Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto Starobolevecká hospůdka
By: vendis

Starobolevecká hospůdka

693.4058I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 3.41
Adresa:U Kašny 5 Restaurace I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) internet/Wi-Fi bezbariérový přístup letní zahrada cykloturistika regionální piva Tento podnik je doporučen uživateli! Popularity: 27
Co to je?
Plzeň - Bolevec, 32300
Telefon:+420-777-523-253
WWW:http://www.staroboleveckahospudka.cz
email:rezervace@staroboleveckahospudka.cz


Velice pěkná restaurace zrekonstruovaná z původní vesnické stodoly. Vše provedeno ve vesnickém stylu. K restauraci patří i velká venkovní terasa.

Otevírací doba:

PO-ČT 11.00h – 23.00h

PÁ-SO 11.00h – 24.00h

NE 11.00h – 22.00h

V podniku se čepuje - Gambrinus 10° - Kozel 12° - Plzeňský Prazdroj  - Radegast Birell  - Žatec 12°.

Kuchyně - česká a staročeská - grilované speciality - národní speciality.

Kategorie - Restaurace - Hostince - Pivnice.





sokol.ms
28. září 2016 | 19:17

Hospůdka pěkná. Jídlo průměr. Kdo má rád tatarák samou papriku a kečup, ten si přijde na své. Obsluha neochotná, naprosto neprofesionální. Dám příklad: poté co příjdete s vozíčkářem a slušně se zeptáte jestli by šlo dát na stranu lavici, protože jinak se dotyčný nemá šanci dostat ke stolu a najíst, vám obsluhující s kyselým obličejem položí dalších deset dotazů typu-proč jako?, kam jí asi mám pak dát? a podobně. Podotýkám, že to bylo venku, kde je místa opravdu dostatek. Potom při objednávání jsme chtěli jedno jídlo dřív, protože bylo pro mou tříletou dceru, která už měla hlad. To byl zase problém, dokonce nám obsluha řekla, cituji:Já to objednám pak všechno najednou, protože rozdíl je stejně tři minuty a odešla. Vrchol!!! To téhle hospůdky už nikdy nepůjdeme!

amy
23. červen 2016 | 13:39

dobře vaří, ochota, příjemné prostředí, co víc si přát?

Airadim
22. březen 2016 | 21:33

Milé překvapení..

Po delší době jsme s manželkou a přáteli navštívili tuto restauraci v Plzni a mile nás překvapilo, že se uvnitř přestalo kouřit. U jídelníčku by to jen možná chtělo častěji než jednou za rok obměnit nabídku, jinak kuchař odvádí svou práci jak má. Předkrm, polévka i hlavní jídlo byli výborné. Tatarák nemá chybu. K obsluze nemáme jedinou výtku. Celý večer se o nás starala sehraná parta dvou servírek. Když ta starší odskočila k jinému stolu, okamžitě jak sme něco potřebovali se nás ujala druhá a servis fungoval jak má. Rádi sme pochopitelně nechali spropitné. Myslím, že v jiných restauracích by si měli vzít příklad. Až příště pojedeme kolem, rádi se stavíme alespoň na oběd. Určitě všem návštěvu doporučujeme. Jen si ale zavolejte o rezervaci, měli tam hodně stolů obsazených celý večer.

luciecin
31. leden 2016 | 15:42

Velice špatný zážitek. Tuto restauraci již nenavštívíme. Obsluha byla velice nepříjemná, znuděná a arogantní. Servírku velice obtěžovalo i nám sděli, jaká piva nabízí, o dalším chování raději nemluvím. Barman zřejmě ani nevěděl, že je v práci... Již při příchodu jsme měli dojem, že dost naší návštěvou obtěžujeme, když jsme chtěli najít stůl. Zkazili celkový dojem z restaurace. Prostory jsou zde hezké, ale v celkovém hodnocení - obsluha katastrofální, jídlo průměrné. Rozhodně nedoporučuji.

kutna
18. leden 2016 | 17:51

Z kdysi vyhlášené restaurace a několika dobrých zkušenostech došlo přesně ke scénáři "jsme dobří, lidi nám chodí, jedeme, začínáme spát na vavřínech, usnuli jsme, no a co, lidi budou stejně chodit". Po zážitku z víkendu dávám téhle restauraci sbohem. Jestliže jsou u hlavních jídel cenově od 149,-, tak to má podle toho vypadat. Chuťově průměr (po stížnostech spolustolovníků jsem ochutnal i jejich jídla). Bramboráčky vytáhnout z pytle coby polotovar a hodit do oleje, no to zvládne s prominutím i opice. Obsluha jak nahoře, tak potom mladík, který přišel kasírovat, arogantní a bez zájmu. Spletené dvě objednávky a na moji prosbu, aby si to paní odnesla a přinesla to co bylo objednané, následovalo: "copa já v tom kraválu mám něco slyšet?!" Neskutečné. Následovalo pár drobností, takže ve finále bohužel rozhodnutí nedát ani korunu dýška. Jak jinak je to má člověk naučit. Tomu kasírujícímu mladíkovi jsem říkal, ať se nezlobí, ale vzhledem k nespokojenosti nemohu dát spropitné. Reakce: "No a co, mně je to úplně jedno". Nooo, tak takhle tedy ne. Plus za pivo, které zůstalo dobré.

drozka
2. únor 2015 | 15:32

Musím říct, že tahle hospůdka je prostě skvělá. Jediné co mi trošku vadí, je výběr jídel. Osobně je to na mě až moc staročeské, ale pivo super obsluha a křidýlka s dipem z mordýho sýra jsou exkluzivní takže jedině doporučuji :)))

terezkaK1803
18. leden 2015 | 11:42

V této stylové restauraci jsme v létě s rodinou slavili promoci. V každém našem přání nám vyšla obsluha vstříc, jídlo bylo výborné, skvěle připravené... obsluha super! Už teď se těšíme na svatební hostinu, kterou zde budeme mít na jaře. Všem vřele doporučujeme!

Jeepers Creepers
16. leden 2015 | 09:35

Moc pěkná stylová restaurace vesnického typu na okraji Starého Bolevce, do které vždy rádi zajdeme hlavně na pivko. Točený Pilsner Urquell do 0. 4 sklenice zde nemá chybu, dobře natočený a ideálně vychlazený. Jídlo slušné, rád si zde dávám tatarák, který mne v tomto podniku velmi chutná. Možnost venkovního posezení např. na velké kryté terase (v současné době nově celokryté). Při plánované návštěvě bych doporučoval "pro klid duše" si zajistit rezervačku z důvodu velké oblíbenosti a návštěvnosti tohoto svým způsobem unikátního podniku, který určitě stojí za návštěvu a vyzkoušení.

petalex
26. srpen 2014 | 08:28

Dvě návštěvy a již nikdy více. Důvody?

Pro mě osobně nepříjemná obsluha bez zájmu. Když dám spropitné 20,- z ceny 99,- (obědové menu) a neslyším ani děkuji, natož úsměv, proč bych více chodil?

A v roce 2014 se v civilizované Evropě chovat tak, že restaurace nemá oddělený prostor pro kuřáky a nekuřáky a popelníky nezmizí ani v době oběda?

ELIT
7. březen 2014 | 15:51

Vyzkoušela jsem to tu několikrát a vždy sem byla spokojená. Jsem ráda, že je v Bolevci hospoda, kde se ráda zastavím v zimě(mají skvělý krb i v létě (mají na velkou terasu). Přijdu na skvělé jídlo a nebo jen tak posedět. Pivo je tu totiž vynikající. Dám si tu ráda i víno a zatím vždycky mi chutnalo! Snad jen škoda, že tam nemůžete se psem.

Dorka
16. únor 2014 | 21:59

Chtěla bych Vám tuhle restauraci doporučit. Nemusíte se sem totiž bát vzít své přátele nebo rodinu. Umí výborně vařit, takže na všem, co najdete v jídelníčku si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušela jsem hovězí líčka i pupek a musím říct, že si to určitě v budoucnu dám ještě alespoň jednou! Každý, koho jsem do hospůdky vzala tam pak šel znovu se svými známými! Co k tomu dodat:).... Dobrou chuť:)!

jaebes
12. prosinec 2013 | 13:42

Tři návštěvy a třikrát nepříjemná obsluha. Nemohu napsat, že je zde hezké prostředí, protože to tvoří mj. i obsluha. V neděli jsem zde chtěl obědvat s dětmi. Již od vstupu jsem se cítil jako nevítaný host. Jelikož zde nelze platit kartou (!), měli jsme zde pouze pití. Nikdo nás nepozdravil ani při vstupu ani při odchodu, obě servírky i vrchní působili opravdu studeně. V týdnu před touto návštěvou jsem nocoval ve venkovském rodinném hotýlku ve Francii. Rozdíl mezi tamější pohostinností a zdejší nepříjemností byl obrovský. Myslím, že problém je v tom, že sem lidé stále chodí a mají zde plno. Pokud nezmění obsluha své chování, brzy se to asi změní.

mydlice
1. listopad 2013 | 09:17

Prostředí je opravdu moc pěkné. Dlouho jsem měla za to, že i jídlo je super. Vždy jsem byla spokojená. Až do té doby, než jsem v rámci svíčkové k večeři obdržela maso, které mi připadalo chuťově jiné než jindy. Důkazem pak bylo časné probuzení druhý den a úprk na WC. Průjem signalizoval, že asi opravdu nebylo vše v pořádku, ale horší byl přetrvávající tlak v oblasti žaludku - a to bych řekla, že ho mám tzv. "kachní". Je asi dost krátkozraké vystavovat hosty testu typu "Co všechno snesou", protože jestliže nemám v daném oboru monopol, logicky to bude znamenat, že zákazníka nejspíš ztratím a odejde ke konkurenci. Pokud se zaměřím na negativa, která na mě působila od začátku, ale snažila jsem se je příliš nevnímat, protože mi nejdůležitější připadala atmosféra restaurace a kvalita jídla, byly to tyto věci: chladný, sterilní přístup personálu bez špetky lidskosti a vřelosti, pivo sice chuťově naprosto v pořádku, ale často "podmírák". Vrcholem neprofesionality mi ale připadalo umístění jednoho stolu přímo pod schody do patra. Schody jsou totiž tvořeny jen nášlapnými prkny, takže když po nich někdo jde, je celkem slušná pravděpodobnost, že sem tam něco upadne, zvlášť když má dotyčný ten správný typ podrážky, ve které jsou mezery na akumulaci různých venkovních materiálů :-(. Takových, které bychom ani v pivu, ani v jídle zaručeně rádi neviděli. Tento stůl bývá obsazován jako poslední - někým, kdo si (zvlášť v pátek večer) nezajistí rezervaci a už se mu nechce trmácet jinam. A také nebývá ani rezervován personálem v případě, že si někdo stůl dopředu zarezervuje. Asi ví proč. Myslím, že z hlediska hygieny je to naprostý průser. No, začnu se ohlížet po jiné provozovně v Bolevci. Škoda, místo je to moc pěkné.

TheComedian1983
28. srpen 2013 | 21:32

Tenhle podnik mě donutil zaregistrovat se na tomto praktickém webu.

Pracuju po celé Plzni a znam téměř každej podnik. Tohle zařízení mi bylo doporučeno a já se docela těšil.

Prostředí parádní.

Pivo v naprostém pořádku.

Jídlo na úrovni školní jídelny a dětská porce (svíčková za 84,- jeden kousíček masa o něco větší než zippák a čtyři knedle)

Při placení se opravdu nepříjemná pinglice divila mým namitkám ohledně velikosti mé hladové porce a zarytě oponovala. Zaplatil jsem. Naposledy. Rád dám peníze jiným.

Edit - věřim, že na večeři to tam bude asi o něčem jiném, ale maj peška.

corsic
27. červenec 2013 | 19:53

Několikráte jsem udělal test na připisování piv na lístek a vždy mi OKRADLI!!! Reakce na to aby zavolali vedoucího byla že přišel zástupce" pingl" který tvrdošijně tvrdil že to neni pravda a že jsme to určitě vypili a co žeby z toho měl...... majitele sháním !!!

Andýsek
12. květen 2013 | 10:07

Včera jsem tam prvně vyrazila s kamarádkama. Obsluha v poho ( byla jsem upozorněna že někdy jsou tam slečny nepříjemné, ale byly normální). pivko velmi dobré, velký výběr. Jídlo úžasné ( jen škoda že grilují jen ve středu a v sobotu) přílohy taky velmi dobré ( mandlové krokety, opečený brambor, šťouchaný brambor s cibulkou atd. .. ne jako všude hranolky, ty si můžu dát u mekáče) a moc pěkné prostředí a krásná velká teráska. Můžu jen vřele doporučit :)

blue.cherry
7. únor 2013 | 22:02

My tam byli s přítelem zatím třikrát za poslední rok a nenapadá mě, na co bych si postěžovala. Obsluha se tvářila neutrálně a na suchu nás sedět nenechávala, na otázky ohledně meníčka byla schopna odpovědět. Jídlo nám chutnalo MOC :-) Úžasná byla kachna na pomerančích, mohu doporučit, na tu se vydám určitě znovu... mnam...

futur95
13. leden 2013 | 11:41

Tak jsem se rozhodl po roce přidat druhý příspěvek.

Dostáváme se do stejné fáze, jakož se stalo již u mnoha restaurací a hospod. Jde to prostě kvalitativně dolů.

Za prvé obsluha: je to jak na houpačce. Jednou nahoru, jednou dolů a je už úplně jedno, o jakou partu se jedná.

Za druhé jídlo: stejné jako bod jedna. Pravděpodobně problém střídajících se kuchařů, kdy jeden vaří kvalitně, druhý nestíhá nebo neumí a tak obsluha donáší na půl udělané jídlo.

Za třetí: byli jsme s přáteli u vás v neděli před týdnem a kamarád se nezávisle na mne vyjádřil, že hospoda začíná jednoduše "pajzlovatět". A co že to slovo znamená? Začíná se z toho stávat zahulený pajzl, půl návštěvníků standardní hospodští povaleči, srkající jedno pivo. Nezlobte se na mne, ale pokud vám upadne kvalita, ztratíte okamžitě velkou skupinu lidí, která se prostě přesune jinam. Nepřemýšleli jste např. nad zákazem kouření? V létě ok, přesunu se ven, ale co dělat půl roku, když je venku chladno?

Bylo by také fajn, kdyby se sem k tomu vyjádřila samotná hospoda, majitel, či provozní, jinak této doposud skvělé hospodě držím palce. Píši recenzi proto, protože vás máme moc rádi.Jste součástí našich životů :) Díky Lukáš z Košutky s přáteli a rodinou.

marwin
3. leden 2013 | 13:45

Asi pět návštěv a vždycky naprosto bez problémů. Nejvíc mě okouzlil salát s modrým sýrem (který nejím) politý medem (nemusím) a vlašskými ořechy (ee), který kupodivu chutná báječně. Oceňuji výběr piv, rovněž velikost porcí je dostatečná i pro dřevorubce. Obsluha toho má občas plný zuby, ale to mi v hospodě narvaný pod střechu nikdy nevadilo. Letní zahrádka je boží.

Deroyce84
26. listopad 2012 | 11:28

Tak tohle je jeden z podniků, na který si člověk musí zvyknout. Na zařízení v kategorii hospůdka má interiér odpovidající prostředí spíše luxusnějšího, slušivého charakteru. Jídlo a ceny ucházející. "Hvězda navíc za to", že nabídka piv, která by pod označením podniku jako -hospůdka- měla být dominující, je objetivně ucházející. Já si zde mohu jen vynachválit Žatec a jsem rád, že zde není člověk omezen jen na tu průměrnou klasiku v podání Pilsner a Gambrinus. Jídlo v poměru cena/kvalita je odpovídající k očekávání. Obsluha a její příjemnost je zde trochu jako na horské dráze. Od kvality až po průser - za to dvě hvězdy dolů. Jednou jsme zde setrvali již v podnapilém stavu ještě chvíli po zavíračce a dostalo se nám "vyhození" v podobě zatlučení na zvon, který je zde jako dekorace...

..trošku mi přišlo od obsluhy neurvalé zachovat se ke zbytku osazenstva jako k dobytku, který vhání na pole.. přece jen stačilo zdvořilostní a verbální upozornění obsluhy na nutnost odchodu,že..vítejme v 21. století!

Anhart
5. listopad 2012 | 21:53

Pivo 12 prazdroj - O, 4 pravidelně pod míru, dámská obsluha zralá na ránu pěstí, jídlo námořnický řízek v trojobalu smrděl po smradlavém friťáku, byl jsem tak poprvé a naposledy.

Hrosik
16. říjen 2012 | 10:26

Nějak mi tu nesedl výběr jídel, nakonec jsem si vybral krkovičku s br. salátem. Salát obyčejný, krkovička vyklepaná, že jsem skrz ní skoro viděl. Kachna mi taky nechutnala. Pivo bylo vynikající stejně tak jako obsluha. Prostředí je fakt pecka, moc se mi to líbí. Ale to jídlo je podle mě tragédie. Spíš už sem nepůjdu.

jana84
10. říjen 2012 | 23:48

S návštěvou jsme byli spokojeni, pochutnali jsme si a ještě vesele početli z jídelníčku o historii. Grilovaný ananas, ňam ňam.

Janca
19. srpen 2012 | 13:20

Do této restaurace chodíme pravidelně, se spatným účtem sme se nestkali a obsluha byla vzdycky mila, jídlo výborné. Dvakrát se nám stalo že kuchař trochu pokazil grilované prkénko ale po upozornění dali vše dopořádku.

trpelivej Vena
7. srpen 2012 | 09:25

dobry den mam tutu krasnou hospudku asi 50 m od baraku takze 5 hvezdicek, jidlo a ceny vynikajici opet 5 hvezdicek ale¡¡ obsluha nas tedy maximalne zklamala ale to mluvim o obsluze z konce roku 2011 nejhorsi a nejneprijemnejsi jakou sme kdy zazili hlavne slecna Bara kouleni ocima absolutni opovrzeni neuveritelne.. kdyz sem se zeptal jestli nejak prekazime slecne Bare nebylo mi odpovedeno kdyz sem se zeptal na jmeno ktere sem si pak stejne zjistil slecna Bara mi na to odpovedela " NEMAM JMENO" pak jsme tuto vynikajici hospudku 6 mesicu nenavstivili.. ted uz opet dorazime a zda se ze slecna Bara alias nejhorsi obsluha v mem 30 letem zivote a slecna beze jmena uz zde nepracuje alespon doufam.. nynejsi obsluha 3 hvezdicky alespon za snahu. Zatim.. jinak tedy muzska obsluha znatelne prijemnejsi nez zenska coz je alespon pro nas dosti nezvyk.

renda
14. květen 2012 | 19:07

Tak u me sklamani k obedu spalene brambory, to by se dalo omluvit. Pri druhe navsteve obsluha priserna nesedel ucet tak o 5piv. Nepomohla ani domluva. Uz jsem to slysela od vic lidi. Takze nikdy vice.

TAVY
14. leden 2012 | 18:26

Tak hezký název a tak nečekaný zážitek. Před nedávnem jsme se přestěhovali z centra Plzně do Bolevce. Pomalu se seznamujeme s prostředím a snažíme se tu zabydlit. Při procházce s naším psem jsme narazili na to správné místo. Jaké potěšení při pohledu na milou hospůdku v tradičním stylu mezi panely. Vstoupili jsme a za několik vteřin jsme vyletěli všichni ven. Psi sem nesmí, majitel si to nepřeje! A tak vykulený osmikilový King Charles Spaniel, který mimochodem může ze zákona vstoupit i do anglického parlamentu, zažil to, co ještě nikdy ve svém devítiletém životě - vyhodili ho z hospody! Byl v restauracích, barech, hospodách, hotelech i penzionech. Všude dostal misku s pitím a milé zacházení. Až se na stará kolena dočkal vyhazovu. A to si chtěl jen lehnout na zem k pánovi u nohou. No což... Třeba majitele hospody někdo kousl a nebo, chudák, má alergii. Co jistě ale pan majitel nemá je povědomí o tom, že my tři se bez něho obejdem, ale jednoho dne mu právě my můžeme chybět. Pa, pa.....

ginko
9. prosinec 2011 | 10:56

Výborná hospůdka, byla jsem naprosto unešena. Jak prostředím, tak kvalitou pokrmů. Dlouho jsem si tak nepochutnala jako právě tady. I když bydlím na Borech, pro plzeňský gulášek ze starobolevecké hospůdky přejedu klidně celou Plzeň.

rockym
31. říjen 2011 | 13:38

moje jasná volba, pokud se rozhoduji kam zajít na obídek. Interiér je ve stylu staročeském, krásné dubové stoly s decentní dekorací. Obsluha milá, uctivá, rychlá, sociální zařízení též na vysoké úrovni.. a to nejlepší na konec. jídlo je zde jedno z nejchutnějších co jsem měl možnost poznat a ochutnat. Čerstvé ingredience, tak jak by to měl pan Polreich rád. Pro košutecký povinnost, pro ostatní se vyplatí přicestovat a vychutnat si zdejší pokrmy a prostředí, stojí to fakt za to :)) jasných 5 hvězdiček... PS: kéž by bylo takových hospůdek po Plzni více

zappy
29. září 2011 | 21:33

Hospůdku jsme navštívili přibližně 4* s kamarádem. Interier bych hodnotil jako velmi povedený, jídlo taky není špatný(škoda,že už nedělají králika)a personál-za těch několik návštěv jsem se nesetkal s nějakým delším čekáním, nebo špatnou objednávkou. Dávám 4 hvězdy.

sosnule
15. září 2011 | 22:46

Nevím, nevím, ze začátku jsem z té restaurace byla vážně nadšená, jídlo bylo vynikající, obsluha se sice neusmívala, ale kdo by se chtěl také pořád usmívat, že? Jenže během posledních dvou návštěv jsem byla zklamaná, jídlo mi přišlo za ty peníze neochucené, takové mdlé, prostě to nebylo to, kvůli čemu bych se tam vrátila (měla jsem lososa a žebírka), obsluha byla rychlá, snažila se, abychom měli pořád co pít. Škoda toho jídla, že by se kuchař špatně vyspal, nebo tam mají někoho jiného?

1bad
16. srpen 2011 | 17:38

Navštěvuji tuto restauraci skoro od začátku, přečetl jsem si stížnosti co se týkají obsluhy a nemohu stím souhlasit. Ze začátku tam byli nějaké nedostatky, které si myslím že se snaží odstranit, na jídlo si ale nemůžu vůbec stěžovat a kdykoliv jsem tam v poslední době zavítal obsluha byla vstřícná a velice milá.

Mody
15. srpen 2011 | 08:00

Hospůdka je designově hodně povedená, jídlo v rámci možností (vysušená panenka a rozmarýn ve smetanových bramborech kazili dojem). Za ty peníze by se dalo přimhouřit oko. Obsluha musím souhlasit, že je pekelně pomalá. Na jídlo jsme čekali přes 30 minut a na placení skoro 10 minut.

canno
15. srpen 2011 | 04:20

Jídlo a pivo dobré, ALE obsluha na facku a vyhazov. Jednou a stačilo. Měli jsme dojem po celou dobu návštěvy restaurace, že jsme tam někomu na obtíž /6 lidí/. S takovou ignorací zákazníků jsem se dlouho nesetkal. Doporučuji vyhodit celej personál.

Jardainstalatér
14. srpen 2011 | 20:22

Pivo dobré, ale s tak otrávenou obsluhou jsem se dlouho nesetkal. Slečna působila že je tam snad nuceně nasazená, zájem o hosty nulový. Díky, ale už nikdy.

Dagon
17. červenec 2011 | 22:08

Navštívil jsem restauraci několikrát.

1) Jídlo dobré, hlavně oceňuji nápady (hovězí pupek se špenátem)

2) Prostředí pěkné.

3) Ceny naprosto v pořádku.

4) Obsluha, pomalá, na hranici zabití (přinejmenším vyhazovu).

Při poslední návštěvě jsem odešel po 30ti minutách o hladu. Čekat v poloprázdné hospodě 30 minut na předkrm je na můj vkus trochu moc.

Blueflanker
24. červen 2011 | 18:30

Byl jsem zde několikrát a nikdy jsem němel problém ani s jídlem, ani s obsluhou. Za ty ceny, co tam mají je to paráda a dobrá volba, když se člověk nechce tahat do města. Mohu doporučit minimálně vyzkoušet

X-Worker
4. duben 2011 | 23:53

Poprvé a naposledy.

Možná, že škoda, jelikož prostředí je to opravdu pěkné:)

Ale připomínat pivo a stejně čekat 20 minut... Místo malýho piva velký.

Jídlo prosím bez kompotu, tak slečna přinesla i kompot, ve kterým, k mému velkému údivu byla vařená brambora mezi hruškami.

A nakonec nehoráznost nejhrubšího zrna - 15 minut čekání na účet.

>>> Zlatej Trpaslík na Jižáku :)

stewe
9. březen 2011 | 16:02

Tuto hospůdku navštěvuji od jejího otevření poměrně často. Prostředí se mi moc líbí, je zde příjemná atmosféra. Výběr jídel a jejich kvalita je velmi dobrá. Personál i přes to, že je dostatečně vytížen, ochotně jakémukoliv přání vyhoví. Jsem rád, že se v tomto prostředí mohu nerušeně v klidu najíst a napít. Konečně je zde hospůdka ve které se nevydávají jídla jako na běžícím páse v bufetu na náměstí, na rameno mi neklepe bezdomovec s dotazem jestli ten knedlík co mi zbyl na talíři je volný a u vedlejšího stolu se chlapi nepřekřikují kolik kdo vypil piv a jak hrála sparta. Doufám, že tuto úroveň si udržíte i do budoucna.

zippy
5. březen 2011 | 07:10

Musím říci, že tu vaří naprosto fantasticky. Za tu cenu je to kvalita jako v nějaké drahé pražské restauraci. Chuťově výborné, zajímavé, a i pastva pro oči. Byla jsem z toho naprosto nadšená. Kdo máte rádí kvalitu ve stylu restaurace El Cid, Potrefená husa či Indigo/Hazuka v Plzni, nebudete zklamáni. Neřekla bych, že je malý výběr, jak tu někdo psal. Řekla bych, že výběr je dost velký, jen bych asi zařadila více zeleninových věcí a pokrmů z kuřecího masa (vepřové ani hovězí nemusím a toho tam je hodně); nicméně to je čistě osobní preference.

Hodně tady kritizují obsluhu, což nejsem jista jestli můžu objektivně posoudit, protože jsem tam byla v prvním týdnu po otevření a tudíž tu byl hrozný frmol a logicky to trvalo dlouho, pro což mám v "zajížděcím týdnu" pochopení. Nicméně dámská část obsluhy by mohla být srdečnější. Přece jen, dobrý podnik dělá i úsměv, dobrá nálada je nakažlivá.

Co musím říci, že se mi nelíbilo bylo to, že podnik není moc uzpůsoben pro matky s dětmi. Především tím, že se tu může kouřit (alespoň důsledně udělat nekuřáckou a kuřáckou část) a že na záchodě není přebalovací pult a bohužel ani nejsou vysoké židličky pro miminka (stačí jednoduchá z IKEA za 400 Kč). Je to celkem velký barák, tak možná by se sem vešel i nějaký hrací koutek nebo místnost pro děti.

Tato hospůdka je krásná a stylová, muselo být dost nákladné ji zrekonstruovat. Povedlo se to se stylem a i výzdoba je pěkná, zejména v přízemní části (kromě části, která je zeleně vymalovaná, chtělo by to méně "jedovatou" zelenou, ruší to celkový dojem, možná by stačil i nano nátěr, ten je dobrý i proti kouři a trochu barvu změní). Škoda jen, že patrová část není v tomto směru tak dotažena, tam to působí příliš stroze (chtělo by to barevné nikoli bílé stěny a více výzdoby/stylových předmětů).

PETAL
3. březen 2011 | 14:51

Tento podnik v této části města sedí jako pěst na oko. Interiér i exteriér je velice stylový a od pohledu velmi přívětivý. Co bych vytkl je poněkud robustní pocit z využití prostoru. Určitě by se vešlo více stolů, ale pravda, k dispozici je ještě jedno patro.

Prostředí výborný, zahrádka a exteriér výborný. Venkovní terasa výborná. Protože jsme v hospodě, je třeba zhodnotit pivo a to je také výborné. Z jídelního lístku jem okusil polévku, která byla tak poctivá, že byla výborná a grillovanou klobásku k pivu, ta také neměla chybu. Zdá se, že jako celek by mohl tento podnik působit skvěle. Jediné co však k dokonalosti chybí je obsluha. Ani ne tak pomalá, jako na pohled nafrněná a nepříjemná a dost mně kazí celkový dojem. Za 30 dýško mně bylo poděkováno, kamarádovi však za 8 kaček nikoliv. Chtělo by to kvalifikovanější profesionály nebo prostě jen srdečnější servírky.

gary
24. únor 2011 | 21:23

Tak tento podnik v této části docela chyběl, ke starému Bolevci si myslím, že se hodí dokonale, svým historickým původem a bývalou stodolou se stavením. Nádherně opravené, dvě patra - horní dřevěné. Restaurace si hned získala oblibu a o místo se musí večer bojovat nebo mít rezervačku. Pivo mají výborné a jídlo, co sem měl, mě docela chutnalo. Na pomalou obsluhu sem naštěstí nenarazil. Naopak obsluha příjemná a milá. Už se těším na grilovačky na zahrádce v létě.

ksakru
23. únor 2011 | 21:25

Jídlo velmi dobré odpovídající cenou (nemyslím nijak vysokou ) ale obsluha opravdu pomalá - jinak není co vytknout

vendis
17. únor 2011 | 21:53

interiér pěkný, terasa bude v létě super, jídlo průměr, ale ta obsluha, to je děs, bohužel :(

Kiss
17. únor 2011 | 15:15

Z této na první pohled nádherné a veliké restaurace mám spíše smíšené pocity. Jednoznačně nádherný a prostorný interiér s exteriérem, dokonale připomínající vesnický špejchar Vás vtáhne dovnitř. Pestrý výběr specialit i nápojů je pochvalný, ovšem obsluha a čekání a to na hotovkové polední meny při poloprázdné restauraci bylo opravdu přehnaně dlouhé, snad nekonečné a ploužící se nevšímající slečna by se spíše hodina němého filmu. Každopádně klady převažují nad zápory, je co zlepšovat!

Pájator
16. únor 2011 | 11:57

Hospůdka je moc krásná. Někdo si dal s přestavbou stodoly hodně práce (a muselo to stát dost peněz). Výýběr jídel nění až tak velký, což ale může být výhodou. Porce slušné, ceny poněkud vyšší. V hospůdce bylo i uprostřed týdne ve večerních hodinách spousta lidí. Jediný problém je obsluha. Vcelku milá i když poněkud neosobní a škrobená (to může být jen můj názor), ale bohužel vůbec nestíhá. Jenom nato, aby jsme se domohli placení, jsme čekali skoro 20 minut. Pokud se zlepší obsluha, bude se jednat o jednu z nejlepších restaurací v Plzni.





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde