Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

Fiky - Anděl
12. duben 2006 | 17:19

Asi nejlepší místo v Plzni, co znám, kde si člověk může zatancovat. Ale dám pravdu Ambientovi, že ten Bernard je hrozný.


Zoidberg - Rockle
7. duben 2006 | 15:53

Vsimnul jsem si, ze pekny velky hodiny ve vyklenku u baru jsou v tahu a je tam nejakej pitomej budik.


Zoidberg - Májovka
6. duben 2006 | 15:08

Na "Máji" je vzdy lip vlete na terasce nez uvnitr.

Levne pivko a celkem slusna pizza . Obsluha je typicky "prijema, usmevava, pozorna" jako v kazde druhe provozovne tohoto typu.

Nekdy v sobotu probiha koncert a nebo diskoteka ( velmi podobna tej v Klubu U Prace ).


Víťa - Crazy Music Club
3. duben 2006 | 16:01

Souhlas s kchalanama, v Crazy Music clubu lze realizovat parádní akcičky a G 12 tomu dá vskutku vysoké obrátky ;-)


Fiky - Vinárna Jorika
2. duben 2006 | 19:59

Skvělá a příjemná obsluha. A doporučuji si zamluvit dopředu stůl a objednat si husičku se zelím a knedlíky. Je to lahoda.


ambiente - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 13:01

Parádní klubík, chce si to jen vyšětřit čas a vyrazit na Roudnou. Zdejší akce mají opravdu nevyzpytatelné konce, neboť G12° je v jistých ohledech tak trochu zrádná:) Jinak k poslechu hudba, která je obecně považována za dobrou, takže se rozhodně nemusíte bát nějakého fiaska.


Abuse - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 12:06

Pěkný klub s příjemnou obsluhou. Pařby můžou mít někdy opravdu nevyspytatelné konce. Hlavně díky Gambrinus dvanáctce, která chutná, ale taky zabíjí :)


Shotice - Sklípek
1. duben 2006 | 11:07

skvělý koktejlky(moje oblibená zelená louka) výborná obsluha... dobrá hudba, dobré víno, drahé pivo, pohoda jazz.. Do sklípku kdykoliv!!!!!


Shotice - Alfa Music Club
13. duben 2006 | 11:50

rokový klub Alfa není zase tak špatnej ale podstata každého rokového klubu je hudba. A na hudbě časem klub nejspíš zkrachuje, tedy spíš na celkovém ozvučení, které je absolutně k pláči. Temné prostředí. Široké velké lavice osvícené temnou rudou barvou klenutý strop s vykukujícími cihlami. Uprostřed si můžeme všimnou prostorového tanečního parketu. Místnost zdobí cosi jako gotická studna s mřížemi. Na stropě ačkoliv přes veškerou tmu jsem rozeznala historické plakáty s kapelami Black Sabath,Kiss,Door,Janis Joplin,AC/DC,apod. Wc sem v klubu nenašla,až o poschodí výš takže jisté nedostatky to má. Myslím že nejen wc,ale taky ceny piva jsou velkým mínusem. Alfáci mají co vždycky chtěli ..když je znudí díza zběhnou do sklepa a zatančí si třeba na Nirvanu. Já osobně bych tam trávila večer třeba po 3 vínech nebo 4 pivkách:-)


Milhausz - Rango
31. březen 2006 | 12:35

Tuto restauraci jsem objevil již před pěti lety a už tehdy jsem jí byl okouzlen. Někomu se může zdát snobská a předražená, ale jen do té chvíle než ochutná ?. Jídlo a zejména PIZZA (To velké písmo si zaslouží.) je u nás v Plzni skutečně unikátní. Já jsem prostě ještě nikdy nejedl lepší pizzu, a že jsem ji snědl hodně. Zkrátka mít tu moc dal bych kuchaři řád republiky, nebo co se to u nás uděluje. Obsluha je decentní a velmi příjemná a to do té míry, že i takový škrt, jako jsem ku příkladu já, jim při každé návštěvě nechá nezanedbatelnou diškreci. To místo jsem si prostě zamiloval a zamiluje si ho každý, kdo má rád italské a řecké speciality.


ambiente - Rango
31. březen 2006 | 12:34

Prima pizzerka kde mají snad nejlepší a především nejtenčí pizzu v Plzni.


ambiente - Alkatraz
30. březen 2006 | 13:48

Prostředí je zde fakt příjemné, dokázal bych si tu představit posezení s lidma ze třídy, ale i ve dvou s přítelkyní. Působí to zde vlídným dojmem. Jinak s nepříjemnou obsluhou jsem se nesetakal, možná krapet pomalejší, ale jen do té doby, než se naladí na naši vlnu.

Jídlo zatím nehodnotím.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde