Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

gambrmen - U Darebáka
22. březen 2006 | 09:47

jo jo UD1, klasika.....

Skoda jen ze zaviraji velmi brzo, zde uvadenou oteviraci dobu Darebak vubec nedodrzuje, proste kazdej den rano vypise ven na tabuli, do kdy tu dneska budou, a neni vyjimkou ze treba uz v 17hod je zavreno, standartne tak v 19h-20h, o ze by bylo otevreno "az" do 22h sem jeste nezazil.


Chody - Hamburk
23. říjen 2006 | 13:49

Jídlo i pivo ujde, ale co mi vadí je dost hlučná muzika a docela přeplácanej interiér plakáty a US značkami. Vrchol je osvětlení nad výčepem v barvách amerického Budweiseru od koncernu Anhauser Busch, který se snaží léta získat budějovický pivovar kvůli značce.


dikobraz - Kartágo
21. březen 2006 | 15:45

Tak tenhle podnik je hodně dobrej na dojezd. Když přijedete enkou z centra a nechce se vám ještě domů. Samozřejmě to platí hlavně pro obyvatele Lochotína, Bolevce a Košutky.


Zoidberg - U Darebáka
21. březen 2006 | 06:54

poslucharna UD-1 je dobra hospoda, ta tam stoji snad uz od 2. sv. valky.


L@D@ - U Darebáka
20. březen 2006 | 17:46

Kdo nezazil neuveri, kdo zazil nechape :) Vyborna hospudka, kterou si myslim drzi nad vodou hlavne studenti a delnici, co zde zavitaji na obed


L@D@ - Billiard Club
20. březen 2006 | 15:34

Za biliardovou hernu bych to nepovazoval, protoze tech par stolu na mince za to opravdu nestoji, ale nicmene vzdy sem se tu dobre a levne najedl. Akorat obcas vazne obsluha a to ubira z kvalitniho posezeni.


ambiente - Podlesí
1. květen 2006 | 12:49

O kvalitě zdejší kuchyně jsme se včera opět přesvědčil, něco ve smyslu oněch zmíněných obscenací. Jinak, co se toho supa týče, tak není vycpanej, ale dřevěnej:)

Doubravecká restaurace, kde lze uspořádat i větší srazy. Příjemná obsluha, dobré pivo a výborná kuchyně. Obzvláště doporučuji různé variace receptů z kuřecích přírodních prsíček - zaručeně si pochutnáte. Dále je velice příjemné posezení na venkovní terásce během teplých letních podvečerů.


ambiente - Billiard Club
20. březen 2006 | 16:04

Pamatuji si, že zde bývaly vždy trochu vyšší ceny, nicméně kvantita i kvalita obdrženého jídla tomu odpovídala. To se, řekl bych, dost změnilo a kuchyně nyní za moc nestojí. Navíc mě zarazilo, že se zde kouří i v době obědů - dojem z jídla to opravdu nezvýší. Díky onomu balkonku navíc celkový prostor navíc poněkud stísněně.


L@D@ - Šeříkovka
20. březen 2006 | 11:53

Rekl bych, ze hospoda neni spatna.. akorat trosku z ruky a kulturni akce zde cas od casu taky nejsou nejhorsi a kdyz si budete v plzni chtit zahrat na 9stopem stole pool, tak nevahejte..


Zoidberg - Parlament
20. březen 2006 | 08:20

Dole maji docela originalne udelanou pipu.


Zoidberg - U Myšáka
20. březen 2006 | 07:35

Dobra hospudka jakoby predelana ze stodoly, kde je velkou vyhodu pro nekuraky vysoky strop. Na pipe a kolem baru ma sbirku umelych mysi.


Cesar82 - Hamburk
19. březen 2006 | 10:24

Jídlo dobrý, pivo na to, že je to Budvar tak taky ujde, ale co mě asi nejvíc na týhle hospodě vadí, že je tam neúměrně zahulíno, takže pokud je tam málo lidí je to fajn hospoda, ale jinak nekuřákům nedoporučuju-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde