Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

TheComedian1983 - Restaurace U Trpaslíka
22. červenec 2015 | 17:09

Jídlo bída s nouzí, pivo tam nemaj (:D), obsluha nepříjemná a něco tam divně smrdí.....


TheComedian1983 - Restaurace Slovany
22. červenec 2015 | 17:06

Na to, že je to jídelna tak tam mají ceny jako v podniku s obsluhou. Kdysi se tam dalo alespoň solidně najíst, ale nyní je to peklo. Předražené blafy na úrovni školní kuchyně. A úžasně oprsklá paninka co čepuje pivo. Slovany jsou na obědy obecně tragedie, ale Chválenda je nejhorší ze všech.


TheComedian1983 - Pivnice Sladovnická
22. červenec 2015 | 16:58

Temná sluj.

Během oběda jsme chtěli jít na terasu, ale prý je otevřená od tří. Aha. Chytré.

Jídlo horší průměr, čekáte na něj půl dne, pivko docela ušlo. Obsluha normální.


AndyvonPilsen - Pizzerie & Restaurant Riegrovka
16. červenec 2015 | 23:20

S přítelem jsme zašli do této pizzérie. Objednali jsme si pizzu Sicilianu a chtěli jsme menší změnu. Místo sýru mozzarela jsme si objednali parmazán s extra italskou šunkou. Vše bylo v pořádku do té doby, než jsme zaplatili. Na účtence jsme si všimli příliš vysoké ceny. Koukli jsme se na účtenku a zjistili jsme, že nám účtovali 30 kč za šunku (což bylo v pořádku), ale co nás naštvalo, byla cena za parmazán. Za ten si účtovali 80 kč! Když jsme cenu parmazánu reklamovali, bylo nám řečeno, že mozzarelu tam nedali, ale účtovali jí a k tomu nám extra zaúčtovali 80 kč za 30 g parmazánu. A ke všemu si prý za změnu surovin automaticky účtují 30 kč. Nic z toho (80 kč za parmazán, 30 kč za změnu surovin) uvedeno v ceníku nemají a tak i podle obchodního zákoníku by nemělo být ani účtováno. Když jsme chtěli nějakou nápravu, bylo nám pouze nabídnuto, že nám můžou dát pouze tu mozzarelu, kterou jsme sice zaplatili, ale na pizze nebyla. Doma jsme zjistili, že nám ty šmejdi dali eidam! Takže bych se ani nedivila, kdyby všechny druhy sýrů na pizze byly namixovaný s nejlevnějším sýrem eidamem. Tuto restauraci opravdu nedoporučuji. Jen Vás okradou!


Cestovatel - SiCaffé Isis
16. červenec 2015 | 00:47

Na doporučení dnes navštíveno při služební cestě kolem. Obsluha mi příjemná nepřišla a o věhlasné kvalitě ochutnaných dortů, jak propagují na svých stránkách, nemohla být řeč. Kavárna (cukrárna) se snaží tvářit jako lepší podnik, ale cena za dorty mi přijde nadsazená, zvlášť když vedlejší stoly nebyly sklizené od špinavého nádobí a venku se povalovala spousta vajglů.

Jediné, co můžu pochválit, je dobrá cena za kopečkovou zmrzlinu (v porovnání k množství a chuti). Celkový dojem špatný, příště opakovat nebudu.


albert - Inkognito
11. červenec 2015 | 14:06

Čo bolo, to bolo...


albert - U Mansfelda
11. červenec 2015 | 13:17

Jedno z mála míst, kde pohostinství rozumí. Mohu jen doporučit.


albert - Měšťanská Beseda
11. červenec 2015 | 10:38

Laxní obsluha, ale pozitivem jsou velké stoly s dostatečným počtem zásuvek. Pro práci vlastně ideální, díky rychlosti obsluhy výrazně levnější, než kancelář. Kavárnou jak má být bych to ale nazýval jen s velkou dávkou fantazie :)


albert - Anděl
9. červenec 2015 | 15:36

Je smutné, že se v této léty zavedené kavárně rozmáhá volbou špatného personálu kavárenský fašismus. Drzost a arogance některých obsluhujících eskalující až k otevřenému konfliktnímu jednání se stálými zákazníky je zarážející. nezbývá než doufat, že vedení zjedná nápravu a Anděl se vrátí na seznam kaváren vhodných k pracovnímu jednání i večernímu posezení.


mastas30 - SiCaffé Isis
7. červenec 2015 | 14:24

Ahoj, rozhodně nedoporučuji objednávat si dort z cukrárny SiCaffe Isis v Plzni. Objednali jsme si zde svatební a byl sice moc dobrý, nicméně jednání bylo o dost horší. Paní majitelka Kůsová nám stále nechtěla poslat přesnou cenu e-mailem předem, že ji spočítá až ten den dle surovin, nicméně jsem za ní byla osobně a celkovou cenu spočítala na maximálně 6 300 Kč včetně dopravy s tím, že mně raději řekne cenu vyšší, abychom nebyli následně nepříjemně překvapeni. Což jsme tedy opravdu byli, dort přebírala moje mami a paní si za něj naúčtovala nakonec cenu téměř dvojnásobnou ? 11 200 Kč. Za mne opravdu nehoráznost. Prapodivné bylo i jednání paní majitelky druhý den, které připomínalo spíše řeznického psa a za její vyjadřování by se nemusel stydět ani ten nejsprostší dlaždič. O omluvě opravdu nemohla být řeč a argumenty, že ona přeci nemohla vědět, kolik ten dort bude stát a že jela pro ovoce až do Prahy, abychom to měli dobré a jestli jsme chtěli raději dort hnusný a malý.. Předpokládala bych, že cukrárna Isis v centru Plzně má zkušenosti s výrobou svatebních dortů a minimálně přibližně zná ceny surovin a náklady na výrobu.

Tedy pokud chcete dobrý dort, ano, pokud korektní jednání, rozhodně ne.


Stanleo - RESTAurant
7. červenec 2015 | 10:14

Byly sme v tomto podniku poprvé... Hodnotil bych hlavně jídlo- pizza , toscana,- ta byla jedna z těch lepších ... Mám rád tenké těsto a to tady bylo i když ne uplne všude. Obsah(ingredience) v pořádku , i když klidně tam toho sýru mohlo být méně(asi mozzarela) :) . Pizza byla akorát slaná.

Co mě trochu zklamalo byla , limča ve džbánku, (0, 5l) , kde bylo víc ledu než vody a taky se mi nezdálo ,že to bylo půl litru .

Obsluha byla příjemná :)


ouroboros - U Dejva
3. červenec 2015 | 15:01

Potvrzuji předešlou zkušenost uživatele "Ondra" a přidávám svoji.

Do tohoto baru jsem začal chodit s přítelkyní tento rok a navštěvovali jsme ho jednou až dvakrát týdně s útratou pokaždé kolem 200,- Kč až do 1. 7. 2015. Tento den jsem chtěl v automatu v této provozovně zakoupit kamarádovi cigarety. Požádal jsem proto obsluhu o zapnutí automatu a o drobné, které bych mohl při nákupu použít. Po vhození mincí do zapnutého automatu však nevypadla ani krabička cigaret a ani peníze.

Obrátil jsem se proto na obsluhu, ale byl jsem arogantně odbyt jak zaměstnancem tak i "Dejvem", že to není jejich automat a že za něj neručí a bylo mi vydáno jako satisfakce místo 90,- Kč pouze 50,- Kč. Tímto stále šokován volal jsem na linku odpovědnou za automaty - číslo 736 501 277 (GECO tabák) - zde jsem byl vypoklonkován a lživě ujištěn, že peníze se vyřeší. Od té chvíle se na číslo nedovolám - jeho majitel mé číslo zřejmě blokuje.

Předešlou špatnou zkušenost se špinavou sklenicí jsme byli ochotni odpustit, ne tak už toto. David Lukšík je prostě podvodník a ignorant.


na začátek | «předchozí | Strana 9 z 515 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde