Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

Pony - Cardinal Club
15. prosinec 2005 | 21:48

Jediné co je na Cardinalu bobrého je pivo a již zmiňovaná zahrádka. Možná i ta obsluha by se dala brát jako výhoda, protože se tam zaručeně rychle neopijete. Jako další výhodu bych bral i slušnou kuchyni, ale jak je v Cardinalu zvykem, trochu jim to trvá...


Fiky - Báječný život ďáblova klína
14. prosinec 2005 | 17:09

Celkem pěkný klubík, kde lze pořádat i vetší akce. Velkou nevýhodou jsou na můj poměr vysoké ceny...


Fiky - Hospůdka v Bendovce
14. prosinec 2005 | 17:09

Hospůdka se zajímavým interiérem a příjemnou obsluhou, kde je vše za lidové ceny. A když se začnete nudit, tak můžete zahnat nudu na kulečníku, fotbálku či šipkách.....Bohaté "sportovní" vyžití!


Fiky - U Kohoutů
14. prosinec 2005 | 17:09

Klasická hospoda ideální pro pitky (nebudete nikdy sedět dlouho bez piva). Výhodou je, že zde i dobře vaří a je otevřeno nonstop. Akorát místo automatů by mohly být šipky nebo fotbálek..


LordPetule - Bernard-In
12. prosinec 2005 | 12:12

Jako hospudka je to prijemna, ale riskovat desitku Bernarda uz radeji nebudu, ctrnactka je fajn :o)


LordPetule - U Kostků
12. prosinec 2005 | 12:02

V tehle hospode jsem prosedel sve stredoskolske mladi a i ted se tam rad vracim. Je to skvela hospudka se spravnymi stamgasty :O} Doporucuju vsem


Abuse - Stará sladovna
9. prosinec 2005 | 03:09

Fakt pohodová stylová krčma. Akorát to má jednu chybku. Cenově je hospůdka vhodná spíše pro dederony než pro České lidičky. Krom toho jsem slyšel ze dvou nezávislých zdrojů cosi o nebezpečnosti zdejší stravy. Dle mých zkušoností vypadala lákavě.


Abuse - Subway
9. prosinec 2005 | 03:05

Hezké leč mrtvé. V lété je zahrada gut.


Abuse - Cardinal Club
30. prosinec 2007 | 13:43

Dřív jsem to tu měl docela rád. Já se choval vždy slušně a obsluha taky celkem ušla, ale včera tomu personál nasadil korunu nejkorunovatější.

Nejdřív se nás snažili okrást připsánim naprosto nesmyslného počtu piv na účet a posléze nás napadl ožralý provozák (nebo údajně jak tvrdil majitel). Je mi to fuk jakou plní funkci. Jen abyste věděli s kym se vůbec nabavit. Je to takovej mrňavej človíček, kterej se bez svých gorilích kamarádů ani neuprdne.

Každopádně ke spokojenosti obou zúčastněných stran už do týhle putiky nikdy nevkročím.


Abuse - Azyl
9. prosinec 2005 | 03:00

Zajimavý podnik. Trochu mrtvo. Na můj vkus podivní hosté. Pro někoho asi příjemně podivní. Pro mě nuda.


Abuse - Restaurant Inspiral
9. prosinec 2005 | 02:58

Techno, jungle, trance, ... Fajn zahrada. Vevnitř je to slabší. Mam takovej pocit že se zde točí Bernard, což bohužel znamená hvězdičku dolů.


Abuse - Alkatraz
9. prosinec 2005 | 02:55

Je to tu sice pěkné a levné, ale přesto mi tu nějak chybí atmosféra a setkal jsem se i s poněkud nepříjemnou obsluhou. Může to být jenom můj letmý dojem.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde