Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6185 recenzí

NatanielMoon - U Saského mostu
15. březen 2006 | 14:43

Tato útulná hospůdka leží hned blízko centra v na rohu Roosveltovky a Malé. Je tu výborná obsluha, jedno z nejlepších piv v Plzni a zároveń výtečně vaří. Navíc šéf má velmi dobrý hudební vkus takže se nemusíte bát, že vás tu u oběda bude ohlušovat nějaká tragická muzika. Za zmínku ještě stojí bar jež je postaven přímu na dost hluboké prosklené studni. Zajímavé.


Zoidberg - Solidní Nejistota
14. březen 2006 | 09:36

Bes a hruza, podmiraky, kvalita strasna, barmani si davaji automaticka dyska, pochybne existence na baru


Zoidberg - SKY bar Café
14. březen 2006 | 09:34

Krome nadherneho vyhledu na Plzen a cleniteho prostoru kavarny neni podnik nicim jinym zajimavy.

Snad mozna jen cenami.


Zoidberg - Bumerang
14. březen 2006 | 09:32

Pekvapila me cena piva, a prostredi pripomina venkovskou knajpu ( drezy u telky apod. ) kombinovanou s mastali.


Zoidberg - U Švejka
14. březen 2006 | 09:25

Musim dat malo, protoze tady vzdycky clovek dlouho ceka nez ho obslouzi.


Zoidberg - U Prcka
14. březen 2006 | 09:24

Pekna hospudka na stenach visi stare zbrane a na WC plakaty s panskych magazinu. Pozor, vchod neni z Lidicke ulice, ale zezadu pres "dvorek" .


Zoidberg - U Řezníka
14. březen 2006 | 09:19

Docela solidne predelane reznictvi. Hospoda je celkem pekne rozdelena pomoci drevenych boxu.


L@D@ - U Radnice
12. březen 2006 | 19:18

Prijemna obsluha, dobre ceny, dobre jidlo, paradni posezeni.


Fiky - Potrefená Husa
11. březen 2006 | 13:49

Hospoda je sice pro mírně vyšší vrstvy i co se týče cen, ale na jejich kachničku na šípkové omáčce dlohou nezapomenu a taková jídla jsou tam prý všechny....


Stinin - Kufr
26. červen 2007 | 00:18

Kufr je fajn podnik s jednou velkou nevýhodou pro nekuřáky - de fakcto nevětraný. Kouř se tedy usazuje v prostoru a po příchodu domů jste nasáklí jak z nádražní putiky. Jinak ale super, pivo dobrý, obsluha fajn a velkoplošná obrazovka super - s krásným čistým obrazem.

Edit - 06/07 - asi před rokem a půl sme tam měli fakt velkou kalbu, hafo lidí. Většina z nás však byla střízlivá a tak nás velmi nemile překvapilo, když nás obsluha (vypadaly ty dámy,jako když předevčírem třídili odpad na skládce) natáhla asi o litr - od té doby jsme sem nevkročili....


gambrmen - Parlament
10. březen 2006 | 19:16

dole se obcas konaji koncerty, a nove se toci i G12°!!


gambrmen - Vřesiná
11. březen 2006 | 23:26

neprijemna obsluha, priserne zakoureno. Prisel sem, po 10min co si me obsluhujici vrchni neracil vsimnout, sem se vidal k baru pro dve piva, zdelil mi ze nema pullitry, tak sem si po lokale dva sehnal, natocil mi piva, chci platit podavam mu bankovku v hodnote 500Kc, zakrouti hlavou ze nema na vraceni a ihned mi piva bere. A ja nasran odchazim o hospodu dal.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde