Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

drozka - Saloon Doubravka
2. únor 2015 | 15:34

Dlouho nic a tak bych se ráda vyjádřila. Saloon byl cca 7 let nazpět nejlepší podnik široko daleko. Jejich sýrovou omáčku předčil málokdo. Teď ? škoda mluvit. Pepřová omáčka je mlíko s pár kuličkama prostě děs. Absolutně to nechápu a je mi to strašně líto. Dala bych si zas někdy ten skvělej steak, ale bohužel...........


drozka - Starobolevecká hospůdka
2. únor 2015 | 15:32

Musím říct, že tahle hospůdka je prostě skvělá. Jediné co mi trošku vadí, je výběr jídel. Osobně je to na mě až moc staročeské, ale pivo super obsluha a křidýlka s dipem z mordýho sýra jsou exkluzivní takže jedině doporučuji :)))


drozka - Havránek
2. únor 2015 | 15:29

Havránek patří doslova mezi špičky pokud se chcete opravdu pořádně a chutně najíst. Jejich noky se sýrovou omáčkou nemají konkurenci. Jediný problém je kvalita kuchařů. Jeden vaří senzačně u druhého se raději najím doma.... to mi trošku mrzí, že musím sledovat kdo zrovna vaří. Jinak zahrádka super pivo, taneční večery naprostá spokojenost:)


drozka - Tunel
2. únor 2015 | 15:27

Jelikož se tu dlouho nic neukázalo ráda bych vyzdvihla přednosti Tunelu. Poslední rok šel dost nahoru a hlavně začali opravdu solidně vařit. Když se mi ptali jestli v pořádku řekla jsem , že krokety nebyly moc dopečený a neúčtovali mi to .) takhle by to mělo vypadat. Jinak obědy, taneční večery v létě křesílka a zmrzka super .)))))


Tomm - Sedmý nebe Morávka
1. únor 2015 | 22:51

Dne 28. 12. 2014 jsem s kamarádem zavítal do tohoto podniku. Po osmé hodině večerní. Sedli jsme si ke stolu, v blízkosti a na dohled z výčepu. Ani po 25 minutách si nás okolo procházející obsluha, ani nevšimla. Obsluha byla tříčlená. Tak jsme to "vzdali", a odešli... zřejmě navždy...


Jeepers Creepers - Saloon Roudná
1. únor 2015 | 15:27

Hezká restaurace, řekl bych že i na vyšší úrovni, která láká spíš na posezení u jídla, než jen na klasické večerní vysedávání u pivka. Pěkný interiér, velký výběr vín a ostatních nápojů, čisté toalety atd. Pivo o trochu dražší, ale to se samozřejmě v takovém podniku dá očekávat.


Jeepers Creepers - TJ Prazdroj
1. únor 2015 | 15:20

Při naší "Tour de Roudná" s Garym jsme nemohli opomenout ani tento místní větší podnik s mnoha místy k sezení, dle vzhledu "zaseklý" někde v roce 89. Za mne nic zajímavého, co by mne lákalo k další návštěvě. Od dávné doby, kdy jsem zde byl naposled, tak se snad ani nic ve vybavení a designu této "hospodo-jídelny" nezměnilo. Z točených piv pouze Gambrinus 10, ale aspoň chuťově dobrý. Obsluha v pohodě, mladá usměvavá slečna.


Jeepers Creepers - Bumerang
1. únor 2015 | 15:07

Moc pěkná hospůdka na Roudné, kterou bych určitě každému doporučil někdy navštívit. Příjemné posezení, přítmí, decentní rocková hudební atmosféra, usměvavá a hezká paní "hospodská" a dobré pivko:-) Aktuální pivní sortiment točených piv: Svijanský máz, G10, Pilsner Urquell a ovocný Cyder.


esprit - U Bílého lva
28. leden 2015 | 20:12

Jako každý rok (výročí) jsme šli včera s manželkou na večeři do této restaurace, protože se zde nekouřilo a dobře vařilo. Bohužel restaurace se asi změnila na kuřáckou - u baru seděly dvě slečny a celou dobu co jsme tam seděli kouřily jednu cigaretu za druhou. Napravo seděli dva muži, pravděpodobně v nějakém pracovním vztahu k restauraci - také kouřili. Manželka si objednala vepřovou panenku na houbách a opečené brambory - porce nijak zvlášť veliká, maso tužší, bez chuti, brambory bez chuti. Já jsem si objednal kuřecí kapsu s teplým ovocem a opečené brambory - maso i brambory také bez chuti, ovoce ? ale dost kyselé, snad rybíz. Odcházeli jsme dost rozčarováni a s nepříjemnou pachutí v ústech. Pro příště si vybereme jinou restauraci a tuto nemůžeme v žádném případě nikomu doporučit.


oazak50 - Plachetnice
24. leden 2015 | 16:47

V Plachetnici jsme byly s přítelkyní dnes. Měli jsme voucher na tataráček, a veřte vážení že už si ho tam nikdy nedáme !!! BYL TO HUMUS ! Nebýt tak krásné, usměvavé a příjemné servírky co tam obsluhuje. Tak by si kuchař nikam nezapsal, to co bych mu od plic řekl ! POkud jste milovníci Tataráčku jako já , tak už k plachetnici nikdy nepáchnete. Nedovedu si představit jak by chutnala jiná jídla a z jakých by byly surovin. Když někdo dokáže takto skurvit tak výborné jídlo jako je tatarský biftek!


terezkaK1803 - Starobolevecká hospůdka
18. leden 2015 | 11:42

V této stylové restauraci jsme v létě s rodinou slavili promoci. V každém našem přání nám vyšla obsluha vstříc, jídlo bylo výborné, skvěle připravené... obsluha super! Už teď se těšíme na svatební hostinu, kterou zde budeme mít na jaře. Všem vřele doporučujeme!


Jeepers Creepers - U Řezníka
17. leden 2015 | 11:48

Celkem hezká restaurace, pivo v pohodě, milá a vstřícná obsluha, nabídka piv a výběr ze stálého jídelního lístku běžný standart, dle obsazenosti zřejmě i oblíbený podnik, ale co bylo pokaždé pro mne velkým zklamáním bylo polední menu a raději na oběd zajdu do jakéhokoliv okolního konkurenčního podniku.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 515 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde