mělo být čerstvé. Dlouho sme tam už nebyli a už tam nevkročíme.


Jolanda - Plzeňský Trpaslík
6. listopad 2018 | 20:10

Osluha velmi přijemná a usměvavá určite bych neměnila slečna malá brunetka velice šikovná oproti ostatní obsluze co zde je .. slečna restauraci vyšvihla ! Jídlo výborne konečně čisto a voňavo doporučuji určitě budem chodit časteji

Jídlo vyborné a za dobré ceny doporučuji


Chico - ARENA Pilsen
7. září 2018 | 22:33

Nejvetší klub v Západních čechách DARK AUDIO system LED mapping 7x projekce 3 bary + VIP


Daniel - Zlatá koruna
2. srpen 2018 | 16:52

Bohužel nedokáži o této restauraci napsat nic pozitivního, na pivo jsem čekal skoro deset minut, protože obsluha byla zaneprázdněna debatou se svojí kamarádkou, když už jsem konečně dostal pivo tak na dně sklenice plaval nějaký bordel a při placení jsem byl ještě okraden. Jsem rád, že jsem po delší době v zahraničí neztratil iluze o svém rodném městě a českém pohostinství . . .


Paní Neústupná - Plachetnice
12. květen 2018 | 20:26

Dne 29. 04. 2018 jsem byla v této restauraci a byla jsem oklamána ke koupi jejich výrobku, který nabízeli na stojánkách na stole za jinou cenu, než byla cena uvedená v nápojovém lístku. Usoudila jsem tedy, že se jedná o akci a nápoj jsem si koupila. Když došlo na placení na účtu byla cena o 16,- vyšší za kus (měla jsem tři) než co inzerovali na oněch stojáncích. Bavila jsem se s panem číšníkem a oznámila jsem mu, že tohle se nesmí a že je to klamavá reklama a že mu nezaplatím požadovanou částku, ale částku, která je na stojáncích na stole ? čili částka, která mě přiměla si tento nápoj koupit. Číšník mi oznámil, že pokud nezaplatím vyšší cenu zavolá policii. Řekla jsem, že bych s nimi taky ráda mluvila, protože se mě právě někdo snaží okrást. Nakonec se policie nevolala a číšník přišel s jinou strategií ? tvrdil mi, že není zodpovědný za to co je na stolech, ale za to co je v nápojovém lístku. Opáčila jsem mu, že je zodpovědný za všechno v té budově na což měl velmi zvláštní argument. Prý mu zákazníci chodí do restaurace s fixem a ceny na stojánkách dopisují/přepisují a že on s tím nemá co dělat a nemůže kontrolovat co je na stole každý den. Když jsem se ho zeptala jestli jsou i tabule po stěnách napsané křídou lživé odpověděl, že ty jsou v pořádku, protože za ty už ručí sám. Nechápu logiku toho, že zákazníci chodí do restaurace s fixem, ale s křídou už ne, protože to už je asi až moc přitažené za vlasy. Jsou to podvodníci a zloději co se snaží namastit si kapsy na ostatních!


todo - U Zahradníků
28. březen 2018 | 07:06

Restauraci jsem objevil zcela náhodou, když jsem měl jednou hlad a vracel se ze služebky zpět do firmy. Okouzlili mi natolik, že se tam často vracím a všem vřele doporučuji. Nikdo nehlučil, nevysedával na chodníku a měl-li na sobě špinavé montérky, pak asi pracoval rukama a chtěl se v pauze najíst.

Doporučuji vyzkoušet, především v teplejším počasí, až bude otevřená teráska! :-)


Milďofík - Starobolevecká hospůdka
20. březen 2018 | 14:32

Také jsme navštívil tuto hospůdku a musím upřímně říct že jsem byl návštěvou přímo nadšený. Prostředí moc pěkný, obsluha rychlá a ochotná a co se týká jídla tak přímo skvělé. Myslím si že by někteří rádoby hospodští sem mohli zajít na "brigádu " aby se něco přiučili. Rád přijdu znova.


Milďofík - U Námořníka
20. březen 2018 | 14:02

Také jsem zkusil a první dojem parádní. Prostředí příjemný, pivo dobré a jídla také v pohodě, jen tak dál. Myslím že za to stojí zopakovat návštěvu.


Luboš - U Námořníka
10. březen 2018 | 12:54

Od března 2018 zrekonstruováno a znovu otevřeno!

Stará dobrá hospoda U Námořníka v novém hávu - dřevěné lavice, dřevem obložený bar, malba námořníka na zdi, dveře do kuchyně, které vypadají jako dveře do kajuty... Vše nové a moderní, přesto stylové a vkusné. Přesně takhle by to mělo U Námořníka vypadat. Dobrá práce!

Pivo točí Pilsner Urquell a Kozla.

Jídelní lístek vypadá parádně. Česká klasika, ale kvalitně podaná - uzeniny od Majera, telecí řízek smažený na sádle, ...

Paráda, doufám, že jim to vydrží.


Esender - Pizza Bossi
27. únor 2018 | 22:48

Spatne objednane noky jsem zkusil po dvaceti minutach zmenit a bylo mi receno ze uz jsou hotove a bohuzel. Tri minuty na to, telefonat ze mi udelaji nove. Za me naprosta spokojenost a vstricny pristup. Objednavame tu uz dlouho, pizzu a noky maji vynikajici.


Mr.Scully - Pizza Bossi
25. únor 2018 | 12:28

Nedoporučuji. V relativně klidnou část dne dorazila pizza za 80 minut a oproti objednávce tam byl překvapivě příplatek za dopravu, ač jsem v jejich webovém rozhraní zvolil plzeňskou čtvrť a doprava měla být zdarma. Je to blbých 25 korun navíc, ale jde o princip. Příště určitě objednám jinde.


kuchařinkaa - U Zahradníků
9. únor 2018 | 10:57

Popravdě, už nikdy. Chápu že místní milují pivo, hluk, špinavé monterky a vysedávání na chodníku.

Asi místním výrobním dělníkům chutná, ale Restauraci si představuji jinak v 21. století. Už nikdy ani na kole.


Strana 1 z 514 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde