Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

keshule - Jekyll & Hyde
12. květen 2014 | 09:56

Srdeční záležitost! :) Skvělí barmani a stejně skvělí pravidelní hosté. Výborná hudba a bar kde se může stát cokoliv, občas i značná podívaná během bujarých večírků :D


Christina Bennet - Zulum Restaurace
11. květen 2014 | 10:37

Restauraci jsem navštívila již dvakrát a byla jsem příjemně překvapená. Takhle dobře jsem se v Plzni v žádný restauraci nenajedla. Obsluha příjemná, rychlá, ochotná. Prostředí hezký a čistý. Brzy navštívíme znovu.


druzice - Gateway of India Plzeň
11. květen 2014 | 08:49

DO této restaurace chodím již čtvrtým rokem. Musím podotknout, že kuchař, který tam byl úplně na začátku mé návštěvnosti, byl TOP. Od té doby co zřejmě odjel do domoviny, to jde z kopce. Zlepšení i přesto nastalo a Chicken Rara přestalo chutnat jako z mikrovlnky a opět to začalo nabírat lepších obrátek (až na ty permanentně připalované placky, které jsem už byla nucená vrátit). Ale moje lenost, mě tam přiváděla stále znova (Everest na roudné bezkonkurečně lepší). Zřejmě pak znova vyměnili kuchaře, jelikož i placky už nebyly tolik připálené a Rara nabralo opět rázu, který se netvářil jak z mikrovlnky a bylo velice pikantní. Takže spokojenost. Jenže po chvíli spokojenosti opět mega šok! Chicken Rara (jemě pikantní) nepálilo ani trošíčku, placka přičmoudlá (dost křupavá!), takže jsem se slušně, podotýkám slušně zeptala slečny s piercingem, zda - li si je jistá, že jsem dostala opravdu Rara. Ta na mě začala házet ksichty, že je to určitě Rara a co se mi nezdá. Tak jsem se jí snažila slušně vysvětlit, že sem chodím již leta (to tam ještě obsluhovali sympatičtí indové) a vždy jsem potřebovala haldu kapesníků, jak mi z té ostrosti teklo z nosu. Načež slečna i přes to, že jsem s ní mluvila odešla... a hle najednou na mě nakukuje ČESKÝ kuchař a slečna na mě šla spokojeně s výrazem výhry vyrukovat novinku, že prý si musim vždycky přes obedy říct, jestli to chci pálivé nebo ne :D Což mě opravdu upřimně pobavilo, protože objednat si jídlo pod kterým vám píší, že je jemně pikantní (což tam jemně doteď znamenalo "dost"), ale vy si to vlastně musíte ještě přiobědnat... to je jako si dát rajčatový salát, ale vlastně přes poledne si musíte říct, zda - li tam ty rajčata chcete :D No, takže slečna měla chování vesnického psa, což si myslím, že tahle restaurace si absolutně nemůže dovolit. Takže zřejmě si musíte přes poledne i říct, jestli chcete placky připálené či nikoliv. Slečna už k nám po tom jejím hulvátskm chování ani nepáchla. Zaplatili jsme druhé slečně a odcházely. Načež nám bylo ještě od "madam" ironicky s ksichtem popřáno krásný zbytek dne a bylo po všem :D Slečna byla velice vtipná, ale zřejmě by si měla dát obkládek na hlavičku a nebo jít dělat jinam, pokud jí práce s lidmi obtěžuje. Kuchaře tímto zdravím a bylo by fajn kdyby dělal jemně pikantní věci pikantní bo jemně pikantní (nebo by stačilo to dělat pokaždý stejně) i přes poledne :D


josemo - Francis - Pivní retro kavárna
30. duben 2014 | 21:12

perfektní obsluha, parádní pohoda na zahrádce, prvotřídní hudba, pivo prostě excelentní :)


Sedli5 - Plachetnice
27. duben 2014 | 21:34

Koupil jsem si do Plachetnice voucher na tatarák. V pátek jsem na něm byl a jedním slovem HNUS. Maso bylo evidentně rozmražené, bez chuti a vodové. A aby toho nebylo málo kuchař se to zřejmě snažil přebýt nějakým pochybným kořením.


Petr Masožrout - Saloon Roudná
14. duben 2014 | 22:51

do saloonu chodim pravidelne a delaj tu nejlepší steaky v Plzni, ceny taky ujdou.


Petr Masožrout - Mefisto
14. duben 2014 | 22:45

byl jsem tam ted v patek a bylo to super obvzlášt DJ hral skvěle jen tak dal


rispekt - Vřesiná
9. duben 2014 | 17:09

.. hospoda do pohody... pivo+jednicka.. neni o com ;)


Nakopavac - Bowling Bar Luna
3. duben 2014 | 23:35

Podnik krachnul. Není se čemu divit.


Nakopavac - Restaurace U Trpaslíka
3. duben 2014 | 23:33

Byla doba kdy jsem tam chodil s kolegama na jídlo. Porce velké, ale obsluha tak strašná, že chodíme jinam.


Nakopavac - U Křelovců
3. duben 2014 | 23:31

Punk není mrtvej!


Nakopavac - City Bar
3. duben 2014 | 23:23

Hnus, hnus, hnus!!!!

Smrad, zahuleno, šílená obsluha, gembleři, všichni našrot už dopoledne (ale strašně!!!), smažky, zlodějíčci (kšefty na baru s hadrama, telefonama, ....), bitky, existence na pokraji společnosti. Prakticky se jedná o borskou hospodu plzeňské galérky.


na začátek | «předchozí | Strana 20 z 516 | následující» | na konec

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde