Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

Chody - U Jána
14. únor 2007 | 12:57

Změna kuchyně! Místo tradičního lístku jen denní menu sestávající ze třech hotovek a pěti minutek, toť vše.

Výborné Svijany v Plzni, škoda, že už netočí Kvasničák, ale i Máz a Kníže stojí za to. Výborné jídlo a velké porce.

Svijany jsou pořád na čepu, dokonce od mé minulé návštěvy zde mají novou pípu s osmi kohouty, takže se možná můžeme těšit na nějaká nová piva, která by mohla přibýt ke stávajícím čtyřem


Chody - U Rytíře Lochoty
16. leden 2007 | 15:30

Kvasnicové, tedy lépe řečeno nefiltrované pivo je určitě zdravější a chutnější než piva filtrovaná a pasterovaná. Zde je patrný plzeňský fanatismus, kdy většina chlemtá g-hnus a přitom je na čepu vynikající pivo lochotínské.

Bohužel při předposlední návštěvě špatná obsluha, nedeorozumnění kolem jídla, lochotínské pivo točené do PU sklenic, prostě docela pokažená reputace. Snižuji počet hvězdiček

POslední návštěva proběhla před vánoci a všechno ok.


Chody - Cardinal Club
7. březen 2006 | 15:46

Když jsem tu byl naposledy, je to už několik let, tak pivo vyloženě smrdělo


Chody - Bernard-In
17. listopad 2006 | 23:21

Bernard - vynikající točené nepasterované pivo, avšak horší obsluha. Naposledy bylo pivo nějaké mdlé, pochutnal jsem si až na kvasnicové dvanáctce

Do ryze Bernardské hospody se nasral G-hnus!


Jeník - U Rytíře Lochoty
6. březen 2006 | 20:04

Není nad to, zajít si takhle někdy na jedno kvasnicový, ale opravdu jen jedno, dvě:-)


Jeník - U Křelovců
6. březen 2006 | 19:59

Hospoda kde je zbytečné ptát se na čaj, nealko, či malý pivo:-)


Jeník - Podlesí
6. březen 2006 | 19:48

Příjemná hospoda a pivo z tanku.


Jeník - Pivoňka
6. březen 2006 | 19:44

No klub/hospoda tedy nic moc: málo místa u stolů a často je hudba nahlas tak, že není slyšet vlastního slova..


Jeník - Krčma Hacašprnda
6. březen 2006 | 19:36

No, už to není co to bejvalo, obsluha nic moc, kolikrát je lepší si zajít pro pivo na bar, jináč by se člověk nedočkal. Ale přesto dávám 4 hvězdičky za interiér.


Jeník - Balaton
6. březen 2006 | 19:28

Jednoduše: Rychlá obsluha a dobrý pivo.


Lajka - U Boleváku
5. březen 2006 | 23:51

Strategicky zajímavě umístěná kempová pivnice, vhodná pro rychlé občerstvení kolemjdoucích " rybníkových opalovačů" a žíznivých cyklistů.


Lajka - U Mansfelda
5. březen 2006 | 23:26

Jedna z výborných restaurací, kam se chodí "na koleno", které je následně spláchnuté jedním z nej piv Prazdroj 12° v Plzni. Sklípek také není špatný... možnost separé pro společnost.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde