Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6182 recenzí

Chody - U Saského mostu
18. květen 2006 | 13:36

Restaurace na úrovni, kde je na čepu i pivo z jiného pivovaru než plzeňského, což považuji za velké plus, protože k dobrému jídlu ocením i vynikající pivo.


ambiente - U Boleváku
8. březen 2006 | 14:08

Souhlasím, je to výborně situovaná víkendová hospoda jako ušitá pro nedělní kolemjdoucí. Mají tu ale výbornou víděňskou kávu a vcelku obstojně tu vaří. V pohodě může být letní grilování na zahradě!


ambiente - Plzeňka
9. leden 2007 | 20:21

Opravdu typická hospoda, mají zde dobré pivo a pro tento druh hospody typické hotovky české kuchyně. Celkovým vzhledem dosti připomíná hostinec U Krátkých, dokonce tu pracuje i ten samý čišník.


ambiente - Vřesiná
8. březen 2006 | 13:02

Tuto hosdpodu jsem dnes vyloženě hledal, protože jsem si chtěl ověřit, zda tam skutečně točí Egenberg. Zjistil jsem, že už ho tam bohužel netočí. Jinak se jedná v podstatě o normální čtyřku. Co mě však zarazilo, že zde bylo dost zakouřeno i v době obědů.


L@D@ - U Saského mostu
20. prosinec 2011 | 09:54

Hotovky výborné, obsluha taktéž. Ideální místo na oběd v centru.


Jeník - U Kohoutů
7. březen 2006 | 23:48

Tak jsem dneska koukal, nějak to tam předělali, ale řekl bych že k lepšímu. Jediné co musim vytknout je strašnej smrad na záchodech. Zároveň bych nikomu z pánů nepřál vykonávat zde velkou potřebu, dveře, které mimochodem ani nejdou zavřít jsou vzdáleny od mísy asi metrm a půl... No každý si už domyslí :-)


Jeník - Hospůdka v Bendovce
7. březen 2006 | 18:40

Příjemná hospoda s dlouhou otevírací dobou.


Jeník - U Saského mostu
7. březen 2006 | 17:40

Byl jsem tam sice jen jednou, ale hospodu jsem si hned oblíbil. Oceňuji také to, že jako snad jediný v Plzni točí Chodovar.


Chody - U Jána
14. únor 2007 | 12:57

Změna kuchyně! Místo tradičního lístku jen denní menu sestávající ze třech hotovek a pěti minutek, toť vše.

Výborné Svijany v Plzni, škoda, že už netočí Kvasničák, ale i Máz a Kníže stojí za to. Výborné jídlo a velké porce.

Svijany jsou pořád na čepu, dokonce od mé minulé návštěvy zde mají novou pípu s osmi kohouty, takže se možná můžeme těšit na nějaká nová piva, která by mohla přibýt ke stávajícím čtyřem


Chody - U Rytíře Lochoty
16. leden 2007 | 15:30

Kvasnicové, tedy lépe řečeno nefiltrované pivo je určitě zdravější a chutnější než piva filtrovaná a pasterovaná. Zde je patrný plzeňský fanatismus, kdy většina chlemtá g-hnus a přitom je na čepu vynikající pivo lochotínské.

Bohužel při předposlední návštěvě špatná obsluha, nedeorozumnění kolem jídla, lochotínské pivo točené do PU sklenic, prostě docela pokažená reputace. Snižuji počet hvězdiček

POslední návštěva proběhla před vánoci a všechno ok.


Chody - Cardinal Club
7. březen 2006 | 15:46

Když jsem tu byl naposledy, je to už několik let, tak pivo vyloženě smrdělo


Chody - Bernard-In
17. listopad 2006 | 23:21

Bernard - vynikající točené nepasterované pivo, avšak horší obsluha. Naposledy bylo pivo nějaké mdlé, pochutnal jsem si až na kvasnicové dvanáctce

Do ryze Bernardské hospody se nasral G-hnus!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde