Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

Veverak - Bella Cafe
2. červenec 2016 | 12:06

Chcete poznat skvělou kavárničku v Plzni?

Pak vám doporučím Bella Cafe.

Příjemně sympatická obsluha s výbornou kávou navodí ten správný pocit pohody který vám dozajista schází.

Nabídka je velmi pestrá, od domácí limonády po zmrzlinové poháry.

K zakousnutí jsou dortíky, zákusky ale také toasty sladké a slané se slaninou.


amy - Starobolevecká hospůdka
23. červen 2016 | 13:39

dobře vaří, ochota, příjemné prostředí, co víc si přát?


misulka - Saloon Doubravka
22. červen 2016 | 13:37

obsluha rychlá, bohužel jídlo žádná sláva - stále se opakující položky na poledním menu... servírovat i přes parné léto neustále segedýny, knedlo-zelo, smažená masa a k tomu neustále většina položek s hranolkami nebo hutnými knedlíky není žádný zázrak... kuchař asi nikdy neslyšel o těstovinových či jiných salátech, nemluvě o tom, že hranolky opakované světlé, jednou už bylo nedodělané i maso a obsluha se ani nepozastavila nad tím, proč celé zůstalo na talíři...


Wodpad - Krčma u Krokodýlího Ocasu
3. červen 2016 | 14:53

Vůbec nejlepší hospoda široko daleko. V Plzni nemá konkurenci. Chodím tam už 15 let ! Slejzaj se tam super lidi, čovek se musí umět krapet uvolnit, ne? Konzervám kterejm se to nelíbí, ať tam nelezou. Sláva VOCÁSKU !!!


lipo - U Lízalky
31. květen 2016 | 14:55

Teráska krásná, ale to je asi vše. Obsluha tak 50/50. Víděňský řízek hnus a brambory to samý. Na placení kartou zapomeň.


Tomáš - U Pramenů
11. květen 2016 | 00:13

Hrůzostrašný zážitek. Už dlouho jsem nedal jednu hvězdu, ale U Pramenů si snad nezaslouží ani tu. Na kamarádovo svatbě... začalo to drobnostmi jako chybějící objednané přehozy apod. Oběd ještě OK. Ale pak. Podle webu byste tipovali skoro vinařské centrum, ale skutek? Několik odrůd po pár lahvích; na dotaz po červeném, byla odpověď: Frankovka. Dál nic. Po dvou lahvích došla. Dolévání skleniček po okraj, teplé, no spíš od nějakého zařízení ohřáté lahve...

Když došlo na grilování s hodinovým zpožděním, trvalo 10 minut, než došlo vše.

Vrchol nás ale ještě čekal, když se personál komplet opil, rozbíjel skleničky, poléval hosty. Třešničkou bylo, že půlnoční guláš prostě zapomněli udělat.

Dnes jsem se dozvěděl, že druhý den se ke kamarádově zkažené svatební oslavě postavil arogancí a osočením, že si vše vymyslel, aby ušetřil!? Holt čtyřhvězdičkoví profíci.


krasomila - Pizzerie San Marino
26. duben 2016 | 16:00

Úžasné jídlo vždy jsme s manželem spokojení, můžeme jen doporučit. Ještě se nám nestalo,že by jsme dostali něco, co by nám nechutnalo a množství je vždy takové,že máme co dělat abychom vše snědli. SUPER, SUPER


mrvopice - U Lízalky
4. duben 2016 | 10:53

Včera jsem byl s přítelkyní na večeři, dali jsme si specialitu podniku "Lízalčin hovězí burger". To, co jsme dostali, nemělo s burgrem nic společného, studená houska, vlažné maso s kousky čehosi křupavého... Plátek cibule měl 1cm na výšku, místo plátku okurky 2 celé překrojené napůl, místo křupavého plátku slaniny asi 1cm vysoký smradlavý plátek super levné slaniny, kvalita by odpovídala všemu, jen né věci hodné k jídlu. Hranolky nasáklé olejem, lehce smradlavé z friťáku a 12ka pivo teplé, neodtočené, pěna spadla do půl minuty. Myslel sem, že první pivo je smradlavé, při druhém mi vyměnili sklenku a už nesmrdělo, jen chutnalo jako z pajzlu z vlakáče :-( Pětistovka vyhozená oknem. Na burger příště jedině do Delish, tam je bezkonkurenční. A obsluha? :-))) Vyhněte se obloukem této restauraci!


kutna - Zeke Sushi bar
3. duben 2016 | 12:26

Obsluha více než v pořádku, chválím. Slečny milé, usměvavé, komunikativní. Standard si v tomhle ohledu drží celou dobu existence. Občas se mi zdá, že nigiri s lososem je trochu lepší ve Zlatém drakovi, ale naložený tuňák, rolka s uzeným lososem a sýrem Philadelphia ad. jsou u nich bezkonkurenční. Cenově jsou trochu výše, ale na řízek sem člověk nejde, že ano. Za mě rozhodně Zeke ano.


kutna - Restaurant & Pizzeria Riegrovka
3. duben 2016 | 12:20

Po tom, co pánové vrchní předvedli, tak nikdy více. Byl jsem Riegrovku i přes výše nastavené ceny vyzoušet. Kamarád je napůl Arab. Objednali jsme si pití. A pak nastala "show". O jídelní lístek jsem musel požádat. Kamarád mi říkal, že se na něj obsluha dívá hodně nevraživě. Říkal jsem mu, že jsme v Čechách a třeba si to jen namlouvá. Předkrm (carpaccio z červené řepy) přinesli, jídlo v pořádku. Spolu s předkrmem bylo objednané i jídlo. Ani po 35 minutách přesně jídlo nikde, pánové se bavili na baru, naše prázdné sklenice je nezajímaly. Upozorňuji, že kromě nás byl v celém podniku obsazený jen jeden další stůl. Už jsem chápal, která bije. Kamarádovi jsem se omlouval a sebe proklínal, že jsme nešli do Ranga hned. Poté si jeden číšník od družného hovoru dal pauzu a vydal se k nám. Mluvil jen na mě, ne na mého kamaráda. Dělal jako kdyby tam nebyl. Rázně jsem požádal o vydání účtenky s tím, že ruším objednávku hlavních jídel. Číšník pomalým krokem došel k baru, pomalu zpět k nám, žádný stres a žádný zájem znát důvod zrušení naší další objednávky. Takže do Ranga a to byl balzám na duši. Obsluha dokonalá, líčil jsem jim zážitky z Riegrovky a děkoval jim, že zachránili i moji reputaci:-) Dokázali s kamarádem komunikovat v AJ bez problémů a všechno bylo jak má být.


sgt.Mike - Kiboko
28. březen 2016 | 13:19

"Vaří" ze zmražených hotovek, děs. Na langoše za 50 nastrouhají napodobeninu sýru, česnek vůbec, ten je moc drahý. Lidé vedle nás měli v ohřátém zelí ještě igelity. Doporučuji pouze balené věci, možná tak ještě hranolky


RomanBulin - U Kohoutů
25. březen 2016 | 11:38

Protože nám majitelé neprodloužili nájemní smlouvu, je provozovna od pondělí 28. 03. 2016 uzavřena.


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 515 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde