Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

huff - U Pětatřicátníků
10. březen 2015 | 13:08

restaurace se skvělou atmosférou, doporučuji rezervaci poslední dobou mají plno, což hovoří za vše...


ememus - U Rytíře Lochoty
5. březen 2015 | 17:12

Místní pivo je težko stravitelné a jedno z nejhorších z malých pivovarů.

Tatarák přinesen s dírou na vajíčko, ale bez něj. Topinky bez česneku. Zajímavé. Příloha slovenské placky. Tak tvrdé,že bych to viděl na kousek Gerlachu

Hluk a případné reklamace - palačinka musí stačit...


ememus - Saloon Roudná
5. březen 2015 | 17:03

Pití - Gambrinus - pěna zmizela rychlostí blesku, teplé. Prazdroj - už docela šel. Kofola 8 Kč za decku, jakožecože? Voda z kohoutku za 15 jak ze záchoda.

Argentinský guláš vzhledem i chutí jak z pivnice. Společně s vodou ze záchodu se mě snažil navštívit v 1 v noci.

U steaku se obsluha hadá jak jen to jde, že to přinesli správně. Logicky ale 2 objednané steaky různě propečené a přinesou stejné... Neměl jsem, ale prý nic moc.

Zakouřeno a ob člověka neslyšíš


blahjan69 - Restaurace U Trpaslíka
24. únor 2015 | 22:51

Tuto restauraci jsme již v minulosti navštívili. Občas nějaké výtky jsme měli, ale odcházeli jsme v celku spokojeně. Ke konci minulého roku se nám naskytl nechtěný pohled do otevřené kuchyně, který nás velmi zarazil, ale vzhledem k následné atmosféře jsme na něj zapomněli. Po přečtení včerejšího vyjádření o této restauraci dle hygieniků se mi opět tato podívaná na prostor, kde se vše vaří vybavila- a dovolím si konstatovat, že jsem na tuto skutečnost měla reagovat již tenkrát a možná by již bylo provedeno zadostiučinění e ne jen pokuta v podobě směšné sumy.


ondras.7 - Plachetnice
24. únor 2015 | 16:22

Mam podobnou zkušenost jako oazak50.

Tatarák byl opravdu neco neskutečnýho. Jsem zvyklej mýchat si tatarák sám, ale obsluha nám sdělila, že kuchař to má již namíchané... byla nám neservírována taková rozteklá divně červená hmota (poměr maso:kečup asi tak 1:1) a o chuti něco težko psát.

Chtěli jsme si spravit chuť praženýma mandlema. Bohužel pražené znamená vlažné z mikrovlnky. Takže chuť pak zachránily oříšky.

Pivo mě ale příjemně překvapilo.

A Obsluha byla výborná.


kutna - Restaurace U Trpaslíka
31. červenec 2015 | 17:42

Nepřidávám recenzi, protože bych se tam bál zajít to zkusit. Hygienici a Trpaslík v roce 2014 (zdroj aktualne. cz):

Restaurace U Trpaslíka, Plzeň

Provozovna: Restaurace U Trpaslíka, Klášterní 25, Plzeň

Sankce: 20 000 Kč

Důvody: Hrubé závady při skladování potravin (neoddělené skladování neslučitelných potravin).

Neprokázána sledovatelnost potravin (nedoloženy doklady o původu některých potravin).

Závady v provozní hygieně (znečištěné obklady, podlahové plochy, technologická zařízení).

Závady stavebně-technického charakteru (olupující se omítka).

A OPĚT: ČERVENEC 2015:

http://www.potravinynapranyri.cz/WDetail.aspx?id=133&lang=cs&design=default&archive=actual&listtype=tile

http://www.novinky.cz/ekonomika/376462-mysi-plisen-mastnota-inspekce-uzavrela-uz-140-obchodu-a-restauraci.html


jenda158 - Měšťanská Beseda
20. únor 2015 | 07:30

Krásné interiéry, kvalitní kulečník (pool i karabol). Ovšem obsluha je zde na katastrofální úrovni. Chodí kolem Vás na záchod a za nějakých 45min se ani nezeptá, zda si něco dáte. Takže jsme si raději chodili pro pití na bar, jako v nějakým nonstopáči. :(


Nikita333 - Restaurace U Trpaslíka
17. únor 2015 | 11:37

Včera jsme tuto restauraci s rodinou navštívili. Zakoupili jsme si na Slevomatu voucher který byl na celé kuře a porci žebírek s pečivem. Po příchodu jsme byli usazeni a slečna se zeptala co si dáme k pití všichni jsme si objednali vodu jsem sice musela objedna dvakrat, ale to by byl snad ten nejmenší problém. Bylo nám doporučeno si přiobjednat přílohu navíc např. hranolky a tak. Vzali jsme si hranolky. Poté co nám na prkénku naservírovali hlavní chod museli jsme čekat než nám donesou přílohy ( pečivo a hranolky), když bylo vše na stole každý si z uvedeného obloženého prkénka začal nandavat na talíř. Poté co jsme zvedli jeden kousek masa bylo jasne vidět, že máme jídlo servírované na plesnivém prkénku. Okamžitě jsme přestali jíst protože to bylo opravdu nechutné. Po stížnosti se nás snažili přesvědčit že to neni plíseň možná že prý barva??? I barva by přeci neměla co dělat na prkénku. Byl to ale pouze zoufaly pokus o zachranu situace. Prkénko bylo ale opravdu plesnivé. Druhá servírka se nám to nejdříve snažila vymluvit že to také neni plíseň ale sama uznala že by se ji to taky nelíbilo a stěžovala by si. S nějakou náhradou at ale nepočítame se slovy že jsme vlastne jídlo jedli u slevomatu ne u nich tak at prý jdeme za nimi.....!!! Takže po této nechutné situaci jsme s touto restauraci nadobro skončili. Mám o fotky opravdu plesnivého prkénka a kdybych ho mohla přidat rozhodně to udělám. Protože tohle je na hygienu! Opravdu nedoporučuji.


Tomm - U Krbu
3. únor 2015 | 19:38

Včera jsem tuto vinárnu, navštívil, se svou dcerou... Jídlo vynikající, obsluha velmi příjemná... jen mohu doporučit...


smajlik - U Pětatřicátníků
3. únor 2015 | 18:05

Průměrná hospoda za nadprůměrné ceny - i vzhledem k poloze. V Morávce či U Žumbery se velmi dobře najím za polovic. Vlezlá obsluha.


drozka - Šenk Na Parkánu
2. únor 2015 | 15:41

Parkán?? velký haloo malý porce :D doporucuje se jako jedna z nej restaurací, ale popravdě jídlo čistý dobrý, ale už bych sem nešla. Jediný co snad vyzdvihnout je pivo


drozka - Flora Restaurant
2. únor 2015 | 15:38

Všechny fámy o Floře jsou lež! Je to jedna z těch nejlepších restaurací kde jsem byla. Udělat jídlo , které neni v jídeláku tak jak mě udělali medajlonky s rokforovou omackou je neuveritelny nic lepšího jsem nejedla. Tatarák super, Svíčková ani nemluvim prostě pecka jen jedno negativum. Je tu šíleně draho...........


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 515 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde