Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

ambiente - Podlesí
1. květen 2006 | 12:49

O kvalitě zdejší kuchyně jsme se včera opět přesvědčil, něco ve smyslu oněch zmíněných obscenací. Jinak, co se toho supa týče, tak není vycpanej, ale dřevěnej:)

Doubravecká restaurace, kde lze uspořádat i větší srazy. Příjemná obsluha, dobré pivo a výborná kuchyně. Obzvláště doporučuji různé variace receptů z kuřecích přírodních prsíček - zaručeně si pochutnáte. Dále je velice příjemné posezení na venkovní terásce během teplých letních podvečerů.


ambiente - Billiard Club
20. březen 2006 | 16:04

Pamatuji si, že zde bývaly vždy trochu vyšší ceny, nicméně kvantita i kvalita obdrženého jídla tomu odpovídala. To se, řekl bych, dost změnilo a kuchyně nyní za moc nestojí. Navíc mě zarazilo, že se zde kouří i v době obědů - dojem z jídla to opravdu nezvýší. Díky onomu balkonku navíc celkový prostor navíc poněkud stísněně.


L@D@ - Šeříkovka
20. březen 2006 | 11:53

Rekl bych, ze hospoda neni spatna.. akorat trosku z ruky a kulturni akce zde cas od casu taky nejsou nejhorsi a kdyz si budete v plzni chtit zahrat na 9stopem stole pool, tak nevahejte..


Zoidberg - Parlament
20. březen 2006 | 08:20

Dole maji docela originalne udelanou pipu.


Zoidberg - U Myšáka
20. březen 2006 | 07:35

Dobra hospudka jakoby predelana ze stodoly, kde je velkou vyhodu pro nekuraky vysoky strop. Na pipe a kolem baru ma sbirku umelych mysi.


Cesar82 - Hamburk
19. březen 2006 | 10:24

Jídlo dobrý, pivo na to, že je to Budvar tak taky ujde, ale co mě asi nejvíc na týhle hospodě vadí, že je tam neúměrně zahulíno, takže pokud je tam málo lidí je to fajn hospoda, ale jinak nekuřákům nedoporučuju-)


Cesar82 - U Lízala
16. březen 2006 | 22:32

Výborná hospůdka s vřelou obsluhou a opravdu s výbornou kuchyní za docela pohodový ceny. Je fakt, že pivko je trochu dražší, ale výborný točí tu i černý!!! Nevýhodou je, že je tu docela málo prostoru a volných míst takže doporučuji rezervačku.


Jeník - Havránek
16. březen 2006 | 22:15

Dnes se mi opět potvrdilo, že je to opravdu jedna z nejlepších hospod ve městě. Vynikající pivo, příjemné prostředí a rychlá obsluha.


Cesar82 - Pivnice Plaská
16. březen 2006 | 21:16

Je to taková klasická čtyřka pivo dobrý obsluha taky, ale nevýhodou je, že tady nedostanete nic k jídlu ani utopence.


Cesar82 - U Šenku
16. březen 2006 | 20:43

Byl jsem tam jenom jednou a už bych se tam nevracel, když tam člověk přijde a obsluha se ho půl hodiny ani nevšimne, tak by asi každýmu došla trpělivost a odešel znechuceně jinam. Od tý doby sem tam už nebyl, protože je tu daleko více hospod, ve kterých se obsluha řídí heslem náš host náš pán.


Shotice - Zachs Pub
16. březen 2006 | 14:01

Zach je nejkrásnější nejpříjemnejsi a nejpohodovější snad jediná irská pub in pilsen... skvělý koncerty a posezení venku, příjemná obsluha výborné pokrmy sice trošku drahé ale když mám chut na pivko velvet nebo porter vždy zajdu sem!

U Zacha je vždy lepší chodit v letních měsicích!


Shotice - New Club
16. březen 2006 | 13:45

new club v začátcích byl fajn přesto že je novej místo a prostory sou špatne řešeny stejně jako posezení jinak bludiště je to skvělý. Pamatuju ale že mi tam byla naposled pěkná kosa, nemaj tam nic k zakousnutí k jídlu a 12 pivko nemusím!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde