Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

pavliCZECH - City Bar
25. listopad 2014 | 21:06

Tak na rande to neni, ale pivo a fotbal si tu dát můžeš...


kutna - Zlatý drak
22. listopad 2014 | 12:05

Zlaté časy Draka zřejmě skončily. Před několika lety by to bylo za skoro plných počet bodů, po dvou návštěvách tento a minulý měsíc srážím na 2* a jdu hledat zase jinam. Z "Draka" se bohužel stala velmi drahá obyčejná "čína", kde přesto alespoň sushi umějí udělat velmi dobré. Ano, pozornost podniku v podobě chipsů při čekání na jídlo je velmi milé a bohužel ne v ostatních podnicích samozřejmé. Aktuálně: 1) Kuře s citrónovou trávou. Chutnalo dříve lépe, teď je to skutečně obyčejná čína a v tomto porovnání pak tedy velmi drahá. 2) Kuře s mangovou omáčkou. Doma si z jednoho jediného manga udělám takové jídlo, na které hosté nezapomínají. Zde mi naservírovali na troud vysušené smažené kuřecí plátky podlité jakýmsi ovocným "pudingem". Aby se neřeklo, okolo bylo naházeno pár kostek manga. Šetření na surovinách je bohužel vidět až příliš. A pho za 119,-?


horvatovaverka - Bolevecká Pizzerie
21. listopad 2014 | 06:24

Chodím sem už leta na pokec s kamarádkami, výborná pizza, noky i těstoviny. Když jsou děti nemocné oceňuji rozvoz všech jídel včetně polední nabídky.


remus - Zulum Restaurace
19. listopad 2014 | 17:56

Navštívili jsme restauraci po předchozí rezervaci místa v nekuřáckém oddělení. Obsluha byla příjemná (mladá usměvavá brunetka). Carpaccio z hovězí svíčkové bylo výtečné, rovněž filírovaná vepřová panenka i grilovaná panenka (vše na voucher). S jídlem i pitím jsme byli spokojeni. Doporučuji.

Mile nás překvapil i prostorný dětský koutek vybavený hračkami (včetně houpacího koníka) - jistě využijeme někdy při rodinné oslavě s dětmi. Nemilá byla pouze přítomnost asi pěti větších much, z nichž jedna se nám nakonec utopila ve sklenici s vínem, no a průchod na WC přes vedlejší "udírnu".


rohan.petr - Bolevecká Pizzerie
18. listopad 2014 | 19:02

Chodím sem s dcerkou , já si dávám výborný prazdroj, nově i gambrinus a dcerka zmrzlinový pohár, pizzu, nebo palačinku. Vždy jsme spokojeni.


cilkanova - Bolevecká Pizzerie
18. listopad 2014 | 18:50

LÍBÍ SEMI PROSTORY I VÝBĚR JÍDEL A HLAVNĚ ROZVOZ ZDARMA.


babca Jana - U Krbu
11. listopad 2014 | 17:09

Kuchyně je skutečně domácí a personál ten nejvlídnější. Vždy je tu dobré posezení u vínka, a hlavně když jsou akce - to je teprve super !!! dýňová, halloweenská, martinská - ani se vám nebude chtít domů :-)

babča Jana , 11. 11. 2014


babca Jana - Angus Grill Restaurant Kajetánka
30. březen 2015 | 09:45

Kajetánka konečně dostala nový kabát ! Vstala jako bájný Fénix z popela a dostala se na úroveň, nebývalou v Plzni. Všechny minulé recenze nebyly pravdivé - Kajetánka byla na úrovni cenové čtyřky. Zato dnes si zaslouží pět hvězd !!! Vkus, luxus, čistota a milý mladý personál.

Takové podniky jsem znávala kdysi jen v Praze. Důležité je, že hlavní surovinou je maso z býčků plemene angus. Každý den se dá najít jídlo cenově dostupné - dala jsem si Beef Stroganoff, mimochodem připravené na michelinskou hvězdu, a zvládla to "stovka". Už se těším, že každý měsíc při nákupu vstupenek do divadla (předprodejna nad restaurací) okusím některý z výtečných pokrmů. Držím palce, aby tato restaurace vydržela !!!! ♥ ♥ ♥


remus - U Kalicha
7. listopad 2014 | 10:37

Je vůbec ještě v provozu?


remus - U Junáka
7. listopad 2014 | 10:25

Hospoda už je dávno zrušená, ale místo ní je tu jídelna, kde se dá slušně poobědvat. Viz Jídelní lístek na následujícím webu: http://www. jidelnaujunaka. cz/index. php?oblast=ujizniho

Svijany se tu už nečepují, pouze Gambrinus 10, Birell, Kofola apod.


Sunnyx - Žumbera
4. listopad 2014 | 16:47

Popravdě nevím co si mám myslet. Když sem zajdu sama nebo s kamarádkou, jídlo výborné. Ale už se mi x krát stalo, že jsem sem vzala po dobrých zkušenostech přítele, či přátele co přijeli z daleka a jídlo se nedalo pomalu jíst. Vysušené, spálené, nedovařené,...

Nejspíš mám "štěstí" na kuchaře. A nebo neměli svůj den.

Obsluha také, jednou by jste tam nechali celou peněženku, a jindy by jste po nich hodili korunou. Chtělo by to profesionálnější přístup.


Sunnyx - U Papírny
4. listopad 2014 | 16:39

Musím se připojit k posledním komentářům.

Děs a hrůza. Jestli tohle někdo považuje za podnik hodný návštěvy, tak ho předem musím varovat.

Obsluha je tu za trest, takže nečekejte, že by vás byť je pozdravili.

Po půl hodině čekání u stolu se dozvíte, že obsluha je pouze na baru, ač jsem si tedy žádného avíza nevšimla. (pokud tam cedule někde je, hluboce se omlouvám)

Čekat na jídlo přes hodinu v prázdném podniku, kdy při hraní bowlingu(kapitola sama o sobě) se začne nějaký stůl uprostřed restaurace plnit jídly. Beze slova, prostě bez ničeho. Tak si tedy vydedukujete, že v prázdné!! hospodě to bude asi pro vás. Vlasy a chlupy v "jídle" vám k chuti také moc nepřidají.

To že si musíte pro pití chodit na bar, ač v poštu osmi lidí u stolu, to je lehce komplikované, a to nemluvím o tom, že vám ve finále servírka podá propisku, ať jí ty objednávky sepíšete, že v tom má takhle bordel. :/

Pokud jste milovníky hororů nebo máte v doporučení od psychiatra trénování trpělivosti, zaskočte. Zaplatíte předražené dráhy, budete se bavit kyselým xichtem obsluhy, a nakonec vám při placení budou vyprávět o tom, jak jindy mají narváno, a proto je to tak drahý. Za mě už nikdy.


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 515 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde