Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Číše - RESTAurant
7. prosinec 2015 | 14:39

První návštěva ve mě zanechala skepsi. Personál pomalý, neochotný, na wc vám nabízí kondomy, v lednici okoralé dorty... Byl jsem v celé restauraci úplně sám a na obsluhu jsem si solidně počkal, až ve chvíli, kdy přišel další host, dostal jsem lístek, co naplat, že jsem měl třeba žízeň... Mezitím už se host č. 2 stačil zvednout a odejít, protože byl cizinec a na otazku servírka tupě kroutila hlavou, že neumí ani aj, ani nj. Pizza byla dobrá, pivo slušný podmírák. Nové prostředí a dobré jídlo ve mě zanechalo dobrý pocit, nechtěl jsem to tuhned zavrhnout kvůli obsluze a u baru sirezervoval stůl pro sebe a přítelkyni k výročí, což nebyl problém a slíbili prostřený stůl. O týden později jsme stůl prostřený neměli, číšníkse ani neomluvil a stejným průběhem, kdy nám nenabídl nic k pití, jsme si ho objednali až k jídlu. Těstoviny rozvařené na kaši jsme nechali odnést a podělili se o pizzu. Stejné rozčarování na toaletách zazila i přítelkyně, když se zmínila, že došly ubrousky na ruce a po dobu večeře se je nikdo neobtěžoval doplnit. Tentokrát jsem spropitné nenechal a ani obsluze nepřipomněl, že jsem piva vypil čtyři a ne jen jedno. Nevím, kde pan majitel hledá personál, ale na něm mu to, podle mě, krachuje. Už mě tam nikdo neuvidí, tedy nedoporučuji


kutna - La Siesta Caffé
6. prosinec 2015 | 04:53

Tento podnik žije jen díky nočnímu životu v Plzni, kdy je zákazníkům jedno, za co a kolik platí. 1/4 "pizzy" za 58,-, dopočtěte si to do celku (absence koření apod. + rotace ... ehm...."kuchařů"). Obsluha na nule a ať je to aktuálně mladá "dáma" Češka, která dává fest najevo, že otravujete, nebo Ukrajinka (Ruska?), u které záleží na náladě. Někdy ok, někdy byste po ní peníze či něco jiného nejraději hodili. Jestli vám je vše uvedené jedno a raději si nedáte z nouze kebab nebo okno v McDonalds, je tenhle podnik pro vás. V jiném případě doporučuji se tomuhle bistru obloukem vyhnout.


klarinkaj - SP memory
27. listopad 2015 | 16:57

Podnik jsem navštívila několikrát a včera mne zklamal. Asi je znát výměna kuchaře. Vepřová panenka nebyla, co bývala. Kafe Latté studené, horké maliny s přemrzlou zmrzlinou :( Všechny nápoje kromě lahvových pouze studené z lednice nic pokojové teploty. Horké maliny objednané kamarádkou bez zmrzliny byly účtovány za plnou cenu jako se zmrzlinou :(


pdlouhý - Šenk Na Parkánu
24. listopad 2015 | 15:32

Pivo dobrý, ale podmíráky, dva centimetry pod. Za 43,- by snad mohlo být pivo celé. Jídlo. No, jak co. Na talíři se to tváří slušně, ale třeba biftek (299,-) byl jako podrážka. Nechal jsem půlku na talíři. Obsluha se nenamáhala zeptat, zda chutnalo. Asi tušila. Sebrala talíř a bystře zmizela. Takže za mne celkově zklamání, dobré pivo to nezachrání.


3ve - Indická restaurace Everest
9. listopad 2015 | 22:07

Toto je skvělá restaurace a chodím sem velmi ráda. Mají vynikající placičky, omáčky, jen bych raději trochu výraznější čaj, ale to je jen můj osobní pohled, i tak mi chutná. Skvělé omáčky, skvělé jogurtové nápoje.

Už jen při vyslovení "Jdem do Indický" si mé oči vybaví vchod do této restaurace, nos vůně, které se linou kolem něj a obalují i moje prsty, když odcházím domů, že se mi je ani nechce mýt. Moje prsty a ústa strukturu placek, jazyk jogurtové chutney a lassi, chladící roztékající se útroby po nějaké pořádné omáčce.. Zkrátka pro tuto restauraci mám slabost, ozkoušeno několik konkurencí, ovšem nikam jinam se mé pohárky nechtějí vracet pro indicko-nepálské potěšení.


3ve - Masala Ghar
9. listopad 2015 | 21:54

Byli jsme v pobočce na náměstí, abychom vyzkoušeli i jinou indickou restauraci v Plzni. Zde je krásné prostředí, obrazy, interiér.

Obsluha nevyvolala příliš vřelý pocit a jídlo dle našeho názoru bylo s ohledem na kvalitu finančně nadsazeno.

Placky a chléb neodpovídaly našim představám. Popravdě jsem se na placky moc těšila a zklamaly mě.

Velmi mi chyběly i vůně, které mají milovníci kořeněné kuchyně vryté hluboko v čichových buňkách. V této restauraci jsme při příchodu necítili vůbec nic.

Necítili jsme ani čaj, který byl spíše mdlý a dle mého kolegy jak ze školní jídelny.

Svou omáčku nemohu porovnat, zkoušela jsem něco nového, ale vindaloo jsme už jedli lepší.

Jediným kladem je zde interiér, který ovšem potěší jen povrchní oko, atmosféra celkově je zde mdlá a bez ducha, který by vás ovinul a nechal Vás nedočkavě čekat na lahodné omáčky, placky, čaj, lassi..

Osobně budeme raději dále navštěvovat konkurenci (která je i nepálskou restaurací), kde jsem si pochutnala vždy. Hlavně na placičkách a jogurtovém chutney, které mi zde velmi chybělo :) Hned zítra se na ně těšíme, spravit si radost :) Hluboce doporučujeme vyzkoušet :)


stepanovskyp - Restaurace Lüftnerka
5. listopad 2015 | 22:21

Tuto reatauraci rozhodne nedoporucuji. Jidlo primo odporne, horsi nez nemocnicni jidlo. Objednal jsem si holadsky rizek s bramborovou kasi a to co mi prinesli nemelo s jidlem nic spolecneho. Rizek byl mrazeny polotovar pochybneho puvodu, nasakly olejem, a bramborova kase z prasku - bleda, ridka, odporna. Kdyz jsem jidlo vratil, servirka mela jeste tu drzost zeptat se me co se mi na tom nelibi... Pritelkyne si dala knedliky plnene uzenym (taky jasny polotovar) a jeste vecer ji z toho bylo spatne. Za 80kc je to urazka slusneho cloveka. Sekana v housce je oproti tomu nesrovnatelne lepsi produkt.


karassidlo - Wok and Sushi
28. říjen 2015 | 09:33

Chodím do Plzy na Sushi již hodně dlouho nejméně 1xtýdně, ale poslední 3-4 týdny se rapidně pohoršili!!! Ale EXTREMNĚ, Sushi mrňavé, zmrzlé, oschlé, wasabi málo, soj. omáčka ředěná, přímo jen voda..., růž. zázvor oschlý! Smutné!!!


S4PPH1R0N - Pivovarský dvůr Plzeň
26. říjen 2015 | 16:59

Tak v této "restauraci" jsem byl dnes poprvé a naposled. Pivo hodnotit nebudu, protože mi nikdy pivo Purkmistr nechutnalo, ale kvůli tomu jsem tam nebyl. Jejich obědové menu bylo opravdu katastrofální!!! Játra s dušenou rýží si dovolili označit jako nudličky z vepřové panenky, přičemž maso ani chuť tomu rozhodně nenasvědčovali (jako člověk, který játra k smrti nesnáší, je opravdu poznám na 100 metrů). Kolega risknul druhé menu a už když ho přinášeli, věděl jsem, že jde do tuhého... Místo bramborové kaše byl na talíři vykydnut nějaký blivajz, který trochu připomínal lepidlo na dlaždice (jak barvou, tak vůní, ochutnat jsem si nedovolil). Strouhanka na pštrosím vejci opravdu hodne do krupava, ne-li do cerna... O 30 Kč dražší jídlo než za rohem u konkurence a je to v porovnání s tou baladou opravdu humus... doporucuji pouze lidem, kterym vyhovuje strava typu ,,skolni jidelna'' a jsou ochotni za to zaplatit vic, nez za normalni dobre jidlo, ktere neni z 80% z pytliku


tnmrtnv - Restaurace U Trpaslíka
21. říjen 2015 | 17:33

Tatarák v této "restauraci" je životu nebezpečný! Byli jsme tam 4 a všichni 4 jsme se otrávili! NECHOĎTE TAM!!! Když zpětně koukáme na recenze tak zjišťujeme, že to byla naše blbost, němeli jsme tam vůbec lézt. Jen nás nenapadlo, že abychom přežili návštěvu restaurace, musíme si jí předtím pečlivě proklepnout. Aspoň víme pro příště.


Tomáš - Lucerna
8. říjen 2015 | 15:50

Mužská část obsluhy v přízemí s permanentním výrazem "hosti mě serou". Grrr. Jinak není moc co hodnotit ? interiér haly v přítmí, jídla ohřívačky jsem nezkoušel, pivo tak tak průměr, docela zakouřeno. Kulečník ani poker nehraji, bowling solidní.


pejson - DARKSIDE Club
7. říjen 2015 | 11:38

Vybornej klub :) velmi doporučuji hodně se to povedlo

vybornej personal super ceny od otevření sem tam vzdy kdyz je otevřeno v patek sem tam jak koni těším se na další party


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 515 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde