Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Abuse - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 12:06

Pěkný klub s příjemnou obsluhou. Pařby můžou mít někdy opravdu nevyspytatelné konce. Hlavně díky Gambrinus dvanáctce, která chutná, ale taky zabíjí :)


Shotice - Sklípek
1. duben 2006 | 11:07

skvělý koktejlky(moje oblibená zelená louka) výborná obsluha... dobrá hudba, dobré víno, drahé pivo, pohoda jazz.. Do sklípku kdykoliv!!!!!


Shotice - Alfa Music Club
13. duben 2006 | 11:50

rokový klub Alfa není zase tak špatnej ale podstata každého rokového klubu je hudba. A na hudbě časem klub nejspíš zkrachuje, tedy spíš na celkovém ozvučení, které je absolutně k pláči. Temné prostředí. Široké velké lavice osvícené temnou rudou barvou klenutý strop s vykukujícími cihlami. Uprostřed si můžeme všimnou prostorového tanečního parketu. Místnost zdobí cosi jako gotická studna s mřížemi. Na stropě ačkoliv přes veškerou tmu jsem rozeznala historické plakáty s kapelami Black Sabath,Kiss,Door,Janis Joplin,AC/DC,apod. Wc sem v klubu nenašla,až o poschodí výš takže jisté nedostatky to má. Myslím že nejen wc,ale taky ceny piva jsou velkým mínusem. Alfáci mají co vždycky chtěli ..když je znudí díza zběhnou do sklepa a zatančí si třeba na Nirvanu. Já osobně bych tam trávila večer třeba po 3 vínech nebo 4 pivkách:-)


Milhausz - Rango
31. březen 2006 | 12:35

Tuto restauraci jsem objevil již před pěti lety a už tehdy jsem jí byl okouzlen. Někomu se může zdát snobská a předražená, ale jen do té chvíle než ochutná ?. Jídlo a zejména PIZZA (To velké písmo si zaslouží.) je u nás v Plzni skutečně unikátní. Já jsem prostě ještě nikdy nejedl lepší pizzu, a že jsem ji snědl hodně. Zkrátka mít tu moc dal bych kuchaři řád republiky, nebo co se to u nás uděluje. Obsluha je decentní a velmi příjemná a to do té míry, že i takový škrt, jako jsem ku příkladu já, jim při každé návštěvě nechá nezanedbatelnou diškreci. To místo jsem si prostě zamiloval a zamiluje si ho každý, kdo má rád italské a řecké speciality.


ambiente - Rango
31. březen 2006 | 12:34

Prima pizzerka kde mají snad nejlepší a především nejtenčí pizzu v Plzni.


ambiente - Alkatraz
30. březen 2006 | 13:48

Prostředí je zde fakt příjemné, dokázal bych si tu představit posezení s lidma ze třídy, ale i ve dvou s přítelkyní. Působí to zde vlídným dojmem. Jinak s nepříjemnou obsluhou jsem se nesetakal, možná krapet pomalejší, ale jen do té doby, než se naladí na naši vlnu.

Jídlo zatím nehodnotím.


jesetter - Dominik
30. březen 2006 | 10:31

Byl jsem tam sice jenom párkrát, ale pokaždé mi přinesli teplé víno. Taky jsem měl pocit, že u našeho stolu a u baru je jiné časové pásmo, protože obsluhu by předehnala i želva. Další věc je, že jsem se tam pokaždé přizabil o jeden shod, ale to je asi jen můj problém. Jesti tam ale půjdete, tak bacha na něj. Velké plus je ale to prostředí, je tam fakt hezky.


jesetter - Dada
30. březen 2006 | 10:16

Nejsem úplně největší fanda Stelly Artois, ale když nic jiného neni... Jinak v Dadě vážně dobře vaří a obsluha je příjemná. Možná je trochu nevýhoda, že je to trochu z ruky od centra.


jesetter - Billiard Club
29. březen 2006 | 10:55

Tenhle podnik mám docela rád. Vždycky jsem se setkal s výtečným jídlem a porce byla solidní. Sice jsem si to taky zaplatil, ale k tomu bych neměl výhrady. S tím kouřením je to fakt. Bohužel. Billiardové stoly rozhodně nejsou nijak extra kvalitní, ale když si chce člověk párkrát píchnout do koulí, tak mu to asi bude stačit. Myslim, že stojí za podotknutí, že hned vedle je squashové centrum. Můžete si jít zasportovat pak do Billiardu na oběd. Jo a málem bych zapomněl, že tady promítají sportovní přenosy.


jesetter - Bazén Slovany
29. březen 2006 | 10:46

Ceny obstojné, obsluha fajn, porce jídel taky v poho no a výhled na bazénující se lidi taky neni k zahození:)


jesetter - Amaretto Club
29. březen 2006 | 10:43

Amaretto je fajn. Když jsme ještě měli fakultu hned vedle, tak jsme tam byli pečený vařený. Po většinu času je tam příjemná a sympatická obsluha a to i v ranních hodinách.


ambiente - La Fabbrica
28. březen 2006 | 23:21

Pohodová a pěkně zařízená hospůdka s vstřícnou obsluhou a dobrým pivkem. Jelikož je to zde nové a moc lidí o ní zatím neví, obvykle si tu vždy najdete místo k posezení, a to i během sportovních přenosů, kdy je už všude beznadějně natřískáno.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde