Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Votep - Bazén Slovany
24. duben 2006 | 16:29

Pohodová restaurace. Po návštěvě bazénu nelze než doporučit. Před tím taktéž. Obsluha se celkem snaží, pivo je dobrý a jídlo ok.


Zoidberg - Výčep Mokrý loket
24. duben 2006 | 12:16

Mory Loket bych povazoval za nejkrajnejsi mez pro jednu hvezdicku. Je to totiz vycep, kde se neda ani sedet. Na druhou stranu zase uz malokde se da poznat kouzlo bufetackych stolku a opileckych kecu uz treba ve 2hodiny odpoledne. Velmi podobna atmosfera jako v Alkronu v Gere.


Fiky - Hospůdka v Chaloupce
21. duben 2006 | 16:09

Je to tam opravdu pěkně útulné a velmi příjemné. A jídlo je zde také dobré. Přes léto se dá sedět i venku. A paní barmanka vypadá skoro přesně jako hlavní hrdinka z Románu pro ženy :-)


Fiky - Billiard Club
18. duben 2006 | 18:25

Nesouhlasím, že by se tu kvalita jídla zhoršila. Byl jsem zde nedávno a myslím, že jídlo je kvalitní a ceny k tomu přiměřeně vysoké.


Cesar82 - Anděl
16. duben 2006 | 09:34

Klubík je to opravdu v pohodě, řekl bych, že je ho další výhodou je projekce filmů každou neděli v 20. 30. Jinak nespornou nevýhodou by ani tak ten Bernard nebyl, ale ta cena za, kterou se točí se mi zdá tedy dost přemrštěná.


Shotice - Music Club 21
13. duben 2006 | 12:26

vyhlášený číslový klub 21:Horní patro:Vyfintěný paničky co jim koukají kozy z plavek ve kterých chodí běžně za zábavou, tancující naleštěný prachatý plešatý maníci v obepnutých džínách, který si vás klidně koupí. Zástupy pochybných Arabů, němců, Indů a podivnejch černoušků from Germany. Velký černý muži s malýma blondýnkami, tancující na GigiD"Aghostina, vysokej hubenej Dýdžej kterej vám klidně předělá Janis Joplin, nebo Nirvanu na dokonalou house nebo techno verzi. LIDI:nenosí na zádech batohy se svými oblíbenými idoly rockové hudby, Dobře slyší na slovo hygiena, mýdlo a vůně. Jsou čistý. Pivo: pro jistotu raději colu.. Terasa:dobrej výhled dobrý posezení relativní klid. WC: dá se tam dobře pobavit a zasmát.. ať žijí číslové Kluby města Plzeňského. Hurá, hurá:-(


Fiky - Anděl
12. duben 2006 | 17:19

Asi nejlepší místo v Plzni, co znám, kde si člověk může zatancovat. Ale dám pravdu Ambientovi, že ten Bernard je hrozný.


Zoidberg - Rockle
7. duben 2006 | 15:53

Vsimnul jsem si, ze pekny velky hodiny ve vyklenku u baru jsou v tahu a je tam nejakej pitomej budik.


Zoidberg - Májovka
6. duben 2006 | 15:08

Na "Máji" je vzdy lip vlete na terasce nez uvnitr.

Levne pivko a celkem slusna pizza . Obsluha je typicky "prijema, usmevava, pozorna" jako v kazde druhe provozovne tohoto typu.

Nekdy v sobotu probiha koncert a nebo diskoteka ( velmi podobna tej v Klubu U Prace ).


Víťa - Crazy Music Club
3. duben 2006 | 16:01

Souhlas s kchalanama, v Crazy Music clubu lze realizovat parádní akcičky a G 12 tomu dá vskutku vysoké obrátky ;-)


Fiky - Vinárna Jorika
2. duben 2006 | 19:59

Skvělá a příjemná obsluha. A doporučuji si zamluvit dopředu stůl a objednat si husičku se zelím a knedlíky. Je to lahoda.


ambiente - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 13:01

Parádní klubík, chce si to jen vyšětřit čas a vyrazit na Roudnou. Zdejší akce mají opravdu nevyzpytatelné konce, neboť G12° je v jistých ohledech tak trochu zrádná:) Jinak k poslechu hudba, která je obecně považována za dobrou, takže se rozhodně nemusíte bát nějakého fiaska.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde