Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

Pájator - La Carreta
3. leden 2015 | 20:49

Vytáhl jsem manželku na romantickou večeři a určitě jsem si vybral dobře. Moc příjemná obsluha. Byl jsem vozem a tak jsem pil jen nealko pivo, ale i tak bylo neočekávaně dobré. Dali jsme si fajitas a tacos, vše z kuřecího masa a obě jídla byla výborná.


Barney Gumble - Indická restaurace Everest
16. prosinec 2014 | 19:13

Naprosto famózní nepálská restaurace. Na to velký pozor - nezaměňovat s indickou, protože toto zeměpisné upřesnění se na místní kuchyni odráží. Budete zde jíst jídla nepálská, nikoli typicky indická. Majitel je snad nejpříjemnější cizinec, kterého jsem zatím měl tu čest poznat a to píši fundovaně, jelikož jej znám i mimo tento příjemný podnik. Pochází i s rodinou z Nepálu a to je samozřejmě na chuti podávaných jídel znát. Je to stejné, jako by v Nepálu uvařil v jednom podniku moravského brabce Čech a ve druhém někdo místní. Rozdíl bude propastný. Stejně tak v ostatních plzeňských "indických" restauracích poznáte, že jídlo připravoval Čech.

Útulné prostředí ve sklepě navštěvuji se ženou či přáteli minimálně jednou za dva měsíce a zatím se mi nestalo, že bych si nepochutnal.

Velice patrná je kvalita zdejší kuchyně (a obsluhy) zejména na návštěvnosti. Míst je zde bohužel poskrovnu, nicméně plzeňané dávají osádce restaurace znát, že kvůli jejich vynikajícím pokrmům hodlají bojovat o každou volnou židli. Kvalita zkrátka táhne, neboť když se Everest rozbíhal, seděli jsem často v celé restauraci s přáteli sami u jednoho stolu. Nyní i na všední den musíte mít rezervaci, abyste se mohli navečeřet a i tak je téměř jisté, že budete chvíli čekat, než od vámi rezervovaného stolu vstanou předchozí strávníci, lační po neobvyklé chuťové nirváně.

Závěrem mi nezbývá, než popřát této restauraci i jejím majitelům vše dobré a do budoucna jen a jen plno úspěchů a nadále neutuchající zájem a přízeň spokojených hostů.


Haninka001 - Caffé Pizzerie Gargano
12. prosinec 2014 | 23:09

Teď jsme zde byli na večeři, chválit opravdu nemůžu. Personál je sice srdečný, jak psal někdo níže, ale tím to končí. 15 minut než se někdo objevil u stolu a dalších 15 minut než nám přinesli pití. S objednáním a donesením jídla to samé. Večeře (penne a kuřecí plátky)nebyla špatná, nicméně za ty prachy by člověk čekal, že to nebude studené. Za mě velké zklamání!


starouš - Restaurant 12°
5. prosinec 2014 | 11:52

Měli jsme žebra a tamní burger. Žebra dobrá, i když i na můj vkus dost slaná, navíc chilli a med marinádu jsem z toho moc necítil. Ale vcelku jsme si pochutnal, porce velká, zbytek jsem nesl domů. Burger - pěkná porce masa, ale nebylo dochuceno - přišlo mi úplně bez soli a koření... v tomto směru zdaleka nemá na burger v Excellent comix pubu na náměstí anebo na ten z Delishe. Pivko dobře ošetřený, poctivá míra, personál pozorný a příjemný. Byli jsme dole, i přes dost kuřáků vzduch celkem ok.


pavliCZECH - City Bar
25. listopad 2014 | 21:06

Tak na rande to neni, ale pivo a fotbal si tu dát můžeš...


kutna - Zlatý drak
22. listopad 2014 | 12:05

Zlaté časy Draka zřejmě skončily. Před několika lety by to bylo za skoro plných počet bodů, po dvou návštěvách tento a minulý měsíc srážím na 2* a jdu hledat zase jinam. Z "Draka" se bohužel stala velmi drahá obyčejná "čína", kde přesto alespoň sushi umějí udělat velmi dobré. Ano, pozornost podniku v podobě chipsů při čekání na jídlo je velmi milé a bohužel ne v ostatních podnicích samozřejmé. Aktuálně: 1) Kuře s citrónovou trávou. Chutnalo dříve lépe, teď je to skutečně obyčejná čína a v tomto porovnání pak tedy velmi drahá. 2) Kuře s mangovou omáčkou. Doma si z jednoho jediného manga udělám takové jídlo, na které hosté nezapomínají. Zde mi naservírovali na troud vysušené smažené kuřecí plátky podlité jakýmsi ovocným "pudingem". Aby se neřeklo, okolo bylo naházeno pár kostek manga. Šetření na surovinách je bohužel vidět až příliš. A pho za 119,-?


horvatovaverka - Bolevecká Pizzerie
21. listopad 2014 | 06:24

Chodím sem už leta na pokec s kamarádkami, výborná pizza, noky i těstoviny. Když jsou děti nemocné oceňuji rozvoz všech jídel včetně polední nabídky.


remus - Zulum Restaurace
19. listopad 2014 | 17:56

Navštívili jsme restauraci po předchozí rezervaci místa v nekuřáckém oddělení. Obsluha byla příjemná (mladá usměvavá brunetka). Carpaccio z hovězí svíčkové bylo výtečné, rovněž filírovaná vepřová panenka i grilovaná panenka (vše na voucher). S jídlem i pitím jsme byli spokojeni. Doporučuji.

Mile nás překvapil i prostorný dětský koutek vybavený hračkami (včetně houpacího koníka) - jistě využijeme někdy při rodinné oslavě s dětmi. Nemilá byla pouze přítomnost asi pěti větších much, z nichž jedna se nám nakonec utopila ve sklenici s vínem, no a průchod na WC přes vedlejší "udírnu".


rohan.petr - Bolevecká Pizzerie
18. listopad 2014 | 19:02

Chodím sem s dcerkou , já si dávám výborný prazdroj, nově i gambrinus a dcerka zmrzlinový pohár, pizzu, nebo palačinku. Vždy jsme spokojeni.


cilkanova - Bolevecká Pizzerie
18. listopad 2014 | 18:50

LÍBÍ SEMI PROSTORY I VÝBĚR JÍDEL A HLAVNĚ ROZVOZ ZDARMA.


babca Jana - U Krbu
11. listopad 2014 | 17:09

Kuchyně je skutečně domácí a personál ten nejvlídnější. Vždy je tu dobré posezení u vínka, a hlavně když jsou akce - to je teprve super !!! dýňová, halloweenská, martinská - ani se vám nebude chtít domů :-)

babča Jana , 11. 11. 2014


babca Jana - Angus Grill Restaurant Kajetánka
30. březen 2015 | 09:45

Kajetánka konečně dostala nový kabát ! Vstala jako bájný Fénix z popela a dostala se na úroveň, nebývalou v Plzni. Všechny minulé recenze nebyly pravdivé - Kajetánka byla na úrovni cenové čtyřky. Zato dnes si zaslouží pět hvězd !!! Vkus, luxus, čistota a milý mladý personál.

Takové podniky jsem znávala kdysi jen v Praze. Důležité je, že hlavní surovinou je maso z býčků plemene angus. Každý den se dá najít jídlo cenově dostupné - dala jsem si Beef Stroganoff, mimochodem připravené na michelinskou hvězdu, a zvládla to "stovka". Už se těším, že každý měsíc při nákupu vstupenek do divadla (předprodejna nad restaurací) okusím některý z výtečných pokrmů. Držím palce, aby tato restaurace vydržela !!!! ♥ ♥ ♥


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 515 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde