Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6157 recenzí

Vrabček - Saloon Roudná
2. září 2015 | 22:26

za mě 5 hvězd. Chodíme celkem často, už jsme sem vzali kde koho, návštěvy ze zahraničí, kamarády, rodinu. Nejvíc se restaurace osvědčí na firemní akce, kdy je kuchyně pod tlakem a připravuje najednou třeba 20-30 jídel. Takto jsme tu byli 2x a všichni nadšení a to už o něčem svědčí :-) Jinde si steak nedávám, protože je tu nej, a nic jiného si zde nedávám, protože steak je tu nej :-D Dobré i dezerty a předkrmy. Jen ta obsluha by se občas mohla usmát.


Vrabček - Pijezpi
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.


Vrabček - Uctívaný Velbloud
2. září 2015 | 22:13

od znovuotevření se leccos změnilo, bohužel, k horšímu...


Vrabček - J. Gotti
2. září 2015 | 22:12

moje nejoblíbenější pizzerie. Chodíme sem každý týden na večeři. Ráda navštívím i přes den s přáteli. Vždycky jsme si na všem pochutnali a to jsem docela náročná a jen tak někde mi nechutná :-) Příjemné prostředí, ráda se sem vracím.


Vrabček - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
2. září 2015 | 22:07

Předražené jídlo (polévka za 60 Kč, těstoviny za 200 Kč?), arogantní obsluha od naproti, necítila jsem se tam dobře. Doufám, že už nikdy nebudu muset navštívit.

PS: Ceasar salát s ančovičkami mě opravdu pobavil.


DVL - Na Čepu - Hospůdka a pivotéka
1. září 2015 | 17:30

Velmi slušny podnik, když si chcete dat dobre pivo v centru Plzně. Několikrat týdně nová piva. Obsluha příjemná, která vám poradí když se v nabídce nevyznate. Spousta piva i v lahvích, pokud zrovna nemůžete pít, tak si ho můžete koupit domů, kde si ho v klidu vychutnáte


shaza - Kafe? Panoptikum
1. září 2015 | 03:36

.


mental - Caffé Fellini
24. květen 2016 | 22:33


Evosheek - Městský pivovar
19. srpen 2015 | 18:49

Městský pivovar se nachází v domě na náměstí. O dovolené jsme zde trávili horké letní večery. Vaří se zde kvasnicový 11° ležák Trubač za 33,- Kč, který nám velmi chutnal. Ve sklepení je možno posedět v Kamenném šenku. My raději zvolili posezení v předzahrádce na náměstí. Nabídka jídel byla přiměřená. objednali jsme si výborné bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím, bohužel pivovarský guláš byl nepovedený. Také chuťovek k pivu bylo dostatek. Pečené kolínko nebo uzená krkovička ještě více zpříjemnila filozofování o životě a pití piva. Prostředí je příjemné, záchody čisté i když občas scházely chyběli papírové ručníky. Takže, i přes drobné chyby, tento podnik doporučuji.


Denis123 - U Papírny
17. srpen 2015 | 20:25

Jedním slovem katastrofa !!!! Člověk prijde ze ma objednany bowling, bez pozdravu je nám oznámeno ze si můžeme jít kam chceme ze na baru nám vydají pouze boty. Obsluha neuvěřitelná, s takovým přístupem se jen málo lidi vrátí !!! Pečivo oschle a dva dny staré, vybaleny hermelin prelity olejem je vydavany za nakladany hermelin, servírka odnese ze stolu bez zajmu jestli bylo jídlo v pořádku. Personálu je za barel pozehnane ale zájem o zákazníky nulový, pan u vydeje bod si zadává on-line sázky na počítači, servírka kouká do blba, druha si povídá s přítelem na baru, třetí raději rovnou sedí na barové židli a nakonec si naúčtují castku naprosto nepřiměřenou k službě. Příště raději bowling v obchodním centru Plaza !! Nikomu nedoporucuji !!!


Pepik75 - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:53

Tato restaurace mě zatím ještě nikdy nezklamala, jídlo bylo vždy velice dobré. Prostředí je velice přátelské jakožto obsluha. Rádi se sem s rodinou vracíme. Vřele doporučujeme.


Gurmancesky - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:35

Pivovar Purkmistr v plzeňských Černicích je místo, ze kterého dýchá venkovská pohoda s "majstrštykem". Návštěvníci se zde prolínají různí. Od cyklistů, pěších, managerských setkání, ti, co si jdou užít wellness-pivní lázně či bowling. Je fajn ochutnat Purkmistrovské pivo na místě uvařené, či si pochutnat na specialitách jejich kuchyně. Obsluha příjemná, za slunečných dnů je možné využít venkovní terasu. A ti, co se jim zde zalíbilo natolik, že nechtějí domů, mohou využít ubytovacích služeb. Ráda se do Purkmistra vracím.


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 514 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde