Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

kutna - Gateway of India Plzeň
21. červen 2014 | 16:59

Pouhé 3 obsazené stoly a na jídlo se čekalo 40 minut. Obsluha odmítla platbu kartou s tím, že s tím neumí. Přinesl jinou vodu. V prostoru ticho, žádná reprodukovaná hudba = všichni si šeptali, protože je tam slyšet každé slovo. Při placení neměl nazpět 60,- Kč, které nakonec vysolil v dvoukorunách (dýško jsem odmítl vzhledem k té mizérii mimořádně nedat, no všechno je jednou poprvé). Placky k jídlu nesrovnatelně horší než ty v Everestu. Jedno jídlo mělo být "lehce pikantní", ale nejen, že nebylo pikantní ani trochu, bylo navíc de facto bez chuti - to samé si v Everestu dávám, tak mám alespoň tohle malé srovnání. Už nikdy.


hul - Caffé Pizzerie Gargano
31. květen 2014 | 13:57

asi se toho hodne zmenilo, naposled, co jsme tam byl, obsluha pomala, ze cekam nejakou chvili na jidlo chapu, ale i na piti jsme cekali snad 20 minut, takze jsme si uz pak rovnou objednavali 2 coly najednou a bohuzel sice se to honisi nekurackou casti, ale diky smradu z cigaret nebo co to je, ktere tam ustavicne kouri majitel, je to citit i v nekuracke casti, takze ani nedoporucuji pro rodinu s detma


autobus - U Soudku
27. květen 2014 | 17:46

restaurace je nově otevřená, jídlo výborný za pár kaček, velmi milá obsluha, oproti předchozím zkušenostem se hodně zlepšili a určitě doporučuju zajít na oběd. Jo a karty se tu hrát můžou, vím z vlastní zkušenosti :-)


matasik - Havránek
27. květen 2014 | 15:48

Tady je svět ještě v pořádku :-)


matasik - Podlesí
27. květen 2014 | 15:45

Hospoda asi s nejhoršim personálem, co jsem kdy zažil. Nikdy více!


ketosha - fresh bistro Kantýna
26. květen 2014 | 19:24

Příjemné a stylové prostředí, wifina a super káva! Milý personál a to jídlo a to pití!

Ráda se sem vracím, vždy si skvěle pochutnám!


Malý rejpal - Piccolo Torino
26. květen 2014 | 00:30

Naprosto neprofesionální obsluha, mražená pizza (sice hotová za 5 minut), bílá hmota bez chuti přelitá přeslazeným čímsi a se šlehačkou nazývaná panna cotta a horká čokoláda se šlehačkou alá teplé Granko. Tento podnik důrazně nedoporučuji!!!


JardaOt - Restaurace U Trpaslíka
23. květen 2014 | 22:09

Tuto restauraci jsme dnes navštívili poprvé a velmi nás nenadchla. Od kamaráda jsme dostali voucher na předkrm+ 2xhamburger. Jako předkrm byl tatarák- maso v pořádku, dobré. Ale druhý chod byl přesný opak. Maso v hamburgeru nemělo žádnou chuť, tu snad zachraňoval salát s majonézou, houska byla studená. Z tohoto důvodu jsme druhý hamburger ani nesnědli a nechali si zabalit domů- na ochutnání.:( Bohužel dojem z druhého chodu nám zkazil i počáteční názor. Je to škoda, restaurace působí na první dojem útulně.. ale s jídlem jsme spokojeni rozhodně nebyli.


nnama - Amorvino
21. květen 2014 | 19:17

Byli jsme zde v prosinci, vynikající tapas, ochutnali jsme od každé chuťovky jednu, dále jsme měli jehněčí kotlety a grilovanou krkovičku, vše velmi chutné. Obsluha příjemná, dobré pivo, doporučuji!


nnama - Plachetnice
21. květen 2014 | 19:10

Do Plachetnice chodíme pravidelně, měli jsme tataráček - opakovaně, naposledy také losos, kuřecí medailonky, salát, všichni byli spokojeni. Obsluha je ochotná a rychlá. Oceňujeme množství čepovaných dobře ošetřených piv. Takže určitě doporučuji! Jen je škoda, že kuřácká část, která je hezčí, bývá ve večerních hodinách opravdu hodně zakouřená a ta nekuřácká je spíš takový zastrčený kout a bývá tam zima.


janinka.1990 - el Caffé
16. květen 2014 | 07:27

Další kavárna, která v Plzni spadla na průměr - neurazí, nezaujme. Dobré a cenově příznivé jsou snídaně. Vůbec přes den, kdy je narváno, to tady frčí, ALE VEČER: V podniku 5 hostů, dvě servírky se baví na baru se svými amanty a vůbec neobsluhují! Taky není moc dobrou vizitkou, když mají na svém webu špatně otevírací dobu.


keshule - Jekyll & Hyde
12. květen 2014 | 09:56

Srdeční záležitost! :) Skvělí barmani a stejně skvělí pravidelní hosté. Výborná hudba a bar kde se může stát cokoliv, občas i značná podívaná během bujarých večírků :D


na začátek | «předchozí | Strana 19 z 515 | následující» | na konec

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde