Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

MalaPa - TABULE
19. duben 2015 | 09:18

Před týdnem jsme na Borech zašli do Tabule na oběd. Losos na grilu s limetkovou omáčkou byl vynikající. Kolega měl steak na špenátovém salátu a také si to nemohl vynachválit. Polévka vynikající a k tomu zákusek na konec. Celé jídlo měli jako menu a myslím že jsme se vešli do stovky. Zkusili jsme tam zajít minulý týden na nějakou specialitu a kachní prso s višňovou omáčkou bylo tak vynikající! Ochutnal jsem u stolu ještě panenku s kozím sýrem a super! Obsluha v pohodě, příjemná a rychlá. Začne to být moje oblíbená restaurace.


Pepíno - V Háji
16. duben 2015 | 14:11

Nevrlá obsluha (především plnovous, brýle). Nedej bože, když si někdo objedná třeba čaj, nebo něco, co není na tabuli. Dokáže z člověka udělat oporavdu blbce. Jestli to je majitel - jeho blbost, pokud zaměstnanec, tak chudák majitel (ostatně zaměstnance si každý vybírá sám...). Osobně si myslím, že se tato restaurace řítí do háje. Poslední dobou špína na terase, odpadky všude kolem - opravdu příjemné prostředí pro děti. NEDOPORUČUJI k návštěvě.


bub - Music cafe Mlýn
13. duben 2015 | 19:57

Pozor při placení vstupného! 11/04/15 na koncertu Cody se pán u vstupu snažil vracet o 100Kč méně a tvářil se že je to omylem... Přitom to bylo pravidlem. Klub dobrej, ale že se vás někdo snaží okrást hned u vstupu, to dobrej dojem dost kazí.


monika.z - Pizzerie Martinská
10. duben 2015 | 21:22

zklamání a vztek ! šly jsme s kamarádkou na oběd, objednaly si polévku a hlavní jídlo, polévku nám donesli kejslou. K hlavnímu jsem měla lasagne - posypané 30 eidamem ! :-/ o 3 týdny později jsme jim opět daly šanci. Objednala jsem si ceasar salát (do kterého patří římský salát), bohužel mi na stůl donesli ceasar salát, ale s pekingským zelím. :-/// a to ještě druhý číšník prohlásil, že to vlastně nepozná jestli je to zelí nebo salát !


abu - Restaurace U Trpaslíka
31. březen 2015 | 07:01

do teto restaurace chodime s pritelkyni pomerne pravidelne a pokazde jsme byli spokojeni. jak s jidlem, tak i obsluhou. doporucuji, pokud se chcete na slovanech velmi dobre najist, posedet a popit.


Petrus - Restaurace U Trpaslíka
6. duben 2015 | 18:23

Dobrý den, do této restaurace chodíme denně jelikož máme firmu hned za rohem, mohu jen vřele doporučit velmi chutné obědy servis také v pořádku je vidět že jim na zákazníkovi záleží a musím říci že vdolečky jsou super jen by je zase mohli dělat každý den a ne jen ve středu, jen tak dále děkujeme. Petra K.


Mrázek - Restaurace U Trpaslíka
30. březen 2015 | 15:03

Do této restaurace chodíme pravidelně a to vždy na tatarák, který nás nikdy nezklamal. Nechápu sprosté urážky od PH, jelikož s personálem jsme nikdy problém neměli. Celkově poměr kvalita a cena = dobrá hospoda. Mínus určitě za toalety, ty by chtělo vylepšit.


Janeba - U Soptíka
27. březen 2015 | 08:43

Pivo je dobré, ale obsluha nepříjemná i přesto že jste její jediní zákazníci a pobíhaní psů pana majitele, který o ně očividně nemá zájem taky na dojmu moc nepřidá.


toshman - Bzenecká Vinárna
27. březen 2015 | 07:41

Celkově tu vaří chutně, nicméně dobrý dojem naprosto kazí následující:

1) Malé sklepní osvětlení, kdy si téměř nevidíte do jídla.

2) Přes oběd, pokud přijde více než 6 lidí, tak obsluha již značně nestíhá a čekáte na polévku třeba 15 min.

3) Několikrát zcela studené jídlo a místo omluvy či slevy jen podivení se obsluhy :-) !!!

4) Podávaná bzenecká vína jsou velmi slabé kvality a v podstatě, co se týče vín, to zde nepůsobí jako vinárna.

Takže po zkušenostech a cca 10ti návštěvách, sem v budoucnu zavítám již vyjímečně.


01Lauris - Zlatá koruna
25. březen 2015 | 13:22

Tuto restauraci jsme si vyhledali pred 14 dni a byli jsme velmi prekvapeni. Krasna restaurace s moznosti rezervace velmi pekneho salonku- na ktery jsme se hned informovali. Uvitali jsme i nekuracke prostredi. Na jidle jsme si velmi pochutnali. Menu je velmi zajimave a dle sledovani ostatnich navstevniku i velmi chutne. Obsluha velmi prijemna, ochotna a usmevava. Zcela nechapu predesle recenze, zrejme za tu dobu doslo ke kompletni zmene od kuchyne az po obsluhu. Velmi radi opet prijdeme a tuto restauraci doporucime nasim znamym.

Petra K., Stary Plzenec


vopi - U Pětatřicátníků
22. březen 2015 | 16:32

Moc pěkná restaurace, perfektní jidlo, suprové pivko, milá a rychlá obsluha, zkrátka paráda. Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji.


Jana T. - Restaurace U Trpaslíka
18. březen 2015 | 17:00

Dobrý den ,

Restauraci "U Trpaslíka", bych nenazývala * RESTAURACÍ *, ale obyčejnou knajpou. Divím se, že už dávno Hygiena nezakázala v těchto prostorách vařit. Hrůza.

Celkový dojem na tuhle hospodu je strašný, od obsluhy po kuchyň.

Při příchodu nám slečna obsluhující řekla, že má obsazeno, místo puze na voucher. Neměla zájem nás s manželem usadit. Je toho víc, co bych napsala, ale nebudu se rozčilovat a posílám tam hygienu.

Mám toho dost,že takovýhle samoukove můžou dělat u jídla a cpou se do hospody. Kdoví, jestli mají zdravotní průkaz. Hodinu jsme čekali na smažený sýr a na dotaz jestli nezapoměli, nám bylo řečeno, že jdou první vouchery a kuchař,že má v malé kuchyňce jen tři vařiče. Odešli jsme bez sýra a už nikdy víc. NEDOPORUČUJI!!! ŠKODA PENĚZ, KTERÝ TAM NECHAT!!!

Jana T. Plzeň


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 515 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde