Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Jeepers Creepers - Starobolevecká hospůdka
16. leden 2015 | 09:35

Moc pěkná stylová restaurace vesnického typu na okraji Starého Bolevce, do které vždy rádi zajdeme hlavně na pivko. Točený Pilsner Urquell do 0. 4 sklenice zde nemá chybu, dobře natočený a ideálně vychlazený. Jídlo slušné, rád si zde dávám tatarák, který mne v tomto podniku velmi chutná. Možnost venkovního posezení např. na velké kryté terase (v současné době nově celokryté). Při plánované návštěvě bych doporučoval "pro klid duše" si zajistit rezervačku z důvodu velké oblíbenosti a návštěvnosti tohoto svým způsobem unikátního podniku, který určitě stojí za návštěvu a vyzkoušení.


Jeepers Creepers - Ranč Šídlovák
16. leden 2015 | 09:09

Tak na tomto podniku je opravdu vidět, že se někdo stará a baví ho to... každou chvíli něco nového, vylepšeného, opraveného atd.:-)Hlavně v létě pohodové posezení venku, dá se říct že již v přírodě. Podnik je v "ďolíku" hned v blízkosti rybníka, tak je třeba počítat v létě ve večerních hodinách s trochu větším chladem než ve městě. Co může být pro někoho, kdo si rád k pivku zapálí (jako třeba já) nevýhoda, že uvnitř pěkně zařízené hospůdky je nekuřácké prostředí, takže na cigárko "na stojáka" ven na terasu.


Jeepers Creepers - Rango
22. leden 2015 | 19:36

Překvapují mne některé starší negativní recenze, osobně nemám žádné výhrady k této opravdu pěkné restauraci (spodní "sklepní" část"), stylové a útulné prostředí. Pivo, jídlo, obsluha v pořádku. Pro mne ta nejhezčí plzeňská rest., v které jsem byl a rád se tam zase vrátím.... určitě doporučuji navštívit a vyzkoušet.

Aktualita: Rest. zařazena do Maurerova výběru GRAND RESTAURANT 2015.


Jeepers Creepers - U Prcka
16. leden 2015 | 08:48

Velmi pěkná a stylová krčma s otevřeným krbem a originální výzdobou, moc dobře se zde vždy sedí. Dobrý výběr piv. V létě možnost venkovního posezení. Výborní a "stylově" servírovaní utopenci k pivu:-) Za mne určitě doporučuji tento podnik navštívit. Pro mne díky své atmosféře a vzhledu jedna z nej hospůdek, kde jsem v Plzni byl.


Jeepers Creepers - U Myšáka
16. leden 2015 | 08:37

Občas sem zajdeme na dobrou točenou Holbu 12 za rozumných 25Kč (v nabídce i 10tka za 23Kč). Místo k sezení se zatím vždy našlo. Obsluha v pohodě. Určitě bych ocenil i velký výběr různých pivních "pochutin". Nekuřácký salonek pro více lidí (kdyby měl někdo zájem).


Jeepers Creepers - U Svatého Rocha
16. leden 2015 | 08:24

Originální "domácí" hospůdka na hezkém místě, byl jsem mile překvapen hned při vstupu. Pivo v pořádku, vždy dost různých druhů k ochutnání. Ze studené kuchyně jsme si dali nakládaný hermelín a utopence, obojí neošizené a velmi chutné. Obsluha bez problémů a přátelská. Za mne určitě doporučuji tento podnik navštívit:-)


Jeepers Creepers - U Beranů
16. leden 2015 | 08:15

Pohodový podnik na to zajít večer posedět v klidu na pivko, hlavně v létě, když je i venkovní posezení. Dobré hamburgery a tatarák. Nově v nabídce točený Gambrinus 11.


Adelaida - Amorvino
14. leden 2015 | 11:52

Chodím sem na obědy, když už mám dost omáček a knedlíků a když mám trochu více času než na to dát si fast food. Na večer zase s kamarády na víno a na mezcal. Fandíme flamencu, každou první středu v měsíci. Nejlepší červené víno široko daleko, originální a zdravá kuchyně za dost nízké ceny, hřejivý prostor v zimě, zahrádka v létě, milá a hezká obsluha. Více takových hospod v Plzni! Jo, a nehraje tu rádio. Jupí!


Pájator - La Carreta
3. leden 2015 | 20:49

Vytáhl jsem manželku na romantickou večeři a určitě jsem si vybral dobře. Moc příjemná obsluha. Byl jsem vozem a tak jsem pil jen nealko pivo, ale i tak bylo neočekávaně dobré. Dali jsme si fajitas a tacos, vše z kuřecího masa a obě jídla byla výborná.


Barney Gumble - Indická restaurace Everest
16. prosinec 2014 | 19:13

Naprosto famózní nepálská restaurace. Na to velký pozor - nezaměňovat s indickou, protože toto zeměpisné upřesnění se na místní kuchyni odráží. Budete zde jíst jídla nepálská, nikoli typicky indická. Majitel je snad nejpříjemnější cizinec, kterého jsem zatím měl tu čest poznat a to píši fundovaně, jelikož jej znám i mimo tento příjemný podnik. Pochází i s rodinou z Nepálu a to je samozřejmě na chuti podávaných jídel znát. Je to stejné, jako by v Nepálu uvařil v jednom podniku moravského brabce Čech a ve druhém někdo místní. Rozdíl bude propastný. Stejně tak v ostatních plzeňských "indických" restauracích poznáte, že jídlo připravoval Čech.

Útulné prostředí ve sklepě navštěvuji se ženou či přáteli minimálně jednou za dva měsíce a zatím se mi nestalo, že bych si nepochutnal.

Velice patrná je kvalita zdejší kuchyně (a obsluhy) zejména na návštěvnosti. Míst je zde bohužel poskrovnu, nicméně plzeňané dávají osádce restaurace znát, že kvůli jejich vynikajícím pokrmům hodlají bojovat o každou volnou židli. Kvalita zkrátka táhne, neboť když se Everest rozbíhal, seděli jsem často v celé restauraci s přáteli sami u jednoho stolu. Nyní i na všední den musíte mít rezervaci, abyste se mohli navečeřet a i tak je téměř jisté, že budete chvíli čekat, než od vámi rezervovaného stolu vstanou předchozí strávníci, lační po neobvyklé chuťové nirváně.

Závěrem mi nezbývá, než popřát této restauraci i jejím majitelům vše dobré a do budoucna jen a jen plno úspěchů a nadále neutuchající zájem a přízeň spokojených hostů.


Haninka001 - Caffé Pizzerie Gargano
12. prosinec 2014 | 23:09

Teď jsme zde byli na večeři, chválit opravdu nemůžu. Personál je sice srdečný, jak psal někdo níže, ale tím to končí. 15 minut než se někdo objevil u stolu a dalších 15 minut než nám přinesli pití. S objednáním a donesením jídla to samé. Večeře (penne a kuřecí plátky)nebyla špatná, nicméně za ty prachy by člověk čekal, že to nebude studené. Za mě velké zklamání!


starouš - Restaurant 12°
5. prosinec 2014 | 11:52

Měli jsme žebra a tamní burger. Žebra dobrá, i když i na můj vkus dost slaná, navíc chilli a med marinádu jsem z toho moc necítil. Ale vcelku jsme si pochutnal, porce velká, zbytek jsem nesl domů. Burger - pěkná porce masa, ale nebylo dochuceno - přišlo mi úplně bez soli a koření... v tomto směru zdaleka nemá na burger v Excellent comix pubu na náměstí anebo na ten z Delishe. Pivko dobře ošetřený, poctivá míra, personál pozorný a příjemný. Byli jsme dole, i přes dost kuřáků vzduch celkem ok.


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 515 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde