Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6158 recenzí

Vrabček - COMIX EXCELENT URBAN PUB
2. září 2015 | 22:33

velice pěkné prostředí, super design. Vždy mi tu chutnalo, stejně tak i mým kamarádům a rodině. Ráda se sem vracím, všem doporučuji. Jelikož je to nová restaurace otevřená začátkem tohoto roku, doufám, že si tento standard udrží, protože teprve tak se ukáže, jak kvalitní tato restaurace skutečně je ;-)


Vrabček - Saloon Roudná
2. září 2015 | 22:26

za mě 5 hvězd. Chodíme celkem často, už jsme sem vzali kde koho, návštěvy ze zahraničí, kamarády, rodinu. Nejvíc se restaurace osvědčí na firemní akce, kdy je kuchyně pod tlakem a připravuje najednou třeba 20-30 jídel. Takto jsme tu byli 2x a všichni nadšení a to už o něčem svědčí :-) Jinde si steak nedávám, protože je tu nej, a nic jiného si zde nedávám, protože steak je tu nej :-D Dobré i dezerty a předkrmy. Jen ta obsluha by se občas mohla usmát.


Vrabček - Pijezpi
2. září 2015 | 22:19

já si v této restauraci nikdy nepochutnala. A to jsem jim dala šanci hned 3x s různými jídly. Zbytečně hodně číšníků, v intervalu 5 minut jich Vás obejde pět a zeptají se, zda máte vše. Působí to, že jeden neví, co dělají ostatní. Jinak celkem hezký podnik. Velka výhoda terasa, na pivko v létě super.


Vrabček - Uctívaný Velbloud
2. září 2015 | 22:13

od znovuotevření se leccos změnilo, bohužel, k horšímu...


Vrabček - J. Gotti
2. září 2015 | 22:12

moje nejoblíbenější pizzerie. Chodíme sem každý týden na večeři. Ráda navštívím i přes den s přáteli. Vždycky jsme si na všem pochutnali a to jsem docela náročná a jen tak někde mi nechutná :-) Příjemné prostředí, ráda se sem vracím.


Vrabček - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
2. září 2015 | 22:07

Předražené jídlo (polévka za 60 Kč, těstoviny za 200 Kč?), arogantní obsluha od naproti, necítila jsem se tam dobře. Doufám, že už nikdy nebudu muset navštívit.

PS: Ceasar salát s ančovičkami mě opravdu pobavil.


DVL - Na Čepu - Hospůdka a pivotéka
1. září 2015 | 17:30

Velmi slušny podnik, když si chcete dat dobre pivo v centru Plzně. Několikrat týdně nová piva. Obsluha příjemná, která vám poradí když se v nabídce nevyznate. Spousta piva i v lahvích, pokud zrovna nemůžete pít, tak si ho můžete koupit domů, kde si ho v klidu vychutnáte


shaza - Kafe? Panoptikum
1. září 2015 | 03:36

.


mental - Caffé Fellini
24. květen 2016 | 22:33


Evosheek - Městský pivovar
19. srpen 2015 | 18:49

Městský pivovar se nachází v domě na náměstí. O dovolené jsme zde trávili horké letní večery. Vaří se zde kvasnicový 11° ležák Trubač za 33,- Kč, který nám velmi chutnal. Ve sklepení je možno posedět v Kamenném šenku. My raději zvolili posezení v předzahrádce na náměstí. Nabídka jídel byla přiměřená. objednali jsme si výborné bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím, bohužel pivovarský guláš byl nepovedený. Také chuťovek k pivu bylo dostatek. Pečené kolínko nebo uzená krkovička ještě více zpříjemnila filozofování o životě a pití piva. Prostředí je příjemné, záchody čisté i když občas scházely chyběli papírové ručníky. Takže, i přes drobné chyby, tento podnik doporučuji.


Denis123 - U Papírny
17. srpen 2015 | 20:25

Jedním slovem katastrofa !!!! Člověk prijde ze ma objednany bowling, bez pozdravu je nám oznámeno ze si můžeme jít kam chceme ze na baru nám vydají pouze boty. Obsluha neuvěřitelná, s takovým přístupem se jen málo lidi vrátí !!! Pečivo oschle a dva dny staré, vybaleny hermelin prelity olejem je vydavany za nakladany hermelin, servírka odnese ze stolu bez zajmu jestli bylo jídlo v pořádku. Personálu je za barel pozehnane ale zájem o zákazníky nulový, pan u vydeje bod si zadává on-line sázky na počítači, servírka kouká do blba, druha si povídá s přítelem na baru, třetí raději rovnou sedí na barové židli a nakonec si naúčtují castku naprosto nepřiměřenou k službě. Příště raději bowling v obchodním centru Plaza !! Nikomu nedoporucuji !!!


Pepik75 - Pivovarský dvůr Plzeň
10. srpen 2015 | 10:53

Tato restaurace mě zatím ještě nikdy nezklamala, jídlo bylo vždy velice dobré. Prostředí je velice přátelské jakožto obsluha. Rádi se sem s rodinou vracíme. Vřele doporučujeme.


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 514 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde