Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6182 recenzí

Stanleo - RESTAurant
7. červenec 2015 | 10:14

Byly sme v tomto podniku poprvé... Hodnotil bych hlavně jídlo- pizza , toscana,- ta byla jedna z těch lepších ... Mám rád tenké těsto a to tady bylo i když ne uplne všude. Obsah(ingredience) v pořádku , i když klidně tam toho sýru mohlo být méně(asi mozzarela) :) . Pizza byla akorát slaná.

Co mě trochu zklamalo byla , limča ve džbánku, (0, 5l) , kde bylo víc ledu než vody a taky se mi nezdálo ,že to bylo půl litru .

Obsluha byla příjemná :)


ouroboros - U Dejva
3. červenec 2015 | 15:01

Potvrzuji předešlou zkušenost uživatele "Ondra" a přidávám svoji.

Do tohoto baru jsem začal chodit s přítelkyní tento rok a navštěvovali jsme ho jednou až dvakrát týdně s útratou pokaždé kolem 200,- Kč až do 1. 7. 2015. Tento den jsem chtěl v automatu v této provozovně zakoupit kamarádovi cigarety. Požádal jsem proto obsluhu o zapnutí automatu a o drobné, které bych mohl při nákupu použít. Po vhození mincí do zapnutého automatu však nevypadla ani krabička cigaret a ani peníze.

Obrátil jsem se proto na obsluhu, ale byl jsem arogantně odbyt jak zaměstnancem tak i "Dejvem", že to není jejich automat a že za něj neručí a bylo mi vydáno jako satisfakce místo 90,- Kč pouze 50,- Kč. Tímto stále šokován volal jsem na linku odpovědnou za automaty - číslo 736 501 277 (GECO tabák) - zde jsem byl vypoklonkován a lživě ujištěn, že peníze se vyřeší. Od té chvíle se na číslo nedovolám - jeho majitel mé číslo zřejmě blokuje.

Předešlou špatnou zkušenost se špinavou sklenicí jsme byli ochotni odpustit, ne tak už toto. David Lukšík je prostě podvodník a ignorant.


Hoši - Flora Restaurant
30. červen 2015 | 10:51

Strašně jsme si pochutnali! Opravdu zde vaří dobře! Doporučuji navštívit!

Interiér strašně krásnej! :)


Lukáš Vavřík - Caffé Fellini
19. červenec 2015 | 10:14


Ziggy - Restaurant 12°
20. červen 2015 | 13:57

Běžně recenze na restaurace nepíši, ale tentokrát si to nenechám ujít. 18. 6. 2015 jsme s partou vyrazili do Restaurace 12 v Plzni v Kopeckého sadech 8. Objednali jsme si pivo a požádali o jídelní lístek. Já jsem si objednal z předkrmů Smažené řízečky z vepřové panenky, BBQ salsa za 109.-Kč, plus Fazolové lusky se slaninou za 30.-Kč. Poté, co mi bylo přineseno jídlo jsem při pohledu na tyto řízečky poněkud znejistěl jejich podobou a gramáží. Byly to 4 drobné kousky, z nichž ten nejsilnější měl do 5 mm na výšku a to včetně strouhanky, tři zbylé měly po 3 mm, tedy 1mm strouhanky, 1mm masa a opět 1mm strouhanky. To mě fakt dopálilo, byla to víceméně pouze strouhanka za 109.-Kč. Zašel jsem tedy za provozním restaurace, abych mu to ukázal. Ten přišel ke stolu a divil se, co bych vlastně za ty peníze nechtěl, myslel jsem, že jsem ve snu. Když jsem se ohrazoval, že to má být 100gr masa a že maso rozklepané na padrť obalenou do strouhanky mě jako řízečky moc nepřipadá, tak mi řekl, že jsem si měl objednat normální řízek, tam prý maso je. Já na to odpověděl, že maso má být i tady, ale nějak mi to nepřipadá, načež jsem dostal odpověď "a co to podle Vás jako je, když ne maso?..je to snad sejra?!". Řekl jsem mu, ať to tedy nenabízí, když tam maso není téměř žádné. Jeho odpověď byla, že se jedná o zobání k pivu, tudíž je to v pořádku. Vůbec jeho chování bylo na to, že pracuje s lidmi dost odměřené a arogantní. Zeptal jsem se ho, zda by to snědl, kdyby mu to přinesli tak jako mě. On mi na to řekl, že by si to nikdy neobjednal a že lidi chtějí za málo peněz hodně muziky, tak prý musí občas dělat takovéto hrůzy (úžasná prezentace jídla v podniku, který má tento provozní reprezentovat). V tu chvíli jsem pochyboval zda jsme ještě vůbec ve slušné restauraci, nebo zda nejde o skrytou kameru. Řekl jsem mu, že jsem do nedávna pracoval v Praze 11 let v hotelu, kde kdyby tohle obdržel host, tak to hodně rázně vrátí a nebude ani diskutovat proč (navíc takto chovající provozní by tam okamžitě skončil, to jsem si jistý). Moje drzost oprávněné reklamace ho ještě více nastartovala. Byl neodbytný a vypadalo to, že čeká, že nakonec ustoupím. To se do toho už musel vložit jeden z mých kamarádů a řekl mu, že i on si myslí, že jídlo není vůbec v pořádku. Provozní se mě ještě jednou zeptal jestli to budu jíst a když jsem již po několikáté řekl, že ne, tak to odnesl. Odnesl to tak, že odložení talíře, příboru a misky od fazolek bylo tak razantní, že to vše nejspíše prolétlo odkládacím okénkem do kuchyně, ne-li přímo na její podlahu. Po celé restauraci se rozprostřelo řinčení porcelánu a příborů. Tento hluk přilákal pohledy všech lidí v místnosti, kteří upřeli pohled na rozníceného provozního, prostě neskutečná ostuda. My jsme požádali o účet, který nám přinesla servírka, která měla mnohem větší ponětí o slušném chování, než sám pan provozní. Se slovy "Sem už ne" jsme odešli do nedaleké restaurace na jídlo, kde jsme strávili příjemný večer do pozdních hodin. Je s podivem, že restaurace s krásným prostředím a lokalitou dokáže zašlapat svůj potenciál jedincem, který by vzhledem k jeho chování měl spíše pracovat někde ve skladu, kde ho nikdo neuvidí.


RADOVANK - Caffé Fellini
13. únor 2016 | 22:22

Plzeňský Gastro Blb Lukáš Vavrik neustále obtěžuje telefonicky personál,který není schopen ani včas zaplatit.O úrovni Caffe Fellini se nemá cenu ani rozepisovat..Jídlo a káva HNUS!!Barbora Poutnikova


Jah - Pivovar Groll
15. červen 2015 | 08:56

Hezké venkovní posezení v příjemném klidném prostředí, ale tím pozitiva bohužel končí. Obsluha je otřesná a na arogantní chování číšníka s kterým jsem se setkal minulý týden opravdu nejsem zvědavý. O tom, že kvalita zdaleka neodpovídá ceně nemluvě. Pro mne velké zklamání! NEDOPORUČUJI!


Hort7 - Flora Restaurant
10. červen 2015 | 18:59

Výborná restaurace, parádní oslava a hlavně VÝBORNÉ jídlo!! Doporučuji navštívit!!


Lubumba007 - Mr. Thai
21. květen 2015 | 16:30

Do tohoto podniku stojí za to zavítat na polévku TOM KHA KAI. Ta je famózní a pro mě nej polévka ze všech a všude... Zbytek nestojí za nic... bohužel. Držel jsem podniku palce, protože nic takového v Plzni zatím nebylo. Je mi líto, ale kromě polévek jídla nestojí za nic moc. Kari nevýrazné, přestože je označeno jako velmi pálivé, nepálí téměř vůbec. Smažené nudle jako číňanů z Hypermarketu, zbytek bohužel taky nic moc. Dávám 3 hvězdy za tu polévku, ale bez ní je to na jednu...


pm - COMIX EXCELENT URBAN PUB
17. květen 2015 | 10:19

Další nekuřácká hospoda v Plzni, bohužel s dosti protivnou a amaterskou obsluhou.

Nedotáčejí piva, po upozornění jsme byli poučeni,že to dojde... nedošlo. U dalšího podmíráku jsme požádali o dotočení... pivo nám dolili citronovou limonádou!!! Místo omluvy velmi neprofesionální jednání zpruzené blonďaté servírky ... škoda, mohl to být dobrý podnik.


Swain - U Lízala
9. květen 2015 | 20:16

Nedat na rok staré recenze a dát druhou šanci se oplatilo. Příjemná obsluha a kuchyně přiměřená cenám. Upravený interiér působí příjemně a světle ikdyž jde o sklepení. Dal jsem si růžovou paneku na cibulce, vypadalo a chutnalo to báječně. Škoda že češi a slováci dávají přednostně negativní reference.


miluskakr - Zlatá koruna
9. květen 2015 | 15:29

Pěkná čistá nekuřácká restaurace, výborná kuchyně, báječná obsluha- doporučujeme a děkujeme za příjemně ztrávený podvečer.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 516 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde