Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Anezka - Pizzerie San Marino
30. září 2014 | 00:07

Byli jsme tam před 14 dny, že prý mají výbornou pizzu.. Katastrofa. Jen samý Eidam, do ničeho jiného nekousnete, druhy pizz se tím stírají, dejte si jakoukoliv a stejně to bude jen Eidam! Už nikdy.. Prostředí příjemné, plně obsazené, takže možná jen na víno, které bylo fajn.


alinhart - Vinárna Jadran
17. září 2014 | 20:11

Chodim do Jadranu rad a relativne casto. Vybornej tataracek, super jatra a v posledni dobe vynikajici bile rozlevane, konkretne Rynacek - opravdu doporucuju, dobre suche moravske bile. Navic majitel vinarny uci na http://Hotelova-skola-plzen.cz stolniceni, a je to videt. Nikdy necekam, maximalne s vrchnim pokecam. Vzdycky si udela cas.


zarran - Wallis
15. září 2014 | 20:44

Restauraci jsme navštívili v poklidnou neděli kolem oběda, celkem nás v lokále bylo asi 10, takže žádný fofr - a přesto jsme obsluze dali zabrat.

Slánky se na stolech objevily až když část z nás dojedla (číšník je všechny doplňoval na baru, ale kdybychom si o ně řekli, tak by je přeci přinesl - jeho slova). Na polévky jsme čekali skoro stejně tak dlouho, jako na jídlo, takže nám je donesli téměř naráz, na 4 hlavních jídlech pak byly 4 větší či menší chyby (popletená objednávka). Polévky byly dobré, jídlo pak spíš průměr. Ceny masa zdaleka neodpovídaly porcím. Na závěr jsme pak dostali účet z pokladny, na kterém ale spousta položek chyběla a číšník je dopisoval a dopočítával ručně. Na pustou hospodu teda opravdu chabý výkon...


ihonzisek - Pod Lípou
5. září 2014 | 19:06

Do této restaurace, dnes již zahrnující i velmi dobrý pivovar jsem dnes večer zavítal natěšen na celkem slušné gurmánské zážitky, kterých se mi zde v minulosti několikrát dostalo.

První rozladění ale přišlo poměrně záhy. Bylo to v okamžiku, kdy jsme byli nedonesením jídelního lístku a několikanásobným upozorněním, "že mají ještě hotovky", více méně donuceni vybírat ze zbytků od oběda (v 17hodin večer)...

Tento postup nepovažuji v restauraci za úplně košer, ale dejme tomu. Moje blbost, že jsem se nebránil.

Konečné rozčarování se dostavilo v okamžiku, kdy mi byl donesen, mnou nakonec vybraný, pivovarský HOVĚZÍ tokáň. Slovo hovězí zdůrazňuji záměrně. Přesně tak to alespoň bylo napsáno v kartě, i na vývěsce vedle dveří. To je podle mého názoru kámen úrazu, protože tokáň byl vyroben z poměrně tlustého vepřového bůčku. Dá se říci, že nic proti tomu-byla to hotovka za 80 korun, ale fakt, že to bylo napsáno na vývesní tabuli hodně velkým písmem, považuji za regulární klamání zákazníka. Takže zase na dlouho ne.


kutna - Plzeňský Trpaslík
1. září 2014 | 18:52

Obsluha příjemná a rychlá, toalety čisté. Na stole jsme měli tři jídla, jedno bylo vynikající, jedno dobré a jedno těžký průšvih. Všechno byly grilované panenky, ale grilované to bylo jen na jídeláku. Vynikající (pomíjím "grilovaná") byla panenka s hříbkovou omáčkou, průšvih ale panenka s brusinkovo-pepřovou omáčkou - ochucené řídké UHO ze školní jídelny.

Špatné zavírání vchodových dveří, večer celkem dovnitř táhne.

Byl jsem poprvé. Vypadá to, že si člověk musí najít "svoje" jídlo a nedávat si to průšvihové. Celkově: Průměr, který zvedá rychlá a milá obsluha.


Venca80 - Pivovarský dvůr Plzeň
1. září 2014 | 12:11

Purkmistr - jedno z mých nejoblíbenějších piv! A restaurace? Byl jsem tam už více než 10x a ani jednou mě nezklamali! Jídlo opravdu vynikající, ceny sice vyšší, ale znám dražší restaurace, kde rozhodně nevaří tak dobře. Mé oblíbené jídlo - hovězí steak - zvládají lépe, než v kdejakém "steak house". Škoda, že je celkem z ruky, jinak bych tam jezdil i na polední menu. Obsluha příjemná a opravdu snaživá.

____pod čarou___

Bohužel mám zprostředkované info o přístupu majitele/provozního k zaměstnancům, což můj pohled na restauraci trochu kalí... Nám zákazníkům to sice může být jedno, ale majitel by si měl jaksi uvědomit, že dříve nebo později by se mu to mohlo vymstít. A pokud si chce zachovat vysoký standard, měl by si zaměstnanců, kteří tam dřou a jsou nositeli slušného zisku, vážit. Fluktuace zaměstnanců v tomto oboru není nic dobrého.


Venca80 - Pijezpi
1. září 2014 | 11:58

Nevím jestli jsem měl smůlu na kuchaře, ale steaky tu prostě neumí. Upražená podrážka přesto, že člověk chce medium rare... Ověřeno 2x za sebou a ve více lidech. Ostatní jídla prý celkem OK, ale vzhledem k tomu na co si tento podnik hraje (i cenami), opět spíše podprůměr... (Hodnotím opožděně, podnik jsme navštívili v březnu a dubnu 2014.)


jana84 - Artamo
29. srpen 2014 | 21:54

Do Artama jsem zavítala trochu náhodou, ale byla to trefa do černého. Tato restaurace míří do kategorie "lepší" (na webu se hlásí k zařazení do Maurerova hodnocení Grand restaurant). Jednoduchý stylový interiér a jednoduché menu se středomořskými a středoevropskými inspiracemi, kde se nebudete půl hodiny pročítat seznamem smažek, ale prostě si vyberete jeden z necelé desítky aktuálních hlavních chodů a každá volba bude předem dobrá. Co jsem si vybrala já: gazpacho s křupavou teplou houstičkou (příjemný začátek), grilovanou vepřovou panenku s cuketou, hříbky, bramborovými nočky a smetanovou omáčkou (maso bylo šťavnaté, výrazněji slané, což mi zalahodilo, a roztomilé hříbečky chutnaly lesem), a protože porce byly tak akorát a ještě jsem měla místo na něco sladkého, zakončila jsem to grilovaným ananasem s kopečkem vanilkové zmrzliny a ořechy v karamelu s medem (taky výborné, škoda, že se nesluší vylizovat talíř, protože nejlepší byla ta roztátá sladká šťáva :-). K džusu jsem na požádání bez problému dostala vodu z kohoutku, což vyzdvihuju, protože to se mi v Plzni často nestává. Shrnuto, opravdu jsem si pochutnala, cenová relace pro mě přijatelná, ráda zajdu zase a budu se těšit na nové zajímavosti v pravidelně inovovaném jídelníčku.

Co mi úplně nesedlo, to byl pan vrchní. Na jednu stranu úslužný, snaživý a schopný detailně vysvětlit obsah jídelníčku, ale buď přitom chvilku v klidu nepostál, nebo na mě halekal přes půl lokálu, než došel ke stolu. Hvězdičku kvůli tomu ubírat nebudu, a až se personál ještě trochu pocvičí v kultivovaném vystupování, může bez obav přivítat i pana Maurera.


petalex - Starobolevecká hospůdka
26. srpen 2014 | 08:28

Dvě návštěvy a již nikdy více. Důvody?

Pro mě osobně nepříjemná obsluha bez zájmu. Když dám spropitné 20,- z ceny 99,- (obědové menu) a neslyším ani děkuji, natož úsměv, proč bych více chodil?

A v roce 2014 se v civilizované Evropě chovat tak, že restaurace nemá oddělený prostor pro kuřáky a nekuřáky a popelníky nezmizí ani v době oběda?


Marley - Pivnice Husovka
19. srpen 2014 | 21:07

No, trrochu to trvalo, než jsem zjistil, kam se poděla Stará Koruna s tím výběrem piv a kuchyní, jak jsem ji léta navštěvovalo na Jižním, kde je dnes místo ní prapodivný, do čtvrti nezapadající sterilní podnik :-) Tady je všechno v pořádku, pivo pořád dobré a každou hcvilku nějaká ta novinka, kuchyně snad ještě polepšila, alespoň podle množství lidí na obědě a toho, co jsem měl já.... a ten prostor! Na pivnici v Plzni unikátní, není problém sem dorazit s partou 20 kamarádů, při více než 100 místech k sezení (která tu vážně jsou) si sednete snad vždycky. Projekci sice neohodnotím, v poledne nic nedávali, ale na fotbal a pivo s nějakou tou večeří sem určitě rád vyrazím, plátno je obrovské a vidět je odevšad! Jsem zvědav, jak si tahle hospoda povede, ale přeji hodně štěstí!


luboss - Zlatá koruna
17. srpen 2014 | 20:39

tak do této restaurace uz nikdy více děkuji, nejen že nás obsluha vůvec neobsluhovala pomalu jsme si museli chodit k baru pro pití jelikož sledovala televizi s nějakou paní byli jsme vyloženě na obtíž, když nám po dlouhém čekaní přinesli jídlo tak nejen že talíř byl nechutně špinavý na okraji ležel vlas tak jsme ani neměli chut jídlo jíst opravdu by se měli zamyslet jestli to takto chtějí vézt myslím že by se to stávat nemělo no už nás tam nikdy více neuvidí


Pavliiik - Restaurace U Trpaslíka
17. srpen 2014 | 16:14

Dobry den, navstivili jsme tuto restauraci s kamaradem , protoze jsme slyseli, ze uz i zde maji nefiltr Gambrinus. Pivo dobre, ale bohuzel 4 kousky z peti byly podmiraky jak vysite- doporucuji skoleni u vycepu.!!


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 515 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde