Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

Votep - Hamburk
24. duben 2006 | 17:18

Tahle hospoda má jedinou větší chybu. Budvar. Ale na to, že mě tenhle bolehlav z Budějovic fakt nechutná, tak tady je úchozí.


Votep - Formanka
24. duben 2006 | 17:10

Opravdu klasická hospoda s dobrym pivem, chutnou kuchyní a obstojnou obsluhou. Jináč ty piva na lístku navíc nám tam asi taky jednou zbyly...


Votep - Elektra
24. duben 2006 | 17:05

Nikdy jsem tady nezkoušel jídlo, takže to hodnotit nemůžu, ale pivo nicmoc. Teda taky co čekat od budvaru. No a o diskotéce radši ani nemluvit...


Votep - Éčko
24. duben 2006 | 16:57

Je tu opravdu dobrá dráha na bowling. Většinou je ale třeba rezervace. V restauraci docela dobře vaří, přes oběd i hotovky za rozumnou cenu. Na sportovní akce tu maj plátno a to pivo docela ujde.


Votep - Báječný život ďáblova klína
24. duben 2006 | 16:50

Před pár lety jsem tam chodil docela často. Klub je to parádní a hodně profláklej a ceny tomu odpovídají. Takže s poslední dvackou v kapse tam na pivo nechoďte...


Votep - Billiard Club
24. duben 2006 | 16:42

Párkrát jsem tady byl na hokeji. Kuchyně je tu fakt dobrá a velký porce. Od kulečníků bych vzhledem k názvu restaurace čekal víc. Celkově kvalitní posezení, hlavně na jídlo.


Votep - Bazén Slovany
24. duben 2006 | 16:29

Pohodová restaurace. Po návštěvě bazénu nelze než doporučit. Před tím taktéž. Obsluha se celkem snaží, pivo je dobrý a jídlo ok.


Zoidberg - Výčep Mokrý loket
24. duben 2006 | 12:16

Mory Loket bych povazoval za nejkrajnejsi mez pro jednu hvezdicku. Je to totiz vycep, kde se neda ani sedet. Na druhou stranu zase uz malokde se da poznat kouzlo bufetackych stolku a opileckych kecu uz treba ve 2hodiny odpoledne. Velmi podobna atmosfera jako v Alkronu v Gere.


Fiky - Hospůdka v Chaloupce
21. duben 2006 | 16:09

Je to tam opravdu pěkně útulné a velmi příjemné. A jídlo je zde také dobré. Přes léto se dá sedět i venku. A paní barmanka vypadá skoro přesně jako hlavní hrdinka z Románu pro ženy :-)


Fiky - Billiard Club
18. duben 2006 | 18:25

Nesouhlasím, že by se tu kvalita jídla zhoršila. Byl jsem zde nedávno a myslím, že jídlo je kvalitní a ceny k tomu přiměřeně vysoké.


Cesar82 - Anděl
16. duben 2006 | 09:34

Klubík je to opravdu v pohodě, řekl bych, že je ho další výhodou je projekce filmů každou neděli v 20. 30. Jinak nespornou nevýhodou by ani tak ten Bernard nebyl, ale ta cena za, kterou se točí se mi zdá tedy dost přemrštěná.


Shotice - Music Club 21
13. duben 2006 | 12:26

vyhlášený číslový klub 21:Horní patro:Vyfintěný paničky co jim koukají kozy z plavek ve kterých chodí běžně za zábavou, tancující naleštěný prachatý plešatý maníci v obepnutých džínách, který si vás klidně koupí. Zástupy pochybných Arabů, němců, Indů a podivnejch černoušků from Germany. Velký černý muži s malýma blondýnkami, tancující na GigiD"Aghostina, vysokej hubenej Dýdžej kterej vám klidně předělá Janis Joplin, nebo Nirvanu na dokonalou house nebo techno verzi. LIDI:nenosí na zádech batohy se svými oblíbenými idoly rockové hudby, Dobře slyší na slovo hygiena, mýdlo a vůně. Jsou čistý. Pivo: pro jistotu raději colu.. Terasa:dobrej výhled dobrý posezení relativní klid. WC: dá se tam dobře pobavit a zasmát.. ať žijí číslové Kluby města Plzeňského. Hurá, hurá:-(







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde