Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6182 recenzí

drozka - Šenk Na Parkánu
2. únor 2015 | 15:41

Parkán?? velký haloo malý porce :D doporucuje se jako jedna z nej restaurací, ale popravdě jídlo čistý dobrý, ale už bych sem nešla. Jediný co snad vyzdvihnout je pivo


drozka - Flora Restaurant
2. únor 2015 | 15:38

Všechny fámy o Floře jsou lež! Je to jedna z těch nejlepších restaurací kde jsem byla. Udělat jídlo , které neni v jídeláku tak jak mě udělali medajlonky s rokforovou omackou je neuveritelny nic lepšího jsem nejedla. Tatarák super, Svíčková ani nemluvim prostě pecka jen jedno negativum. Je tu šíleně draho...........


drozka - Saloon Doubravka
2. únor 2015 | 15:34

Dlouho nic a tak bych se ráda vyjádřila. Saloon byl cca 7 let nazpět nejlepší podnik široko daleko. Jejich sýrovou omáčku předčil málokdo. Teď ? škoda mluvit. Pepřová omáčka je mlíko s pár kuličkama prostě děs. Absolutně to nechápu a je mi to strašně líto. Dala bych si zas někdy ten skvělej steak, ale bohužel...........


drozka - Starobolevecká hospůdka
2. únor 2015 | 15:32

Musím říct, že tahle hospůdka je prostě skvělá. Jediné co mi trošku vadí, je výběr jídel. Osobně je to na mě až moc staročeské, ale pivo super obsluha a křidýlka s dipem z mordýho sýra jsou exkluzivní takže jedině doporučuji :)))


drozka - Havránek
2. únor 2015 | 15:29

Havránek patří doslova mezi špičky pokud se chcete opravdu pořádně a chutně najíst. Jejich noky se sýrovou omáčkou nemají konkurenci. Jediný problém je kvalita kuchařů. Jeden vaří senzačně u druhého se raději najím doma.... to mi trošku mrzí, že musím sledovat kdo zrovna vaří. Jinak zahrádka super pivo, taneční večery naprostá spokojenost:)


drozka - Tunel
2. únor 2015 | 15:27

Jelikož se tu dlouho nic neukázalo ráda bych vyzdvihla přednosti Tunelu. Poslední rok šel dost nahoru a hlavně začali opravdu solidně vařit. Když se mi ptali jestli v pořádku řekla jsem , že krokety nebyly moc dopečený a neúčtovali mi to .) takhle by to mělo vypadat. Jinak obědy, taneční večery v létě křesílka a zmrzka super .)))))


Tomm - Sedmý nebe Morávka
1. únor 2015 | 22:51

Dne 28. 12. 2014 jsem s kamarádem zavítal do tohoto podniku. Po osmé hodině večerní. Sedli jsme si ke stolu, v blízkosti a na dohled z výčepu. Ani po 25 minutách si nás okolo procházející obsluha, ani nevšimla. Obsluha byla tříčlená. Tak jsme to "vzdali", a odešli... zřejmě navždy...


Jeepers Creepers - Saloon Roudná
1. únor 2015 | 15:27

Hezká restaurace, řekl bych že i na vyšší úrovni, která láká spíš na posezení u jídla, než jen na klasické večerní vysedávání u pivka. Pěkný interiér, velký výběr vín a ostatních nápojů, čisté toalety atd. Pivo o trochu dražší, ale to se samozřejmě v takovém podniku dá očekávat.


Jeepers Creepers - TJ Prazdroj
1. únor 2015 | 15:20

Při naší "Tour de Roudná" s Garym jsme nemohli opomenout ani tento místní větší podnik s mnoha místy k sezení, dle vzhledu "zaseklý" někde v roce 89. Za mne nic zajímavého, co by mne lákalo k další návštěvě. Od dávné doby, kdy jsem zde byl naposled, tak se snad ani nic ve vybavení a designu této "hospodo-jídelny" nezměnilo. Z točených piv pouze Gambrinus 10, ale aspoň chuťově dobrý. Obsluha v pohodě, mladá usměvavá slečna.


Jeepers Creepers - Bumerang
1. únor 2015 | 15:07

Moc pěkná hospůdka na Roudné, kterou bych určitě každému doporučil někdy navštívit. Příjemné posezení, přítmí, decentní rocková hudební atmosféra, usměvavá a hezká paní "hospodská" a dobré pivko:-) Aktuální pivní sortiment točených piv: Svijanský máz, G10, Pilsner Urquell a ovocný Cyder.


esprit - U Bílého lva
28. leden 2015 | 20:12

Jako každý rok (výročí) jsme šli včera s manželkou na večeři do této restaurace, protože se zde nekouřilo a dobře vařilo. Bohužel restaurace se asi změnila na kuřáckou - u baru seděly dvě slečny a celou dobu co jsme tam seděli kouřily jednu cigaretu za druhou. Napravo seděli dva muži, pravděpodobně v nějakém pracovním vztahu k restauraci - také kouřili. Manželka si objednala vepřovou panenku na houbách a opečené brambory - porce nijak zvlášť veliká, maso tužší, bez chuti, brambory bez chuti. Já jsem si objednal kuřecí kapsu s teplým ovocem a opečené brambory - maso i brambory také bez chuti, ovoce ? ale dost kyselé, snad rybíz. Odcházeli jsme dost rozčarováni a s nepříjemnou pachutí v ústech. Pro příště si vybereme jinou restauraci a tuto nemůžeme v žádném případě nikomu doporučit.


oazak50 - Plachetnice
24. leden 2015 | 16:47

V Plachetnici jsme byly s přítelkyní dnes. Měli jsme voucher na tataráček, a veřte vážení že už si ho tam nikdy nedáme !!! BYL TO HUMUS ! Nebýt tak krásné, usměvavé a příjemné servírky co tam obsluhuje. Tak by si kuchař nikam nezapsal, to co bych mu od plic řekl ! POkud jste milovníci Tataráčku jako já , tak už k plachetnici nikdy nepáchnete. Nedovedu si představit jak by chutnala jiná jídla a z jakých by byly surovin. Když někdo dokáže takto skurvit tak výborné jídlo jako je tatarský biftek!


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 516 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde