Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6185 recenzí

Jeník - Havránek
16. březen 2006 | 22:15

Dnes se mi opět potvrdilo, že je to opravdu jedna z nejlepších hospod ve městě. Vynikající pivo, příjemné prostředí a rychlá obsluha.


Cesar82 - Pivnice Plaská
16. březen 2006 | 21:16

Je to taková klasická čtyřka pivo dobrý obsluha taky, ale nevýhodou je, že tady nedostanete nic k jídlu ani utopence.


Cesar82 - U Šenku
16. březen 2006 | 20:43

Byl jsem tam jenom jednou a už bych se tam nevracel, když tam člověk přijde a obsluha se ho půl hodiny ani nevšimne, tak by asi každýmu došla trpělivost a odešel znechuceně jinam. Od tý doby sem tam už nebyl, protože je tu daleko více hospod, ve kterých se obsluha řídí heslem náš host náš pán.


Shotice - Zachs Pub
16. březen 2006 | 14:01

Zach je nejkrásnější nejpříjemnejsi a nejpohodovější snad jediná irská pub in pilsen... skvělý koncerty a posezení venku, příjemná obsluha výborné pokrmy sice trošku drahé ale když mám chut na pivko velvet nebo porter vždy zajdu sem!

U Zacha je vždy lepší chodit v letních měsicích!


Shotice - New Club
16. březen 2006 | 13:45

new club v začátcích byl fajn přesto že je novej místo a prostory sou špatne řešeny stejně jako posezení jinak bludiště je to skvělý. Pamatuju ale že mi tam byla naposled pěkná kosa, nemaj tam nic k zakousnutí k jídlu a 12 pivko nemusím!


Cesar82 - U Rytíře Lochoty
16. březen 2006 | 20:33

Fakt pohodová hospůdka žádnej stísněnej prostor a tůdíž zde není zakouřeno, takže tu každej může vychutnat fakt parádní jídlo no a obsluha taky ujde.


L@D@ - Montana Bar
16. březen 2006 | 17:37

Sice rozmery mala, ale prekvapive utulna vinarnicka. Obsluha je zde prijemna a proto navstevou sem urcite nic nezkazite.


Shotice - U Jána
16. březen 2006 | 13:07

výborna obsluha prostředí a letní terasa


Shotice - Pivoňka
16. březen 2006 | 13:03

Pivonka - dobrá hudba fajn lidi pomala obsluha nechutný hajzlíky, nic moc prostory ale sedět se tam dá....


Shotice - Restaurant Inspiral
16. březen 2006 | 13:00

souhlasím že inspiral má otřesné pivko, dokonce i obsluhu a prostory sice velké ale na sezení málo místa,špatná ventilace, tudíž smradek, ale občas fajn akce...


Shotice - Brázda
16. březen 2006 | 12:53

Konečně se z tohoto úžasného prostoru stal normální klub, klub ve kterém si každý něco najde. RetroAlternativní prostory s pohodlnýma gaučíkama a voňavou kuchyní zlákaj každýho pohodovýho dredaře, technaře i třeba hipíka.Úžasná je velká mísnost vyhrazená pouze pro fotbálky.. kde najdete snad 4 nebo dokonce 5 stolů rúzných typů, Hudba mě též nezklamala jako příjemná obsluha která toleruje i decentní pokuřovaní zeleného tabáčku. Všem doporučuji, Dole v Dole:Opouští horníkovu svítilnu, snad jako balon vznese se a horníka někam odnese. HLUBOKÁ Brázda.


Fiky - Dominik
15. březen 2006 | 21:52

Prostředí je sice velmi příjemné, ale pomalejší obsluhu jsem ještě nikde neviděl. Dostali jsme první pivo a barmanka si nás hodinu ani nevšimla. Nevšimla si nás skoro ani když už nám došla trpělivost a šli jsme zaplatit na bar... Nahoře už mi asi zase dlouho neuvidí...... Maximálně zahrádka v létě.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde