Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6154 recenzí

CyrilČestmír - Krčma u Krokodýlího Ocasu
3. prosinec 2005 | 17:39

Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Krokodýlí? OCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kultovní klub animálního pyje! Ať žije!!!

Ďábel zhyne...


CyrilČestmír - Balaton
3. prosinec 2005 | 17:12

Není nad starej dobrej Bál, Balík nebo chcete-li Baláč!

Precizní interiérová výzdoba SORELIstického typu 80.let snoubící se se stálou licencí kvality piva jako zástupcem let nynějších je příslibem "lepších hospodských zítřků"!


ambiente - 100dolla
14. únor 2006 | 18:17

Dobré je, že se zde uplatní i mladé a začínající kapely, takže si můžete poslechnout, co ještě neznáte. Jako nevýhodu bych viděl poněkdu mladší věkové složení (v pátek) a zálohu na sklo po 20.00!! Ale jinak přes týden (př. čtvrtek) v pohodě...


Bible - Saloon A.C.W.
1. prosinec 2005 | 17:12

Tak vzhledem k tomu, že to je >MILITARY< klub, se není co divit tomu, že tam chodí hákoši.


Abuse - Boulder Café
27. listopad 2005 | 20:29

Stěna jim bohužel vybouchla. Tak uvidíme jestli se najdou kačky na novou. Každopádně když tam zajdete a dáte si nějakej ten drink, tak tim určitě na novou stěnu přispějete. A tak to má přece být.


Abuse - U Kostků
26. listopad 2005 | 16:41

Akorát by nemusely zavírat tak brzy.


Abuse - Desperado
25. listopad 2005 | 15:30

Přes všechny výhody asi stejně radši zajdu vedle do socialistický knajpy na pivo o kačku dražší. Aspoň to tam trochu žije pokud se to tak dá říct. V Desperadu dřepí samí desperáti.


Abuse - Báječný život ďáblova klína
25. listopad 2005 | 15:27

Jo jo, ale na pivo tam nechoďte, je tam "trochu" draho. Spíš asi na víno nebo na něco jinýho.


Abuse - Saloon A.C.W.
25. listopad 2005 | 15:22

Fakt pěknej klubík. Akorát má jednu chybu. Nevim jestli se mi to zdá nebo je to tak opravdu, ale mam pocit že se zde občas vyskutují lidé co maj na hlavě méně vlasů než by bylo zdrávo. Zase na druhou stranu musim říct, že nikdy jsem nezažil, že by s nimi byl nějaký problém.


Pony - The Pub
22. listopad 2005 | 22:12

V tehle hospode je unikatni to, ze si muzete natocit pivo dle Vaseho gusta. To sice asi kazdy vite, ale nejvic se mi na teto hospudce libila moznost si natocit pivo zadarmo. Jiste se shodnem, ze je to nase nejoblibenejsi cena. Protoze pocitadlo pocita prutok a neni zrovna citlive, podarilo se mi nastavit to tak, ze jsem si natocil ctyri dvanactky zadarmo. Dobrou noc


ryba - Dominik
21. listopad 2005 | 22:23

prostředí je tu vcelku příjemné, už ne tak obsluha a hudební produkce...ale presso za 20 občas vytáhne trn z paty :)


Abuse - Club K4
17. listopad 2005 | 15:56

Jo to tu v pohodě. V poslední době se nějak snížila návštěvnost, tak koukejte přijít. Aspoň máte velkou šanci že si sednete.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde