Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Cesar82 - U Rytíře Lochoty
16. březen 2006 | 20:33

Fakt pohodová hospůdka žádnej stísněnej prostor a tůdíž zde není zakouřeno, takže tu každej může vychutnat fakt parádní jídlo no a obsluha taky ujde.


L@D@ - Montana Bar
16. březen 2006 | 17:37

Sice rozmery mala, ale prekvapive utulna vinarnicka. Obsluha je zde prijemna a proto navstevou sem urcite nic nezkazite.


Shotice - U Jána
16. březen 2006 | 13:07

výborna obsluha prostředí a letní terasa


Shotice - Pivoňka
16. březen 2006 | 13:03

Pivonka - dobrá hudba fajn lidi pomala obsluha nechutný hajzlíky, nic moc prostory ale sedět se tam dá....


Shotice - Restaurant Inspiral
16. březen 2006 | 13:00

souhlasím že inspiral má otřesné pivko, dokonce i obsluhu a prostory sice velké ale na sezení málo místa,špatná ventilace, tudíž smradek, ale občas fajn akce...


Shotice - Brázda
16. březen 2006 | 12:53

Konečně se z tohoto úžasného prostoru stal normální klub, klub ve kterém si každý něco najde. RetroAlternativní prostory s pohodlnýma gaučíkama a voňavou kuchyní zlákaj každýho pohodovýho dredaře, technaře i třeba hipíka.Úžasná je velká mísnost vyhrazená pouze pro fotbálky.. kde najdete snad 4 nebo dokonce 5 stolů rúzných typů, Hudba mě též nezklamala jako příjemná obsluha která toleruje i decentní pokuřovaní zeleného tabáčku. Všem doporučuji, Dole v Dole:Opouští horníkovu svítilnu, snad jako balon vznese se a horníka někam odnese. HLUBOKÁ Brázda.


Fiky - Dominik
15. březen 2006 | 21:52

Prostředí je sice velmi příjemné, ale pomalejší obsluhu jsem ještě nikde neviděl. Dostali jsme první pivo a barmanka si nás hodinu ani nevšimla. Nevšimla si nás skoro ani když už nám došla trpělivost a šli jsme zaplatit na bar... Nahoře už mi asi zase dlouho neuvidí...... Maximálně zahrádka v létě.


NatanielMoon - U Saského mostu
15. březen 2006 | 14:43

Tato útulná hospůdka leží hned blízko centra v na rohu Roosveltovky a Malé. Je tu výborná obsluha, jedno z nejlepších piv v Plzni a zároveń výtečně vaří. Navíc šéf má velmi dobrý hudební vkus takže se nemusíte bát, že vás tu u oběda bude ohlušovat nějaká tragická muzika. Za zmínku ještě stojí bar jež je postaven přímu na dost hluboké prosklené studni. Zajímavé.


Zoidberg - Solidní Nejistota
14. březen 2006 | 09:36

Bes a hruza, podmiraky, kvalita strasna, barmani si davaji automaticka dyska, pochybne existence na baru


Zoidberg - SKY bar Café
14. březen 2006 | 09:34

Krome nadherneho vyhledu na Plzen a cleniteho prostoru kavarny neni podnik nicim jinym zajimavy.

Snad mozna jen cenami.


Zoidberg - Bumerang
14. březen 2006 | 09:32

Pekvapila me cena piva, a prostredi pripomina venkovskou knajpu ( drezy u telky apod. ) kombinovanou s mastali.


Zoidberg - U Švejka
14. březen 2006 | 09:25

Musim dat malo, protoze tady vzdycky clovek dlouho ceka nez ho obslouzi.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde