Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Abuse - Stará sladovna
9. prosinec 2005 | 03:09

Fakt pohodová stylová krčma. Akorát to má jednu chybku. Cenově je hospůdka vhodná spíše pro dederony než pro České lidičky. Krom toho jsem slyšel ze dvou nezávislých zdrojů cosi o nebezpečnosti zdejší stravy. Dle mých zkušoností vypadala lákavě.


Abuse - Subway
9. prosinec 2005 | 03:05

Hezké leč mrtvé. V lété je zahrada gut.


Abuse - Cardinal Club
30. prosinec 2007 | 13:43

Dřív jsem to tu měl docela rád. Já se choval vždy slušně a obsluha taky celkem ušla, ale včera tomu personál nasadil korunu nejkorunovatější.

Nejdřív se nás snažili okrást připsánim naprosto nesmyslného počtu piv na účet a posléze nás napadl ožralý provozák (nebo údajně jak tvrdil majitel). Je mi to fuk jakou plní funkci. Jen abyste věděli s kym se vůbec nabavit. Je to takovej mrňavej človíček, kterej se bez svých gorilích kamarádů ani neuprdne.

Každopádně ke spokojenosti obou zúčastněných stran už do týhle putiky nikdy nevkročím.


Abuse - Azyl
9. prosinec 2005 | 03:00

Zajimavý podnik. Trochu mrtvo. Na můj vkus podivní hosté. Pro někoho asi příjemně podivní. Pro mě nuda.


Abuse - Restaurant Inspiral
9. prosinec 2005 | 02:58

Techno, jungle, trance, ... Fajn zahrada. Vevnitř je to slabší. Mam takovej pocit že se zde točí Bernard, což bohužel znamená hvězdičku dolů.


Abuse - Alkatraz
9. prosinec 2005 | 02:55

Je to tu sice pěkné a levné, ale přesto mi tu nějak chybí atmosféra a setkal jsem se i s poněkud nepříjemnou obsluhou. Může to být jenom můj letmý dojem.


Enrique Ondo - Kapsa
8. prosinec 2005 | 18:38

Ajaj, tak tady už se toho stalo - ale vždycky to skončilo dobře. Pohodová hospoda s "duší", ale moc mladejch lidí tady nepotkáte. Obzvláště jestli narazíte na živý "mixování" stoletýho vinilovýho draka, tak se rychle kliďte, je-li vám váš sluch drahý.


Enrique Ondo - U Krátkých
8. prosinec 2005 | 18:33

Chcete-li se napít dobrýho a levnýho piva, pořádně se naimpregnovat cigaretovym kouřem, zaprdět si s dědkama a prostě zažít pravou českou putyku drsnýho ražení in natura, tak zajděte.


Enrique Ondo - Cardinal Club
8. prosinec 2005 | 18:28

Cardinala beru jako jednu ze svejch nejoblíbenějších hospod. Stylovej podnik s levnym a dobrym pivem a jídlem a pohodovou, sic trochu svéráznou obsluhou. Letní zahrádka je hodně v klidu a může být vy(zne)užita i k větším akcím. Stejně tak salonek, kterej je tipuju tak pro 15 pijáků.


Enrique Ondo - Boulder Café
8. prosinec 2005 | 18:18

Pohodovej klubík kde potkáte převážně mladý lidi (někdy až moc). Výběr piva je širokej, obsluha většinou vstřícná a dobrá muzika. Obzvláště na cestě ze stěny potěšil půllitřík...tak snad zase potěší...


Enrique Ondo - Balaton
8. prosinec 2005 | 18:11

Tak tahle putika opravdu za moc nestojí, ale už jsem viděl horší. Jestli je vám dobře ve společnosti sídlištních notoriků a zaprděnejch dědků, tak vřele doporučuju.


Enrique Ondo - Alkatraz
8. prosinec 2005 | 18:07

Pohodová a stylová hospoda ideální na pokecání a popití, protože pivo je za levný peníz a přitom úroveň hospody odpovídá vyšší cenové kategorii. Vyplatí se rezervace, protože bývá často napráskáno.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde