Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Karas - Restaurace U Trpaslíka
16. srpen 2014 | 20:05

Dobrý den,

včera jsem poprvé navštívil tuto restauraci a byl jsem naprosto spokojen. Obsluha byla velice milá a pohotová, po 5 min. co jsem usedl už jsem měl na stole pití.

Jídlo bylo chutné, bez jákýchkoliv výtek, dostal jsem velkou porci za slušnou cenu. Rád tuto restauraci navštím znovu a mohu ji stoprocentně doporučit!


luboss - Restaurace U Trpaslíka
16. srpen 2014 | 10:02

Dobrý den, v této restauraci jsem strávil celý večer s celou rodinou nejen že jsme si moc pochutnali na výborném jídle tak obsluhu musím hodnotit na jedničku velice ochotná a milá obsluha, proto nechápu co to sem píšete. Konečně se zde točí i Gambrinus tak nemám jediné výhrady. Perfektní. Určitě tuto restauraci znovu navštívím moc se budu těšit na další návštěvu. Díky s pozdravem Luboš


Sedli5 - Cortina
16. srpen 2014 | 00:35

Divím se negativním komentářům. Dnes jsem zde byl opět na pizze a naprostá spokojenost, byla velmi dobrá. Chodím sem už několik let a vždy jsem spokojený.


Sopy - Zlatá koruna
13. srpen 2014 | 13:03

Jídlo ( obědy ) nic moc. Lépe si uvařím doma. Pivo dobré, obsluha se snaží, ale dost zmatkuje a byl jsem svědkem několika konflitů, kdy bylo jídlo přineseno půlce stolu a druhá půlka čekala dalších 10minut, atp. Jinak hospoda strašně sterilní, bez jakékoliv atmosféry. Mě tam už nikdo neuvidí.


Sopy - ŠACHMAT
13. srpen 2014 | 13:01

Chodím sem na obědy a musím pouze chválit. Považuju sám sebe za celkem náročného strávníka, ale tady vždycky mile překvapí ( kuchař určitě ví, co dělá a dělá to perfektně ). Obsluha vždy milá, rychlá, vstřícná a zábavná. Pivko super a v létě perfektní zahrádka. Poměr cena / výkon 10/10.


cizovver - Restaurace U Trpaslíka
21. březen 2015 | 00:30

Dobrý den, i já se už musím vyjádřit k této restauraci. Tuto restauraci jsem v posledních dvou měsících navštívila 3x , ani při jedné návštěvě jsem neodešla spokojena. Doporučuji před plánovanou večeří v této restauraci se doma najíst, poněvadž na jídlo čekáte až 45 minut, což nikde není obvyklé- jen zde. Pokavaď jdete ve více osobách počítejte , že jídlo dostáváte postupně- ne najednou. Místo nějaké omluvy či chápavosti od obsluhy se dočkáte jen strohého popřání k dobré chuti- raději se věnuje za barem jiným věcem než zákazníkům jak je již zmíněno v recenzi níže. Nezvyklé oblékání obsluhy nekomentuji, to si jistě každý povšimne, již tohle vyjadřuje neslušnost k zákazníkům. Má návštěva v tomto podniku se již nebude opakovat. Tuto recenzi jsem psala v srpnu 2014.....dovolim si pridat jeste jednu: Po tom co jsem slysela a zde ctu, divim se, ze restaurace stale funguje. Zrejme je vse brano na lehkou vahu.:*


pavlusa - U Rytíře Lochoty
4. srpen 2014 | 21:27

Jídlo vcelku dobré, pivo též. Pouze při placení nás chtěl číšník "omylem" obrat o kilo, když špatně sečetl lístek. Takže kontrolujte útratu!


Ola - Restaurace U Trpaslíka
27. červenec 2014 | 13:53

Dobrý den,

Po dnešní návštěvě restaurace U trpaslíka jsem se rozhodl, že se o své zážitky musím podělit min. s vámi, rozhodně si ale tento záčiten nenechám pro sebe.

Nebudu se zmiňovat o konkurenci, ale o slušném chování jímž by měla obsluha rozhodně disponovat. To že křičí za barem slova typu doprdele (i když zrovna uvnitř hospody mimo mě a přítelkyně nejsme) není zrovna vhodné, nicméně došlo k tomu ještě před přínosem jídla a zřejmě se jí něco nepovedlo. Dojem naplňuje fakt, že druhá servírka si zapálí pěkně za stolem pro návštěvy :-)

Ony 2 velice mladé a suverénní servírky se přišli zeptat zda budeme jíst. Po odpovědi ano následoval dotaz co si dáme k pití. Moc tomu nerozumím, znamená to snad, že bez chodu uvnitř restaurace nenaléváte? Nevšděli zda mají ještě nějaký jídelní lístek, přinesli 1 špinavý a rozpadlý, titulná stránka (dvoulist A4) spolu drží díky zbývajícím 3cm papíru, který jistě dlouho nevydrží. Před hospodou nikdo nejedl a v hospodě nikdo nebyl, zajímavé. Nabídka je skutečně rozmanitá, já si vybral kousky vepřové panenky s cibulí, slaninou a paprikou s rýží. Toto mně po 15 min. přinesly v následujícím stavu:

panenka stuhlá s flaxami a plavající v oleji

rýže rozvařená, zapáchající a nepoživatelná !!!!!!!!

Odmítl jsem pozřít další kousek, neboť se mně z toho neudělalo dobře. Obsluha jídlo odnesla, po 5 minutách přišla suverénější servírka s informací, že panenka je skutečně panenka a rýže je čerstvá, ráno dělaná, že jí ochutnávala a nic jí není, tedy moje připomínka je neoprávněná. Na dotez zda by toto jídlo snědla odpověděla bez problému, požádal jsem jí tedy, nechť ono jídlo předemnou sní (i když jej již odnesli). Následovala odpověď, že to po mě jíst nebude. Tedy jsem odmítl za toto jídlo zaplatit s tím, že se mně z té rýže skutečně neudělalo dobře, i když jsem ji jen ochutnal, přítelkyně musela ochutnávku této mojí rýže vyplivnout.

Žádné pardon, jen arogantně naštvaná a odcházející servírka kroutíc hlavou, zřejmě ne náhodou blondýna.... Nezaplatil jsem. Myslím, že v dnešní době by měl být přístup v restauracích rozhodně jiný, neboť není žádný problém podělit se o této skutečnosti, pokud vám nejsou zákazníci lhostejní.

V této restauraci jsem byl naposledy.


Hordubal - Restaurace U Trpaslíka
20. červenec 2014 | 09:36

12 telefonů + 1 mail na rezervaci zaplacených voucherů, ani jedna odpověď. Telefon později radši vypnuli. Zkoušeli jsme to 2 dny. Asi mají zákazníků dost, ale tam ani zadarmo!


Deroyce84 - La Provence el Cid
15. červenec 2014 | 09:40

V této restauraci jsme byli s přítelkyní před časem na dárkový voucher, týkající se pětichodového menu pro dva. Obsahovalo terinu, tomatovou polévku, nějaké ravioly, plum steak, filet z lososa. Celé menu pro dva stálo 1000 Kč. Chápu, že 5chodové menu je poskládáno obsahově tak, aby vydalo zhruba za běžnou porci oběda/večeře, to je v pořádku, avšak těch 2 x 5 "pidi" porciček pro dva za cenu 1. 000 je hodně předražená "sleva" :-)

Možná by se dalo namítnout, co kvalita surovin? No nevím, za 1. nedostali jsme na stůl nic, co by bylo chuťově tak bombastického, aby jsme si neřekli větu: "nic výjimečného, co si neuvaříme doma.." 2. protože se téměř denně stravuji v pohostinských zařízeních již nějaký ten pátek. 3. umím vařit 4. do obchodu na nákup také sem tam přijdu = dovedu sám za sebe a pro sebe tyto faktory zhodnotit a tak většinou i přesněji odhadnout.

Proto, shrnu li svýma očima svoji 1. návštěvu na tomto místě a směrem k voucheru, pak restaurace na mě zapůsobila dojmem za hodně peněz málo muziky, aneb hrajeme si na gastronomii. To vše podtrhla větička na dárkovém voucheru ve smyslu: "dává se 5 - 10% z celkové útraty jako spropitné" - asi kdybyste zapomněli...

"Paradoxně" díky takovému "výsměchu" hostům, jsem nedal dýško žádné a úplně čistým svědomím vůči osobě, která takovou nehoráznost pustila do světa.

Ale dva + jsem si odnesl - výborná, příjemná obsluha a výborné francouzské víno - to je zkrátka moje slabina.


Nobody - U Šenku
23. červen 2014 | 20:01

V zimě jsem zašel, jelikož naproti v Riegrovce nebylo místo, tady ho bylo dost, chování a styl obsluhy je dost retro v nejhorším slova smyslu, no já zde již obtěžovat nebudu.


Nobody - Mexická restaurace Pancho's
23. červen 2014 | 19:49

Fajitas nebylo vůbec zlé, jedinou výhradu bych měl k salsám, dnes už bych očekával domácí...


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 515 | následující» | na konec

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde