Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

remus - U Kalicha
7. listopad 2014 | 10:37

Je vůbec ještě v provozu?


remus - U Junáka
7. listopad 2014 | 10:25

Hospoda už je dávno zrušená, ale místo ní je tu jídelna, kde se dá slušně poobědvat. Viz Jídelní lístek na následujícím webu: http://www. jidelnaujunaka. cz/index. php?oblast=ujizniho

Svijany se tu už nečepují, pouze Gambrinus 10, Birell, Kofola apod.


Sunnyx - Žumbera
4. listopad 2014 | 16:47

Popravdě nevím co si mám myslet. Když sem zajdu sama nebo s kamarádkou, jídlo výborné. Ale už se mi x krát stalo, že jsem sem vzala po dobrých zkušenostech přítele, či přátele co přijeli z daleka a jídlo se nedalo pomalu jíst. Vysušené, spálené, nedovařené,...

Nejspíš mám "štěstí" na kuchaře. A nebo neměli svůj den.

Obsluha také, jednou by jste tam nechali celou peněženku, a jindy by jste po nich hodili korunou. Chtělo by to profesionálnější přístup.


Sunnyx - U Papírny
4. listopad 2014 | 16:39

Musím se připojit k posledním komentářům.

Děs a hrůza. Jestli tohle někdo považuje za podnik hodný návštěvy, tak ho předem musím varovat.

Obsluha je tu za trest, takže nečekejte, že by vás byť je pozdravili.

Po půl hodině čekání u stolu se dozvíte, že obsluha je pouze na baru, ač jsem si tedy žádného avíza nevšimla. (pokud tam cedule někde je, hluboce se omlouvám)

Čekat na jídlo přes hodinu v prázdném podniku, kdy při hraní bowlingu(kapitola sama o sobě) se začne nějaký stůl uprostřed restaurace plnit jídly. Beze slova, prostě bez ničeho. Tak si tedy vydedukujete, že v prázdné!! hospodě to bude asi pro vás. Vlasy a chlupy v "jídle" vám k chuti také moc nepřidají.

To že si musíte pro pití chodit na bar, ač v poštu osmi lidí u stolu, to je lehce komplikované, a to nemluvím o tom, že vám ve finále servírka podá propisku, ať jí ty objednávky sepíšete, že v tom má takhle bordel. :/

Pokud jste milovníky hororů nebo máte v doporučení od psychiatra trénování trpělivosti, zaskočte. Zaplatíte předražené dráhy, budete se bavit kyselým xichtem obsluhy, a nakonec vám při placení budou vyprávět o tom, jak jindy mají narváno, a proto je to tak drahý. Za mě už nikdy.


Freyja - Vinárna U Slunce
2. listopad 2014 | 18:13

Vinárna se velmi zhoršila. Jídlo bylo hodně podpůrměrné, čekali jsme dlouho, přestože v restauraci bylo jen pár lidí. Velké zklamání, chodívali jsme tam rádi.


Janes007 - U Pramenů
30. říjen 2014 | 14:14

Skvělé menu, skvělá obsluha, moderní interiér, zřejmě zapracoval nový majitel. Výborný kulinářský zážitek


Janes007 - COMIX EXCELENT URBAN PUB
30. říjen 2014 | 14:04

Tuto novodobou restauraci jsem měla příležitost navštívit 3x. Jídlo připravují nejspíše učni z gastro školy, kde grilovaná zelenina plave v oleji (převážně cibule) a v ní se koupe polosyrvá ryba! Krkovice prorostlá tak, že by se masa nedořezal atd... Po těchto zkušenostech mohu říci, že na jídlo mě sem již nikdo nedostane, ačkoli jídelní lístek vypadá zajímavě. Obsluha je neprofesionální - zřejmě též učnice, kterým chybí základní pravidla slušného chování... Jediné, co se nedá vytknout jsou polévky, snaha zřejmě díky vedlejší konkurenční polévkárně. Krásný interiér, pohodlná zahrádka a dobré pivo.


Janes007 - U Lízala
30. říjen 2014 | 13:46

Jedním slovem HNUS!!! Za letošní rok jsem zde byla párkrát, pravda, na smažených pokrmech typu řízek atd. se nedá téměř nic zkazit, ale hotovky stojí za vyliž..... Těstoviny a rýži podávají rozvařené, vypadající, jako by někdo předtím vyvrhl na talíř, omáčky s nezapomenutelnou pachutí chemie, odporné! Polévky - jeden mastný vývar + obsah, no comment.


kubakubikula - Restaurant U MALICKÉ BRÁNY
19. říjen 2014 | 22:31

Interier hezky, prijemne prostredi. Tatarsky biftek si urcite nedavejte, takovej blivajs jsem v zivote nejedl. Maso bylo svetle a dalo by se rict, ze bylo ridke, nevim jestli to bylo diky zpusobu pripravy nebo skladovanim ale bylo odporne. Obsluha prijemna ale neschopna, v podstate si nas nikdo nevsimal a bohuzel jsme museli na obsluhu mavat pokazde, kdyz jsme neco chteli, nacez to zavrsila pani provozni ktera se s nami vylozene hadala diky stiznosti na jiz zminovany tatarak + jsme pri placeni dostali uplne jiny ucet.


ulfgoran - Pivovarský dvůr Plzeň
11. říjen 2014 | 18:28

Pivo skvele. Jedno z nejlepsich nebo mozna nejlepsi v Plzni a okoli. Na jidlo jsem si sem zajel nekolikrat, ale pokazde to bylo zklamani. Nenajedl jsem se, ikdyz jsem si za to zaplatil. Co moc nechapu jsou zdejsi zamestnanci. Rezervace tu vubec nema smysl. Bud ji ztrati, nebo neprovedou a nebo treba presunou z nekuracke casti do kuracke. Taky se mi tu stalo, ze mi cisnik sebral jidelni listek pod rukou, kdyz jsem si z neho u stolu vybiral. Se slovy, ze mi za chvili prinese jiny (neprinesl, tak jsem si uz nic nedal). A takovych prihod je vice. Mam pocit, ze pri kazde navsteve, kdy chci neco vic nez pivo, pribyde dalsi:-D Ale na pivko bez jidla si sem stejne rad zajedu. Jo a lazne jsou take fajn, pokud projde rezervace.


StayC - Artamo
10. říjen 2014 | 19:06

Nikde jinde v Plzni se nenajite lépe. Skvělé prostředí a obsluha. Nic víc není třeba dodat.


StayC - Rango
10. říjen 2014 | 18:54

Trochu jsem měla strach po přečtení recenzi, ale restauraci nám doporučili známí, tak jsme vyrazili. A byli jsme s manželem mile překvapeni. Jídlo výborné, obsluha profesionální. Určitě zase přijdeme.


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 515 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde