Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6157 recenzí

miluskakr - Zlatá koruna
9. květen 2015 | 15:29

Pěkná čistá nekuřácká restaurace, výborná kuchyně, báječná obsluha- doporučujeme a děkujeme za příjemně ztrávený podvečer.


zdeni 81 - Paganini
1. květen 2015 | 18:06

No po dnešní návštěvě už do tohoto podniku nezavítáme..

Předchozí den jsem udělala rezervaci na určitou hodinu, pro dvě osoby. Bylo ode mě vyžádáno i tel. číslo- prý kdyby jsme nedorazili..

Ok říkám si, rezervaci berou závazně. Následující den jsme dorazili do pizzerie o hodinu dříve, než na kterou byla rezervace. Nikde nebyla žádná cedulka s rezervé- říkáme si tak to asi teprve připraví, když jsme dorazili s přestihem, sedneme si k volnému stolu a chystám se rezervaci rušit. Nikdo si nás však dobrých 10 minut nevšímá.

Od vedlejšího stolu dostáváme jídelní lístek s tím at si zatím alespň vybereme- no evidentně vědí proč.

Po dalších 5 minutách darazí obsluha- a je evidentně zaskočena tím, že už máme jídelní lístek..

Dostaneme se tedy k samotné objednávce. Objednáváme dvě polévky a čekáme 10 minut. Když dostáváme polévky, upozorním na to že jsme měli rezervaci (vlastně jen proto,že ji mohou zrušit) ale prý o žádné rezervaci neví- kolega to nejspíš nezapsal!

Polévky celkem dobré a tak si říkáme že tak hrozné to třeba nebude.. Po polévce objednáváme kávu a čaj s citronem.

Bohužel káva velmi zvláštní chuti a čaj dostávám bez citronu.

Při placení nastává poslední zádrhel- zatímco se mi obsluha omlouvá za to, že rezervace nebyla, vrací příteli o 30Kč méně.

Když je na to upozorněna tak s kyselým obličejem vrací 30 Korun.

Návšteva toalet před odchodem jen dokreslí celkový obraz zkázy.

Co dodat? Po dnešku nikdy víc.


Nick165 - Choppers Lounge bar & After club
19. duben 2015 | 12:18

Tak tohle co sem včera v tomhle pajzlu zažil to sem nezažil ještě nikde!, byl jsem tu 3. krát a nikdy sem už nevlezu přišel jsem se jenom pobavit a příjde ožralej cikán který to tam vede a začne mě tahat za mikinu a napadat mě abych okamžitě odešel nebo že mi rozbije hubu tak sem nakonec šel a v baru sem byl jenom 5. minut, takové chování k zákazníkovi je otřesný a tohle si líbit nenechám nikomu sem nic nedělal přišel jsem se jenom pobavit nic víc, a pokud vím zaměstnanec nemá být v pracovní době vůbec opilý a má se chovat k zákazníkovi slušně a ještě vedoucí tohle není normální, jediná slečna barmanka byla ke mě slušná at se udusí penězmi který sem tam kdy utratil a nikdy víc do toho pajzlu nevlezu!!!!!!!!!!!!!.


MalaPa - TABULE
19. duben 2015 | 09:18

Před týdnem jsme na Borech zašli do Tabule na oběd. Losos na grilu s limetkovou omáčkou byl vynikající. Kolega měl steak na špenátovém salátu a také si to nemohl vynachválit. Polévka vynikající a k tomu zákusek na konec. Celé jídlo měli jako menu a myslím že jsme se vešli do stovky. Zkusili jsme tam zajít minulý týden na nějakou specialitu a kachní prso s višňovou omáčkou bylo tak vynikající! Ochutnal jsem u stolu ještě panenku s kozím sýrem a super! Obsluha v pohodě, příjemná a rychlá. Začne to být moje oblíbená restaurace.


Pepíno - V Háji
16. duben 2015 | 14:11

Nevrlá obsluha (především plnovous, brýle). Nedej bože, když si někdo objedná třeba čaj, nebo něco, co není na tabuli. Dokáže z člověka udělat oporavdu blbce. Jestli to je majitel - jeho blbost, pokud zaměstnanec, tak chudák majitel (ostatně zaměstnance si každý vybírá sám...). Osobně si myslím, že se tato restaurace řítí do háje. Poslední dobou špína na terase, odpadky všude kolem - opravdu příjemné prostředí pro děti. NEDOPORUČUJI k návštěvě.


bub - Music cafe Mlýn
13. duben 2015 | 19:57

Pozor při placení vstupného! 11/04/15 na koncertu Cody se pán u vstupu snažil vracet o 100Kč méně a tvářil se že je to omylem... Přitom to bylo pravidlem. Klub dobrej, ale že se vás někdo snaží okrást hned u vstupu, to dobrej dojem dost kazí.


monika.z - Pizzerie Martinská
10. duben 2015 | 21:22

zklamání a vztek ! šly jsme s kamarádkou na oběd, objednaly si polévku a hlavní jídlo, polévku nám donesli kejslou. K hlavnímu jsem měla lasagne - posypané 30 eidamem ! :-/ o 3 týdny později jsme jim opět daly šanci. Objednala jsem si ceasar salát (do kterého patří římský salát), bohužel mi na stůl donesli ceasar salát, ale s pekingským zelím. :-/// a to ještě druhý číšník prohlásil, že to vlastně nepozná jestli je to zelí nebo salát !


abu - Restaurace U Trpaslíka
31. březen 2015 | 07:01

do teto restaurace chodime s pritelkyni pomerne pravidelne a pokazde jsme byli spokojeni. jak s jidlem, tak i obsluhou. doporucuji, pokud se chcete na slovanech velmi dobre najist, posedet a popit.


Petrus - Restaurace U Trpaslíka
6. duben 2015 | 18:23

Dobrý den, do této restaurace chodíme denně jelikož máme firmu hned za rohem, mohu jen vřele doporučit velmi chutné obědy servis také v pořádku je vidět že jim na zákazníkovi záleží a musím říci že vdolečky jsou super jen by je zase mohli dělat každý den a ne jen ve středu, jen tak dále děkujeme. Petra K.


Mrázek - Restaurace U Trpaslíka
30. březen 2015 | 15:03

Do této restaurace chodíme pravidelně a to vždy na tatarák, který nás nikdy nezklamal. Nechápu sprosté urážky od PH, jelikož s personálem jsme nikdy problém neměli. Celkově poměr kvalita a cena = dobrá hospoda. Mínus určitě za toalety, ty by chtělo vylepšit.


Janeba - U Soptíka
27. březen 2015 | 08:43

Pivo je dobré, ale obsluha nepříjemná i přesto že jste její jediní zákazníci a pobíhaní psů pana majitele, který o ně očividně nemá zájem taky na dojmu moc nepřidá.


toshman - Bzenecká Vinárna
27. březen 2015 | 07:41

Celkově tu vaří chutně, nicméně dobrý dojem naprosto kazí následující:

1) Malé sklepní osvětlení, kdy si téměř nevidíte do jídla.

2) Přes oběd, pokud přijde více než 6 lidí, tak obsluha již značně nestíhá a čekáte na polévku třeba 15 min.

3) Několikrát zcela studené jídlo a místo omluvy či slevy jen podivení se obsluhy :-) !!!

4) Podávaná bzenecká vína jsou velmi slabé kvality a v podstatě, co se týče vín, to zde nepůsobí jako vinárna.

Takže po zkušenostech a cca 10ti návštěvách, sem v budoucnu zavítám již vyjímečně.


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 514 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde