Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Jeník - Podlesí
6. březen 2006 | 19:48

Příjemná hospoda a pivo z tanku.


Jeník - Pivoňka
6. březen 2006 | 19:44

No klub/hospoda tedy nic moc: málo místa u stolů a často je hudba nahlas tak, že není slyšet vlastního slova..


Jeník - Krčma Hacašprnda
6. březen 2006 | 19:36

No, už to není co to bejvalo, obsluha nic moc, kolikrát je lepší si zajít pro pivo na bar, jináč by se člověk nedočkal. Ale přesto dávám 4 hvězdičky za interiér.


Jeník - Balaton
6. březen 2006 | 19:28

Jednoduše: Rychlá obsluha a dobrý pivo.


Lajka - U Boleváku
5. březen 2006 | 23:51

Strategicky zajímavě umístěná kempová pivnice, vhodná pro rychlé občerstvení kolemjdoucích " rybníkových opalovačů" a žíznivých cyklistů.


Lajka - U Mansfelda
5. březen 2006 | 23:26

Jedna z výborných restaurací, kam se chodí "na koleno", které je následně spláchnuté jedním z nej piv Prazdroj 12° v Plzni. Sklípek také není špatný... možnost separé pro společnost.


Lajka - U Lízalky
5. březen 2006 | 23:17

Fain prostředí, fain jídlo... jako u Lízala :)


Lajka - U Lízala
5. březen 2006 | 22:28

Vhodné místo pro výkrm (výborně vaří), nevýhodou je stálé hledání volného stolu a nápoj se jménem Krušovice.


Lajka - Cosmo
5. březen 2006 | 22:21

Fain klub, který příjemně překvapí.


Lajka - Májovka
5. březen 2006 | 22:18

Tento nonstopáč si nechte až na úplný konec.. nebudete litovat :)


Lajka - Potrefená Husa
5. březen 2006 | 22:15

Na posezení a případné gurmánské vyžití to zde není špatný, jen ta piva ... pro příznivce všech plzeňských staropramenářů :)


Lajka - Zachs Pub
5. březen 2006 | 22:01

I pěkný podzemní posezení







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde